Dodaj do ulubionych

Tragizm ateizmu -popłyną

12.08.09, 13:12
Właśnie na religie gdzie umrze naturalną śmiercią na tym opustoszałym forum
:((((((

forum.gazeta.pl/forum/f,721,Religia.html
Obserwuj wątek
    • lernakow Re: Tragizm ateizmu -popłyną 12.08.09, 13:34
      Obawiam się, że przyczyniłem się do tego pytając moderację mejlowo dlaczego
      tragizm katolicyzmu poszedł na Oślą, a tragizm ateizmu nie.
      • kolter-one Re: Tragizm ateizmu -popłyną 12.08.09, 15:23
        lernakow napisał:

> Obawiam się, że przyczyniłem się do tego pytając moderację mejlowo dlaczego
        > tragizm katolicyzmu poszedł na Oślą, a tragizm ateizmu nie.

To przez ciebieeeee tfu ni uroku czarcie !!!!!!
    • alter-tego Ale jaja ! :) 12.08.09, 13:35
      GW, mocą swojego "autorytetu" , przyznała, że ateizm to religia ! :))
      • piwi77 Re: Ale jaja ! :) 12.08.09, 14:10
        Nie tylko, że ateizm to religia, ale także, że katolicyzm to ośla.
      • rambo_pl Ateizm to religia? 12.08.09, 14:49
        Ateizm to zlepek praktycznych tekstów na każdą okazję. Chcesz zabić nienarodzone
        dziecko, natchnienia szukaj u ateistów. Chcesz dowalić katolikom, natchnienia
        szukaj u ateistów. Chcesz zabić starszą matkę, (eutanazja) natchnienia szukaj u
        ateistów. Oni maja odpowiedzi na wszystkie twoje problemy.
        • Gość: heheheh Re: Ateizm to religia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 15:03
          super! a ty nadal dretwy jesteś i nawiedzony jak malo kto na tym forum- geny odziedziczyleś po jakims rydzio? bo tak to pasuje do ciebie jak ulał, heheh
          • serpentor666 Re: Ateizm to religia? 12.08.09, 15:18
            Widzę zaś, że ty swoje wadliwe geny odziedziczyłeś po jakimś leninowym pomiocie.
            Nie chce mi się nawet ciebie obrażać, bo żal mi bluzgów na gó...arzy.
            • Gość: he he he Re: Ateizm to religia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 15:27
              pokaz co potrafisz chlopaczku w majteczkach- katolik każdy potrafi a potem do
              księżula po rozgrzeszenie i dalej życie sie toczy:)hehehhe
              • kolter-one Re: Ateizm to religia? 12.08.09, 15:31
                Gość portalu: he he he napisał(a):

> pokaz co potrafisz chlopaczku w majteczkach- katolik każdy potrafi a potem do
                > księżula po rozgrzeszenie i dalej życie sie toczy:)hehehhe

Pije ,dupcy na boku a w niedziele spowiedź , trzy zdrowaśki a grzechy frrrrrr i
                odleciały :))))
                • Gość: hehe Re: Ateizm to religia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 15:33
                  o , to to ,wlasnie o to chodzi ,he he
                  • serpentor666 Re: Ateizm to religia? 12.08.09, 15:38
                    Tu pokazałeś że jesteś gnojkiem który nic nie ma konkretnego do powiedzenia,
                    tylko uważa moją osobę za jakby to rzec "spluwaczkę". Otóż nie podoba mi się to,
                    bym powiedział że jak cierpisz na jakieś kompleksy to są odpowiednie miejsca
                    gdzie można by je wyleczyć, gościu.
                    • Gość: he he Re: Ateizm to religia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 15:40
                      'gnojkiem' cieniutko cieniutko ale dawaj koles dawaj ,przeciez potrafisz pisać pikantniejsze teksty :) ,hehe
                      • serpentor666 Re: Ateizm to religia? 12.08.09, 15:42
                        Po co mam marnować bluzgi na osobę, która nawet nie chce siebie ujawnić nickiem.
                        Fajnie jest się ukrywać, co nie. Ale wiesz że to jest tchórzostwo.
                    • kolter-one Re: Ateizm to religia? 12.08.09, 15:41
                      serpentor666 napisał:

> Tu pokazałeś że jesteś gnojkiem który nic nie ma konkretnego do powiedzenia,
                      > tylko uważa moją osobę za jakby to rzec "spluwaczkę". Otóż nie podoba mi się to
                      > ,
                      > bym powiedział że jak cierpisz na jakieś kompleksy to są odpowiednie miejsca
                      > gdzie można by je wyleczyć, gościu.

Z kim ty tu sobie tak czule szeptasz?
                      • serpentor666 Re: Ateizm to religia? 12.08.09, 15:43
                        Szczerze- sam chciałbym wiedzieć. Nie powiem że to mi się samemu podoba i
                        chciałbym to zakończyć.
                • serpentor666 Re: Ateizm to religia? 12.08.09, 15:34
                  Drogi kolter-one, ta odpowiedz dotyczyła mnie. Proszę abyś nie pisał rzeczy
                  które wydają ci się że mogę robić, bo ja mogę np. powiedzieć że ty jesteś fanem
                  ekologii, bo codziennie schodzisz do piwnicy gdzie trzymasz kozła by sobie z nim
                  pofiglować. Nie myśl sobie że chce ciebie obrazić, chce byś zobaczył jak to
                  wygląda kiedy osoba 3 piszę o np. zachowaniu innej osoby.
                  • kolter-one Re: Ateizm to religia? 12.08.09, 15:38
                    serpentor666 napisał:

> Drogi kolter-one, ta odpowiedz dotyczyła mnie. Proszę abyś nie pisał rzeczy
                    > które wydają ci się że mogę robić,

To zmykaj do piaskownicy skoro nie przyjmujesz tu rad a chcesz uczestniczyć w
                    życiu społecznym ::)))

bo ja mogę np. powiedzieć że ty jesteś fanem
                    > ekologii, bo codziennie schodzisz do piwnicy gdzie trzymasz kozła by sobie z ni
                    > m
                    > pofiglować.

Tego samego którego ty wykorzystywałes przez rok ?

>Nie myśl sobie że chce ciebie obrazić, chce byś zobaczył jak to
                    > wygląda kiedy osoba 3 piszę o np. zachowaniu innej osoby.

Nie pieprz farmazonów !to forum ogólne wiec komentuję to co widzę ,jak chcesz to
                    zaproś sobie kogoś na priva i pobaraszkuj z nim o ile zechce :))
                    • serpentor666 Re: Ateizm to religia? 12.08.09, 15:41
                      Sam zmykaj do piaskownicy, bo widzę że nie kierujesz się zasadami dyskusji,
                      tylko pleciesz co ci ślina na język przyniesie. Tak, z tym kozłem tu pokazałeś
                      swój brak argumentów, tylko jak nie mam co odpowiedzieć to wyjadę
                      bluzgiem/ośmieszeniem itd. Tak, takie są już fora ogólne że różne osobistości
                      myślą że wiedzą wszystko i że mogą nauczać innych, kiedy są tak naprawdę
                      zwykłymi dup...ami. Btw staraj się unikać przekleństw, albo je cenzuruj, bo tak
                      pokazujesz swój brak ogłady.
                      • kolter-one Re: Ateizm to religia? 12.08.09, 15:45
                        serpentor666 napisał:

> Sam zmykaj do piaskownicy,

Ale będę unikał tej w której ty machasz n wszystkie strony łopatką :))

bo widzę że nie kierujesz się zasadami dyskusji,
                        > tylko pleciesz co ci ślina na język przyniesie.

Nie , ja powtarzam za tobą :))

> Tak, z tym kozłem tu pokazałeś
                        > swój brak argumentów, tylko jak nie mam co odpowiedzieć to wyjadę
                        > bluzgiem/ośmieszeniem itd.

To po co narażasz się na takie komentarze sam je przywołując :))).

> Tak, takie są już fora ogólne że różne osobistości
                        > myślą że wiedzą wszystko i że mogą nauczać innych, kiedy są tak naprawdę
                        > zwykłymi dup...ami.

To idż do przedszkola tam poznasz wiele mądrości życiowych , najpierw naucza cie
                        sikać do nocnika :))

>Btw staraj się unikać przekleństw, albo je cenzuruj, bo tak
                        > pokazujesz swój brak ogłady.

Nie pouczaj mnie dziecko.
                        • serpentor666 Re: Ateizm to religia? 12.08.09, 15:51
                          Sam bym nie chciał być z tobą w jednej, no chyba że z browarkiem:) Wybacz, ale
                          jeśli jesteś osobą mądrą to nie powinieneś powtarzać głupstw innych:P Bo sam
                          wcześniej walnąłeś odnośnie mojej osoby jeden taki komentarz( chodzi mi o to co
                          katolik najpierw robi, a potem się spowiada)- sam to zacząłeś. Cóż, ja się już
                          tego nauczyłem. A ty? Cóż, jak widać ktoś musi ciebie pouczać, a widać tak padło
                          na mnie, że dziecko poucza starszego. Takie życie.
                          • kolter-one Re: Ateizm to religia? 12.08.09, 16:06
                            serpentor666 napisał:

> Sam bym nie chciał być z tobą w jednej, no chyba że z browarkiem:)

O to nawet nie chodzi w grę bo pamiętam co z tym biednym kozłem wyprawiałeś :).

::))Wybacz, ale
                            > jeśli jesteś osobą mądrą to nie powinieneś powtarzać głupstw innych:P

Obracam to w żart ktory jednak do ciebie nie trafia.

> Bo sam
                            > wcześniej walnąłeś odnośnie mojej osoby jeden taki komentarz( chodzi mi o to co
                            > katolik najpierw robi, a potem się spowiada)- sam to zacząłeś.

Stwierdziłem tylko prawdę nie odnosząc się do konkretnej osoby !!

> Cóż, ja się już
                            > tego nauczyłem. A ty? Cóż, jak widać ktoś musi ciebie pouczać, a widać tak padł
                            > o
                            > na mnie, że dziecko poucza starszego. Takie życie.

Oj musisz być ogromny nudziarzem :( I ty słuchasz Iron Maiden na koncercie
                            którego byłem już 25 lat temu .
                            • serpentor666 Re: Ateizm to religia? 12.08.09, 16:12
                              Cóż, żebym ja nie musiał mówić co ty z tym kozłem wyprawiałeś:P Cóż, żarty do
                              mnie trafiają jeśli są śmieszne, a widać to nie było:) Cóż, po 1 stwierdziłeś tą
                              "prawdę" w poście który był odnośnie mojej osoby. Po 2 ta prawda jest na
                              zasadzie że ty codziennie uprawiasz stosunek seksualny z kozłem. Idąc twoim
                              tropem myślenia to też prawda. Nie, nie jestem nudziarzem, tylko przyszło mi do
                              głowy że możesz jednak tego naprawdę nie wiedzieć. A miło słyszeć że także na
                              tym forum są fani Ironów:)
                              • kolter-one Re: Ateizm to religia? 12.08.09, 16:29
                                serpentor666 napisał:

> Cóż, żebym ja nie musiał mówić co ty z tym kozłem wyprawiałeś:P Cóż, żarty do
                                > mnie trafiają jeśli są śmieszne, a widać to nie było:) Cóż, po 1 stwierdziłeś t
                                > ą
                                > "prawdę" w poście który był odnośnie mojej osoby. Po 2 ta prawda jest na
                                > zasadzie że ty codziennie uprawiasz stosunek seksualny z kozłem. Idąc twoim
                                > tropem myślenia to też prawda. Nie, nie jestem nudziarzem, tylko przyszło mi do
                                > głowy że możesz jednak tego naprawdę nie wiedzieć.

Jesteś okropnym nudziarzem :))))
                                • serpentor666 Re: Ateizm to religia? 12.08.09, 16:30
                                  Szczerze- i za to siebie lubię:)
                                  • kolter-one Re: Ateizm to religia? 12.08.09, 18:04
                                    serpentor666 napisał:

> Szczerze- i za to siebie lubię:)

To dowiedz się ze to jest najlepszy kawałek Iron jaki kiedykolwiek powstał
                                    :)www.youtube.com/watch?v=JKHku19fQck
                  • Gość: he he Re: Ateizm to religia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 15:42
                    O to to ,nie iedzialem ze z kozlem mozna figlować a katolik wie!a skad:)
                    he he he
              • serpentor666 Re: Ateizm to religia? 12.08.09, 15:31
                Po 1 nie "wyjeżdzaj" mi tu z rozgrzeszeniem, bo na spowiedzi ostatni raz byłem
                przed bierzmowaniem. Po 2 proszę nie obrażać mojej osoby. A po 3 jeśli chcesz
                bym ci pokazał, to podaj najpierw swój adres bym mógł ci pokazać, staruszku.
                Jeśli tego nie zrobisz, to jesteś po prostu gnojkiem, który ma problemy w
                szkole/z dziewczyną/ chorobą psychiczną itd. i który wchodzi na forum, by sobie
                po prostu "ulżyć".
                • kolter-one Re: Ateizm to religia? 12.08.09, 15:33
                  serpentor666 napisał:

> Po 1 nie "wyjeżdzaj" mi tu z rozgrzeszeniem, bo na spowiedzi ostatni raz byłem
                  > przed bierzmowaniem. Po 2 proszę nie obrażać mojej osoby. A po 3 jeśli chcesz
                  > bym ci pokazał, to podaj najpierw swój adres bym mógł ci pokazać, staruszku.
                  > Jeśli tego nie zrobisz, to jesteś po prostu gnojkiem, który ma problemy w
                  > szkole/z dziewczyną/ chorobą psychiczną itd. i który wchodzi na forum, by sobie
                  > po prostu "ulżyć".

O Katolik a u spowiedzi przed świętami nie był ::))))))))))))))))))
                  • serpentor666 Re: Ateizm to religia? 12.08.09, 15:36
                    Bynajmniej, czy ja powiedziałem że jestem katolikiem? Może powiedziałem że ta
                    doktryna jest mi najbliższa, że najbardziej mi odpowiada jej wizja, ale za
                    katolika bynajmniej siebie nie uważam. Więc nie mów czegoś o kimś innym, jeśli
                    nie jesteś pewien swojego:)
        • Gość: św.obrazek Re: Ateizm to religia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 15:21
          "...zlepek praktycznych tekstów na każdą okazję."

lol mowisz o bibli?
          • rambo_pl Re: Ateizm to religia? 12.08.09, 15:27
            Gość portalu: św.obrazek napisał(a):

> "...zlepek praktycznych tekstów na każdą okazję."
            >
            > lol mowisz o bibli? Nadal masz problem ze zrozumieniem tekstu. Brak
            edukacji czy zaślepienie?
            • Gość: św.obrazek Re: Ateizm to religia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 15:39
              sorry wujku-wszechmogący;)

"Ateizm to zlepek praktycznych tekstów na każdą okazję."

no wypisz wymaluj biblia!

zlepek naiwnych tekstow podniecających samotne babcie maryjne :)
            • Gość: św.obrazek Re: Ateizm to religia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 15:43
              "Brak edukacji czy zaślepienie?" jedno i drugie!

LOL no wypisz wymaluje katolicy! :DDD
        • Gość: św.obrazek Re: Ateizm to religia? hmm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 15:26
          "Chcesz zabić nienarodzone dziecko, natchnienia szukaj u ateistów.
          Chcesz dowalić katolikom, natchnienia szukaj u ateistów. "

chcesz zabijać ludzi na wojnach itp "w imie boga" /"z bogiem na
          ustach"
          - natchnienia szukaj u katolikow/christians i innych
          religijnych.
          • kolter-one Re: Ateizm to religia? hmm? 12.08.09, 15:30
            Gość portalu: św.obrazek napisał(a):

> "Chcesz zabić nienarodzone dziecko, natchnienia szukaj u ateistów.
            > Chcesz dowalić katolikom, natchnienia szukaj u ateistów. "
            >
            > chcesz zabijać ludzi na wojnach itp "w imie boga" /"z bogiem na
            > ustach"
            - natchnienia szukaj u katolikow/christians i innych
            > religijnych.

No ;img16.imageshack.us/img16/8801/hitlerwithmuller.jpg
        • Gość: lol Errata IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 12.08.09, 16:21
          Jest:
          rambo_pl napisał:

> Ateizm to zlepek praktycznych tekstów na każdą okazję. Chcesz
          zabić nienarodzon
          > e
          > dziecko, natchnienia szukaj u ateistów. Chcesz dowalić katolikom,
          natchnienia
          > szukaj u ateistów. Chcesz zabić starszą matkę, (eutanazja)
          natchnienia szukaj u
          > ateistów. Oni maja odpowiedzi na wszystkie twoje problemy.

Powinno być:
          Forumowy ateizm to zlepek praktycznych tekstów na każdą okazję.
          Chcesz zabić nienarodzone dziecko, natchnienia szukaj u
          forumowych ateistów. Chcesz dowalić katolikom, natchnienia
          szukaj u forumowych ateistów. Chcesz zabić starszą matkę,
          (eutanazja) natchnienia szukaj u forumowych ateistów. Oni
          maja odpowiedzi na wszystkie twoje problemy.

forumowy ateista - zdecydowana wiekszosc (na oko 95-98%)ateistow z
          tego forum.
          • kolter-one Re: Errata 12.08.09, 16:26
            Gość portalu: lol napisał(a):

> Powinno być:
            > Forumowy ateizm to zlepek praktycznych tekstów na każdą okazję.
            > Chcesz zabić nienarodzone dziecko, natchnienia szukaj u
            > forumowych ateistów. Chcesz dowalić katolikom, natchnienia
            > szukaj u forumowych ateistów. Chcesz zabić starszą matkę,
            > (eutanazja) natchnienia szukaj u forumowych ateistów. Oni
            > maja odpowiedzi na wszystkie twoje problemy.
            >
            > forumowy ateista - zdecydowana wiekszosc (na oko 95-98%)ateistow z
            > tego forum.

Lolek znów ciebie lubię :))
      • serpentor666 Re: Ale jaja ! :) 12.08.09, 14:58
        Nie dla tego bym powiedział że ateizm jest religią. Ateizm nie jest religią z
        tej prostej przyczyny że każda religia uznaje istnienie siły wyższej, życia
        pozagrobowego/reinkarnacji/itd., a ateizm nie, więc ateizm nie jest religią.
        • Gość: he he Re: Ale jaja ! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 15:43
          ja .pierdziu!!ty madry jesteś chopie!!!Gdybys tego nie napisał to ja bym zył w
          niewiedzy!
          he he he
          • serpentor666 Re: Ale jaja ! :) 12.08.09, 15:44
            Wiesz że wcale tego nie wykluczam? Lepiej żebyś się tego dowiedział jak
            najwcześniej.
      • kolter-one Re: Ale jaja ! :) 12.08.09, 15:32
        alter-tego napisał:

> GW, mocą swojego "autorytetu" , przyznała, że ateizm to religia ! :))

No to pomódlmy się wspólnie z ze starszymi braćmi w wierze katolikami.
        • strikemaster Re: Ale jaja ! :) 12.08.09, 16:40
          "Ojcze, którego nie ma tako w Niebie, jak i na Ziemii..." :)
    • Gość: kieprze_paczynsch Re: Tragizm ateizmu -popłyną IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.08.09, 17:03

> Właśnie na religie gdzie umrze naturalną śmiercią na tym opustoszałym forum

A nie ma forum-absurdum czy jakoś tak? Tam powinien być. Odpowiadanie na teksty
      typu "byt musi mieścić się w atomie" może być spowodowane tylko nudą.
      • kolter-one Re: Tragizm ateizmu -popłyną 12.08.09, 18:08
        Gość portalu: kieprze_paczynsch napisał(a):

>
        > > Właśnie na religie gdzie umrze naturalną śmiercią na tym opustoszałym for
        > um
        >
        > A nie ma forum-absurdum czy jakoś tak? Tam powinien być. Odpowiadanie na teksty
        > typu "byt musi mieścić się w atomie" może być spowodowane tylko nudą.

Forum religia jest strzeżone jak bank centralny , nic i nikt tam się nie
        schowa za byle co wywalają , raz komuś na wstawiałem tu na społeczeństwie a oni
        mi zblokowali nick na religii ,dosłownie paranoja !!
    • monachus Re: Tragizm ateizmu -popłyną 12.08.09, 18:25
      kolter-one napisał:

> Właśnie na religie gdzie umrze naturalną śmiercią na tym opustoszałym forum
      > :((((((

No to już po temacie.Na religii zieje nudą!!
      • kolter-one Re: Tragizm ateizmu -popłyną 12.08.09, 18:59
        monachus napisał:

> No to już po temacie.Na religii zieje nudą!!

To niestety prawda.
    • Gość: lol Re: Tragizm ateizmu -popłyną IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 12.08.09, 19:04
      Nie to co na FS. Tutaj zylby zyciem wiecznym.
      :D
      • Gość: znudzony Re: Tragizm ateizmu -popłyną IP: *.chello.pl 12.08.09, 19:06
        Gość portalu: lol napisał(a):

> Nie to co na FS. Tutaj zylby zyciem wiecznym.

zanudzałby jeszcze długo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka