twardycukierek 30.07.09, 23:07 Jak to jest być mężczyzną? Pytanie otwarte, ring otwarty :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupus76 Re: Pytanie, którego nie zadała Gapulissima 30.07.09, 23:16 No kto jak kto, ale Ty to akurat powinnaś wiedzieć :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Pytanie, którego nie zadała Gapulissima 30.07.09, 23:18 :DDDDDDD Co mi tu pieronie cyganisz? Skąd niby ja mam to wiedzieć??? Ty Wolfie coś cały dzień czytasz literówkami ;D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Sikać można 30.07.09, 23:21 Na stojąco. (Na siedząco, leżąco i wisząco w zasadzie też, ale się więcej rozlewa wtedy.) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Sikać można 30.07.09, 23:24 Dziękuję za głos biologii ewolucyjnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Sikać można 30.07.09, 23:29 Proszę. Na inny mnie dzisiaj nie stać. :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Co za odzew! 31.07.09, 09:13 Tonę w odpowiedziach, niech mi kto rzuci koło ratunkowe ;P Gapulesso, miałaś rację NIE zadając tego pytania ;D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Pytanie, którego nie zadała Gapulissima 31.07.09, 09:40 Nie wiem. Do tej pory bylem tylko jednym, nie mam porownania. :-) A co ma Γάποχνά do tego problemu, czy raczej do problemu nie zadawania tego pytania? Jak sobie pomysle o wszystkich pytaniach, ktorych nie zadalem, to mam wrazenie obcowania z nieskonczonoscia. Przelicznalna, ale nieskonczonoscia zawsze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Pytanie, którego nie zadała Gapulissima 31.07.09, 09:53 Masz u mnie Nobla ;) ale daj znać jakby co :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Pytanie, którego nie zadała Gapulissima 31.07.09, 09:57 Ale zauwazylas ze najtrudniej jest odpowiedziec na pytanie dlaczego sie czego sie robilo. Bo prosta odpowiedz "bo mi to nie przyszlo do glowy" powoduje nastepne "dlaczego"? ':-)) Jakby co? Jakbym sie stal drugim? :-) Chyba nie, doszedlem do wniosku ze jestem jakos przywiazany do siebie :-ßßß Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Pytanie, którego nie zadała Gapulissima 31.07.09, 10:39 Nie ma bardziej infantylnego pytania... i zadaję je codziennie ;DDD > jakos przywiazany do siebie :-ßßß Ketą DNA? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Pytanie, którego nie zadała Gapulissima 31.07.09, 10:42 dobrze, dobrze być mężczyzną - myślę - już nie będąc dzieckiem, być facetem, bo kobitki są występne i zdradzieckie (szpila w mrowisko;) być facetem - to nie oszukiwać siebie, ani zdradzać nawet gdyby komuś miało to przeszkadzać mieć pół basa, gros przyjaciół, no, i autko, niechby duże i co ważne! taką Miłą, co to chce się wciąż jej dawać: słowa, czyny, głaski, róże Takim zwykłym być facetem, nie herosem, za to orłem i sokołem bojownikiem spraw wygranych i przegranych, ale z podniesionym czołem Gdzieś wyjeżdżać i skądś wracać, planowo albo niespodzianie w lustro patrzeć, wciąż bez wstydu - właśnie takie mieć mniemanie. Być facetem? Jestem, chociaż mało marzę za to piorę, na ścierze latam i czasami coś wysmażę ;D /wszelkie podobieństwo do istniejących osób jest przypadkowe i niezamierzone ;P / Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Pytanie, którego nie zadała Gapulissima 31.07.09, 11:13 Brawo :)) I tak ma być. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Pytanie, którego nie zadała Gapulissima 31.07.09, 10:52 A mnie się wydaje, ze mężczyzna moze wszystko. Jest mu zdecydowanie w życiu łatwiej - no, .... mrowisko???? Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Pytanie, którego nie zadała Gapulissima 31.07.09, 10:54 a ja się zgadzam :D prawie Odpowiedz Link Zgłoś