Dodaj do ulubionych

Jesień w polityce

01.09.12, 20:00
PiS szykuje się do jesiennej ofensywy legislacyjnej. Partia Jarosława Kaczyńskiego zamierza skupić się na sprawach gospodarczych oraz dotyczących polskiej rodziny - pisze "Rzeczpospolita".

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,12278494,PiS_szykuje_jesienna_ofensywe___mniej_Macierewicza_.html
Zwieraja szyki i znów bedą obiecywać i mamić. Juz mi to z lekka obrzydło.
Obserwuj wątek
    • anoagata Re: Jesień w polityce 02.09.12, 21:40
      Wysłuchałam przemówienie Kaczyńskiego;proponuje odpis od podatku na dziecko już w chwili poczęcia,czyli 9 m-cy szybciej,ha ha ha ha mógłby zaproponować od chwili podjęcia decyzji o jego posiadaniu !!!!!!
      W pełnym wymiarze tygodniowym nauka religii,polskiego i historii,matko jedyna a co z resztą przedmiotów ?? jak np wf??
    • stedo Re: Jesień w polityce 02.09.12, 22:00
      Kilka pomysłów ma ok: zlikwidować gimnazja, odbudować szkolnictwo zawodowe. Co do NFZ i finansowania oświaty to nie wiem jakby to odbiło się na budżecie. Gdyby przyjąć jego obietnice serio to moglibyśmy się stać kolejną Grecją. Ale nawet gdyby złote góry obiecał to i tak mnie nie przekona, bo wiem jaki jest i jakich ludzi wokół siebie skupia - " Albo tłuki, albo wariaci".
      • jaga_22 Re: Jesień w polityce 02.09.12, 22:04
        Gajda obiecajda wink
      • anoagata Re: Jesień w polityce 02.09.12, 22:20
        stedo napisała:

> Kilka pomysłów ma ok: zlikwidować gimnazja, odbudować szkolnictwo zawodowe. Co
        > do NFZ i finansowania oświaty to nie wiem jakby to odbiło się na budżecie. Gdyb
        > y przyjąć jego obietnice serio to moglibyśmy się stać kolejną Grecją. Ale nawet
        > gdyby złote góry obiecał to i tak mnie nie przekona, bo wiem jaki jest i jakic
        > h ludzi wokół siebie skupia - " Albo tłuki, albo wariaci".
        Tłuki niedouki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka