Gość: aniutka82 IP: 94.254.129.* 18.01.09, 15:59 czy ktos moze polecic restauracje na przyjecie weselne na 40-60 osob w wawrze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiki Re: restauracja na wesele IP: 79.191.198.* 19.01.09, 20:08 Popytaj w Zajeździe Napoleońskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka82 Re: restauracja na wesele IP: 94.254.223.* 20.01.09, 13:43 a wiesz moze jakie sa tam orientacyjne ceny posilkow? Odpowiedz Link Zgłoś
pokojnr3 Re: restauracja na wesele 20.01.09, 16:04 wiem, bardzo drogie. W ubiegłym roku było to ok. 200 zł za osobę bez alkoholu (nie pamiętam jak z deserem i napojami) + obsługa + coś jescze. Natomiast za Zajazdem, przy ul. Edisona jest centrum konferencyjne- może nie zapiera dechu w piersiach jak Zajazd, ale obsługa jest tak fantastyczna, że wynagradza wszystko. Jedzenie pyszne, stoły się pod nim uginają, kierownik bardzo miły, można się z nim dogadać, miejsca noclegowe i zamknięty parking na miejscu. Robiłam tam wesele w październiku (80 osób) i wszysycy byli zachwyceni. Jedna z niewielu rzeczy, jaką gorąco polecam. Koszt wynosił 170 od osoby +deser 8 zł od soby. Oczywiście bez alkoholo, ale z nieograniczoną ilością napojów. I nie da się tego przejeść. POczątkowo przestraszyłam się stołówkowego wyglądu sali, ale po przystrojeniu wyglądało super (Apartament dla nowożeńców i tort weselny - przepyszny - gratis). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka82 Re: restauracja na wesele IP: 94.254.179.* 23.01.09, 22:14 dziekuje, na pewno to sprawdze :) natomiast czy slyszal moze ktos o restauracji(?) "u dziadka" w sulejowku bodajze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: restauracja na wesele IP: *.aster.pl 23.02.09, 15:32 właśnie jestem zainteresowana ta salą.Mogłabyś coś więcej napisać na temat tego miejsca. Czy były jakieś problemy organizacyjne?czy płaciliście korkowe?Chyba najważniejsze dla mnie jest jedzenie. Czy faktycznie niczego nie brakowało.? Będę wdzięczna za więcej informacji.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: restauracja na wesele IP: *.aster.pl 23.02.09, 15:34 Oczywiście chodzi mi o salę przy ul .Edisona Odpowiedz Link Zgłoś
pokojnr3 Re: restauracja na wesele 24.02.09, 11:55 żadnego korkowego. Kierownik wręcz wyśmiał pomysł korkowego. Żadnych, najmnijeszych problemów. Wódkę kupujesz swoją i albo rozlewa ją ktośo dCiebie- wtedy dostajesz pokoik do jej przechowania, albo rozlewają ja kelnerzy- wtedy przywozisz ją dzień wcześńiej i jest w zamrażalce, AJ wybrałam taką opcję. Sala sama w sobie może jest trochę stołówkowa, ale zamówiłam, w zewnętrznej firmie wystrój- trochę to kosztuje ale efekt niesamowity. Jedzenie jest w tej dużej sali, cista, kawa i herbata w salce obok. POlecam zamówienie u kierownika swojskiego jadła- 10 zł/ osoba, u mnie gości wymietli cały stół;) Menu ustalasz sama, jeśli chodzi o ilość- jest tego niesamowicie dużo, wszystko pyszne i ładne. Napoje w cenie, też duzo, kelnarzy cały czas donoszą. Jak wspomniałam tort (przepyszny) w cenie. I apartament dla nowożeńców. Zamówiłam te sale i nie oglądałam zadnych innych bo mi sie nie chciało. Jestem naprawde bardzo zadowolona. Jes takie małe pomieszczenie na palarnie, przy wejsciu, ale daleko od sali. I podobno gosciom tez sie bardzo podobało. W ogóle uwazam swoj slub za udany (moze poza DJem), ale zdecydowanie najleposza była sala i kiecka. Tez moge Ci o niej opowiedziec;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: restauracja na wesele IP: *.aster.pl 11.03.09, 23:44 Bardzo Ci dziękuję za odpowiedz :-) byliśmy ostatnio zobaczyć jak wygląda sala. Masz rację wygląda trochę jak stołówka ale zdjęcia z dekoracją wyglądają całkiem całkiem. w sumie najbardziej zależny mi na jedzeniu żeby goście nie wyszli głodni no i żeby na stołach coś stało.ale z tego co piszesz to o jedzenie nie muszę się martwić. martwi mnie jednak to ze mam jak na razie tylko 80 osób i obawiam się, że sala może być trochę za duża i że wszyscy później się rozejdą.Kierownik faktycznie bardzo sensowny do niczego nie namawia niczego nie narzuca.(cena tez ok w porównaniu do innych miejsc). zaproponował nam żebyśmy przyjechali tuz przed weselem i sami ocenili czy nam pasuje czy nie. zatem 18.04 jedziemy. zastanawiam się tylko ze jest chyba za duża :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana2005 Re: restauracja na wesele IP: *.chello.pl 24.01.09, 16:08 zajazd u mikulskich w wiązownej - pysznie i elegancko Odpowiedz Link Zgłoś
fox1111 Re: restauracja na wesele 24.01.09, 17:00 Może się czepiam ale w Wiązownie. Tak się ją odmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
pokojnr3 Re: restauracja na wesele 28.01.09, 15:22 jakkolwiek się domienia faktycznie jest pyszna i ładna. I jedzenie niedorgie Odpowiedz Link Zgłoś
a-na Re: restauracja na wesele 30.01.09, 14:59 Byłam tam 2 lata temu na weselu jako gość, jedzenie super, obsługa o.k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: restauracja na wesele IP: *.jjs-isp.pl 12.03.09, 07:33 polecam w Otwocku rewstauracja Zalesin mają stronkę.Miałam tam rocznicę ślubu w czerwcu ub.roku.bardzo dobrze wspominam.Dobre jedzenie, ładny wystrój(zresztą sa fotki na ich stronie), okolica. Odpowiedz Link Zgłoś
karolakos27 Re: restauracja na wesele 20.03.09, 14:36 polecam www.karczmaczlekowka.pl/ Nowa restauracja, mają jeszcze miejsca na wesela Odpowiedz Link Zgłoś