Dodaj do ulubionych

Wysyłam CV, wersję cywilną

04.08.09, 09:55
Obawiam się, że jestem za wysoka aby mieć szanse. Za to lepiej wyglądam na tle tego obrazka ;)
Obserwuj wątek
    • lupus76 Re: Wysyłam CV, wersję cywilną 04.08.09, 10:07
      "Wciąż wydaje mi się, że ten przekaz (prezydenta do społeczeństwa - zsz), jak
      również obraz prezydenta jest zniekształcany - mówił z kolei we wczorajszym
      wywiadzie dla "Dziennika"."

Zniekształcony prezydent, to i obraz jest zniekształcony...
      • twardycukierek Re: Wysyłam CV, wersję cywilną 04.08.09, 10:08
        Zniekształciuch.

:)
        • lupus76 Re: Wysyłam CV, wersję cywilną 04.08.09, 10:14
          zniekształciul
          • twardycukierek Re: Wysyłam CV, wersję cywilną 04.08.09, 10:18
            Tego nie przebiję. Nie dzisiaj ;D
            Myślę o koncepcji poprawy jego wizerunku. Zmiana płci???
            • lupus76 Re: Wysyłam CV, wersję cywilną 04.08.09, 10:21
              Eeee tam. Po prostu - Photoshop i gęba na kłódkę.
              • twardycukierek Re: Wysyłam CV, wersję cywilną 04.08.09, 10:25
                Phot Shop Boys! Tak, to jest koncepcja :D
                • lupus76 Re: Wysyłam CV, wersję cywilną 04.08.09, 10:27
                  Foteau Twins :D
                  • twardycukierek Re: Wysyłam CV, wersję cywilną 04.08.09, 10:35
                    Silli Vanilli ;D
                    • lupus76 Re: Wysyłam CV, wersję cywilną 04.08.09, 10:40
                      Laughing Stones ::
                      • twardycukierek Re: Wysyłam CV, wersję cywilną 04.08.09, 10:45
                        Laughwerk ;P
                        • lupus76 Re: Wysyłam CV, wersję cywilną 04.08.09, 10:51
                          Po prostu
                          Spin
                          Doctors
                          • twardycukierek Re: Wysyłam CV, wersję cywilną 04.08.09, 10:54
                            Dobry kawałek. No, albo Princes of the Universe...

born to be kings
                            • lupus76 Re: Wysyłam CV, wersję cywilną 04.08.09, 11:03
                              Nie nie nie. Nie o to. Ty spójrz ilu tych książąt było. W połączeniu z
                              nazwą zespołu - po prostu proroctwo :D
                              • twardycukierek Re: Wysyłam CV, wersję cywilną 04.08.09, 11:06
                                Ależ wiem! Tylko od razu nad tym przeskoczyłam dalej, bo Ty też wiesz ;D

Dwa trybiki w ciągłej wojnie
                                • lupus76 Re: Wysyłam CV, wersję cywilną 04.08.09, 11:14
                                  No i pierwsze skojarzenie - Phil "Twardycukierek" Collins
                                  z zespołem
                                  • twardycukierek Re: Wysyłam CV, wersję cywilną 04.08.09, 11:20
                                    Phil "Twardycukierek" Collins

;D słodkie. Ciekawe, co on na to?

Perfekcyjna ilustracja. No i Jezus, on ich też dobrze zna...
                                    • lupus76 Re: Wysyłam CV, wersję cywilną 04.08.09, 11:29
                                      To niezupełnie tak. To oni twierdzą, że znają Jezusa. Ja nie słyszałem, żeby
                                      Jezus potwierdził znajomość z tymi oszołomami. I innymi też...
                                      • twardycukierek Re: Wysyłam CV, wersję cywilną 04.08.09, 11:33
                                        Bo biedny woła na pustyni... i nikt nie słucha.
                                        • lupus76 Re: Wysyłam CV, wersję cywilną 04.08.09, 11:42
                                          Jak ten eremita?
                                          • twardycukierek Re: Wysyłam CV, wersję cywilną 04.08.09, 13:58
                                            :D taa, albo Kermit Eremit ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka