iryska2604 05.10.13, 18:31 A gdzie ty sie tyle czasu podziewałaś? Już myślałam ze sie na nas wypięłas.Miło że jesteś. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anoagata Re: Stedo... 05.10.13, 22:00 No znikła jak kamień w wodę. Na Alfredki pingwiny mogę patrzeć godzinę. Odpowiedz Link
stedo Re: Stedo... 06.10.13, 13:21 Miło że o mnie pamiętacie.Już jakiś czas temu Irenka mnie o to pytała i odpowiedziałam - miałam utrudniony dostęp do biurka z komputerem, które okupowała córka pisząc pracę dyplomową. Ale już po finale - praca i obrona na 5. Toteż wracam po trochu i przyzwyczajam się do pisania bo już trochę odwykłam. Nie chce mi się komentować bieżących wydarzeń bo wywołują one tylko skręt kiszek. Polemika z co bardziej kontrowersyjnymi wpisami takiego jednego też przestała mnie bawić. Jeszcze tylko ta gwiazda z sąsiedniego forum przyprawia mnie o przyspieszenie tętna ale wystrzegam się kontaktu w myśl powiedzenia: nie zadawaj się z ... bo pokona cię doświadczeniem i sprowadzi do swego poziomu. Wszystkich innych pozdrawiam życząc uśmiechu i zdrowia. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Stedo... 06.10.13, 19:00 Dziękuję Stedo i na wzajem. Fajnie że sytuacja u ciebie się wyklarowała i teraz zajrzysz częściej i aktywniej. Odpowiedz Link
anoagata Re: Stedo... 06.10.13, 21:16 Stedo,oj tam,oj tam ! Konserwatysta i to kontrowersyjny ale jak słusznie zauważyłaś taki jeden jest,większość to liberałowie. Nie podwyższaj sobie ciśnienia i nie zaglądaj do 'sąsiadów'. Tu masz meldunek. Odpowiedz Link