8franek
25.07.12, 22:45
Sprzedający nie oddał pieniędzy za zwrócony, nieużywany towar - trampolina. Najpierw po zwrocie towaru się nie odzywał, potem zażądał pozytywnego komentarza w zamian za zwrot pieniędzy! Co to za praktyki? Potem zaczął wymyślać, że opakowanie było uszkodzone i że towar był używany przez kilka dni!! Miałem trampolinę przez godzinę! Po otwarciu opakowania okazało się, że jednak nie spełnia moich oczekiwańi natychmiast ją odesłałem. Po 14 dniach od oddania towaru i przyjęcia przez Sprzedającego oddałem sprawę do kancelarii prawnej. Kilka dni późnie wystawiłem sprzedającemu negatywny komentarz na co zareagował chamską i prymitywną odpowiedzią i powtórzył swoje kłamstwa. Grozi mi odesłaniem towaru z powrotem i obciążeniem za transport!! Kuriozalne i irytujące.
To cała historia w pigułce. Teraz Sprzedający obraca moimi pieniędzmi i obraża mnie na Allegro, a je nie wiele mogę z tym zrobić dlatego zdecydowałem się na wpis na forum.
Szczerze odradzam wszelką współpracę z takim partnerem. Pachnie cwaniactwem na kilometr.
www.electrovirgo.pl/ - nigdy więcej!!1