adept44_ltd 07.08.09, 19:08 doskonały koncert :-) www.youtube.com/watch?v=ZyFFyyorNmw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabiwy Re: wczoraj 07.08.09, 23:38 opinie bardzo różne, ale chciałbym tam być, gdybym nie był tam gdzie wczoraj byłem :) Pewnie bym nie malkontencił, ani jednym słowem :) Odpowiedz Link Zgłoś
adept44_ltd Re: wczoraj 08.08.09, 08:52 chyba nie ma co malkontencić, ajrisze są w formie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: wczoraj 08.08.09, 08:55 A, zawsze ktoś malkontenci, taka już ich malnatura ;) cieszę się, że tam byłeś. Kolejna świetna płyta, ale to pikuś :D zawsze można pisać, że Bono ma zmarszczki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: wczoraj 08.08.09, 10:24 Czy jesteś tam kreatorem? ;D A kto jest kreaturą? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: wczoraj 08.08.09, 09:02 Muszę się wam przyznać, że wróciłam do świata muzyki poprzez pisanie na forach :) Nie to, ze np. teraz coś mi mruczy przy uchu, no nie, aż tak to nie potrafię, ale co raz częściej rozwijam linki i słucham. Albo jeszcze inaczej - ciekawość zmusza mnie do otwarcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: wczoraj 08.08.09, 09:18 I chwała Ci za to, taka ciekawość to bardzo piękna cecha :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: wczoraj 08.08.09, 10:29 Oj tak! Oj tak! Ciekawośći ci u mnie dostatek.... :DDDDD Ale też zazdrości. Jeżu, jak ja jestem zazdrosna ! Fatalnie, Musze się tego oduczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: wczoraj 08.08.09, 15:40 a, to zależy jeśli zazdrościsz na zasadzie fajnie jej/mu, ja też tak chcę, to nie pozbywaj się tego, taka zazdrość jak najbardziej uzazsadniona i uprawniona. Tylko zazdrość zawistna jest nie oki :) Odpowiedz Link Zgłoś