Dodaj do ulubionych

budowa na ulicy Prostej

28.11.07, 12:12
Hej.Pytanie do forumowiczow z okolicy Prostej. Jak idzie budowa Prostej Tower?
Robia cos? Jestem ciekawa czy sie buduje, a nie mam jak podjechac.
Obserwuj wątek
    • Gość: Czajka Re: budowa na ulicy Prostej IP: *.internetserviceteam.com 28.11.07, 15:06
      Budują, budują, cały czas coś się tam dzieje.
      Są jeszcze pod ziemią, ale według zapowiedzi ten etap budowy ma się zakończyć
      już na wiosnę.
      Codziennie o 6 rano zaczynają, biedni sąsiedzi swoją drogą, bo cały dzień pracują.
      Teraz jest jeden wielki dół. Ale szczerze mówiąc to chętnie bym już oglądał ten
      budynek na Prostej w całej swojej okazałości ;)
      • agatonga Re: budowa na ulicy Prostej 28.11.07, 17:14
        Pytalam, bo myslalam, ze moze juz maja opuznienia jak co po niektorzy
        inwestorzy. No wlasnie PT to apartamentowiec, na ktory nie ukrywam takze czekam,
        bo wg mnie to jedna z najciekawszych obecnie inwestycji na naszym rynku.
        Umozliwia "troche" inny lifestyle od tego co proponuja wielkie, przesadzajac
        oczywiscie, wierzowcow za duzo to nie mamy..., apartamentowce w naszej ukochanej
        stolicy. Praca w wielkiej korporacji, zwiazkow miedzyludzkich coraz mniej, potem
        wracasz do swego luksusowego mieszkania na 151 ;) pietrze, gdzie masz
        niezliczona ilosc sasiadow, z dbalosci o wyglad, bo przeciez nieganna prezencja
        to wymog, biegniesz na swoja luksusowa silownie i wraz ze swoma 200 sasiadami
        scigasz sie na bierzni.. Rano zamiast jak normalny Europejczyk wskoczyc do metra
        i byc za chwile w pracy, trzeba sie przeciez przylansowac najleposzym
        samochodem, wiec wsiadasz do auta i stoisz w korkach... mimo ze lokalizacja moze
        nawet sprzyjac poruszaniu sie komunikacja miejska. Podsumowujac moja niedluga
        dygresje, chodzilo mi o to, ze mozna mieszkac w luksosowo, wygodnie i blisko
        najwazniejszych punktow miasta nie identyfikujac sie z cala ta obrzydliwa
        kultura konsumpcyjna ;)
    • Gość: wolander-ho Re: budowa na ulicy Prostej IP: *.fabiankeil.de 30.11.07, 18:42
      w najblizszym czasie maja poszerzac prosta. ostatnio wylonili w przetargu firme
      ktora ma zaprojektowac cala operacje. prace maja sie zaczac w 2009. to chyba
      moze byc zacheta do inwestycji w ten apartamentowiec bo cala okolica zyska na
      atrakcyjnosci dzieki poprawie dojazdu i zwiekszeniu estetyki.
      • Gość: Len_patentowany Re: budowa na ulicy Prostej IP: 82.177.194.* 06.12.07, 15:54
        Ehhh. Żebym miał więcej floty, to bym tam coś kupił a potem żył sobie spokojnie
        z wynajmu... Ale to takie moje marzenia o rzeczywistości, w której nie trzeba
        pracować... ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka