dzikarooza Zupki Gerbera i Bobovity w sloiczkach,sprzedam 09.08.07, 13:07 Mam 24 sloiczki zupek Gerbera jarzynki z krolikiem i zupa jarzynowa z krolikiem, od 6 miesiaca; 3 z bobovity (2 duze-lagodna zupka z indykiem, warzywa na parze z ryzem i 1 maly jarzynki z indykiem) oraz 3 male sloiczki mieska z gerbera - indyk, kurczak. Kupilam w Polskim sklepie duza ilosc, bo moja corka do 12 miesiaca jadla TYLKO zupke z krolika... w ogole istny niejadek, ale jak skonczyla rok powiedzialam "basta", koniec z zupkami dla dzidziusiow, musi nauczyc sie jesc "normalne" zupy. No i gotowalam 3 rozne zupki dziennie, ktore ladowaly w koszu, po 2 tyg sukces- najpierw 2 lyzeczki, nast dnia 4, itd no i teraz wreszcie wcina cala porcje! Nawet nie wiecie jak sie ciesze:) No i zostalo mi sporo zapasu w szafce. Sprzedam wszystkie 30 sloiczkow za £5, jezeli ktos jest na kupnie sa do odebrania Londyn SW18, zapraszam. Nie wysylam bo ciezka paka bedzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ufreyek NATURALNE mydla roslinne- SPRZEDAM 03.09.07, 22:19 mam do odsprzedania mydelka naturalne bez udzialow tluszczow zwierzecych. *tymianek *kawa *mydlo bazowe *len Osoby zainteresowane prosze o kontakt mailowy. Odpowiedz Link
ufreyek preparaty antycellulitowe- SPRZEDAM 03.09.07, 22:22 2 sztuki- pojemnosc 150ml-powod odsprzedazy: termin waznosci 30.11.2007 -nie zdaze zuzyc :((( Odpowiedz Link
aniaheasley Stroje do karate 4-6 lat i 10-12 lat 07.09.07, 13:51 Odbior z SW16 Uzywane przez kilka miesiecy, w bardzo dobrym stanie. Plus kilka pasow w roznych kolorach Odpowiedz Link
k4rin4 porecz do wozka 08.09.07, 18:47 Czesc. Mam pytanie czy ktos chce sprzedac bo mu nie potrzebna porecz do wozka.Chodzi mi o ta raczke co jak dziecko siedzi to sie jej trzyma.Dostalam wozek spacerowy dla mojej coreczki ale bez tej poreczy, wiec jak komus nie potrzebna i chcialby sie jej pozbyc bardzo chetnie kupie.Wozek jest czarny:) Jezeli znalazlaby sie taka osoba ktora ma cos takiego na zbyciu to prosze o kontakn. Nr gg 2914007 dolaczam stronke gdzie pokazany jest moj wozek :) www.bobolandia.com/wozek-graco-mojo-giulio-p-2567.html Odpowiedz Link
agnimagni-wroc ciuszki dla chlopca 6-18 miesiecy Manchester 07.10.07, 17:50 Jak w temacie, szczegoly na priva. Aga Odpowiedz Link
mariolka32 ubrania chlopiece wiek 0-3lat 15.01.08, 20:50 sprzedam ubranka chlopiece w roznym wieku, od 0 do lat 3, ceny za sztuke lub za boundle, mam rowniez zabawki, wanienke, podgrzewacz, bramki na schody (3 szt,w tym jedna nigdy nie uzywana) mieszkam we wschodnim Londynie. Odpowiedz Link
trisamama *Nowe wozki dzieciece 2in1* 04.02.08, 15:03 Mam do sprzedania nowe wozki dzieciece Dukat firmy Dymex. Przeznaczone sa dla dzieci 0+ w komplecie: -nosidlo dla noworodka -oslone przeciwdeszczowa -moskitiere -duzy kosz na zakupy -torbe Wozki sa na amortyzatorach. Waga tylko 16kg Rok gwarancji. Duzy wybor kolorow. Jesli jestes zainteresowany pisz: alicja-wrona@wp.pl przesle zdjecia i wszystkie potrzebne informacje. Odpowiedz Link
a.hysa Re: sprzedam, oddam, wymienie - uk 07.02.08, 08:30 mam do odsprzedania suknia slubna, rozmiar 8 z mpzliwoscia przerobki na rozmiar 10, ze srebnymi wstawkami i szalem, Odpowiedz Link
a.hysa odsprzedam spodnie ciazowe 07.02.08, 08:32 mam do odsprzedania 3 pary spodni ciazowych w rozmiaze 10, jeansy, czarne na kant, i ostatnie takie ala struksowe zdjecia przesle osoba zainteresowanym Odpowiedz Link
tbo5r Telewizor CRT 29.02.08, 00:24 mam prosty telewizor kineskopowy na zbyciu, ok 20 cali ekran, pilot. telegazeta. Miedzy Cambridge a Huntingdon, zapraszam jak ktos chce Odpowiedz Link
hanai77 Re: sprzedam, oddam, wymienie - uk 29.05.08, 13:28 dziewczyny! rozpaczliwie poszukuje ksiazek w jezyku polskim, uwielbiam czytac, czytam wszystko co wpadnie w rece po polsku, wykonczylam biblioteczki znajomych z mojego miasteczka, pozyczam, kupuje w internecie (ale te ceny to koszmar)moze któras ma cos do sprzedania , oddania, jak macie to prosze o tytuły, tudziez ceny, za przesyłke płacę bez mrugnięcia okiem w granicach rozsadku oczywiście... możemy tez sie powymieniac... a moze jakies linki do internetowych ksiegarni gdzie ceny nie są zabijajace??? Odpowiedz Link
aga1616 duzo ksiazek , ciuchy i inne 20.06.08, 16:14 zapraszam tanio sprzedam linki do zdjęc: ciuchy dla mamy: www.voila.pl/163/t9snm ciuszki dla dziecka: www.voila.pl/283/x973f kosmetyki uzywane: www.voila.pl/272/ytsgu bizuteria: www.voila.pl/342/c04sl ksiazki: aga1616.fotosik.pl/albumy/391289.html różne: www.voila.pl/364/lu73m drukarki: www.voila.pl/275/4o58i ubranka dla lalek barbie: www.voila.pl/358/jklba portrety psów , wymiary 10/15 cm , za cos fajnego bo duzo czasu mi zajmuje taki portret. mozliwosc wykonania innej rasy lub ze zdjecia. oczywiscie najpierw wysyłam zdjecia czy sie portret podoba czy nie;): www.voila.pl/361/tuzuw kontakt aga167@wp.pl Odpowiedz Link
vlasta Re: sprzedam, oddam, wymienie - uk 02.11.08, 10:52 jesli dalej rozpaczliwie szukasz ksiazek Odpowiedz Link
vlasta Re: sprzedam, oddam, wymienie - uk 02.11.08, 15:29 tu wystwilam rowniez ksiazki na sprzedaz.................www.londek.pl/ogloszenia/pokaz/6809...........odbior londyn E10 leyton Odpowiedz Link
hanai77 sprzedam ubrania ciazowe!!!!tanio 01.06.08, 01:54 cześć dziewczyny! mam do sprzedania kilka naprawde świetnych,odjechanych prawie nowych ubrań ciązowych tj. ja kupowalam nowe w sklepach, a teraz co juz nieprzydatne a jakis grosz na nowe "dziecięce" wydatki by sie przydał.rozmiary rózne począwszy od 36-s, a skończywszy na 40-42-L, topy, dzinsy, spódnice, legginsy , bardziej eleganckie bluzeczki i klasyczne spodnie, bojówki... to naprawde ekstra ciuchy wszystko z mothercare, top shop,H&M, next i blooming marvellous, M&S,Dorothy Perkins, jak ktoś reflektuje to podeślę zdjęcia i dokładne opisy na maila, jesli chodzi o ceny to od 5Ł +przesyłka zaleznie od wagi, jak kilka rzeczy razem to oczywiscie rabacik. pozdrawiam wszystie mamusie:) Odpowiedz Link
marzenia33 Re: Sprzedam chustę kółkową 11.07.08, 16:51 Sorry, za szybko poszło. Chusta jest w dobrym stanie, przewiewna, idealna dla trochę starszego dziecka (siedzącego). Chcę za nią 20 funtów. Mieszkam niedaleko Londynu. W razie pytań zapraszam na gg: 8504762. Zdjęcia zamieściłam na fotoforum. fotoforum.gazeta.pl/5,2,marzenia33.html Odpowiedz Link
andzela186 Re: sprzedam ubrania ciazowe!!!!tanio 15.07.08, 13:26 Witam serdecznie jestem bardzo zainteresoawana moge liczyc na fotki karabienk8@tlen.pl Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
piksi.dixi Re: sprzedam ubrania ciazowe!!!!tanio 07.08.08, 14:18 hanai77, zostalo ci jeszcze cos z tych ciuchow? interesuje mnie rozmiar 42 chyba. teraz kupuje wszystko wieksze. Jestes w Londynie? Ja przyjade do L okolo 1 wrzesnia, teraz mieszkam jeszcze w stanach. pozdrawiam! Odpowiedz Link
1magda3 Re: sprzedam ubrania ciazowe!!!!tanio 19.04.09, 15:12 hej chciałabym zobaczyc te fotki interesuja mnie roz 42 a nawet 44 pozdrawiwm Odpowiedz Link
roki712 Re: sprzedam ubrania ciazowe!!!!tanio 03.06.09, 15:21 jestem zainteresowana kupnem ubran w szczegolnosci spodni ciazowych (rozm.34/36) w okazyjnej cenie. Prosze okontakt roxy_666@o2.pl Odpowiedz Link
millencia4 Re: sprzedam ubrania ciazowe!!!!tanio 17.06.09, 09:06 hejka jesli masz fotki to bylabym zainteresowana prosze napisz jeszcze obok ceny moj e-mail milena-skalecka@tlen.pl mieszkam w londynie na crystal palace moze w razei czego moglabym podjechac i odebrac ciuszki jesli oczywiscie maszje jeszcze do spzedania. Pozdrawiam Mila Odpowiedz Link
brak-3 Re: sprzedam ubrania ciazowe!!!!tanio 02.12.09, 14:44 witam, byłabym zainteresowana kupnem odzieży ciążowej... jestem w 4 miesiącu ciąży i interesują mnie takie rzeczy jak bluzeczki i spodnie... prosze o wysłanie zdjęć na mój adres... olasuchodolska1@op.pl z góry bardzo dziękuję Odpowiedz Link
eda-d Re: sprzedam ubrania ciazowe!!!!tanio 11.12.09, 12:12 Witam, Ja również jestem zainteresowana kupnem ubrań ciążowych, więc jeśli coś posiadacie to proszę o maile ze zdjęciami:) Jestem teraz w 4 miesiącu ciązy i do tej pory nosiłam rozm.34 (XS),ale teraz brzuszek się zaokrągla. Mój mail: edito@tlen.pl Dziękuję i Pozdrawiam Odpowiedz Link
marta1kul Re: sprzedam ubrania ciazowe!!!!tanio 02.03.10, 09:50 hanai77 napisała: > > cześć dziewczyny! > mam do sprzedania kilka naprawde świetnych,odjechanych prawie nowych > ubrań ciązowych tj. ja kupowalam nowe w sklepach, a teraz co juz > nieprzydatne a jakis grosz na nowe "dziecięce" wydatki by sie > przydał.rozmiary rózne począwszy od 36-s, a skończywszy na 40-42- L, > topy, dzinsy, spódnice, legginsy , bardziej eleganckie bluzeczki i > klasyczne spodnie, bojówki... to naprawde ekstra ciuchy wszystko z > mothercare, top shop,H&M, next i blooming marvellous, M&S,Dorothy > Perkins, jak ktoś reflektuje to podeślę zdjęcia i dokładne opisy na > maila, jesli chodzi o ceny to od 5Ł +przesyłka zaleznie od wagi, jak > kilka rzeczy razem to oczywiscie rabacik. pozdrawiam wszystie > mamusie:) czy jeszzce aktualne. poprosze fotki na meila marta927@interia.pl Odpowiedz Link
kama-220 Re: sprzedam ubrania ciazowe!!!!tanio 15.03.10, 16:27 czesc jeslibys mogla to przeslij mi pare zdjec na maila czarna2milka@wp.plmoze cos znajde dla siebie Odpowiedz Link
malenka8210 Re: sprzedam ubrania ciazowe!!!!tanio 09.05.10, 15:34 Dzien dobry jestem zainteresowana kupnem ubran czy mogę prosić o kontakt bardzo bym prosiła o telef 518-060-682 .Bardzo bym prosiła Odpowiedz Link
witch.abroad Happy English - angielski dla dzieci 10.08.08, 19:24 Wydanie BBC (Learning English with Ozmo, wersja polska). Zestaw 25 gazetek + segregator + 13 plyt dvd i 12 cd-romow . Moja corka bardzo chetnie ogladala dvd i bawila sie cd-romami, ale juz troche z nich wyrosla (no i jej angielski w zasadzie nie odbiega od jezyka tubylczych rowiesnikow), gazetki sa w przyzwoitym stanie. Szkoda wyrzucac, w swoim czasie wydalam na to sporo pieniedzy. Moze ktoras Mama bedzie zainteresowana? Szczegoly do uzgodnienia. Chetnych prosze o kontakt na maila gazetowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link
rene41 Re: Happy English - angielski dla dzieci 09.09.08, 23:57 chetnie zakupie cos takiego napisz cene rogalska_r@op.pl Odpowiedz Link
mamakostka paka ubran ciazowych rozm 18/20 12.08.08, 15:04 Mam do sprzedania pake ubran ciazowych: 1) niebieskie dzinsy ciazowe rybaczki/dlugie (regulacja dlugosci) rozm XXL, nowe, nigdy nie noszone 2) granatowe dzinsy HM Mama, rozm 48, znooszone na dole przy nogawkach 3)tunika biala w kwiatki z rekawem 3/4 i topem pod spod, rozm 18 4) tunika czarna w biale wzorki z dlugim rekawem, rozm 46 5)Kamizelka Bhs szara z wzorkiem na przodzie, medium (ale wypada wieksza) 6)bluzka Evie pomaranczowa z koronka na cienkich ramiaczkach, 18-20 7)Bluzka simply Be, niebieska z cekinowa wstawka na przodzie, rozm 14 (ale wypada wiekszy) 8)Biala bluzka wizytowa, w drobne srebrne paseczki, Evie, 20 9)Tunika brazowo-zlota 20 (do tego gratis pasujacy wisiorek) 10)Bluzka biala z krotkim rekawem , wiazana pod biustem, L/XL (nigdy nie noszona) + Gratis Bluzka-kaftan Mansoom rozm 20 (dodaje gratis bo na przedzie ma 2 malenkie plamki) Zdjecia na maila Za calosc 25 L , odbior osobisty z Essex, albo moge wyslac za dodatkowa oplata Odpowiedz Link
migotka_bober pralka uzywana Bosch-sprzedam 70f 21.01.09, 16:04 bosch classixx 1200 pralka uzywana sprzedam wyprowadzam sie i nie potrzebuje jej juz mam do sprzedania pralke uzywana w dobrym stanie img266.imageshack.us/img266/758/1005617dj6.jpg zapraszam prosze o email na gazetowy @cena 70 f do ewentualnej negocjacji Odpowiedz Link
marta1kul Re: paka ubran ciazowych rozm 18/20 02.03.10, 09:52 poproszę fotki na meila marta927@interia.pl Odpowiedz Link
ola_w5 Re: paka ubran ciazowych rozm 18/20 24.09.10, 22:33 witam czy ogłoszenie nadal aktualne? proszę o odpowiedż Odpowiedz Link
maja3333 SPRZEDAM wozek Baby Jogger City Mini + akcesoria 26.01.09, 21:40 mam do sprzedania wozek wozek Baby Jogger City Mini w kolorze red/black. Wozek jest jak nowy ! Uzyty zaledwie kilka razy. Mam obsesje ;) na punkcie kupownia i wymieniania wozkow, obecnie mam ich za duzo w domu, co zaczyna denerwowac meza :/ Do wozka dolaczam - firmowa folie przeciwdeszczowa, czerwony pasujacy spiworek firmy Clair De lune oraz firmowa barierke (jest nowa, nigdy nie uzyta) wszystko razem kosztowalo £220 Sprzedam za £150 + £10 przesylka (lub mozna odebrac osobiscie) zainteresowanych prosze o kontakt na miala - podesle zdjecia Odpowiedz Link
aniesia_cz Re: SPRZEDAM wozek Baby Jogger City Mini + akceso 28.04.09, 12:15 jestem zainteresowana kupnem. prosze o wysłanie zdjęć Odpowiedz Link
agsa22 WOZEK 1&2,NOSIDLO MAXI CROSI,LEZACZEK 23.04.09, 13:13 OOOOOOOOo widze swietny pomysl na watek.Wiec ja mam do sprzedania: WOZEK 1&2(uzywany) w kolorze czarnym(trzykolowiec)-stelarz+gondola+nosidlo+spacerowka+akcesoria(folia przeciw deszczowa,pokrowce na gondole,na spacerowke i na nosidlo,torba)-150f za calosc NOSIDLO(do samochodu) MAXI CROSI w kolorze czerwonym nie uzywane-70f LEZACZEK dla maluszka w kolorze kremowym(uzywany)-5f Mieszkam w Northampton moje gg 9192807 moj nr telefonu-07757882810 Odpowiedz Link
kawoszek Re:ciekawa bizuteria,wlasne wyroby 27.04.09, 12:51 Witajcie, postanowilam wkleic tutaj linka do mojej bizuteri.Mam nadzieje ze sie spodoba, galerie bede aktualizowac na biezaco takze zachecam do zagladania czesciej. Pozdrawiam, prosze o kontakt w razie pytan, watpliwosci itd. POZDRAWIAM! Odpowiedz Link
applebubble SPRZEDAM KOMBI 05.06.09, 14:35 Dziewczyny, może potrzebujecie rodzinnego auta w wersji kombi? Ford Focus w dieslu 2001r. Polskie tablice, w pełni sprawny. Kontakt: 07852767165 Odpowiedz Link
beesok Magda M - zestaw DVD wszystkie czesci 25.06.09, 19:00 sprzedam tanio :) odbior osobisty Centrum Londynu chetnych prosze o przeslanie ofert na gazetowy email! pozdrawiam Odpowiedz Link
oliontko0 Re: Magda M - zestaw DVD wszystkie czesci 26.02.13, 22:15 aktualne to ogłoszenie? Odpowiedz Link
jusp wysokie lozko zrozkladana kanapa i biurkiem na do 11.07.09, 11:55 Mam do sprzedania za polowe ceny drewniane wysokie lozko z rozkladana kanapa i biurkiem na dole. Idealne dla jednego lub dwojki dzieci (jedno spi na gorze drugie na dole). Kanapke sie bardzo prosto zklada. Jako czesc zestawy jest biurko z poleczkami Pod nim miejsce na dodatkowe poleczki. Jest to bardzo praktyczny i w calosci drewniany mebel. Do lozeczka dolaczymy prawie nowy materac. Cena - polowe nowego z Argosu. Mieszkamy przy Tamizie w Poludniowo Wsch Londynie (SE18). Mozemy rozwazyc dowiezienie go po zlozoneniu. prosze o kontak na maila gazetowego jusp@gazeta.pl Odpowiedz Link
sylwia.n Sprzedam filmy dvd dla dziewczynki 17.07.09, 16:30 Sprzedam filmy DVD dla dziewczynki. Filmy po polsku to: Mała Syrenka, Aladyn, Barie: Jezioro Łabędzie, Roszpunka, Księżniczka i Żebraczka, Fairytopia. Filmy po angielsku to: Cinderella 2, Barbie Nutcracker, Sleeping Beauty oraz Heidi. Cena do uzgodnienia, pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link
ministyl Re: sprzedam, oddam, wymienie - uk 16.09.09, 23:36 Mamo! Tato ! Niesłychane! W MINISTYL co chce,dostanę! Kurtki, spodnie pajacyki A do tego kosmetyki! Tu sweterek tam bluzeczka Kaszki, herbatki mleczka, Rzeczy nowe, uzywane, Wszystkie tanie i zadbane. Mamo! Tato! Nie zwlekajmy! Na www.ministyl.pl szybko się udajmy! Odpowiedz Link
kinmalek Sprzedam fotelik sam. mamas&papas 07.02.10, 21:34 Używany tylko 4 mies.stan idealny.50 funtów +koszt wysyłki. Proszę o kontakt na gazetowego albo na gg 6938966 Odpowiedz Link
rene41 Re: sprzedam,tanio ubranka po corci 20.02.10, 01:14 Mam do sprzedania ubranka niemowlece pajace body jakies dresiki . Ubranka uzywane przez moje dzieci. Miekka gondola graco fotelik graco + wozek torba spiworek do wozka. Mieszkam w Sheffield. Odpowiedz Link
czarny_uk_anka oddam sukieneczki letnie, ubranka 23.05.10, 13:12 Witam, mam do oddania sliczne sukieneczki letnie z metki na 3 lata, 98/104 rozmiar,mieszkam w Londynie na Greenford, mozna odebrac osobiscie kontakt telefoniczny 07928625020. Odpowiedz Link
rainbowpl Kupie quinny buzz 3 26.08.10, 14:50 Chetnie kupie uzywany wozek quinny buzz 3 (gondola, spacerowka i maxi cosi) Jesli ma ktos do sprzedania taki zestaw prosze w wiadomosc na priv i co najwazniejsze ewentualna cene. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
magdakafelek Re: sprzedam, oddam, wymienie - uk 29.05.18, 21:31 Chciałam zaprosić do korzystania i ogłaszania się na portalu Polskie ogłoszenia Londyn ( UK ) www.fakt.co.uk/ogloszenia . Można tez skorzystać z naszych porad oraz lokalnych wiadomości w UK www.fakt.co.uk Odpowiedz Link