zajbel 15.07.14, 17:56 Gdzie by człowiek nie spojrzał to albo Chazan albo Mikke, dwie zakazane gęby. Patrzeć już na nie nie mogę. Czy wy macie podobnie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kot_mrau Re: Strach włączyć komputer 15.07.14, 18:06 Do Twojej krótkiej listy dorzuciłbym jeszcze Cejrowskiego! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Strach włączyć komputer 15.07.14, 18:22 O Chazanie jeszcze dziś nie słyszałam,za teraz czytam,że Mikke ma 10 % poparcia i jest na 3 miejscu. Dziś raczej o wariatach. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Strach włączyć komputer 15.07.14, 18:54 Fakt -jeden lata z młotkiem i rozbija samochody, drugiego policja postrzeliła w szpitalu a były maz Edyty Górniak pod wpływem narkotyków zabił pieszą na pasach.A i tak to nie wszystkie wiesci - dziennikarze się dwoją i troją aby zarobić. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Strach włączyć komputer 15.07.14, 18:55 W tej chwili słyszę o Chazanie, zatem norma na dzień dzisiejszy będzie wyrobiona. 10%dla Mikkego - wiadomość niezbyt przyjemna, jest tylko nadzieja na otrzeźwienie przed wyborami. Cejrowski ortodoks katolicki i dziwak jedyny w swoim rodzaju, ale trzeba Mu przyznać jedno, książki opisujące podróże do Ameryki Południowej są interesujące, dobrze się czyta. Należy jeszcze do tego towarzystwa dorzucić Terlikowskiego. Cejrowski i Terlikowski to, dobrana para, ale jaki nudny byłby bez nich świat Odpowiedz Link
amityr Re: Strach włączyć komputer 15.07.14, 19:09 Z w/wym wszystkich bije o głowę jednak Terlikowski. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Strach włączyć komputer 15.07.14, 19:24 amityr napisał: > Z w/wym wszystkich bije o głowę jednak Terlikowski. To prawda, Terlikowski jest na pierwszym miejscu w tym towarzystwie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Strach włączyć komputer 15.07.14, 19:31 Ja bym jeszcze dorzuciła katolickiego teologa, filozofa oraz wykładowcę Uniwersytetu Papieskiego w Krakowie i publicystę, posiadającego stopień doktora habilitowanego księdza Oko. Odpowiedz Link
dorka556 Re: Strach włączyć komputer 15.07.14, 19:47 Jaga, dobrze że przypomniałaś, bo ja już myślałam, że zapomniano o ks.Oko. Towarzystwo nie byłoby kompletne bez niego. Odpowiedz Link
estella50 Re: Strach włączyć komputer 15.07.14, 20:45 No to z powyższych zapisów wynika, że, prócz JKM, wymieniacie tylko zafiksowanych ortodoksów katolickich. Pewnie dlatego, że to nimi głównie zajmują się nasi wielce znamienici żurnaliści. Nie ma na tej krótkiej liście polityków, celebrytów, gangsterów, biznesmenów - itd. Może ich obecność w mediach nie jest aż tak uciążliwa, albo ich życie i poglądy nie są aż tak szokujące. Odpowiedz Link
kot_mrau Re: Strach włączyć komputer 15.07.14, 20:45 10% to: motłoch stadionowy, pokolenie JP2, gimbaza. Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Strach włączyć komputer 15.07.14, 21:22 Wymieniamy tych, ktorzy brużdżą, zieją nienawiścią i tych co to ob.Rydzyka wielbią i jeszcze kilkunastu innych. Staram sie nie oglądać dziennikow TV. Dziennikarze też sie ostatnio zepsili, pisza i mówią jak sprzed wojny BABY, o ktorych szmatlawce pisały. Odpowiedz Link
skuter46 Re: Strach włączyć komputer 16.07.14, 08:27 Może "strach włączyć komputer" to za dużo powiedziane. Strachu nie ma. Świadomie włączam tv gdzie prezentują się różne oszołomy , jak - Terlikowski, Oko, Rydzyk, Cejrowski, Korwin-Mikke, a na forach - agenci rosyjscy, katoliccy, wojujący ateiści, twórcy jakiś nieziemskich religii,.... Uzyskuję od nich (pośrednio) nową wiedzę i argumenty na to , że nie mają racji , że są sami są nienormalni ,.... Odpowiedz Link
amityr Re: Strach włączyć komputer 16.07.14, 18:28 Zapomnieliście o najważniejszej: REKLAMA.Co przełączysz rano kanał znajoma Reklama. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Strach włączyć komputer 16.07.14, 18:45 To chyba w TV - w komputerze mam Adblocka i mi reklam nie puszcza. A prasę naprawdę trudno czytać - człowiek juz nie wie w jakim kraju żyje. Episkopat politykom ( wierzącym) pogroził palcem i przypomniał nauki JP II ,biorąc w obronę prof.Chazana. Co ma piernik...Kosciół mógłby bardziej zając się życiem istniejącym, wspomóc biednych i domy dziecka a nie zbierać na grzywnę dla szpitala którym kierował Chazan. Odpowiedz Link