dm.k 20.11.12, 20:34 Witajcie kochani, mam 67 lat. Od kilku lat jestem samotna i chcę w końcu wybrać się na Bal sylwestrowy - tym razem dla samotnych. Znacie może jakieś ciekawe miejsca w Warszawie, północnych okolicach? Pozdrawiam, Halina Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcowa19 Re: Sylwester dla nas 21.11.12, 19:43 Wiem gdzie można spędzić wieczór sylwestrowy i nie tylko ,bo są w wawie wieczorki ,zabawy dla osbób samotnych, ale sama jakoś nie za bardzo ... więc czekam na kontakt ,wprawdzie mam 10 lat mniej ,ale to przecież nie ma znaczenia ,tak sądzę. Odpowiedz Link
julinka601 Re: Sylwester dla nas 21.11.12, 20:01 Ja od czasu jak zostałam sama to Sylwestra spędzam w filharmonii lub operze. Idziemy zawsze w kilka osób .Wracamy ok 23 00, kolacja ,toast i nowy rok przywitany. Zawsze jest jakiś lekki , okolicznościowy program np. Tanga świata, walce Straussa, Rytmy południowoamerykańskie a w ub. roku w operze byłam na Zemście nietoperza , w tym roku idziemy na Skrzypka na dachu. Jest uroczyście, odświętnie, w pięknym wnętrzu, w przerwie jest szampan. I to jest to! Pięknie,uroczyście i ze spokojem zaczynam kolejny rok i mocno wierzę, że cały będzie taki. Polecam. Odpowiedz Link
dm.k Re: Sylwester dla nas 10.12.12, 16:34 Szkoda, że tu tak cicho. Myślałam , że oprocz mnie wiele samotnych osób chce spędzić wspólnie Sylwestra. Odpowiedz Link