amityr 01.10.13, 20:05 Big Brother (1 Edycja) - Zobacz Więcej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zajbel Re: Ale przeleciało 01.10.13, 20:32 Nie ogladalam ani jednej edycji Biga ani baru ani temu podobnych. Zreszta mam to do dziś .Podgladanie to nie moja bajka. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Ale przeleciało 01.10.13, 21:19 Ani moja, takie edycje robią wodę z mózgu. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Ale przeleciało 02.10.13, 19:46 A wiesz że ja tego też nigdy nie oglądałam? Poważnie. Nie cierpię podglądactwa. Siostra opowiadała że jej była synowa wpadła kiedyś do domu taka rozemocjonowana i pyta :- zgadnijcie kogo widziałam? GULCZASA!!! Na pytanie a któż to taki wywaliła gały i pyta -jak to to wy nie wiecie? Są i tacy... Odpowiedz Link
amityr Re: Ale przeleciało 02.10.13, 21:03 Droga ,kochana @irysko. Przecież nie mówię ,że wszystkie odcinki. Ja np nawet lubię głupawy serial chyba Rodzinka ale żeby cały oglądać. Kiedy i po co. Odpowiedz Link
amityr Re: Ale przeleciało 02.10.13, 21:08 To jeszcze ja amityr. Zapomniałem napisać ,że Zbankrutował Metropolitan Opera.Ale ...........kto by tam podglądał sąsiadów i to za wielka wodą. Odpowiedz Link