06.05.02, 15:00
jestem z moim chlopakiem juz dwa lata, niestety za kazdym razem gdy sie
kochamy nie trwa to dluzej niz 20 30 sekund
czasem, moze nawet trwac 5 sekund, probowalismy roznych cwiczen, ale nic sie
nie zmienilo, nawet po alkoholu nic sie nie zmienia, ja jestem juz w stanie
pelnej frustracji, panie doktorze, co robic? on nie chce zajac sie tym
problemem przez jego meskie ego...a ja powoli trace ochote na seks...
Obserwuj wątek
    • dariii Re: wytrysk 07.05.02, 02:04
      Na stronie www.elita.pl/arek/przedluzanie_stosunku.htm
      zamieściłem opis jak w prosty i skuteczny sposób można sobie
      poradzić z przedwczesnym wytryskiem.
      Możesz tą metodę zastosować przy seksie oralnym, aż się
      jego organizm "wyuczy" :)

pozdrawiam
      Dari
      • marinik Re: wytrysk 07.05.02, 09:10
        ucisk uciskiem, a na mnie dobrze dziala piwo (chmiel ?)
        Polecam
    • andrzej.depko Re: wytrysk 08.05.02, 23:24
      Przedwczesny wytrysk dokucza wielu przedstawicielom płci brzydkiej – z moich
      doświadczeń wynika, że ok. 40 % pacjentów zgłaszających się do mnie po poradę
      uskarża się na tę właśnie przypadłość.
      Skąd to się bierze i kogo najczęściej dotyczy ? Przyjrzyjmy się najpierw samemu
      zaburzeniu. Mamy z nim do czynienia wówczas, gdy wytrysk następuje przed
      czasem, gdy partnerka osiągnie orgazm. Przedwczesny następuje poza pochwą ,
      zanim dojdzie do stosunku, najczęściej jeszcze w fazie pieszczot. Wytrysk zbyt
      wczesny następuje prawie natychmiast po wprowadzeniu członka do pochwy lub po
      niewielkiej ilości ruchów frykcyjnych. Trwają one zbyt krótko by mogły u
      partnerki wywołać satysfakcję.
      Przedwczesny wytrysk może być wyrazem nadmiernego pobudzenia seksualnego
      charakterystycznego dla mężczyzn rozpoczynających aktywne życie płciowe bądź
      utrwalenia się nerwicowej reakcji seksualnej będącej następstwem lękowego
      podejścia do zjawiska przedwczesnego wytrysku.
      Dla nadmiernie pobudzonego młodego mężczyzny wytrysk przedwczesny jest
      naturalnym rozładowaniem skumulowanych bodźców seksualnych. Jego nerwy są
      bardziej napięte niż Jej. On czuje się i za Nią odpowiedzialny, a więc przeżywa
      podwójnie. A przy tym chce koniecznie okazać się stuprocentowym mężczyzną. Z
      Twojego listu wynika, iż mimo upływu dwóch lat problem pozostał. Dlaczego nie
      doszło do samoregulacji ? Bowiem niezwykle mocno utrwalił się lękowy typ
      reagowania, ten z pierwszych miesięcy znajomości z dziewczyną. Trafia się on
      zwykle ludziom bardzo wrażliwym, uczuciowym, mocno przeżywającym niepowodzenia.
      Oni nie potrafią sami intuicyjnie przestawić się na inny typ reagowania, trzeba
      im pomóc.
      Metody terapii mogą być różne. Dwie wymagają konsultacji seksuologiem który
      zaordynuje odpowiednią farmakoterapię. W pierwszym przypadku będzie to być
      farmakoterapia miejscowa polegająca na stosowaniu leków o działaniu miejscowo
      znieczulającym stosowanych w postaci maści na członek, około 10 min przed
      stosunkiem przez około 4 tygodnie. Zmniejsza ona wrażliwość dotykową członka.
      W drugim przypadku jest to terapia mieszana polegająca na zastosowaniu oprócz
      wyżej wspomnianej maści leków doustnych, zmniejszających napięcie występujące u
      mężczyzny przed stosunkiem. Dobre efekty uzyskać można poprzez stosowanie metod
      treningowych. Zalecić mogę następujące metody: odbywanie kontaktów seksualnych
      w wodzie lub w wannie. Woda działa jako środek miejscowo zmniejszający
      wrażliwość zmysłową jak również zmniejsza zakres pobudzających odczuć w trakcie
      stosunku seksualnego. Kolejną metodą jest odbywanie maksymalnie często
      kontaktów seksualnych, aż do poziomu zmęczenia fizjologicznego. W wyniku
      nasilenia częstotliwości czas trwania reakcji seksualnych ulega wydłużeniu.
      Modyfikacją tej metody jest doprowadzanie mężczyzny przez partnerkę do wytrysku
      przed kontaktem seksualnym poprzez masturbację, a następnie kontynuowanie
      kontaktu seksualnego. Ostatnim sposobem jaki mogę polecić do wypróbowania w
      domu jest odbywanie stosunku poprzez głębokie wprowadzenie członka do pochwy i
      wykonywanie wolnych ruchów frykcyjnych. Poszczególne ruchy przedzielane są
      okresami bezruchu i odpoczynku partnerów. Na koniec jeszcze jedna ważna, a
      nawet bardzo ważna uwaga. Wszystkich, którzy skarżą się na przedwczesny wytrysk
      przestrzegam przed uprawianiem stosunków przerywanych. Musicie stosować
      prawdziwą antykoncepcję, taka która jest niezawodna. Gdyby do kłopotów ze
      współżyciem doszedł jeszcze strach przed ciążą, to żadna metoda treningowa, nie
      pomoże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka