Dodaj do ulubionych

I ty możesz wybudować siłownię (na Kamionku)

IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.13, 11:37
Oddając głos tu:
wdobrejkondycji.waw.pl/glosuj.php?dzielnica=zoucR79gLatHLEyieqI3
Z 15 lokalizacji wybranych zostanie 9.
A propos. Widziałem na Kamionku dwie siłownie bez dachu. Jedną na Skwerze Berek, a drugą przy jeziorku Balaton. Zainteresowanie jest chyba niewielkie, to znaczy nigdy nie widziałem tam nikogo ćwiczącego. Czy w ogóle są zainteresowani takim rodzajem treningu?
Obserwuj wątek
    • Gość: mmz Re: I ty możesz wybudować siłownię (na Kamionku) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.13, 14:04
      Na Kamionku mieszkają wyłącznie silni ludzie , którzy nie potrzebują widać takich zabawek.
      • Gość: gizmo Re: I ty możesz wybudować siłownię (na Kamionku) IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.13, 14:24
        To jest przekonująca wersja, ale jest też taka, że mieszkańcy są za słabi na korzystanie z nich. To urządzenia dość prymitywne, bez możliwości regulacji - może konstruktorzy przecenili możliwości użytkowników?

Przy okazji - trochę się wahałem, ale jak na stronie o siłowniach zobaczyłem uśmiechniętą twarz Pani Prezydent, to się zdecydowałem - pójdę i zagłosuję na nią! Jest tego warta!
    • Gość: tia Re: I ty możesz wybudować siłownię (na Kamionku) IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.10.13, 21:55
      Ze wszystkich siłowni na Kamionku najlepsza jest ta na Mickiewicza.
    • Gość: gizmo Re: I ty możesz wybudować siłownię (na Kamionku) IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.13, 08:55
      Głosowanie się już zakończyło, więc mój link umarł - tak samo jak zdjęcie Pani Prezydent:
      wdobrejkondycji.waw.pl/
    • Gość: irracjonalne I ty możesz rozszerzyć Kamionek IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.13, 13:41
      Gość portalu: gizmo napisał(a):

> A propos. Widziałem na Kamionku dwie siłownie bez dachu. Jedną na Skwerze Berek
      > , a drugą przy jeziorku Balaton.

To jest Grochów i Gocław a nie Kamionek
      • Gość: gizmo Re: I ty możesz rozszerzyć Kamionek IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.13, 15:21
        Tkwisz w błędnym błędzie.
      • Gość: tia Re: I ty możesz rozszerzyć Kamionek IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.10.13, 17:58
        forum.gazeta.pl/forum/w,292,146699141,146699141,O_co_chodzi_z_tym_Kamionkiem_.html
        • Gość: gizmo Re: I ty możesz rozszerzyć Kamionek IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.13, 19:13
          Błądzącemu i link nie pomoże.
          Chciałem odnaleźć wątek, w którym pewna miła pani zwróciła mi uwagę, że Stadion Narodowy jest na Kamionku, a nie na Saskiej Kępie - od którego, jak mniemam, zaczęła się kamionkowska farsa. Niestety wyszukiwarka forum gazeta.pl działa jak trójkątne koło. Pan Tomasz Bienias (lub jakoś tak, przepraszam za niepamięć) z gazeta.pl wyróżnił forum W-wa/Praga-płd jako te, na którym można pisać bez zalogowania. Panie Tomaszu! (uuuups, czy na pewno to był Tomasz? Jak mam to sprawdzić za pomocą trójkątnego koła?) Zaloguj nas pan wszystkich, ale wyszukiwarkę zrób w wersji 1.1. Żeby wyszukiwała. I zdjęcia żeby można wklejać. Ja się nie znam, ale widzę u góry klawisz "wideo". A ja się nie ruszam w zasadzie, zdjęcie wystarczy.
          • Gość: tia Re: I ty możesz rozszerzyć Kamionek IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.10.13, 21:45
            To było iba w wątku kulinarnym, ale jeszcze, siłą rzeczy, niekamonkowskim.
            A teraz szanse na zmianę nazwy naszego miasta (oczywiście na jedynie słuszną) raczej pogrzebane, bo referendum ponoć nieważne...
            • Gość: gizmo Re: I ty możesz rozszerzyć Kamionek IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.13, 09:53
              Dla mnie też było dziwne, czemu cała Warszawa ma głosować w sprawie nazwy Kamionka?
              • Gość: tia Re: I ty możesz rozszerzyć Kamionek IP: *.play-internet.pl 15.10.13, 12:47
                A mnie ciekawi dlaczego w ogóle ktokolwiek ma głosować w sprawie tak oczywistej???
                • Gość: gizmo Re: I ty możesz rozszerzyć Kamionek IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.13, 14:25
                  Na tym forum sprawę dawno temu załatwiliśmy przez aklamację.
                  • Gość: tia Re: I ty możesz rozszerzyć Kamionek IP: *.play-internet.pl 16.10.13, 11:32
                    Zmiana Konstytucji konieczna. I wtedy rzeczywiście nie byłoby problemu z nazwami dzielnic. Byłoby prosto: Kamionek Mokotów, Kamionek Targówek, Kamionek Starówka, Kamionek Stare Miasto (ryzyko pomyłek wykluczone), Kamionek Falenica, Kamionek Wesoła czy Kamionek Włochy. A nie taki bardak jak dzisiaj.
                    • Gość: misio Re: I ty możesz rozszerzyć Kamionek IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.13, 22:12
                      Kamionek jest szalenie ważny, choć jego niepodległość to tylko etap do uhonorowania mojej postaci.
                      • Gość: tia Re: I ty możesz rozszerzyć Kamionek IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.10.13, 22:26
                        Kamionek-misio dawniej Żoliborz?
          • Gość: maoz Wątek początkowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.13, 10:31
            Ależ proszę bardzo : wątek jest dosyć stary (choć nie tak jak Kamionek).
            forum.gazeta.pl/forum/w,292,144540173,,Saskokepskie_nowosci_kulinarne_odc_3.html?v=2
            To właśnie wtedy znaczenie Kamionka zaczęło przedostawać się do świadomości ogółu.
            • Gość: gizmo Re: Wątek początkowy IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.13, 10:38
              Dzięki. Ciekaw jestem jak głosowała Annabeata.
    • Gość: gizmo Teraz pora się posiłować IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.13, 16:19
      Lista już jest:
      warszawa.gazeta.pl/warszawa/51,34862,14843836.html?es=off&i=3
      Zalinkowałem do strony z wynikami z Kamionka, bo cała lista na oficjalnej stronie jest w pdf-ie - miejscy informatycy nie próżnują.
      I tak powstanie siłownia na miejscu ... siłowni w Parku nad Balatonem.
      Albo powstanie siłownia w Parku Waszyngtona. Otóż miejsce znane mi jak Bulwar Stanisława Augusta według miasta jest Parkiem OWS Waszyngtona, gdzie OWS = Ośrodek Wypoczynkowo Sportowy. Żeby było łatwiej na mapie na stronie miasta to miejsce nazywa się Kamionkowskie Błonia Elekcyjne. Która nazwa jest poprawna?
      Generalnie wybrano parki lub skwery, nie wiem tylko co to jest "okolica ul. Romea i Julii".
      No to jak, siłujemy się?
    • Gość: misio Re: I ty możesz wybudować siłownię (na Kamionku) IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.13, 22:14
      Niczym nie skrępowana łapa rynku. Kto twardy zniszczy sprzęt w jedną noc, a kto jeszcze twardszy, pójdzie na siłownię sam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka