Dodaj do ulubionych

zdjęcia bracławska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 17:02
1. witam mam taką prośbę czy mógłby mi ktos podesłać zdjęcia ulicy bracławskiej i okolic? mój mail soriek@o2.pl
2. czy to jest bezpieczna dzielnica?
Obserwuj wątek
    • izawawa Re: zdjęcia bracławska 14.06.06, 17:21
      Włącz sobie hybrydę w google Maps i trochę się rozejrzyj . Osiedle ...no ....
      znam lepsze . Małe mieszkania , małe balkony , galerie , popalone windy , gdyby
      nie kraty ( założone na prośbę mieszkańców ) można by wejść pierwszą klatką a
      wyjść ostatnią . Za to cicho i zielono , wewnątrz osiedla jest zakaz ruchu ,
      można spokojnie wypuścić dziecko . Dosyć dobra komunikacja . Ale osobiście nie
      chciałabym tam mieszkać.
      • Gość: soriek Re: zdjęcia bracławska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 18:23
        patrzyłem na google maps ale tam niedokładnie jest dlatego prosiłbym o zdjęcia
        • izawawa Re: zdjęcia bracławska 14.06.06, 18:32
          Niestety - nie mam ... Mieszkania stosunkowo niedrogie to fakt , ale osiedle
          naprawdę nieciekawe .. Niech obrazu dopełnią opuszczone od lat ogródki
          działkowe nad jeziorkiem gdzie lubi się zbierać żulia . Nie polecałabym .
          • izawawa Re: zdjęcia bracławska 14.06.06, 18:58
            Nie mogę podpiąć linku, wrrrrrr.... więc okrężną drogą ..Wejdź w to :

www.warszawazaoknem.prv.pl/
            następnie we wszystkie zdjęcia w/g dzielnic , potem w Pragę - południe i
            przejrzyj zdjęcia z Al. Stanów Zjednoczonych . Zdjęcie 5 , 10 i 18 - pierwszy
            plan to bloki jak na Bracławskiej , co i tak nie ma znaczenia , bo cały
            Przyczółek jest jakby jednym wielkim zakręconym blokiem podzielonym klatkami .
            Pozostałe zdjęcia to widok Z Bracławskiej , tyle , że z wysoka . Całe osiedle
            jest bodajże pięciopiętrowe .
            • zresetowany_berbec Re: zdjęcia bracławska 19.06.06, 12:37
              ojej, jesli to te bloki z galeriami to ja bym w zyciu tam nie zamieszkała- (z
              całym szacunkiem dla mieszkańców tego osiedla)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka