twardycukierek 05.08.09, 23:14 Wszyscy na pokład, to nie są ćwiczenia! Znajduje się tu Troll Bezowy :D :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milleniusz Re: Mamy Trolla Bezowego! 05.08.09, 23:15 No tak się dzieje, jak nie ma prawdziwych troli! Oprócz bezy domagam się też trolicy. Nawet nie musi być moja osobista, może być wspólna. :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mamy Trolla Bezowego! 05.08.09, 23:21 Ale o co chodzi? Youtube nie cenzuruje Joli... > Oprócz bezy domagam się też trolicy. Co ja jestem: puffmutti albo gorzej: swatka??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Mamy Trolla Bezowego! 05.08.09, 23:27 Cenzurują. Całkiem sporo materiałów wylatuje stamtąd pod pretekstem (czasem nawet słusznym) złamania praw autorskich. Do bezy prawa ma TVN Style. Ale może źle szukam. A co to pufimuti? Coś ze skandynawska chyba. :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mamy Trolla Bezowego! 05.08.09, 23:30 Ech, możliwe... racja. Ale o taką bezę??? Puffmutti to jest właścicielka burdelu po niemiecku :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Mamy Trolla Bezowego! 05.08.09, 23:32 twardycukierek napisała: > Ech, możliwe... racja. Ale o taką bezę??? Hmm, a o inną? W sumie jak w googlu szukałem, to różne się pojawiały... > Puffmutti to jest właścicielka burdelu po niemiecku :D No, to raczej nie zachęcasz kandydatek na trolice tym tekstem. Idę spać więc. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mamy Trolla Bezowego! 05.08.09, 23:35 Kurde, zaintrygowało mnie to. Poszukam, ale jutro... A Ty jak je zachęcasz, hmmm? ;P No. Postaraj się to same przyjdą. Pa, dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Mamy Trolla Bezowego! 05.08.09, 23:36 Się staram. Przecież wystarczy, że jestem. No. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mamy Trolla Bezowego! 05.08.09, 23:37 To teraz i trollice wiedzą, gdzie można pukać :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Mamy Trolla Bezowego! 05.08.09, 23:47 No, walą drzwiami i oknami... :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mamy Trolla Bezowego! 05.08.09, 23:48 Nie w jeden dzień trolla zbudowano... Odpowiedz Link Zgłoś