alfredka1 14.08.14, 15:21 Irysko kochana , prośba do Ciebie - -polecam na nasze Forum moją Przyjaciółkę Alę - o nicku alicja.barbara@gazeta.pl Jest w porządku !!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anoagata Re: Do Iryski 14.08.14, 15:35 Przyjaciółki naszych przyjaciółek są naszymi przyjaciółkami. To tak ode mnie. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Do Iryski 14.08.14, 16:56 Skoro Alfredko kogoś polecasz to musi być super babka. Ale tu otwarte, niech smiało wchodzi i sie rozgości. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Do Iryski 14.08.14, 17:27 Alicja tu wpadła 2 lata temu,ale na krótko. Alicjo zapraszamy Odpowiedz Link
engine8 Re: Do Iryski 14.08.14, 18:16 Jest w porządku !!!!! Bycie jedynie "w porzadku" moze nie wystarczyc - tu potrzeba ludzi wyjatkowych. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Do Iryski 14.08.14, 20:56 Bez przesady.Ludzi jak ludzi - nawet z lekkim świrem... Odpowiedz Link
engine8 Re: Do Iryski 15.08.14, 01:59 "Ludzi jak ludzi - nawet z lekkim świrem..." Tych admin powinien kieorwac na forum emeryci i rencisci Odpowiedz Link
zagfost_ka Re: Do Iryski 15.08.14, 08:26 (...) Tych admin powinien kierować na forum emeryci i renciści. (...) napisał(a) enigne8. - A dotyczy ta światła uwaga forumowiczów *z lekkim świrem* ... I nie wiesz forumowiczu(czko), że prawie cała załoga forum 60-latek wywodzi się z forum emeryckiego. Dopiero kiedy pomyślały, że czas sie odmłodzić zaistniały tutaj. Oj! nieładnie tak pisać o emerytach, a szczególnie rencistach. Gdyby tutaj był admin ... to już ban na bank. A tak, to pewnie się upiecze. Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Do Iryski 15.08.14, 10:32 Jam nie wyjątkowa, ot taka zwykła stara kobiecina. Czy mam sie wycofać wraz ze swoją "protegowaną" ? Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Do Iryski 15.08.14, 20:03 Zagfostko, (nie wiem czy nie pomyliłam nicku) jak nie znasz tematu to nie pisz. Minęło 8 lat jak pierwszy raz weszłam na forum gazeta.pl - jeszcze jako ira.mak. I 60-tki i forum emerytów i rencistów zgodnie egzystowały obok siebie. Dopiero w 2008 trollom udało sie namieszać i się spokój skończył, wiara sie trochę wykruszyła. Potem załozycielka 60-tek przekazała mi to forum. Każdy jest dorosły, wie co robi i gdzie chce pisać. Nie ma przymusu, jeśli ci forum nie odpowiada -wolna wola ale nie zniechęcaj innych. Alfredko, a juz ty na pewno nie rozwazaj takich możliwości Odpowiedz Link
kendo Re: Dzwonilam do Ciebie 09.06.15, 20:11 i chyba zmienilas numer komorki.. chcialm sobie "pogaworzyc",podaj na gazetowa to podzwonie... pozdrawiam z "zimnicy poludniowej" Odpowiedz Link
kendo Re: Dzwonilam do Ciebie 10.06.15, 10:17 odezwij sie Skarbie bo czasu wnet bedzie za malo.. pozdrawiam z poludnia Odpowiedz Link
pia.ed Re: Do Iryski 10.06.15, 11:30 engine8 napisał(a): > > Bycie jedynie "w porzadku" moze nie wystarczyc - tu potrzeba ludzi wyjatkowych Czyli Ty tu pasujesz ... ciesz sie z tego, i nie rob zamieci ... a pytanie bylo do Iryski ... Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Do Iryski 10.06.15, 13:31 Oj, to jakis dosc stary wątek był - ale kendo zadała pytanie i sie odnowił.Kendus, juz podam ci n- bedzie u Jagi,ok? Odpowiedz Link
kendo Re: Do Iryski 10.06.15, 18:18 piszesz,ze stary watek?? ale z efektem, w koncu adminujesz forum,wiec jest tu miejsce na wszelakie zapytania dzieki za chwile milej rozmowy..dam pozniej znac o wszystkim priva,PA;.. Odpowiedz Link