iryska2604 09.08.13, 21:06 I pomyśleć tylko - wczoraj piekarnik, dzis jeszcze o 13 ciepło a teraz leje i 14 stopni. Ale dobrze trochę odpocząc od upału. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: A u mnie leje 09.08.13, 22:12 Jak zaczęło od 21,tak cały czas leje i 20st. co za ulga. Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: A u mnie leje 09.08.13, 22:15 Błyska się dookoła od wczesnego popołudnia. Ale daleko, bo grzmty nie dochodzą. Wieje chłodniej, ale deszczu ani kropli. Może coś dojdzie? Trawniki, czysta już pustynia wyschnięta. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: A u mnie leje 10.08.13, 09:59 Całą noc lało i gromy leciały,za chwilę znowu będzie padało, bo mocno się zachmurzyło.A nie mówiłam ? już leje.Wypada się za wszystkie czasy. Odpowiedz Link
julinka601 Re: A u mnie leje 10.08.13, 10:44 Och,jak cudnie! Nareszcie jest czym oddychać. Popadało w nocy a teraz się przejaśnia. Czekam na gości, dawno niewidzianych znajomych,którzy są przejazdem we Wrocku. Miłego dnia życzę. Odpowiedz Link
92ela Re: A u mnie leje 10.08.13, 11:04 Przedwczoraj wieczorem, po piekielnym upale burza troszkę poszalała, ale festiwal piorunów widać było tylko na obrzeżach, jakoś do centrum nie wtargnęła z taką siłą. Wczoraj odetchnęliśmy od upału i słońca, za to wieczorem padało, grzmiało itp. Spaliśmy do 9-tej i pewnie padało całą noc, bo jezdnie mokre. Teraz słońce chce się przebić. W domu wymarzony chłodek. Już zaczynamy się pakować. Odpowiedz Link