iryska2604 21.12.14, 19:31 W radości i miłosci bliskich,w ciepłej atmosferze i zdrowiu -życzą +/- 60-tki i iryska Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xystos Re: Radosnych Swiąt 22.12.14, 10:24 Radosnych Swiat oraz Najlepszosci w Nowym 2015 Roku Zyczy Wam Wszystkim Xystos Odpowiedz Link
tetika Re: Radosnych Swiąt 22.12.14, 14:10 Wszystkim Forumkom najserdeczniejsze zyczenia swiateczne www.dancingsantacard.com/?santa=65852 Odpowiedz Link
kendo Re: Radosnych Swiąt Tetiko 22.12.14, 14:35 dla Ciebie rowniez przezyslam NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA ZE SPELNIAJACYMI SIE MARZENIAMI CIEPLA ATMOSFERA WIGILIJNA OCZYWIASCIE W nOWYM rOKU DUSZE POWODZENIA NA KAZDEJ "PLATFORMIE ZYCIA Odpowiedz Link
marii51 Re: Radosnych Swiąt Tobie Tesuniu 22.12.14, 15:44 Twoim najbliższym oraz wszystkim na Form Vistula Odpowiedz Link
slo-onko Re: Radosnych Swiąt 23.12.14, 09:29 Kendus,a ten zabawny balwanek na gorze forum pieknie nas codzien wita. Zastanawialam sie czy aby to nas nie pogania do pracki ? miotly w reku nie ma to musi wita dzisiaj to nawet balwany elegancko wygladaja Odpowiedz Link
kendo Re: Radosnych Swiąt 23.12.14, 09:36 *Sloo hi.hiii, nawet sie usmiecha" spod marchewki" ciesze sie,ze sie podoba czolowka i chetniej ja odwiedzacie. podobaja mi sie te mikolajki, widzialam zrobione na drutach w sklepie z kolorow ktore bardziej do mnie przemawiaja, mysle "udrutowac takowe" Odpowiedz Link
slo-onko Re: Radosnych Swiąt i kartka 23.12.14, 09:41 To chyba Mikolaja i jego zona? sprobuj Kendus, ja ostatnio mam faze na serduszka dlatego i pierniki wyszly w tym ksztalcie Kendus doszla wczoraj karta z zyczeniami za ktora bardzo dziekuje. Reszta inf. Bedzie w liscie, jak napisze to dam Ci znac na forum w Twoim osobistym watku. Odpowiedz Link
kendo Re: Radosnych Swiąt i kartka 24.12.14, 09:48 slo-onko napisała: > To chyba Mikolaja i jego zona? > sprobuj Kendus, ja ostatnio mam faze na serduszka dlatego i pierniki wyszly w > tym ksztalcie > Kendus doszla wczoraj karta z zyczeniami za ktora bardzo dziekuje. Reszta inf. > Bedzie w liscie, jak napisze to dam Ci znac na forum w Twoim osobistym watku. hi.hiiiiiiiiiiiiii,chyba tak, podsunelas mi mysl wlasnie do udziergania pary mikolajowej.. widzialam tez wlasnie w sklepach udziergane.. jak stworze to sie pochwale Odpowiedz Link
slo-onko Re: Radosnych Swiąt 23.12.14, 20:36 Juz sie ze wszystkim wyrobilam,jutro tylko podgrzac,wylozyc na polmiski i usmazyc karpika. pewnie juz nie bede miala czasu na pisanie w zwiazku z tym wszytskim bez wyjatku zycze CUDOWNEGO SWIETOWANIA!!!!!! Odpowiedz Link
maria88 Re: Radosnych Swiąt 24.12.14, 00:48 Moje życzenia dla Was i Waszych bliskich będą po staropolsku: Staropolskim obyczajem według ojców naszych wiary, chcę złożyć Wam życzenia w dniu Bożego Narodzenia. Niech ta gwiazdka betlejemska, która świeci dziś o zmroku, doprowadzi Was do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku. Odpowiedz Link
kendo Re: Radosnych Swiąt 24.12.14, 09:46 w imieniu Vistuli, Wszystkim bardzo serdecznie dziekuje za zyczenia switeczno-Wigilijne smacznego jadla/cudnej atmosfery Wigilijnej i nie przejadajacie sie, wszystko samkuje zawsze z umiarem, Odpowiedz Link
kendo Re: Radosnych Swiąt 24.12.14, 13:15 nie zapominajac o "starych uczesniczkach/uczestnikach forum, czytajacym i nie wpisujacym sie, przesylam radosne zyczenia Wigilijne,jak i Swiatecze, coby sie Wam dobrze dzialo... Odpowiedz Link
pia.ed Maria i Józef byli już sobie przyrzeczeni ... 24.12.14, 20:06 Kilka faktow na temat urodzin Jezusa ... nie takich o jakich nam wiadomo. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17167193,Trzej_Krolowie_przybyli_do_stajenki__Tylko_ani_oni.html#MT Odpowiedz Link
maria88 Re: Radosnych Świąt 25.12.14, 09:42 Zyczę dalszego radosnego świętowania. Zaraz kawusia z keksikiem i relaksowanie. Odpowiedz Link
kendo Re: Radosnych Świąt i od Lusi 25.12.14, 09:48 dzis rano rozmawialysmy, witajcie w dzien swiateczny, zyczymy rowniez pieknego dalszego swietowania i nie zapomnijcie o spacerku, po wczorajszej kolacji Odpowiedz Link