amityr 08.12.12, 16:42 Katolicka miłość, współczucie, empatia mogą sprawić, że człowiek się nawróci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga-kosa Re: P i K 08.12.12, 18:05 Piszący/a musi być "inteligentny i oczytany" napisał wprawdzie papież przez "rz" ale dalej dobrze i "ch" i "o z kreską" i "J" długie... aga Odpowiedz Link
amityr Re: P i K 08.12.12, 19:06 Nie chodziło przecież temu co to znalazł i mnie ,co to przekleił o durnotę i chamstwo tego jednego człowieczka. Chodzi tu zapewne o to ,że takich ludzi o takim samym rozumieniu sprawy jest 30% w Polsce a może i więcej bo jest z czego dodać . Jak nie wierzysz to wejdź na strony internetu podobne do Wiochy.Mało zobacz tych katoli od Ojca,posłuchaj co mówią a co robią .A uważają ,że dobrze mówią i dobrze robią. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: P i K 08.12.12, 19:28 Amityr,ale po co mi to czytać? przecież taki idiota nic mądrego nie napisze. Odpowiedz Link
amityr Re: P i K 08.12.12, 19:50 A po co się leczyć jak i tak się umrze? Wkleiłem to po to ,żeby pokazać ,że może być taki matoł. A jest ich coraz więcej! Tu masz następny przykład. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: P i K 08.12.12, 19:55 No widzisz,najlepiej to olać i poszukać coś ciekawszego. Odpowiedz Link
amityr Re: P i K 08.12.12, 20:09 - Jasiu czy to prawda, że Twój dziadek stracił język podczas wojny? - Prawda. - A jak to się stało? - Nie wiem, dziadek nigdy nam o tym nie mówił. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: P i K 09.12.12, 12:29 Kiedyś ktos mi zarzucił,ze przesadzam - powiedziałam ze społeczeństwo w zastraszającym tempie chamieje. Jednak to prawda. To co amityr w kleił to słychać , widac i czuć...Czyja to wina? Odpowiedz Link