08.12.12, 16:42

Katolicka miłość, współczucie, empatia mogą sprawić, że człowiek się nawróci.

http://i45.tinypic.com/z6blk.jpg
Obserwuj wątek
    • aga-kosa Re: P i K 08.12.12, 18:05
      Piszący/a musi być "inteligentny i oczytany" napisał wprawdzie papież przez "rz" ale dalej dobrze i "ch" i "o z kreską" i "J" długie...wink aga
      • jaga_22 Re: P i K 08.12.12, 18:44
        A po co takie chamstwo i durnotę powielać? wink
        • amityr Re: P i K 08.12.12, 19:06
          Nie chodziło przecież temu co to znalazł i mnie ,co to przekleił o durnotę i chamstwo tego jednego człowieczka. Chodzi tu zapewne o to ,że takich ludzi o takim samym rozumieniu sprawy jest 30% w Polsce a może i więcej bo jest z czego dodać . Jak nie wierzysz to wejdź na strony internetu podobne do Wiochy.Mało zobacz tych katoli od Ojca,posłuchaj co mówią a co robią .A uważają ,że dobrze mówią i dobrze robią.
          • jaga_22 Re: P i K 08.12.12, 19:28
            Amityr,ale po co mi to czytać? przecież taki idiota nic mądrego nie napisze.
            • amityr Re: P i K 08.12.12, 19:50
              A po co się leczyć jak i tak się umrze? Wkleiłem to po to ,żeby pokazać ,że może być taki matoł. A jest ich coraz więcej! Tu masz następny przykład.
              http://i49.tinypic.com/rwm6ts.jpg
              • jaga_22 Re: P i K 08.12.12, 19:55
                No widzisz,najlepiej to olać i poszukać coś ciekawszego.
                • amityr Re: P i K 08.12.12, 20:09
                  - Jasiu czy to prawda, że Twój dziadek stracił język podczas wojny?
                  - Prawda.
                  - A jak to się stało?
                  - Nie wiem, dziadek nigdy nam o tym nie mówił.
                  • iryska2604 Re: P i K 09.12.12, 12:29
                    Kiedyś ktos mi zarzucił,ze przesadzam - powiedziałam ze społeczeństwo w zastraszającym tempie chamieje. Jednak to prawda. To co amityr w kleił to słychać , widac i czuć...Czyja to wina?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka