Gość: lolek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 10:51 nowy watek dotyczacy tego liceum - czy ktos z dyskutantow uczesczal do niego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Teresa Re: LO Wyspianski - odezwijcie sie IP: *.devs.ac-net.pl 12.06.03, 23:22 Tak, ja, ale dawno temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: LO Wyspianski - odezwijcie sie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 01:06 Ja też chodziłem dawno temu ale jesli mialbyś ochotę popisać to wolę mejlem, bo na fora rzadko zaglądam. Wolę newsy. specials@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
echo66 Re: LO Wyspianski - odezwijcie sie 17.06.03, 00:38 Tak, zaliczyłem "Wyspiana" w pełnym, czteroletnim wymiarze a niektórzy nauczyciele bardzo się starali abym dotrzymał im towarzystwa jeszcze dłużej.Pamiętam wszystko dokładnie, chociaż minęło już sporo lat. Czy dawno był na Forum inny wątek dot. tego ogólniaka? Chętnie poczytam. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
paulix Re: LO Wyspianski - odezwijcie sie 17.06.03, 21:43 Ja też skończyłam Wyspiańsiego i to całkiem niedawno bo w 1998 roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: LO Wyspianski - odezwijcie sie IP: *.igf.fuw.edu.pl 23.06.03, 13:47 MOżna zrobic male spotkanko przy piwie. Byloby ciekawiej niz razem ze stara klasa. Klasowe spotkania sa z reguly nudne a tak beda ludzie w roznym wieku. specials@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: LO Wyspianski - odezwijcie sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.03, 21:53 Buuu:( To nie dla mnie. Nie chcieli mnie tam w 1979 roku (konkurs świadectw) i odesłali do "Powstańców Warszawy", a ja tak bardzo chciałam do "Wyspiańskiego". Historia lubi się powtarzać - mój syn nie dostał się trzy lata temu również. Co to za liceum??? Poczekam na wnuka:-))) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: LO Wyspianski - odezwijcie sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 10:59 Mam pytanie dotyczące Powstańców. Jak tam jest?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re:Do Rybki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 23:53 Rybko droga, kiedy mnie nie chcieli w Wyspiańskim i poszłam do Powstańców to był rok 1979 roku:))) Wiem, że dla Ciebie to pięć wieków wstecz, ale to było naprawdę wtedy. Rozumiem, że ten czas Cię nie interesuje. Natomiast mój syn jak go nie chcieli w Wyspiańskim nie poszedł do Powstańców (nawet nie próbował), bo w tym czasie (trzy lata temu) bardzo nam to odradzano. Ponoć szkoła jest na genialnym poziomie, ale dzieciaki (czytaj: młodzież tj. uczniowie) potrafią przypłacić uczęszczanie chorobami nerwowymi [środki uspokajające na porządku dziennym] z powodu stresu, wymagań i diabli wiedzą czego jeszcze. Tłumaczyła nam tak m. in. polonistka mojego syna z podstawówki: jej syn tam spędził cztery lata w ostatnim czasie. Tyle wiem w tym temacie i tyle Ci przekazuję. W tzw. moich czasach było tam strasznie sympatycznie (a pan od francuskiego był szalenie przystojny, ale pewnie już nie jest bo się musiał nieźle zestarzeć przez te 24 lata!). Pozdrawiam Cię serdecznie:) B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re:Do Rybki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.03, 23:15 Hihih dziekuje za odpowiedz.!. I tak mnie niestety nie przyjęli chociaz niewiele brakowało...no cóż wybieram sie do Wyspiańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re:Do Rybki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 13:43 nie idz do wyspiana, będziesz żałować. tu nic się nie dzieje, wierz mi. Zakuwamy po nocach a jakoś dziwnie nie przekłada się to na miejsce w rankingach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCklan Re:Do Rybki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 22:23 Ja chodziłem do Wyspiana i mam i nim dosyc zle zdanie. To ze uczniowie musza zakuwac albo zyc w stresie to wcale nie oznacza wysokiego poziomu. Wysoki poziom jest wtedy kiedy nauczyciele pomagaja rozwiazywac problemy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re:Do Rybki IP: *.chello.pl 29.11.04, 19:54 hmm... poszeldem do Powstancow w 98 i tez mi moja polonistka z podstawowki odradzala te LO opowiadajac o niesamowitych wymaganiach etc etc... moze to ta sama polonistka? (SP 256 na Fundamentowej - chyba jej juz niema bo jest tylko GImn.) a tak na prawde okazalo sie ze Powstancow to siwetna szkola, owszem z wymaganiami, ale iz poziomem, nizela atmosfera, fajnymi ludzmi (z 95% osob z mojej kasy poszlo na dzienne studia!) - swietnie wspominam. na prawde ale wiadomo ze to wszystko zalezy od rocznika.... nie ma reguly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandarynka Re: LO Wyspianski - odezwijcie sie IP: *.chello.pl 24.06.03, 15:01 Ja skończyłam Wyspiana w 1996 roku i bardzo sobie chwalę to LO. Byłam na biol- chemie. Super nauczyciele, często dużo wymagali, ale warto było!!!!!!!!!! Pozdrowionka od mamy Krzysia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czostor Re: LO Wyspianski - odezwijcie sie IP: *.acn.pl 28.07.03, 01:45 Wymagajacy nauczyciele w latach 92-96 ??? Chyba kpisz. Poziom w tych latach byl zalosny. Nie zapomne tej szkoly z jednego powodu: przez 4 lata robilem tam jedno wielkie NIC. I dlatego bardzo milo te lata zycia wspominam :) Pozdrawiam (absolwent klasy ogolnej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIA Re: LO Wyspianski - odezwijcie sie IP: *.waw-kor.leased-e.ids.pl 14.11.03, 23:25 no i ja spedziłam tam najlepsze ;czytaj najzabawniejsze lata swojego życia - jako wychowanka Targalskiego i Świderskiej `99 Bywało różnie ale BYŁO WARTO !!! Moze zobacze tu wiecej znajomych ??? Wyspian GÓRĄ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: LO Wyspianski - odezwijcie sie 29.07.03, 23:35 ja ukonczylem w 1998 i dzieki: zakopac i zapomniec. Co dala mi szkola? NIC! ale grunt, ze mam dobre samopoczucie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szum Re: LO Wyspianski - odezwijcie sie IP: *.man.polbox.pl 20.01.04, 13:37 Ja uczeszczalam (86-90). Najlepszy okres w zyciu. Teraz w pracy na ekranie zainstalowalam sobie tapete z wyspianem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka Re: LO Wyspianski - odezwijcie sie IP: *.chello.pl 27.01.04, 19:27 I ja skonczylam Wyspiana i uwazam, ze warto bylo ... nadal mam glupi usmiech na twarzy na mysl o niektorych nauczycielach;) heh, Wyspian gora:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: LO Wyspianski - odezwijcie sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 19:25 a ja teraz chodzę do wyspiana. Beznadzieja. Klasa z hebrajskim jest w porządku, bo są tam bardzo ciekawi ludzie, ale cała reszta - plastikowe lale i grochowskie towarzystwo. Poza tym w szkole nic się nie dzieje, żadnych imprez, festiwali. Jak były próbne matury, to taki np. czacki poszedł na wycieczkę do archiwów państwowych, a my? Siedzieliśmy w szkole. Zresztą, nawet jakby był taki poysł to i tak umalowane lale odęłby usteczka, panowie powyklinaliby dyrekcję i wszyscy zerwaliby się na chlanie do parku, albo po prostu do domu. W dzisiejszym wyspiańskim jest po prostu beznadziejnie. Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Re: LO Wyspianski - odezwijcie sie 02.12.04, 10:56 Taaak! Matura '93 Złote lata... Wspominam je bardzo dobrze. Jeśli znajdzie się ktoś z tego rocznika to proszę o @ Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś