jaga_22 01.09.08, 15:29 Turysta spotyka bacę i pyta: - Baco, mogę przejść przez waszą łąkę? Chce zdążyć na pociąg o 10:40. - Idźcie, idźcie, a jak spotkacie mojego psa, to i na ten o 9:15 zdążycie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super222 Re: # Baca # 01.09.08, 16:14 Nowe wątki *serwowane* przez panią jagę 22 na obydwu forach, w dniu dzisiejszym w godzinach od 11-tej do 15-tej: -11,21 - o restauratorz -12,oo - emerytury i renty -13,28 - Ameryka nie gotuje -13,29 - Wałęsa -13,29 - serece -13,17 - kobiety w Indii -14,51 - sztorm stulecia -14,48 -dziecko nie musi mieć -14,52 - bobas gigant -14,55 - szczęście chroni -15,13 - o kliencie do banku a gdzie jeszcze koniec doby? Pytam uprzejmie adminkę (miło, że wróciła z urlopu zadowolona) jak tu nie bluźnić ? Dobrze, że pojawił się wpis adminki o rygorach, to trochę statystykę wejść poprawiło. Odpowiedz Link
ekogreen Re: # Baca # 01.09.08, 17:17 Jakby telepatia. Kilka godzin temu chodziła mi buchalterka wątkow powielanych i pewne pytania do ich autorek po głowie. Adminka napewno też zwróciła uwagę. Odpowiedz Link
jaga_22 A o co wam chodzi ??? 01.09.08, 17:31 Po pierwsze,nie dubluję wątków Po drugie jestem tu i tam od trzech lat. Dzisiaj jestem bardziej aktywna,bo trole nie przeszkadzały (dotychczas) Ciebie ekogreen też nie ma za wiele.Nagle się pojawiłeś ze swoim nickiem nowym od wczoraj ( to daje do myślenia) Jeżeli za dużo piszę,to niech się wypowie Adminka i inni. A teraz mogę pomilczeć. Odpowiedz Link
ekogreen Re: A o co wam chodzi ??? 01.09.08, 18:03 Pisałam rzadko,ze dwa lata temu. Wymeldowałam się, bo brakuje mi czasu, na pisanie też. Teraz chciałam się wypowiedzieć, to nie mam wpisów i mam nowe zameldowanie. Dlaczego jesteś do mnie nieufnie nastawiona i mnie sprawdzasz. To bardzo nieprzyjemne wrażenie,nie uważasz, zwłaszcza dla naszego pokolenia. Jestem chyba już emerytką, niedawno złożyłam mój wniosek i czekam na decyzję.Była ksiegowa pozdrawia.Mieszkam nad morzem. Odpowiedz Link
maria73 Re: A o co wam chodzi ??? 01.09.08, 19:03 z rejsu po Mazurach wróciłam zadowolona połowicznie. niestety i tam spotkałam się z rzadkim przypadkiem agresji i chamstwa. I pewnie to pozbawiło mnie całkowicie tolerancji na takie postawy. Raz jeszcze apeluję o większą asertywność... Ludzie - przestańcie rozliczać innych !! Jest taka maksyma:"Zyj i daj żyć innym". Polecam wszystkim. Proponuję grubą kreskę i zacznijmy od nowa!!! Odpowiedz Link
aga-kosa Re: # Baca # 01.09.08, 19:12 Odpowiada mi to ,że Jaga wpisuje na forum ciekawostki znalezione w różnych miejscach. Oszczędza mi to wiele czasu. Pomimo podeszłego wieku jestem bardzo zabiegana i w wolnej chwili wpadam na 60 jesteśmy i jestem mniej więcej na bieżąco . Dzięki Jago- aga Odpowiedz Link
zajbel Re: # Baca # 01.09.08, 21:15 W ilości podawanych wątków jest tylko jedno ograniczenie- nie więcej niż jeden w ciągu trzech minut. Ja też lubię jak ktoś za mnie przejrzy prasę i poda te najciekawsze. Jago , proszę o jeszcze. Odpowiedz Link
ditula-31 Re: # Baca # 01.09.08, 22:43 I ja dziękuje Ci Jago za Twoje wpisy, ciekawe, mądre i wesołe. Nie wiem czy zauważyłyście, że w sytuacji gdy stawało się "gorąco" i trolle zaczynały sobie za dużo poczynać, Jaga wskakiwała z dowcipem co powodowało odwrócenie naszej uwagi od zadawanych nam obelg, a sama najbardziej była atakowana. Tobie Mario też dziękuję, że podjęłaś odpowiednią decyzję i już na tym forum znów bez obaw, że ktoś nam będzie ubliżał, możemy sobie pisać. Mam 78 lat i dla mnie takie babskie pogaduchy są jedynym kontaktem z rówieśnikami i trochę młodszymi paniami. Mniemam, że nie jestem sama i inne panie też czują taką potrzebę. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: # Baca # 01.09.08, 23:42 Dzięki Dziewczyny za wsparcie.Dzięki Wam trochę mi ulżyło. Tylko ciekawe dlaczego tak mi żle. Odpowiedz Link
maria73 Re: # Baca # 02.09.08, 06:26 oj jaga,jaga,,,,, było minęło.... nie wszyscy muszą nas kochać!!! Uśmiechnij się ) Odpowiedz Link
dorka556 Re: # Baca # 02.09.08, 07:50 Jaguś, nie powinno być Ci źle. Spójrz, ile jest wpisów na wątki rozpoczęte przez Ciebie i od razu musi humor wrócić. Już kiedyś Iryska skarżyła sie, że nie zawsze odpisujemy, ale pamiętaj,że zawsze czytamy! Odpowiedz Link
polnaro Re: # Baca # 02.09.08, 08:39 Dla mnie wątki zakładane przez Jagę są jak ściana nośna domu. Co z tego, że można je różnie oceniać? Jeśli kogoś denerwują niech założy własny. To działa jak "prawo rynku", zobaczymy, gdzie wpisów będzie więcej. Jaga trzymaj się Odpowiedz Link
jaga_22 Re: # Baca # 02.09.08, 09:34 Dzięki Dziewczyny,powiem Wam,że bałam się otwierać to forum. Zastanawiające jednak, jak można sobie zmienić nastrój przez kilka miłych wpisów.Kocham Was !!! )) Polnaro, ta ściana nośna całkowicie mnie rozbroiła. Odpowiedz Link