hahaha37 01.11.14, 12:32 Strzeżcie się tej firmy! Pracownicy są kompletnie nieprofesjonalni, firma ma mnóstwo budynków do obsługi, z którymi nie może sobie dać rady, nastawieni na kasę, a nie na rzetelność! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczerydourzytkownik Re: ARomex - nie polecam! 31.12.14, 10:41 Drogi internaucie, zastanów się co piszesz gdyż już od paru lat ARomex współpracuje z moim budynkiem i nie ma żadnych problemów z firmą. A co do Twojej opinii na temat pracowników to chyba nie wiesz jak pracują nieprofesjonalni. Zapewniam, że wszyscy pracownicy pracują bez zarzutów i nie ma potrzeby wypisywać takie bzdury. Pozdrawiam, zadowolony z pracy firmy ARomex użytkownik Odpowiedz Link Zgłoś
lokatorosiedlowy Re: ARomex - nie polecam! 31.12.14, 11:00 hahaha37 ma jednak rację, szczerydourzytkowniku! Ja również nie jestem zadowolony z ARomexu, bo nie ma żadnych informacji o tym, co robi zarządca, a o wszystkim dowiadują się lokatorzy na ostatnią chwilę! Odpowiedz Link Zgłoś
lokators12 Re: ARomex - nie polecam! 07.01.15, 22:47 Zdecydowanie nie zgadzam się z opiniami hahaha37 i lokatoraosiedlowego. Nie ma na rynku firmy zarządzającej z której wszyscy byliby w 100% zadowoleni. Jeśli takie znacie pochwalcie się. Osobiście uważam, że najważniejsze, aby był dobry kontakt z pracownikami, kasa się zgadzała, a robota uczciwie zrobiona. I tak jest w przypadku tej firmy. Ja nie mam żadnych problemów i nie czuję się niedoceniony. Obserwując moich niektórych sąsiadów szacunek dla pracowników za cierpliwość. Mam długie doświadczenie z firmą ARomex i oby tak zostało. Odpowiedz Link Zgłoś