kot_mrau 24.07.14, 21:15 wyborcza.pl/1,75478,16364399,Droga_do_Morskiego_Oka__Tylko_smutne_rzezenie_koni.html Rzężące konie dla pseudoturystów w tatrach. Górale to naród nieczuły i wstrętny. Niewarty czegokolwiek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamaryszek44 Re: Zdychające z przemęczenia konie 24.07.14, 21:23 Czemu ja nie mogę tego przeczytać, czemu mam kłódkę? Czy Wy za czytanie wyborczej macie zapłacone w necie? Odpowiedz Link
kot_mrau Re: Zdychające z przemęczenia konie 24.07.14, 21:35 Kłódka? Robisz tak: Skopiuj tytuł artykułu. Wklej do pola wyszukiwania Googla. Wybierz PIERWSZĄ znalezioną odpowiedź. PIERWSZĄ!!! Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Zdychające z przemęczenia konie 24.07.14, 21:46 Zrobiłam tak i ..... >>Podana fraza - Droga do Morskiego Oka. Tylko smutne rzężenie koni Cały tekst: krakow.gazeta.pl ... - nie została odnaleziona. Podpowiedzi: Sprawdź, czy wszystkie słowa zostały poprawnie napisane. Spróbuj użyć innych słów kluczowych. Spróbuj użyć bardziej ogólnych słów kluczowych. Spróbuj użyć mniejszej liczby słów kluczowych. Wyniki wyszukiwania Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Zdychające z przemęczenia konie 24.07.14, 21:50 Skopiowałam pasek strony przeglądania i mam, DZIĘKI! Odpowiedz Link
kot_mrau Re: Zdychające z przemęczenia konie 24.07.14, 21:51 No to ja kasuje to com napisał.... Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Zdychające z przemęczenia konie 24.07.14, 21:59 Że co?, bo nie rozumiem. Odpowiedz Link
kot_mrau Re: Zdychające z przemęczenia konie 24.07.14, 22:06 kurde, przepraszam to miało iść w inny wątek, jeszcze raz o wybaczenie proszę. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Zdychające z przemęczenia konie 24.07.14, 22:13 Oj tam, nic się nie stało Pomyłka rzecz ludzka. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Zdychające z przemęczenia konie 25.07.14, 20:06 Tak czy inaczej - właścicielowi tego konia należy sie solidna kara i całkowity zakaz trzymania jakichkolwiek.Dutki im rozum chyba odebrały. A ceper jeden z drugim jak jedzie w góry to niech maszeruje per pedes a nie doopę wozi i zwierzaki męczy! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Zdychające z przemęczenia konie 10.08.14, 18:36 Na szlaku prowadzącym nad największe tatrzańskie jezioro padł w niedzielę koń. Trwa wyjaśnianie okoliczności śmierci zwierzęcia. Według turystów, którzy byli świadkami zdarzenia koń padł ciągnąc wóz z turystami nad Morskie Oko. Informację potwierdziła straż Tatrzańskiego Parku Narodowego. Koń miał na imię Jukon. Na trasie z Palenicy Białczańskiej do Morskiego Oka pracował od trzech lat. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Zdychające z przemęczenia konie 10.08.14, 18:47 Powinni zabronić tych usług. Lata coraz gorętsze, szkoda zwierzaków. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: kamerka 11.08.14, 09:26 Nic nawet nie napisali o zamęczonym koniu,tylko, że jest wdrożony nowy regulamin dorożkarski. 24tp.pl/index.php?mod=news&typ=w&kat=2 Odpowiedz Link
jaga_22 Re: kamerka 11.08.14, 12:43 Pseudonim: alfredka 2014-08-10 20:08:17 Prosze Szanownej redakcji, nie dodawalam komentarza dzisiaj, ten jest pierwszy. Co sie stało ? Mam sie sama wymeldować czy Państwo wyrzucają mnie stąd ? Mam 84 lata, pierwszy raz bylam w Zakopanem w 1936 roku i potem, pominawszy lata wojny, bylam co roku.. Pseudonim: asdfgh Mniejsza niż dopuszczalna liczba turystów zrobiła się wtedy, gdy przyjechała policja. Wcześniej wozy były wypełnione po brzegi, po ich przyjeździe nagle się zrobiło w wozach 75% obłożenia. Dramat. Jak można być tak naiwnym? Czyli co się stało? moim zdaniem dobry wozak dba o swojego konia, Nie wiem ile płacą,ale powinni brać 50 od głowy i ograniczą ilość. Przecież ten koń chodzi w te i wewte.Przed pracą powinien być zbadany. Odpowiedz Link
alfredka1 Re: kamerka 11.08.14, 12:57 Już mnie redakcja przeprosiła, że komentarza 1. nie dodała przez pomyłkę. komentarzy jest dużo i warto je powoli przeczytać. Mój pierwszy jest dość ostry Odpowiedz Link
jaga_22 Re: kamerka 11.08.14, 14:00 Przeczytałam pierwszy ,a dalej przeoczyłam. Pseudonim: alfredka 2014-08-10 20:03:38 Ja z nizin ale gdy widzę tych jelopów rozwalonych na wozie, to sama mam ochotę bosakiem ich ściagać. Wróci takie toto do domu i bedzie sie chwali ... tylko czym ? dojedzie, piwo wypije i nawet Ceprostradą nie przejdzie kilometra. Naprawdę, czas już wycofać te wozy z drogi !! Woźnice z głodu nie pomrą, zapewniam. Dziesiątki lat chodzilam po Tatrach , sześć lat mieszkalam w Zakopanem .... Górale nie są tacy chciwi jak powiadają ci z nizin. Ot, ludzie jak wszyscy - lepsi, gorsi. Tylko błagam, drodzy i bliscy mi - nie pozwólcie niektórym na takie "dobijanie koni". A tak przy okazji ..... co się stało, że wpuszczacie do miasta neonazistów? czyżby jeszcze dzialali potomlowie Gorallenvolku ? Gdy zjadą się z całej Europy to kto ich przyj,mie. czy dla takich faszystach też znajdą się tacy co to aż tak pieniadze kochają. Moja rodzina i nasi przyjaciele napewno wybiorą inne miejsce ,też z pięknymi gorami. Odpowiedz Link