asdzxcvfsrggxdfsd 26.09.23, 14:58 Ale wiesz, że ja wiem, że to jest twój kolejny nick i na głównym wszędzie rozrabiasz? Ostatnie czego potrzebuje to forum, to awantury. Uprzejmie proponuję - oddal się stąd. Bo jak nie, to pokażę dowody. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iryska2604 Re: teodor-k 26.09.23, 15:19 I pomyśleć że on już raz wyleciał , myślałam ze sie choć trochę zmienił .Jeszcze sie rozejrzę Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: teodor-k 26.09.23, 15:23 Zawsze wraca. Ten nick to ma z czasów, jak nawet zawodowi admini go zbanowali... Odpowiedz Link
iryska2604 Re: teodor-k 26.09.23, 15:39 No to jedno wyjście. Ale zaraz wróci pod innym - zobaczymy... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: teodor-k 26.09.23, 15:45 No cóż, na otwartym to trzeba banować. Ja mam zamknięte, to najpierw muszę wpuścić... Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: teodor-k 27.09.23, 16:28 Jednak nie możesz żyć bez awantur. Mnie nie musisz wpuszczać na swoje forum. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: teodor-k 27.09.23, 16:34 Rozejrzyj się, Irysko, zapraszam do moich wątków na 50- kach. Szczególnie do tego, który ma 119 wpisów. Pozdrawiam Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: teodor-k 28.09.23, 13:01 Przyłączam się, polecam przejrzeć całą twórczość frezji a zwłaszcza teodora czyli taniejrady. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
banowanyzaprawde1 Re: teodor-k 28.09.23, 14:17 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Przyłączam się, polecam przejrzeć całą twórczość frezji a zwłaszcza teodora czy > li taniejrady. > Pozdrawiam. Chcesz doprowadzić forumowiczów do depresji? Hihihi Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: teodor-k 28.09.23, 14:24 Nie, to jest forum spokojne i tym razem postanowiłem uprzedzić, kto tu się pojawia. I po co. A co z tym zrobić to już sobie zdecydują admini tego forum. Odpowiedz Link
teodor-k Re: teodor-k 28.09.23, 16:02 Przecież tu jest straszna nuda .Nic się nie dzieje .Ale mi człowieku tyłek obrabiasz .Jaki ty płytki jesteś .Niech wejdzie na 50 założycielka wątku ipoczyta twoje wpisy .Ja mam gdzie rozmawiać .Masz za dużo czasu i się nudzisz .Jesteś zadrosny o pewną kobietę .I traktujesz wszystkich jak gówniarzy .W życiu bym tak do ciebie nie napisał jak ty na 50 .Wstyd bo rozmawiamy o temacie wątku .A ty popychasz takie pierdoły i odnosisz się do personalnie wstyd człowieku .Zajrzyj Iryska na 50.i poczytaj .Co wyprawiają jego ludzie zaproszeni na forum .Żenada . Kompleksy to się leczy . Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: teodor-k 28.09.23, 16:20 A co mitu piszesz? ja tu nie jestem adminem. Gadaj z adminami. Za to po tym co mi napisałeś ostatnio na 50 to w ogóle nic nie pisz do mnie. Właśnie dlatego, że nie potrafiłeś uszanować żałoby, nazwałem cię śmieciem, gnojem i hujem. Skończyło się. Nie znasz ŻADNYCH granic. Aifam Otwórz oczy Odpowiedz Link
iryska2604 Re: teodor-k 28.09.23, 16:28 Słuchajcie kochani ! Nawtykać to sobie możecie na priv a tu nie życzę sobie zadnych osobistych wycieczek. Teodor, skoro tu jest nuda to po jakiego diabła tu wchodzisz? Mącić ? Już raz wyleciałes za drzwi. Zresztą - mam swoje problemy i inne zajęcia niż latanie po forach. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: teodor-k 28.09.23, 16:33 Przepraszam, moją intencja nie były "osobiste wycieczki". Tal tylko zwracałem uwagę, kto tutaj wchodzi by robić awantury i proszę bardzo - dzisiaj sa efekty. Osobiście deklaruję kompletne odejście od tematu. Odpowiedz Link
teodor-k Re: teodor-k 28.09.23, 16:12 Polecam to przeczytać .W realu inaczej byśmy rozmawiali . forum.gazeta.pl/forum/w,23923,176701244,176701244,Schodzisz_na_psy_asdzxcvfsrggxdfsd_.html Odpowiedz Link