maladanka 12.10.06, 13:05 Wiem,że góry lubisz a w takich byłaś? To Czarnohora... Jeśli nie to obejrzyj, ja też nie byłam, ale z przyjemnością obejrzałam zdjecia www.beskid-niski.pl/index.php?pos=/galeria&path=gory/beskid98 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa553 Re: Mario - dla Ciebie! 12.10.06, 17:45 nie rozumiem dlaczego to leci pod haslem "Beskid Niski"? BN to przeciez okolice Andrychowa... Odpowiedz Link
ira.mak Re: Mario - dla Ciebie! 12.10.06, 20:05 U nas na forum ciągle wiosna? A tu już zima za pasem........ Odpowiedz Link
maladanka Re: Ewo 12.10.06, 22:18 zdjęcia są na stronie Beskdu Niskiego, bo to autor tej strony był w górach i robił zdjęcia, a gdzie jest Beskid Niski skąd - dokąd to własnie ze strony www.beskid-niski.pl/index.php można się dowiedzieć Powinnam była link wysłac na adres e-mailowy Marii, nie byłoby zamieszania, przepraszam,więcej sie nie będe wtrącac Odpowiedz Link
ewa553 Re: Mario - dla Ciebie! 13.10.06, 08:51 Danusiu, dobrze ze tu zamiescilas, my tez chetnie ogladamy ladne zdjecia! A ja jestem wogole milosniczka gor. Tylko mnie ten Beskid zmylil... Pozdrawiam! Odpowiedz Link
maria73 Re Danusiu... 27.10.06, 23:01 dzięki piękne za zdjęcia. Dopiero teraz mogłam je obejrzeć. Wstyd przyznać ale tam to jeszcze nie byłam, ale kto wie..... Odpowiedz Link
night_breeze Re: Mario - dla Ciebie! 28.10.06, 00:59 Piekna stronka.Znam Beskid Niski,tereny przecudne,szlaki dosyc latwe do marszu. Dzielnie w tamtych terenach/i nie tylko/dziala wlasnie grupa Magurycza,jest na stronie zamieszczony plakat informujacy o wystawie"20-lecia dzialalnosci".Poznalam ich ostatnio w Woli Uhruskiej na szkoleniu.Facet luzacki,bardzo sympatyczny i fachura ze hoho!Zaraz wkleje kilka zdjec . Odpowiedz Link
maladanka Re: Mario - dla Ciebie! 29.10.06, 11:29 Mario - żaden wstyd,że nie byłaś, przecież przedtem obowiązkowa przyjażń między narodami skutecznie takie wyjazdy utrudniała, a teraz? przynajmniej u mnie rzeczywistość czyli bolące kolana skrzeczą tj.skrzypią .. Odpowiedz Link
night_breeze Re: Mario - dla Ciebie! 28.10.06, 23:37 Tu chyba zajrzysz-licze na to :bo chcialam zapytac jakimi szlakami podazalas tego lata?Karkonosze? Odpowiedz Link