pusaczek 14.02.07, 16:29 Prosze o opinie na temat tego lekarza. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokilka2 Re: dr Paweł Piekarski 02.03.07, 18:18 Dr Paweł Piekarski jest super specjalistą od ciąży bliźniaczej - wie na ten temat wszystko. Okazuje się, że większość lekarzy ma o tym blade pojęcie, ale na szczęście trafiłam do niego z moimi chłopakami. Wiem, że z powodzeniem prowadzi też "zwykłe" ciąże. Troskliwy, poświęca pacjentce tyle czasu, ile trzeba, nigdy się nie spieszy i nie pogania - czasem to powoduje, że wizyta się chwilkę opóźni, ale warto poczekać. Nie wiem, jak u niego wygląda przy wizytach "nieciążowych", bo trafiłam do niego dopiero, jak dowiedziałam się, że mam w brzuchu parkę. Ale w przypadku ciąży bliźniaczej - szczególnie jednokosmówkowej (wspólne łożysko - co może rodzić spore komplikacje) zdecydowanie namawiam na wizytę u niego. Można wtedy udać się do szpitala na Karową - czyli nieodpłatnie. Ale na Karowej przyjmuje tylko z bliźniakami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
keegan Re: dr Paweł Piekarski 19.10.08, 12:30 Podbijam wątek, ponieważ chciałabym poznać jakieś nowsze opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś