Dodaj do ulubionych

Sylwester dla nas

20.11.12, 20:34
Witajcie kochani,
mam 67 lat.
Od kilku lat jestem samotna i chcę w końcu wybrać się na Bal sylwestrowy - tym razem dla samotnych.
Znacie może jakieś ciekawe miejsca w Warszawie, północnych okolicach?

Pozdrawiam,
Halina
Obserwuj wątek
    • iryska2604 Re: Sylwester dla nas 20.11.12, 22:16
      Warszawianki - odezwijcie się!
    • marcowa19 Re: Sylwester dla nas 21.11.12, 19:43
      Wiem gdzie można spędzić wieczór sylwestrowy i nie tylko ,bo są w wawie wieczorki ,zabawy dla osbób samotnych, ale sama jakoś nie za bardzo ... więc czekam na kontakt ,wprawdzie mam 10 lat mniej ,ale to przecież nie ma znaczenia ,tak sądzę.
    • julinka601 Re: Sylwester dla nas 21.11.12, 20:01
      Ja od czasu jak zostałam sama to Sylwestra spędzam w filharmonii lub operze. Idziemy zawsze w kilka osób .Wracamy ok 23 00, kolacja ,toast i nowy rok przywitany.
      Zawsze jest jakiś lekki , okolicznościowy program np. Tanga świata, walce Straussa, Rytmy południowoamerykańskie a w ub. roku w operze byłam na Zemście nietoperza , w tym roku idziemy na Skrzypka na dachu. Jest uroczyście, odświętnie, w pięknym wnętrzu, w przerwie jest szampan. I to jest to! Pięknie,uroczyście i ze spokojem zaczynam kolejny rok i mocno wierzę, że cały będzie taki. Polecam.
      • dm.k Re: Sylwester dla nas 10.12.12, 16:34
        Szkoda, że tu tak cicho. Myślałam , że oprocz mnie wiele samotnych osób chce spędzić wspólnie Sylwestra.
    • dm.k Re: Sylwester dla nas 10.12.12, 16:41
      @marcowa19, a napiszesz jakie to miejsca?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka