Dodaj do ulubionych

Zdychające z przemęczenia konie

24.07.14, 21:15
wyborcza.pl/1,75478,16364399,Droga_do_Morskiego_Oka__Tylko_smutne_rzezenie_koni.html
Rzężące konie dla pseudoturystów w tatrach. Górale to naród nieczuły i wstrętny. Niewarty czegokolwiek.
Obserwuj wątek
    • tamaryszek44 Re: Zdychające z przemęczenia konie 24.07.14, 21:23
      Czemu ja nie mogę tego przeczytać, czemu mam kłódkę? Czy Wy za czytanie wyborczej macie zapłacone w necie?
      • kot_mrau Re: Zdychające z przemęczenia konie 24.07.14, 21:35
        Kłódka? Robisz tak:
        Skopiuj tytuł artykułu. Wklej do pola wyszukiwania Googla. Wybierz PIERWSZĄ znalezioną odpowiedź. PIERWSZĄ!!!

• tamaryszek44 Re: Zdychające z przemęczenia konie 24.07.14, 21:46
          Zrobiłam tak i .....
          >>Podana fraza - Droga do Morskiego Oka. Tylko smutne rzężenie koni Cały tekst: krakow.gazeta.pl ... - nie została odnaleziona.

Podpowiedzi:

Sprawdź, czy wszystkie słowa zostały poprawnie napisane.
          Spróbuj użyć innych słów kluczowych.
          Spróbuj użyć bardziej ogólnych słów kluczowych.
          Spróbuj użyć mniejszej liczby słów kluczowych.
          Wyniki wyszukiwania
          • tamaryszek44 Re: Zdychające z przemęczenia konie 24.07.14, 21:50
            Skopiowałam pasek strony przeglądania i mam, DZIĘKI!smile
            • kot_mrau Re: Zdychające z przemęczenia konie 24.07.14, 21:51
              No to ja kasuje to com napisał....
              • tamaryszek44 Re: Zdychające z przemęczenia konie 24.07.14, 21:59
                Że co?, bo nie rozumiem.
              • kot_mrau Re: Zdychające z przemęczenia konie 24.07.14, 22:06
                kurde, przepraszam to miało iść w inny wątek, jeszcze raz o wybaczenie proszę.
                • tamaryszek44 Re: Zdychające z przemęczenia konie 24.07.14, 22:13
                  Oj tam, nic się nie stałowink Pomyłka rzecz ludzka.
                  • iryska2604 Re: Zdychające z przemęczenia konie 25.07.14, 20:06
                    Tak czy inaczej - właścicielowi tego konia należy sie solidna kara i całkowity zakaz trzymania jakichkolwiek.Dutki im rozum chyba odebrały. A ceper jeden z drugim jak jedzie w góry to niech maszeruje per pedes a nie doopę wozi i zwierzaki męczy!
                    • jaga_22 Re: Zdychające z przemęczenia konie 10.08.14, 18:36
                      Na szlaku prowadzącym nad największe tatrzańskie jezioro padł w niedzielę koń. Trwa wyjaśnianie okoliczności śmierci zwierzęcia.
                      Według turystów, którzy byli świadkami zdarzenia koń padł ciągnąc wóz z turystami nad Morskie Oko. Informację potwierdziła straż Tatrzańskiego Parku Narodowego.

Koń miał na imię Jukon. Na trasie z Palenicy Białczańskiej do Morskiego Oka pracował od trzech lat.
                      • iryska2604 Re: Zdychające z przemęczenia konie 10.08.14, 18:47
                        Powinni zabronić tych usług. Lata coraz gorętsze, szkoda zwierzaków.
                        • alfredka1 Re: Zdychające z przemęczenia konie 10.08.14, 21:30

przeczytajcie :
                          • alfredka1 Re: kamerka 10.08.14, 21:38

24tp.pl/index.php?mod=kamery&kam=zne
                            • jaga_22 Re: kamerka 11.08.14, 09:26
                              Nic nawet nie napisali o zamęczonym koniu,tylko,
                              że jest wdrożony nowy regulamin dorożkarski.

24tp.pl/index.php?mod=news&typ=w&kat=2
                              • alfredka1 Re: kamerka 11.08.14, 10:39

Wiadomości wczorajsze, przeczytaj komentarze
                                • jaga_22 Re: kamerka 11.08.14, 12:43
                                  Pseudonim: alfredka 2014-08-10 20:08:17
                                  Prosze Szanownej redakcji, nie dodawalam komentarza dzisiaj, ten jest pierwszy.
                                  Co sie stało ? Mam sie sama wymeldować czy Państwo wyrzucają mnie stąd ?
                                  Mam 84 lata, pierwszy raz bylam w Zakopanem w 1936 roku i potem, pominawszy lata wojny, bylam co roku..

Pseudonim: asdfgh
                                  Mniejsza niż dopuszczalna liczba turystów zrobiła się wtedy, gdy przyjechała policja. Wcześniej wozy były wypełnione po brzegi, po ich przyjeździe nagle się zrobiło w wozach 75% obłożenia. Dramat. Jak można być tak naiwnym?

Czyli co się stało? moim zdaniem dobry wozak dba o swojego konia,
                                  Nie wiem ile płacą,ale powinni brać 50 od głowy i ograniczą ilość.
                                  Przecież ten koń chodzi w te i wewte.Przed pracą powinien być zbadany.
                                  • alfredka1 Re: kamerka 11.08.14, 12:57

Już mnie redakcja przeprosiła, że komentarza 1. nie dodała przez pomyłkę.
                                    komentarzy jest dużo i warto je powoli przeczytać. Mój pierwszy jest dość ostry
                                    • jaga_22 Re: kamerka 11.08.14, 14:00
                                      Przeczytałam pierwszy ,a dalej przeoczyłam.

Pseudonim: alfredka 2014-08-10 20:03:38
                                      Ja z nizin ale gdy widzę tych jelopów rozwalonych na wozie, to sama mam ochotę bosakiem ich ściagać.
                                      Wróci takie toto do domu i bedzie sie chwali ... tylko czym ?
                                      dojedzie, piwo wypije i nawet Ceprostradą nie przejdzie kilometra.
                                      Naprawdę, czas już wycofać te wozy z drogi !!
                                      Woźnice z głodu nie pomrą, zapewniam.
                                      Dziesiątki lat chodzilam po Tatrach , sześć lat mieszkalam w Zakopanem ....
                                      Górale nie są tacy chciwi jak powiadają ci z nizin. Ot, ludzie jak wszyscy - lepsi, gorsi.
                                      Tylko błagam, drodzy i bliscy mi - nie pozwólcie niektórym na takie "dobijanie koni".
                                      A tak przy okazji ..... co się stało, że wpuszczacie do miasta neonazistów? czyżby jeszcze dzialali potomlowie Gorallenvolku ? Gdy zjadą się z całej Europy to kto ich przyj,mie. czy dla takich faszystach też znajdą się tacy co to aż tak pieniadze kochają.
                                      Moja rodzina i nasi przyjaciele napewno wybiorą inne miejsce ,też z pięknymi gorami.

https://dodatkii.net/emotki/31.gif

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka