banowanyzaprawde1 23.11.18, 20:07 Nie wiedziałem że to forum PiS-u. Kto nie z nami ten przeciwko nam. Niewygodną prawdę usuwamy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga-kosa Re: Brak wiedzy 23.11.18, 20:27 Bananowanyzaprawdę, nikt tu się nie deklaruje zwolennikiem której strony jest. Jesteśmy jak napisano u samej góry: "+/- 60 jesteśmy". Jedyne czego ja - aga nie znoszę - to osobistych wycieczek na temat leczenia nóg. Nie podoba się Tobie towarzystwo z tego forum, to przecież nikt Ci pistoletu do głowy nie przystawia. Nikt nie zmusza do pisania tutaj. Poniał cienką aluzję. Rozpiętość wiekowa ludzi piszących na tym forum jest od 60 do ponad osiemdziesięciu. Przyznać musisz. że w takim razie, znamy i pamiętamy czasy PRL i w " dzisiejszych czasach" obserwujemy to co się dzieje w polityce. Jest polskie przysłowie, które mówi: "starego wróbla na plewy nie weźmiesz. Z szacunkiem - aga PS Zwracam uwagę, ze przy "Okrągłym stole" bracia bliźniacy TEŻ byli. aga Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Brak wiedzy 23.11.18, 20:28 Na razie nikt cie za drzwi nie wyprosił. Z tą prawdą to trochę sie mylisz - chyba że sie będziesz upierał że twoja prawda jest najprawdziwsza. Od okrągłego stołu minęło sporo lat i akurat ci ,co brali w nim udział i co się nachapali - na ulicę nie wychodzą. Oni to maja w nosie. Odpowiedz Link
estella50 Re: Brak wiedzy 23.11.18, 20:34 Człowieku, ogarnij się! Wyłącz przekaz dnia, włącz samodzielne myślenie! Dokładnie i zgodnie z faktami napisałam, jak to jest z tymi protestami i jak to się ma do uwłaszczenia. Ani słowem do tego się nie odniosłeś! Ani słowem! Za to pozwoliłeś sobie na inwektywy wobec naszej Seniorki. Nasze Forum skupia ludzi nie zawsze zgodnych, różniących się w poglądach. Ale tutaj nie obraża się nikogo! Pisze się riposty, podaje jakieś fakty, ale bez inwektyw! Ty stosujesz żywą pisowską metodę: ani słowem nie odnosisz się do meritum, za to z rozmysłem stosujesz atak ad personam. Ja żegnam. Bez uśmiechu! Odpowiedz Link
dociek Re: Brak wiedzy 24.11.18, 07:55 Jestem zdecydowanym przeciwnikiem PiS, ale to nie oznacza, że automatycznie zwolennikiem PO. Nie akceptuję polityków, którzy mają za plecami, jawnie lub potajemnie interesy kleru i ustawkę z Kościołem. Niestety, tacy są w każdej formacji. Odpowiedz Link