15.11.05, 11:18
Pytanie jak w temacie (jako ze swieta galopujaco sie zblizaja): czy jestescie
w klubie choinek z lasu czy choinek z fabryki plastykow? Ja zmuszam
mezowskiego do kupowania klujacych choinek bo wiekszosc mojego dziecinstwa
byla plastykowa.
Obserwuj wątek
    • agusia.h Re: Choinki 15.11.05, 12:13
      Zdecydowanie klub "żywych" choinek z lasu - uwielbiam ich zapach.
      Na choince zawsze zawieszamy cukierki tuż przy konarze, żeby za szybko nie
      zniknęły. Zawsze bawi mnie obserwowanie maluchów próbujących zerwać cukierki i
      się nie pokłóć.
      Moje dziecinstwo było także plastikowe.

Pozdrawiam,
      Aga
      • edavenpo Re: Choinki 15.11.05, 13:00
        Zywa choinka... Zawsze kupuje te malutkie choinki w donicach. Niestety, jak chcialam zasadzic je w
        ogrodzie to zawsze zdechly, bo podobno korzenie sa zanurzane we wrzatku zeby nie mogly byc
        przesadzane do ogrodu ;-(
        • mgna Re: Choinki 15.11.05, 14:20
          Zywa, wysoka, pachnaca choinka....Przybrana w ozdoby z materjalu, drewna i
          slomki. Zamiast lancuszkow od samej gory do dolu choinki krecace sie grube
          wstazki z przezroczysto zielonego materjalu ze zlotymi bokami (choc w tym roku
          chyba zmienie na dziwny odcien blado czerwonawego). Banki ze szkla juz od kilku
          lat pochowane sa w pudlach, czekajace na inne czasy.

Ja lubie klasc sie na podlodze, glowe usytuowac pod choinka i patrzac sie do
          jej gory obserwowac migajace sie swiatelka.

Edavenpo: w tamtym roku kupilam mala choinke w doniczce zeby posadzic na dole
          ogrodu, bardzo ladnie sie przyjela i jest juz wyzsza niz ja (co nie jest moze
          bardzo imponujacym, ale ilustruje ze z malenkiej jednak wyrosla na nieco
          wieszka ;) ). Moze sprobuj w tym roku kupic choinke na farmer's market?
    • ukejka Re: Choinki 15.11.05, 14:51
      wylacznie sztuczne. prawdziwe lubie w lesie - zywe i z korzeniami, a nie na
      smietniku po swietach...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka