Gość: maciej508 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 16:58 do podłączenia kilku lampek(tyle tych przewodów!)z okolicy Fieldorfa i Meissnera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciej508 Re: potrzebuję elektryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:02 Sprowadziłem się zinnej dzielnicy i naprawdę nie znam tu żadnego elektryka. Bardzo proszę o pomoc.Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
444a Re: potrzebuję elektryka 28.08.06, 14:53 Opisz konkretniej problem, to może coś pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej508 Re: potrzebuję elektryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 16:26 Nad wersalką zrobiłem "występ" i umieściłem 3 otwory na lampki hologenowe oraz 1 na wyłącznik.Kable są rozprowadzone ale nie umię ich podłączyć bo jeszcze jest uziemienie(zielony kabel).Drobna sprawa a okropnie mnie to irytuje.Dlatego poszukuję elektryka.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
444a Re: potrzebuję elektryka 28.08.06, 19:14 Niestety dzisiaj okazało się, że od jutra pracuję w nowym miejscu i już ci nie pomogę fizycznie, bo nie mam czasu. Co do kabli, to postaraj się poszukać w necie na stronach typu "elektryka w domu dla amatorów", poradzisz sobie. Jeżeli lampy mają być włączane jednocześnie, to pownien łączyć je jeden kabel. Masę możesz sobie darować:) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta_29 Re: potrzebuję elektryka 29.08.06, 11:33 jeśli jest to aktualne mogę dać namiary Odpowiedz Link Zgłoś