sagittarius954 18.10.09, 20:10 Dawno tu nie byłem Dzień dobry wszystkim A jakiż to powód decyduje o tym dołowaniu tego miłego skądinąd forum ? Czyż to nie feler ? I nie warto by go było usunąć i wywindować forumek na lepszą pozycję startową ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: O lala... 19.10.09, 13:02 nie no , już aż takie poświęcenie dla forum Chociaż super , jeśli masz chęć To co ? Robimy coś z tym fantem czy nie Odpowiedz Link
super222 Re: O lala... 19.10.09, 16:52 No to mnie *ustrzeliłeś*. No bo tak: - nie odpowiem - wyjdę na prowincjonalną gęś, - odpowiem - to już naruszenie n-etykiety Temat bardzo osobisty. Nie nadaje się do rozpatrywania na forum o czym uczyłeś. Na forum rozpatrujemy sprawy i problemy. Nieśmiało przypominam, że *u góry* jest napis *poczta*. Mam tam konto. Serdecznie pozdrawiam i cieszę się z powrotu. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: O lala... 19.10.09, 17:19 A co tu naruszać jak nikogo nie ma, jedynie siebie można naruszyć Po pierwsze "ludzie" kcom czatować, czyli być na luzie w kontakcie z sobą. Po drugie toż to sprawa i problem a że nie wywinięta wątkiem ? Po trzecie jakby do tej sprawy nie podchodzic ( patrz cel o lala) to wszytko się ze soba wiąże A to konto chociaż takie fest ?? wiesz żebym ci nie nadwyrężył za bardzo listonosza Zdarzyć się może że moje listy doniesie a obcych porzuci Czyli że co, Ty wróciłaś , to ja się też cieszę I od razu dodam na wyrost , spraw obcych forumków na forumkach trzecich nie rozpatruję . A teraz znikam bo znów mi światło wyłączają i to chyba do jutra , egipskie ciemności przede mną Odpowiedz Link
super222 Re: O lala... 21.10.09, 12:18 Po pierwsze ludzie kcom czatować, czyli być na luzie w kontakcie z sobą> - napisał admin pewnego forum. To ja się zapytuję, gdzie powinnam kliknąć żeby w sposób legalny przeczytać blogi, które ten w/wymieniony popełnia. Jeśli będzie odpowiedź (z góry dziękuję), to proszęo uwzględnienie, żeby to było po polsku, a nie naszpikowane wszelkiego rodzaju zygzakami. Odnośnie rolet, to - jestem przecież kobietą - to jak zawsze ma rację anoagata. Zwinąć i wyrzucić. Klucz od śmietnika pożyczyć od sąsiadki. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: O lala... 21.10.09, 14:43 Żeby nie było ,że reklamuję się odpowiedź o swoim blogu wyślę na pocztę Super 222 tak ? Tak I proszę cie daj spokój z tym adminem, bo to wygląda jakbys mi chciała przyfasolić fangę jakąś . Odpowiedz Link
super222 Re: O lala... 18.11.09, 16:39 Mam już pewnie rekord. Wątek założony kilka dni temu na forum 50-latek ma już ponad osiemdziesiąt postów. Wątek założyłam bez specjalnego zaangażowania w sprawę i nawet nie przypuszczałam, że może cieszyć się takim powodzeniem. Fajnie Odpowiedz Link
super222 Re: O lala... 21.10.09, 12:37 piszę do floemy: miła moja - niestety, nie spełnię twojej prośby. Po otworzeniu *koperty* ujrzałam kogoś innego (inny login) i swoim zwyczajem frrrrrru do kosza. Znaleźć nie potrafię. Bardzo mi przykro. Czy to było coś ważnego? Natomiast radę umieszczoną w tym poście: <A Ty super, lepiej wyjdź za mąż> owszem rozważę. Dobrze mieć życzliwych obok siebie. Odpowiedz Link
cortyzol Re: O lala... 24.10.09, 19:04 O super wychodzi za mąż. Coś takiego. Lepiej późno niż wcale. Odpowiedz Link
super222 Re: O lala... 24.10.09, 20:03 <O super wychodzi zamąż> To jest prawda trzeciego stopnia. Czyli taka jak to, że zlikwidowałeś wszystko, co należało zlikwidować. by już nie wejść na forum. Szczerze powiem - cieszę się. A teraz oglądamy spotkanie bokserów, czyli walkę 100-lecia. --- PS. A mężatką już byłam. Naprawdę. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: piękne... 24.11.09, 17:25 A znajdziesz "liszko titaszko "? Takie słowa były w środku piosenki to chyba było też omegi , niestety już osiwiałem od szukania , Dobrej nocy Odpowiedz Link
pragata Re: piękne... 24.11.09, 17:32 Sagitarius, to chyba była Meg, czyli nasza Małgrzatka,i pewno w treści śpiewał jej ptaszek? co do liszki to nie mam zdania, oświeć mnie i inne forumki dokładniej. A może... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: piękne... 25.11.09, 06:47 Mile panie pora wstawać Dzień dobry Na początku lat 70-tych oprócz grupy Omega węgierskiej istniała jeszcze jedna dosyć popularna , nie miała jednak tak dużo piosenek przebojowych i nie wprowadziła je na listy przebojów . Za to wśród pewnej grupy młodych globtroterów odbywających wakacje nad Balatonem stała się popularna . Własnie tam zawarte były słowa w słyszeniu po polsku cos jakby "tele liszko liszko titaszko ". Tyle zapamiętałem . Wśród znajomych zapytałem co to była za grupa , jedni mówili Omega drudzy że Metro , a ja jak to politycy mówią stoję w rozkroku . nagle zapragnąłem być taki jak wtedy , nie młody, ale chciałem wykrzesać tę iskrę ciekawości i zadowolenia z tamtych młodzieńczych lat . Ot i tyle. Kłaniam się Odpowiedz Link
pragata Re: piękne... 25.11.09, 14:30 a,jeśli tak, to zwracam honor.Ja nad Balatonem wtedy nie byłam, może jest czego żałować? Ech gdzie te lata... Odpowiedz Link
super222 Re: piękne... 29.11.09, 13:34 Odetchnęłam. Ale dlaczego zaraz karmić trolle? Ze wszystkich stron. Przecież popękają. ...... Odpowiedz Link
eurytka Re: piękne... 29.11.09, 13:40 Niech wie, że ja wiem. Że się komu tak chce ganiać po forach? Ja się czasem dopiszę, ale tylko na najciekawsze, gdy przeczytam i coś mam do powiedzenia, ale żeby tak włazić nie w swoją grupę wiekową, to nie rozumiem. Odpowiedz Link