Dodaj do ulubionych

Prawo szariatu

• gazeta_mi_placi Re: Prawo szariatu 12.01.15, 12:52
      Tak samo jak w prasie zagranicznej i mediach wypowiadających się o okresie II wojny nie ma "Niemcy" tylko "naziści". Za to jak Polak zamordował Żyda to oczywiście Polak a nie "antysemita".
      • ajaksiowa Re: Prawo szariatu 12.01.15, 14:25
        Muzułmanie nie są jednolici religijnie i dlatego nie możemy oczekiwać przeprosin z ich strony ani nie możemy wszystkich ich traktować jak bandytów.
        • gazeta_mi_placi Re: Prawo szariatu 12.01.15, 15:06
          Ja jednakże profilaktycznie wolę się od nich trzymać z daleka, podobnie jak i od Romów, innym nie zabraniam bratania się, co najwyżej zalecam ostrożność, pozdrawiam.
          • amityr Re: Prawo szariatu 12.01.15, 18:59
            gazeta_mi_placi napisała:

> Ja jednakże profilaktycznie wolę się od nich trzymać z daleka, podobnie jak i o
            > d Romów, innym nie zabraniam bratania się, co najwyżej zalecam ostrożność, pozd
            > rawiam.
            >

Dobry Rom i Muzol to ...........
            • gazeta_mi_placi Re: Prawo szariatu 12.01.15, 19:15
              - Co robi piesek?
              - Hau hau
              - Co robi kotek?
              - Miau miau
              - Co robi Rom?
              - Rom nic nie robi.
              • iryska2604 Re: Prawo szariatu 12.01.15, 22:07
                Nie zapominaj że Rom tez człowiek.
                • gazeta_mi_placi Re: Prawo szariatu 13.01.15, 10:26
                  To prawda, złodziej też człowiek.
                  • iryska2604 Re: Prawo szariatu 13.01.15, 14:01
                    Spróbuj okazać odrobinę tolerancji - w każdej nacji są dobrzy jak i źli ludzie. Ty potępiasz w czambuł. Między Romami pewnie też znalazł by sie dobry człowiek, tak jak między Polakami szuja. My poprostu czasem nie tolerujemy odmienności.Oni to zupełnie odmienna kultura, obyczaje. My mierzymy swoją miarą. A złodzieje są w każdym narodzie.
                    • gazeta_mi_placi Re: Prawo szariatu 13.01.15, 16:49
                      Nie, odmienność toleruję, nie toleruję natrętnego żebractwa ocierającego się o chamstwo (żaden polski żebrzący menel nie jest w połowie tak chamski i natarczywy jak Rom), złodziejstwa, agresji. Azjaci których w Polsce też dość sporo jakoś nie wzbudzają u mnie takich uczuć, ciekawe czemu? Może dlatego, że normalnie uczciwie pracują, nie żebrzą, nie są agresywni i natarczywi? Jak myślisz?
                      • amityr Re: Prawo szariatu 13.01.15, 18:43
                        gazeta_mi_placi napisała:

> Nie, odmienność toleruję, nie toleruję natrętnego żebractwa ocierającego się o
                        > chamstwo (żaden polski żebrzący menel nie jest w połowie tak chamski i natarczy
                        > wy jak Rom), złodziejstwa, agresji. Azjaci których w Polsce też dość sporo jako
                        > ś nie wzbudzają u mnie takich uczuć, ciekawe czemu? Może dlatego, że normalnie
                        > uczciwie pracują, nie żebrzą, nie są agresywni i natarczywi? Jak myślisz?
                        >

100% prawdy.Dzisiaj znowu widziałem koło pasażu handlowego żebrzących Romów. Obrzydzenie.Głupi naiwni ludzie im dają to żebrzą.Kiedyś kazałem jednej Romce umyć okna w biurze.Ale ubaw.Tak się w łeb waliła,że myślałem ,że sobie dziurę zrobi.Najciekawsze to ,że mam rodzinę cygańską.Wiem więc sporo. Każdy Cygan uważa ,że praca to hańba.Największa plama dla Cygana czy tam Roma , to dać się okraść.
                        • iryska2604 Re: Prawo szariatu 13.01.15, 19:22
                          Czyli zakładamy ze cały jakis naród trzeba mierzyć jedną miarą? A zebrakom poprostu nie dawać i tyle
                          • amityr Re: Prawo szariatu 13.01.15, 21:34
                            iryska2604 napisała:

> Czyli zakładamy ze cały jakis naród trzeba mierzyć jedną miarą? A zebrakom pop
                            > rostu nie dawać i tyle

Oj iryska. Sama wiesz doskonale, że jak ludzie zobaczą pijanego np policjanta , to mówią ,że cała policja pije. A to nie prawda , bo nie piją ci co maja mocno chorą wątrobę. O!
                            • jaga_22 Re: Prawo szariatu 13.01.15, 22:02
                              Cyganów też nie lubię,bo nie chce im się pracować,tak są wychowani.
                              Czasami jakiś Rom podchodzi pod okna latem gra,no to czasem zawijałam
                              w papierek banknot i rzucałam i proszę o zagranie melodii którą lubię.Niestety
                              jak tylko rzuciłam to minutę pograł i odchodził.Zbuntowałam się i figa z makiem.
          • marzena36 Re: Prawo szariatu 12.01.15, 19:03
            W prasie zagranicznej /nl, de/nadal pisza Polak cos przeskrobal a nie polski robotnik itp.W Holandii tez byly marsz w ciszy skupienie i nie tylko w stolicy ale i w nnych miastach.Szli wszyscy lacznie ze spolecznoscia muzulmanska.A ze zalewaja Europe, to juz odmienny temat./tania sila robocza/a o nas tez sie tak mowi,ze polacy pozbawiaja holendrow pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka