agnieszkadydycz 16.09.05, 22:44 dziewczyny blagam moze ma ktoras namiary na dobra i tania fryzjerke z okolic Acton Town? bardzo bylabym wdzieczna dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edavenpo Re: fryzjer 16.09.05, 22:59 Moja kolezanka ma kogos na Ealing. Dziewczyna jest Polka i przyjmuje w domu. Jak ci nie za daleko to zdobede ci jej numer. Odpowiedz Link
jennifer_e Re: fryzjer 17.09.05, 00:04 czy wiecie, ze statystycznie zmiana fryzjera jest dla kobiet jedna z najbardziej stresujacych rzeczy? Zaraz po rozwodzie. Ja po kilku probach i katastrofach zmuszona zostalam zachodowac wlosy :( Moj fryzjer z PL, ktory strzygl mnie od 18 roku zycia wyjechal sobie w sina dal a w Londynie jeszcze mi sie nie zdarzylo, zebym wyszla od fryzjera i byla naprawde zadowolona dluzej niz do pierwszego mycia. Moje wlosy sa niesamowicie geste, grube i proste wiec potrzebuja naprawde fachowego ciecia, zebym nie musiala sie z nimi meczyc co rano. Jesli ktos ma dobrego fryzjera, ktorego moze polecic to bede niesamowicie wdzieczna. W przeciwnym razie zaczne chyba zaplatac sobie warkocze albo w przyplywie desperacji sama sobie zrobie super trendy asymetryczna fryzurke :P Aga, wybacz, ze tak sie podpinam pod Ciebie, ale nie chcialam juz zakladac kolejnego watku na ten sam temat ;) Odpowiedz Link
ewika-uk Re: fryzjer 17.09.05, 00:24 podczepiam watek z forum ,,z dala od polski,,tam jesttego naprawde duzo..pozdrawiam i powodzenia dobra fryzjerka potrzebna-Londyn Odpowiedz Link
ewika-uk Re: fryzjer 17.09.05, 00:33 troszke nasmiece:ta sa wypowiedzi forumowych mam.... 1)Marcin - fryzjer. Przychodzi do domu. Ja korzystalam raz z jego uslug - bylismy zadowoleni. Forumowa Agozdzik juz ktorys raz robi sobie u niego wlosy i tez jest bardzo zadowolona. Ale slyszalam juz o kims kto nie byl zadowolony z jego pracy - wiec - najlepiej osadzic samemu. tel. 07792143825 Pracuje na farbach Wella. Zreszta jak zadzwonisz to ci wszystko powie i pewnie najlpepiej sie samemu dogadywac. Nie jest drogi. Za refleksy i farbowanie calej glowy - srednia dlugosc wlosow,ciecie, ulozenie plus meskie strzyzenie nozyczkami nie maszynka - 40 funtow. 2)sprawdzona, polecona, b.sympatyczna! scina dlugie wlosy za 15, farbowanie pasemka za ok 40. Nazywa sie Ania oto jej nr.tel. 07875663070. polecam to by bylo na tyle pozdrawiam Odpowiedz Link
edavenpo Re: fryzjer 17.09.05, 00:31 Jen, ja mam fryzjerke do ktorej chodze od lat. Moge ci polecic. Ja z kolei wlosy mam cieniutkie co oznacza ze rowniez musze miec dobrze sciete wlosy bo inaczej wygladam jak zmokla kura ;-) Jak chcesz to pisz na priva. Odpowiedz Link
agnieszkadydycz Re: fryzjer 17.09.05, 12:13 dzieki dziweczyny wczoraj po przeszukiwaniu wszytskich mozliwych telefonuw zadzwonialam na ogloszenie i umowialam sie na dzisiaj, dziewczyna pracuje w salonie i wydawala sie nawet sensowna przez telefon ale i tak mam stracha, nie wiem ale dla mnie to po prostu stresujace no ale zobaczymy w koncu jakby cos wlaosy odrosna:) chyba bo mam zamowioane tez malowanie :( dobra dobra juz nabieram pozytywnej energii i zaczynam wierzyc ze sie uda a jak wszytsko bedzie dobrze to numer do fryzjerki bedzie u mnie jakby cos:) to pozdrawiam i dzieki za zainteresowanie:) Odpowiedz Link
kingaolsz Re: fryzjer 17.09.05, 13:18 Na Actonie jest jakis nowootwarty salon fryzjersko-kosmetyczny, calkowicie polski i oglaszaja sie, ze ceny tez maja bardziej polskie niz angielskie. Adres jest : 320 Uxbridge Rd, W3 9QP, otwarci caly tydzien, stosuja polskie kosmetyki ( Eris). Jeszcze nie bylam tam, ale wybieram sie jakos w ciagu tygodnia do kosmetyczki, bede tez chciala pogadac z fryzjerka o jakims farbowanku i cieciu ( ale to bardziej wywiad na przyszlosc). Dam znac jakie wrazenia :) Pozdr Kinga Odpowiedz Link
agnieszkadydycz Re: fryzjer 18.09.05, 11:41 hej dziewczyny przezylam:) fryzjerka fantastyczna swietnie mnie sciela i ufarbowala profesjonalnie jestem bardzo zadowolona i moja kieszen nieucierpiala na ty strasznie poniewaz za caly ten serwis zaplacilam 25 funtow dziewczyna ma mnowstwo swoich pomyslow i jest bardzo mila przyszla na omowiana godzine pogadalysmy chwile co i jak, jakie pomysly na moje wlosy i sie zaczelo a pozniej ladnie posprzatala i ja niemoglam oczu od lusterka oderwac:) bardzo polecam jesli ktoras chce jej numer moge wyslac na skrzynke:) papatki i pozdrowienia ode mnie i mojej nowej fryzurki:) Odpowiedz Link
kingaolsz Re: fryzjer 19.09.05, 12:10 Agnieszka, a moglabys napisac jaki masz rodzaj wlosow w kontekscie problemow z ukladaniem, scinaniem itp? Ja na przyklad nigdy nie jestem zadolwolona, bo mam grube wlosy, bujne i po pierwszym myciu od sciecia placze strasznie, bo tego co ulozyl fryzjer juz sie nie da odbudowac. Stad moje pytanie. Jak jest u Ciebie, czy jestes zawsze zadowolona z fryzjerow i czy masz wlosy latwo ukladajace sie. Jesli jestes bardzo, ale to bardzo wybredna ;))))), to moze skusze sie na namiary do tej pani. Pozdr Kinga Odpowiedz Link
szyszka11 Re: fryzjer 22.09.05, 17:10 To moze i ja sie jednak skusze. Pochodzilam troche po lokalnych fryzjerach i wydaje mi sie ,ze nie wiedza o co mi chodzi.Teraz ktos musi mi poprawic, to pozal sie Boze sciecie. Poprosze o namiary. Odpowiedz Link
marymoks Re: fryzjer 14.10.05, 16:28 hi jesli mozesz to prosilabym cie o wyslanie nr.do tej espanialej fryzjerki. bede bardzo wdzieczna. Odpowiedz Link
szyszka11 Re: fryzjer 19.09.05, 09:48 Nigdy wiecej fryzjerki przez telefon!!! Pani Tereska okazala sie osoba, ktora o fryzjerstwie wie chyba niewiele(ogloszenie w Polisch Express). Wygladam strasznie, "schody" okropne. Nie ma mowy o rozpuszczeniu wlosow. Teraz musze czekac cierpliwie, az odrosna. Ale gdy pomysle o jakimkolwiek fryzjerze, to mi sie zimno robi. najlepiej chyba ,zeby ktos polecil Powodzenia. Odpowiedz Link
agnieszkadydycz Re: fryzjer 19.09.05, 23:22 hej ja mam wlosy krecone i bardzo ciezko je dobrze sciac ale mi ta dziewczyna zaproponaowal sciecie i prostowanie tak ze mam dwie fryzury na prosto super a zaraz myje pierwszy raz i zobaczymy jak bedzie na krecono dam znac pozdrowka Odpowiedz Link
ewmag Re: fryzjer 21.09.05, 12:06 To tym bardziej prosze o namiary, tez mam krecone, a fryzjerzy sie takich boja:- ( Odpowiedz Link
agnieszkadydycz Re: fryzjer 21.09.05, 21:50 hej no wlasnie dziewczyny tak sobie dzisiaj w pracy myslalma ze moze tak byc ze ja sie dobrze czuje w tej fryzurze i ze dziewczyna ma reke do sciecia kreconych (chociaz mi prostowala prostownica ale juz umylam i fajnie sie kreca) a moze byc i tak ze nie umie sciac innych wlosow albo ze po prostu ja mialam farta w sumie nie znam nikogo innego kto u niej scinal bo tak jak mowilam znalazlam z ogloszenia:)wiec mam nadzieje ze ktos moze ja wyprobuje i powie jak bylo z innymi wlosami ja nie recze za ta dziewczyne bo jej nie znam ale mowie tylko ze ja jestem zadowolona :) pozdrawiam Odpowiedz Link
klaton a ktos zna fajnego fryzjera w Birmingham? 21.09.05, 00:33 wszyscy w Londynie..:( Odpowiedz Link