Dodaj do ulubionych

TK - na zywo

09.03.16, 13:33
Rzepliński odczytuje kolejne paragrafy przed ostatecznym wyrokiem. Tymczasem zobaczmy, jak były minister sprawiedliwości Borys Budka w dwie minuty wyjaśnia błąd w rozumowaniu PiS w sprawie TK

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/14,114871,19733700,trybunal-konstytucyjny-oglasza-wyrok-ws-ustawy-o-tk-rzad-go.html#Czolka3Img
Wysłuchajcie p.Borysa Budki - ale cwanie to sobie to wymyślili.

]mieć w górze niebo a w sobie spokój...
Obserwuj wątek
    • ewa9717 Re: TK - na zywo 09.03.16, 15:43
      Pan Borys Budka to mądry i bardzo dzielny człowiek, w przeciwieństwie do zeroziobrowatego czy innych pisich klemp.
      • iryska2604 Re: TK - na zywo 09.03.16, 16:03
        Anulowano skutki prawne noweli; przywrócono stan prawny sprzed nowelizacji - sędzia Biernat w uzasadnieniu.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/14,114871,19733700,trybunal-konstytucyjny-oglasza-wyrok-ws-ustawy-o-tk-rzad-go.html#Czolka3Img
        Ciekawe co sie dalej bedzie działo...
        • aga-kosa Re: TK - na zywo 09.03.16, 16:49
          Ludzie, ale Wy macie nerwy. Ja nie mam siły tego słuchać. aga
          • jaga_22 Re: TK - na zywo 09.03.16, 17:07
            Podziwiam p.Rzeplińskiego nie dał SIĘ .Jestem ciekawa co z tego dalej się wykluje,
            co zrobi Szydło,golono...strzyżono.
            Kępa nic nie odpowiedziała,czy zostanie opublikowane,prawie uciekła przed dziennikarzami.
            • iryska2604 Re: TK - na zywo 09.03.16, 18:37
              Trybunał Konstytucyjny uznał, że "ustawa naprawcza" jest niezgodna z konstytucją i nie obowiązuje. Tylko co to tak naprawdę oznacza? Orzeczenie ma ogromne konsekwencje, zarówno w sensie prawnym, jak i czysto politycznym.

natemat.pl/173845,co-tak-naprawde-oznacza-mamy-kryzys-konstytucyjny-5-konsekwencji-orzeczenia-trybunalu
              No to ciekawie się to wszystko zapowiada.Coś mi sie wydaje ,że prezes prezesów będzie się pieklił aler niewiele mu to da.To sie nie stanie z dnia na dzień,ale jest szansa.Tylko że jego nie bedzie mozna za nic "pociągnąć" bo to zwykły szary poseł.Ale ci ludzie głupi.
              • iryska2604 Re: TK - na zywo 09.03.16, 19:03
                Przeczytajcie tutaj całośc.
                • anoagata Re: TK - na zywo 10.03.16, 13:32
                  Bardzo mi się podobała wczorajsza publikacja TK na budynku Rady Ministrów czyli Szydło,wieczorem bardzo fajnie to widać.
                  Cud techniki,ciekawa jestem czy dziś też będzie to leciało.
                  • estella50 Re: TK - na zywo 10.03.16, 14:38
                    Wróble na dachu ćwierkają, że zaczyna pękać pisowski monolit. I prezes zarządził wczorajszego wieczoru spęd swoich owieczek, coby wzmóc w nich wiarę w zwycięstwo, a może postraszyć defetystów? wink
                    • iryska2604 Re: TK - na zywo 11.03.16, 11:48
                      Bodaj by pękł jak najprędzej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka