Dodaj do ulubionych

Parkowanie przed komisariatem

05.03.02, 23:45
Panom policjantom sie chyba nie chce wjezdzac na parking.Wracajac w nocy zauwazylem iz parkuja na chodniku . Osobowy to nic .Dzis stal zaparkowany bus VW .I biedny Atob musial isc po blocie :))) .Maja szczescie ze wracam "po piwie" i zwracajac im uwage stal bym na straconej pozycji. Na rozjezdzonych trawnikach tez nic szybko nie wyrosnie.
Obserwuj wątek
    • atob Komisariat na Goclawiu 05.03.02, 23:48
      Taki jestem zly ze nie napisalem gdzie :)))
    • d.z Re: Parkowanie przed komisariatem 06.03.02, 08:10
      Miałeś "słuszną rację" Atob, żeś im uwagi nie zwracał, bo jeszcze później byś
      musiał "wracać" z Kolskiej, a to już do Gocławia o parę trawników za daleko...;))
      • atob Re: Parkowanie przed komisariatem 07.03.02, 17:39
        Na kolska to bym nie trafil, bardziej balem sie ze dostane pala albo o tak sobie zwina mnie na kilka godzim . Powod zawsze by sie znalazl :((( Samo sprawdzanie dokometow moze trwac kilka godzin i maja do tego prawo :(((

Ps a wracajac do "kolskiej" moze byc "potrzebna" [aby nie] po spotkaniu forumowiczow oczywiscie jezeli sie takowe odbedzie :--)))))))))))
        • Gość: Harry Parkowanie przed komisariatem. "atob" wstydź się ! IP: *.chello.pl 07.03.02, 18:05
          "atob" jako funkcjonariusz powinieneś dawać przykład. Ale ty myślisz, ze jak
          jesteś gliną to Ci wszystko wolno !
          • atob Re: Parkowanie przed komisariatem. 08.03.02, 02:13
            O rany az mnie zatkalo!!!
            To zart tak?
            Bo jezeli nie to nie wiem co o Tobie sadzic
            • Gość: Harry "atob" parkuje przed komisariatem. IP: *.chello.pl 08.03.02, 09:53
              atob napisał(a):

> O rany az mnie zatkalo!!!
              > To zart tak?
              > Bo jezeli nie to nie wiem co o Tobie sadzic

Funkcjonariuszu ! Ciebię obowiązują te same przepisy co normalnych obywateli.
              Pozdrawiam

• d.z Re: Atob to nie ... 08.03.02, 10:03
                Kiedyś już w wątku "kim jest Atob" poruszaliśmy tę sprawę...
                "wyszło" nam, iż funkcjonariuszem to On być nie może...
                • Gość: Harry Re: Atob to najszybsza pała w OP ! IP: *.chello.pl 08.03.02, 19:23
                  d.z. napisał(a):

> Kiedyś już w wątku "kim jest Atob" poruszaliśmy tę sprawę...
                  > "wyszło" nam, iż funkcjonariuszem to On być nie może...

Jak to "nie może" ? Mnóstwo ludzi widziało go i widuje w mundurze Oddziałów
                  Prewencji. To ci od rozpedzania tłumów i kiboli.
    • atob Dotarlo i do nas :(((( 08.03.02, 21:44
      To cos co zadomowilo sie na forum Warszawskim .
      ps Watek uwazam za zakonczony i prosze "normalnych " forumowiczow o nieodpowiadanie.
      • Gość: Mariusz "atob" tylko odbywa służbę wojskową w policji ! IP: *.dialup.medianet.pl 09.03.02, 10:41
        Wiem, że chce zostać tam na stałe. Ale czy go przyjmą do szkoły podoficerskiej ?
        • lech.niedzielski Re: No to co z tego, że "atob" jest policjantem ? 14.03.02, 14:06
          Gość portalu: Mariusz napisał(a):

> Wiem, że chce zostać tam na stałe. Ale czy go przyjmą do szkoły podoficerskiej
          > ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka