Dodaj do ulubionych

Stomatolog na Osiedlu Górce

IP: 80.51.198.* 22.01.07, 09:35
Poszukuję dobrego stomatologa w okolicach osiedla Górce. Powstało tu wiele
gabinetów, ale nie wiem, który jest godny polecenia, proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: zadowolona Re: Stomatolog na Osiedlu Górce IP: 195.20.110.* 24.01.07, 12:39
      Polecm gabinet na ul Bolkowskiej - tuz przy pizzerii La Stella. Bardzo fachowa
      obsługa.
      • Gość: ewka Re: Stomatolog na Osiedlu Górce IP: 80.51.198.* 24.01.07, 15:48
        No włąsnie słuszałam o tym gabinecie, tam przyjmuje małżeństwo??
    • maga67 Re: Stomatolog na Osiedlu Górce 24.01.07, 19:22
      Polecam gabinet na ul.Górczewskiej ( przy kościele) przeniesiony z ul.Czumy.
      Wejście znajduje się od ulicy (obok przystanku).
      • Gość: zadowolona Re: Stomatolog na Osiedlu Górce IP: 195.20.110.* 31.01.07, 09:33
        Tak, to gabinet prowadzony przez małżeństwo (sądzę po wspólnym nazwisku). U
        Niego nigdy nie byłam, ale Panią mogę szczerze polecić - jestem straaszna
        panikarą i zawsze muszę mieć znieczulenie - Pani Doktor robi zastrzyk po
        mistrzowsku :)
        • Gość: gosc Re: Stomatolog na Osiedlu Górce IP: *.chello.pl 31.01.07, 10:00
          A ja mam troszkę inne zdanie o tym gabinecie. Byłam u P doktora juz drugi raz i
          jestem rozczarowana. Odniosłam wrażenie jakby nie liczono się z moim
          zdaniem...tylko te pieniądze. Pozatym miałam leczonego zęba-plomba-gdzie po 1,5
          trzeba bylo zab leczyc kanalowo. Pani Dr nie znam więc sie nie wypowiadam. No i
          ciasno tam jakos.
          • Gość: beba Re: Stomatolog na Osiedlu Górce IP: 213.17.168.* 31.01.07, 14:34
            czy mówicie o kklinice Ekstradent ?
            • Gość: A Re: Stomatolog na Osiedlu Górce IP: *.chello.pl 08.02.07, 14:45
              jA polecam klinikę na Siodlarskiej!
              • mamamuminki Re: Stomatolog na Osiedlu Górce 16.02.07, 15:37
                Mogę naprawdę polecić gabinet DentaCare (ma spory, zielono-pomaranczowy baner na budynku) i nie jestem jego pracownicą :)
                Szukając w necie namiarów na jakiś gabinet, trafiłam na stronę tego właśnie, bardzo ładną zresztą. Nie jest to niestety regułą, a jestem osobą,
                do której taka treść b.przemawia (vide: strona DentalCenter w Aplauzie
                na Radiowej – masakra!).
                Ale do rzeczy.
                Zasięgając tzw języka udało mnie się porozmawiać z przemiłym
                i kompetentnym lekarzem, który przekonał mnie, abym ze swoim problem koniecznie udała się na chirurgię szczękową państwowego szpitala. Cierpliwie tłumaczył mi przez telefon wszystkie za i przeciw.
                Akurat miałam ropień i po nacięciu w szpitalu, wróciłam do DentaCare
                aby usunąć jego przyczynę – martwy korzeń. Sama ekstrakcja nic mnie nie bolała, chociaż tak prawie zawsze jest po znieczuleniu. Dokonywał je chirurg, niestety nazwiska nie pamiętam i zrobił to super – w ocenie laika oczywiście – jakim jestem. Zero bólu w trakcie, choć strach był oczywiście, i zero dzień po. Trochę się musiał nabiedzić, bo to była 8…
                Cena niższa niż w co najmniej 3 gabinetach w pobliżu, bo sprawdziłam –
                100 zł (znieczulenie wliczone a kosztuje 25zł, też trochę taniej niż u konkurencji). Niestety na cenę zwraca się uwagę, chociaż nie zawsze porównanie jest miarodajne – szczególnie jak ma się kilka zębów do wyleczenia. Cennik jest zresztą na ich stronie netowej i można się zapoznać.
                Sam gabinet jest spory, bo to kilka pomieszczeń, b.ładny i przyjazny.
                Panie w recepcji też takie….ludzkie i nie traktują cię jak kolejny przychód dla firmy.
                Jestem tak zadowolona, że z chęcią tak się rozpisałam w tym wątku.
                Uważam, że lekarzy z takim podejściem do pacjenta trzeba polecać, bo niestety nie jest to jeszcze standard, a jak wizyta u stomatologa wiąże się u wielu z nas ze stresem i drenażem portfela, to tym bardziej człowiek docenia dobrze wykonaną usługę.
                Czasami ciężko uwierzyć w te internetowe „polecenia”, bo często to autoreklama. Uwierzcie – w moim przypadku tak nie jest.
                Pozdrawiam
                • Gość: ewka Re: Stomatolog na Osiedlu Górce IP: *.aster.pl 18.02.07, 07:50
                  Dziękuje za info, ale gdzie jest ten gabinet??
                  • Gość: Kasia76 Re: Stomatolog na Osiedlu Górce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 18:32
                    A ja polece Wam na Woli AGADENT na Zawiszy 16A, niedawno otwarty maja spora
                    znizke teraz na wszystko. Moje dziecko pierwszy raz nie krzyczalo u dentysty,
                    bardzo mila doktor byla, telefon do nich 888-13-65. Polecam. Kasia
                    • Gość: ttt klinika Medoran IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.03.07, 00:14
                    • Gość: ttt klinika Medoran IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.03.07, 00:15
                      Polecam szczerze
                      • mamamuminki Re: klinika Medoran 17.03.07, 18:34
                        Zajrzałam do tego wątku ponownie i ktoś pytał o lokalizacje polecanego rzeze mnie gabinetu
                        www.dentacare.pl/
                        ul.Powstańców Śląskich 87 lokal 15/16.
                        pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka