Gość: kibic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 09:52 Dziś miała być pikieta kupców . Czy Ktoś coś wie????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ne... Re: PIKIETA KUPCÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 10:03 BĘDZIE O 12 !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gACEK Re: PIKIETA KUPCÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 11:31 A gdzie, jeśli można. Chętnie zobaczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik444 Re: PIKIETA KUPCÓW 03.03.04, 12:13 Bilety wstępu na pikietę sprzedawane są po 10 PLN u Zygarskiego i Godlewskiego Z tym że zbiórka przed gabinetem Godlewskiego piętro 5 w budynku na Żegańskiej mile widziane mięso, krawaty w paski biało-czerwone, dużo piwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gACEK Re: PIKIETA KUPCÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 12:16 Jest!!!! Nawet Renatka przyjechała, gwiazda estrady też Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik444 Re: PIKIETA KUPCÓW 03.03.04, 12:30 czyli pełen folklor wieś śpiewa i tańczy czy Renata płacze a może tylko słomę i owies chowa w butach a słynna kubańska krzykaczka Ewa Ś. odśpiewała jakąś skoczną pioseneczkę Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: PIKIETA KUPCÓW 03.03.04, 12:31 ...panie obowiazkowo z "kurwikami w oczach", panowie i owsem... wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik444 gwiazda gwiazda ???? 03.03.04, 13:07 a gwiazda tego folkloru gdzie? czyżby Zygarek liczył jeszcze kasę z tych biletów i nie "zdonżył" się przyłączyć i coś zainicjować jakieś okrzyki śpiewy słomę owies czy chociażby "kurwiki" wśród rozentuzjazmowanej gawiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gACEK Re: gwiazda gwiazda ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 13:30 Spoko, był na miejscu (zwarty i gotowy) Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik444 Re: gwiazda gwiazda ???? 03.03.04, 13:38 szkoda że gwizdka nie połknął byłaby to jakaś atrakcja - lub jak kto woli "dziwo natury" do pokazania na tym odpuście folklorystycznym bo reszta tych "dziwów" jest znana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: PIKIETA KUPCÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 14:54 Pikieta była , kupcy i samojebrona się darli , a pełnynocnik dukał że nic nie może. Hi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: PIKIETA KUPCÓW 03.03.04, 15:31 ...smutne jest to ,ze kupcy mysla , ze ci pajace chca ich dobra... o, sancta simplicitas! Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik444 nic dodać nic ująć 03.03.04, 15:49 z klawiatury mi to wyjęłaś Wawerko :) wypadałoby co prawda dodać że Zygarowi marzy się jakaś ciepła posadka tak żeby się nie narobić za duża kasa (czyli posłowanie) - a jak ławy sejmowe wskazują takich w SAMEJBRONCE jest więcej więc chłop dwoi się i troi żeby zaistnieć medialnie lokalnie – no słowem jak się da Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik444 nic dodać nic ująć 03.03.04, 15:50 z klawiatury mi to wyjęłaś Wawerko :) wypadałoby co prawda dodać że Zygarowi marzy się jakaś ciepła posadka tak żeby się nie narobić za duża kasa (czyli posłowanie) - a jak ławy sejmowe wskazują takich w SAMEJBRONCE jest więcej więc chłop dwoi się i troi żeby zaistnieć medialnie lokalnie – no słowem jak się da Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: nic dodać nic ująć 03.03.04, 16:41 ...ale z ta Renia to sie wstrzelił ona blisko wodza, jakas patronka Wawra chyba, jak by nie patrzec ładna z nich para. W telewizorze pokazywali, to było wiecej transparentów niz protestujacych. Rozwiazanie proste, przeprowadzic konsultacje z Mieszkancami czy chca, czy nie Centrum Handlowego. A przew. rady to nie było? Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: nic dodać nic ująć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 20:04 I mnie tez! Trzeba wczesniej oglaszac takie piekne uroczystosci ! I powaznie missis Renata byla? Ale po co ,na Boga? I bedziemy mieli dalej te psie budki zamiast sklepow? A pan Bidzinski,pierwszy klakier Pinokia - tez sie produkowal? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: nic dodać nic ująć 03.03.04, 20:38 Renia była a jakze, to nie sa psie budy! To są dzieła sztuki z metalpolastyki! A klakier tyz był. W ogóle było bardzo przyjemnie. Jak to u nas w Wawrze. :) wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik444 nic dodać nic ująć 04.03.04, 08:01 A Ewa Ś. tyż była - śniła mi się później w nocy - ta "piękność" z Wawra Co za koszmar ... biała dama na rauszu i to jeszcze w Tabazowych okularach Czytałem - to tak a propos kupców - artykuł w GW na temat Leppera - ciekawi mnie taki jeden jego postulat żeby marże sklepowe ograniczyć "żeby nie było że kupują za 100 a sprzedają z marżą 200-300%" czy ktoś z kupców nie chciał przeciw temu zaprotestować, a przynajmniej zapytać Reni o jakiś komentarz w tej sprawie Bo ja jak idę kupować mandarynki w Wawrze to płacę tyle samo co w centrum - a czasami nawet więcej - a jakby tu powiedzieć - Wawer to nie Centrum więc co marża 300% czy nowa jakość (np. mandarynki z Dessy czy skąd????) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: nic dodać nic ująć 04.03.04, 08:47 ...mandarynki z Cepelii... :) wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herold Re: nic dodać nic ująć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 08:49 ... sprzedawane zaraz obok konika na bananach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik444 mandaryny 04.03.04, 09:23 no może i z Cepelii - zastanawiam się kto je w takim razie reaktywuje farbką pomarańczową (chodzi o to żeby piękne były i długo cieszyły oko bo smaku to już nie mają :) Czyżby było przy tym stowarzyszeniu kupców jakieś koło artystyczne :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herold Re: mandaryny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 09:26 No! I jest pod-kółko szydełkowania z Godlechem na czole/czele Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik444 Re: mandaryny 04.03.04, 09:32 Ale obowiązkowo w różowych okularach a'la lata 70 - typ TABAZY :))) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: mandaryny 04.03.04, 09:34 ...a jako znak rozpoznawczy po pierscionku, zamiast "ligitymacyj"... :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik444 mandaryny 04.03.04, 09:40 co Ty to znak rozpoznawczy Don Godlerone & Rodziny Forum Samorządowego a jak taki sie pokarze w pod kółku a nawet w całym kółku to wiesz co się dzieje wpierw ruki poszwam, a potem po kieszeniach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik444 Re: mandaryny 04.03.04, 09:43 errata :-) powinno być pokaże a nie pokarze to jego pokarze tak mnie przeraziło (zwłaszcza w aspekcie kieszeni) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: mandaryny 04.03.04, 09:45 ...mama zle przeczucia, cos wydaje mi sie,ze Forum zahaczy sie o Kamele, ona szuka "nieskompromitowanych i uczciwych" a gdzie znajdziesz jak nie w Forum, to,że "inaczej" to juz inna bajka... :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: mandaryny 04.03.04, 09:32 ...a co se beda śpiewac w trakcie "produkcji" moze Marsylianke?... :) wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herold Re: nic dodać nic ująć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 08:52 Pomysł z Leppera cytatami niezły ;-)) Pewnie znowu mówiliby, że to manipulacja słowami Świątobliwego Leppera. A mandarynki może nie z Dessy, ale za to "w baraniej skórce". Chyba, że jak napisała Wawerka (niech będzie pozdrowiona) one z Cepelii są... to chyba tańsze powinny być bo VAT 7% na rękodzieło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: nic dodać nic ująć 04.03.04, 09:00 ...dziekuje, dziekuje za pozdro:) Wiesz podobno barany maja duza siłe przebicia, zobaczymy, a swoja droga jak moze 100 "zacnych" kupców hamowac rozwój 60 tysiecznej dzielnicy? Jeszcze powinni zgłosic sie do Konesrwatora Zabytków, zeby wpisał te budy do rejestru. :) wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herold Re: nic dodać nic ująć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 08:47 Przewodniczącego nie było... kręcił się tylko smętnie następca po Szykulskiej. Znowu jakieś cuda w radzie dzielnicy będą??? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: nic dodać nic ująć 04.03.04, 09:02 ...znaczy sie "dubler", bo przew. chciałby Centrum lubie Go za to i ponoć ma "argumenty". :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: nic dodać nic ująć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 11:42 I tak ominela mnie okazja zobaczenia cie ,choc z daleka,Wawerko..... Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: nic dodać nic ująć 04.03.04, 11:57 Miłe to, ja byłam tam incognito, podwójne. Znaczy sie jako kupiec;) ale bylibysmy w bliskosci to juz duzo.:) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś