amityr 12.01.15, 11:20 We Francji nie pisze się , że muzułmanie zamordowali i mordują ale, że jacyś bracia, terroryści, zamachowcy ale nie muzułmanie. I am NOT Charlie Hebdo - Max Kolonko Mówi Jak Jest Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: Prawo szariatu 12.01.15, 12:52 Tak samo jak w prasie zagranicznej i mediach wypowiadających się o okresie II wojny nie ma "Niemcy" tylko "naziści". Za to jak Polak zamordował Żyda to oczywiście Polak a nie "antysemita". Odpowiedz Link
ajaksiowa Re: Prawo szariatu 12.01.15, 14:25 Muzułmanie nie są jednolici religijnie i dlatego nie możemy oczekiwać przeprosin z ich strony ani nie możemy wszystkich ich traktować jak bandytów. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Prawo szariatu 12.01.15, 15:06 Ja jednakże profilaktycznie wolę się od nich trzymać z daleka, podobnie jak i od Romów, innym nie zabraniam bratania się, co najwyżej zalecam ostrożność, pozdrawiam. Odpowiedz Link
amityr Re: Prawo szariatu 12.01.15, 18:59 gazeta_mi_placi napisała: > Ja jednakże profilaktycznie wolę się od nich trzymać z daleka, podobnie jak i o > d Romów, innym nie zabraniam bratania się, co najwyżej zalecam ostrożność, pozd > rawiam. > Dobry Rom i Muzol to ........... Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Prawo szariatu 12.01.15, 19:15 - Co robi piesek? - Hau hau - Co robi kotek? - Miau miau - Co robi Rom? - Rom nic nie robi. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Prawo szariatu 13.01.15, 14:01 Spróbuj okazać odrobinę tolerancji - w każdej nacji są dobrzy jak i źli ludzie. Ty potępiasz w czambuł. Między Romami pewnie też znalazł by sie dobry człowiek, tak jak między Polakami szuja. My poprostu czasem nie tolerujemy odmienności.Oni to zupełnie odmienna kultura, obyczaje. My mierzymy swoją miarą. A złodzieje są w każdym narodzie. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Prawo szariatu 13.01.15, 16:49 Nie, odmienność toleruję, nie toleruję natrętnego żebractwa ocierającego się o chamstwo (żaden polski żebrzący menel nie jest w połowie tak chamski i natarczywy jak Rom), złodziejstwa, agresji. Azjaci których w Polsce też dość sporo jakoś nie wzbudzają u mnie takich uczuć, ciekawe czemu? Może dlatego, że normalnie uczciwie pracują, nie żebrzą, nie są agresywni i natarczywi? Jak myślisz? Odpowiedz Link
amityr Re: Prawo szariatu 13.01.15, 18:43 gazeta_mi_placi napisała: > Nie, odmienność toleruję, nie toleruję natrętnego żebractwa ocierającego się o > chamstwo (żaden polski żebrzący menel nie jest w połowie tak chamski i natarczy > wy jak Rom), złodziejstwa, agresji. Azjaci których w Polsce też dość sporo jako > ś nie wzbudzają u mnie takich uczuć, ciekawe czemu? Może dlatego, że normalnie > uczciwie pracują, nie żebrzą, nie są agresywni i natarczywi? Jak myślisz? > 100% prawdy.Dzisiaj znowu widziałem koło pasażu handlowego żebrzących Romów. Obrzydzenie.Głupi naiwni ludzie im dają to żebrzą.Kiedyś kazałem jednej Romce umyć okna w biurze.Ale ubaw.Tak się w łeb waliła,że myślałem ,że sobie dziurę zrobi.Najciekawsze to ,że mam rodzinę cygańską.Wiem więc sporo. Każdy Cygan uważa ,że praca to hańba.Największa plama dla Cygana czy tam Roma , to dać się okraść. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Prawo szariatu 13.01.15, 19:22 Czyli zakładamy ze cały jakis naród trzeba mierzyć jedną miarą? A zebrakom poprostu nie dawać i tyle Odpowiedz Link
amityr Re: Prawo szariatu 13.01.15, 21:34 iryska2604 napisała: > Czyli zakładamy ze cały jakis naród trzeba mierzyć jedną miarą? A zebrakom pop > rostu nie dawać i tyle Oj iryska. Sama wiesz doskonale, że jak ludzie zobaczą pijanego np policjanta , to mówią ,że cała policja pije. A to nie prawda , bo nie piją ci co maja mocno chorą wątrobę. O! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Prawo szariatu 13.01.15, 22:02 Cyganów też nie lubię,bo nie chce im się pracować,tak są wychowani. Czasami jakiś Rom podchodzi pod okna latem gra,no to czasem zawijałam w papierek banknot i rzucałam i proszę o zagranie melodii którą lubię.Niestety jak tylko rzuciłam to minutę pograł i odchodził.Zbuntowałam się i figa z makiem. Odpowiedz Link
marzena36 Re: Prawo szariatu 12.01.15, 19:03 W prasie zagranicznej /nl, de/nadal pisza Polak cos przeskrobal a nie polski robotnik itp.W Holandii tez byly marsz w ciszy skupienie i nie tylko w stolicy ale i w nnych miastach.Szli wszyscy lacznie ze spolecznoscia muzulmanska.A ze zalewaja Europe, to juz odmienny temat./tania sila robocza/a o nas tez sie tak mowi,ze polacy pozbawiaja holendrow pracy. Odpowiedz Link