Dodaj do ulubionych

siec kom o2 - reward

15.04.06, 00:06
mam pytanko, czy ktos z Was ma tel w sieci O2, nie ma abonament i korzysta w
ich promocji - co kwartal zwrot 20% wartosci doladowan?
Oglaszaja sie dosc intensywnie w Bootsie i na swoich stronach, "tylko" trzeba
zglosic sie do ich programu reward, wysylajac odpowieniego smsa pod wskazany
numer.
W warunkach promocji nie moge sie doczytac ew haczykow. Czy moze ktos z tego
korzystac i moglby sie wypowiedzic czy rzeczywiscie jest tak pieknie?
dziekuje
Obserwuj wątek
    • d2221 Re: siec kom o2 - reward 15.04.06, 00:42
      ja mam o2, siec normalna, promocje sa, nie ma zadnych haczykow - przynajmniej z takowymi sie nie spotkalam.

Pozdrawiam!
      • netimka Re: siec kom o2 - reward 15.04.06, 12:28
        moj chlopak ma i jestesmy zadowoleni... oprocz tego zwrotu co kwartal, tez
        dostaje 150min gratis w weekendy i wieczory jak w ciagu miesiaca zalduje za
        15funtow... te darmowe wykorzystujemy na rozmowy z polska prze nr 8444 620620 i
        nawet tych 2p nie bierze extra...
        • netimka Re: siec kom o2 - reward 15.04.06, 12:40
          jeszcze mi sie przypomnialo nie wiem czy podawalas im swoje dane na poczatku,
          tez za to dawali 2 czy 5 funtow... a w zeszlym tyg. jak moj chlopak mial
          urodziny to dostal zyczenia i 50 sms do wykorzystania w 30dni zadarmo...

dodam jeszcze link na kolejne "darmusy" od nich dla tych co maja nr juz 6
          miesiecy. mozna wyslas smsa zgloszenie wczesniej tez i jak sie zaczna nalezec
          darmusy to dadza znac...

www.o2.co.uk/treats?ref=hpmod5imgTreats
        • leggetta Re: siec kom o2 - reward 15.04.06, 12:52
          a czy pamietasz czy musieliscie gdzies zglaszac chec dostawania tych 150 min (
          za min doladowanie miesieczne £15) czy to juz jest automatycznie?
          • netimka Re: siec kom o2 - reward 15.04.06, 13:05
            znalazlam!!!

tu masz link... wysylasz smsa i wsio...

www.you-at-o2.com/talkalotmore/
            ps. a widzialas w ostatniej gazetce boots'a kupon, za jak zaladujesz za 20f daja
            200 punktow...
            • leggetta Re: siec kom o2 - reward 15.04.06, 13:15
              o tak - i korzystam:)
    • princessjobaggy Re: siec kom o2 - reward 15.04.06, 13:30
      A dla mnie to sa zlodzieje :(
      Owszem, mam iles tam darmowych smsow. Jesli zbyt dlugo nie doladuje karty place
      jakies tam grosze (ok. 10p za sms), ale co jakis czas za wyslanie zwyklego
      smsa 'zjada' mi np. 2 funty. W tym miesiacu zdarzylo sie to juz 2 razy.
      Zlodzieje cholera!
      • leggetta Re: siec kom o2 - reward 15.04.06, 13:38
        dla mnie ich taryfa tez nie jest jasna, wczoraj probowalam znalezc szczegoly na
        ich stronie ale chyba juz zmeczona bylam bo nie doszukalam sie i zrezygnowalam.
        podkusilo mnie aby poszukac bo przyslali mi smsa ze jakos teraz ( weekend lub
        wieczor) jest taniej ale nie doczytalam i szczegolow nie bylo. nie wiem wiec
        czy to tylko tak jednorazowo?
        jesli biora Ci £2 za smsa to bardzo nieladnie i masz powody aby sie zloscic.
        nie sadze jednak aby powodem bylo rzadkie doladowywnianie bo ja ostatnio mialam
        prawie 2-miesieczna przerwe i dzialalo normalnie.
        • beettinna Re: siec kom o2 - reward 18.04.06, 22:34
          dziewczyny załadowałam za 15Ł i czy teraz muszę wysłać jakiegoś sms=a do nich
          czy po prostu mi dadzą te 150 minut gratis....
          jest tam info że wysłać sms MORE ale to chyba dotyczy jeśli się chce więcej
          smsów,a co jeśli minuty...będę wdzięczna za wskazówki bo załadowałam konto i
          teraz nie wiem co dalej...

pozdrowionka
          • netimka Re: siec kom o2 - reward 19.04.06, 14:44
            beettinna napisała:

> dziewczyny załadowałam za 15Ł i czy teraz muszę wysłać jakiegoś sms=a do nich
            > czy po prostu mi dadzą te 150 minut gratis....
            > jest tam info że wysłać sms MORE ale to chyba dotyczy jeśli się chce więcej
            > smsów,a co jeśli minuty...będę wdzięczna za wskazówki bo załadowałam konto i
            > teraz nie wiem co dalej...
            >
            > pozdrowionka

hej! musisz wyslac smsa, bo sami to oni nie dadza Ci darmowych minut...
            Just text 'more' to 21300
            wydaje mi sie,ze dopiero nastepnym razem jak zaladujesz za 15f to dostaniesz
            darmowe minuty, bo to nie dziala wstecz...

wyslij tez smsa aby Ci "oddawalo" 10% co kwartal od razu
            Not getting 10% back yet? Text 'reward' free to 50202 now to join in.

popatzr i na ten link
            www.o2.co.uk/treats?ref=hpmod5imgTreats
            to sa rozne "darmusy" dla tych co sa z o2 pol roku, to tez jest dla tych co maja
            tel na abonament... ja np. wybralam sobie 20min wiecej miesiecznie to tych co
            mam w kontrakcie...
            • cobaea Re: siec kom o2 - reward 19.04.06, 15:12
              Podobnie jak Netimka.
              Jesli doladuje w danym miesiacu np 30 funtow, to mam 300 minut darmowych
              wieczorem i weekendy. jesli tylko 15, to dostaje 150 minut.
              Nie dziala to wstecz, tez wczesniej doladowalam, zanim wyslalam sms z 'more'
              Jesli nie doladuje nic a nic, to 0 darmowych minut:(
              Zadnych kar nie stosuja, za smsy sciagaja przepisowe 10p, nawet za te wysylane
              do pl, nawet jesli nie doladowalam konta przez prawie 2 miesiace!!!!
              Dodatkowo co kwartal dodaja mi te 10%, plus teraz wybralam 20min daromwych
              anytime, to z tych darmowych bonusow, mozna wybrac np pakiet darmowych smsow.
              co miesiac pytaja, czy chce zmienic opcje.
              • beettinna Re: siec kom o2 - reward 19.04.06, 19:43
                dzięki dziewczyny,czyli ten sms More dotyczy tej promocji...

pozdrawiam serdecznie
      • latarnik Re: siec kom o2 - reward 23.04.06, 18:42
        Nie sadze, zeby O2 kasowalo Ci te 2 funty za wyslanie zwyklego SMSa. Sprawdz co
        innego - do mnie od pewnego czasu zaczely przychodzic glupie SMSy z nr 82388, za
        PRZYJSCIE kazdego z takich SMSow place 1,5 funta. Zlodziejstwo w bialy dzien, bo
        nigdzie sie nie zapisywalem, ani nawet nie podawalem swojego nr telefonu w
        celach marketingowych.
        Na szczescie przychodza raz na tydzien tylko, nie mialem czasu ostatnio sie z
        tym uzerac, ale w tym tygodniu sie za to wezme. To jakas zdziercza firma z
        Irlandii, znalazlem na jakims anglojezycznym forum posty o tym i gdzie nalezy
        wyslac reklamacje, aby dostac zwrot pieniedzy.

Przy czym bywa roznie, bo moj szwagier gdzies sie porejestrowal przez przypadek,
        przychodzily mu 3 podobne, platne SMSy dziennie. Po tygodniu prob, zeby to
        odkrecic, facet w O2 poradzil mu zmienic numer, bo taniej i mniejsze ryzyko. No
        i tak zrobil...
    • netimka o2 Long weekends... 15.07.06, 19:44
      When you opt into O2 Long Weekends between July 13th and September 30th 2006,
      you can enjoy free* calls on your Pay & Go™ mobile from your chosen home
      postcode area for up to 2 months from date of successfully opting in.

Simply top up Ł10 each month and you will receive free* calls to O2 mobiles and
      standard UK fixed line numbers (starting 01 or 02) every Saturday, Sunday &
      Monday whenever you are within your chosen home postcode.

Text WEEKENDS POSTCODE to 21300 free to opt into O2 Long Weekends. Example:
      WEEKENDS SL14DX to 21300.

* Your O2 Long Weekends minutes are for use within your registered postcode only
      subject to network coverage.
      Fair usage policy is 500 minutes per month.

www.o2.co.uk/mobilestariffs/tariffs/paygo/longweekends
      • leggetta Re: o2 Long weekends... 15.07.06, 22:16
        dzieki:) juz sie zapisalam.
        a tak przy okazji: zlikwidowali promocje pod haslem more dla nowych osob, ale z
        tego co mi wiadomo dla osob kt zapisaly sie w ramach promocji ona nadal trwa bo
        dali mi troche minut w zeszlym tygodniu.
        • fatemeh Re: o2 Long weekends... 17.07.06, 11:35
          W ubieglym roku byla promocja nowego wowczas bolt-onu dajacego lepsze stawki
          przy rozmowach z zagranica (UE) i stawke 10pensow za sms. Promocja miala trwac
          do stycznia 2006 a potem usluga miala byc platna. Ja (i paru znajomych ktorzy z
          promocji wowczas skorzystali) nadal mam to za darmo...
        • netimka Re: o2 Long weekends... 17.07.06, 11:43
          w maju jeszcze byla promocja dla nowych more, bo moj kumpel mial i do tego jakos
          przez 2 miesiace ma miec tych minut podwojnie...

moj chlopak dostal tez te 150min w weekendy i wieczory a mysmy mu w tym miesiacu
          nie doladowali konta... nie narzekamy ;-)
    • leggetta jak odebrac reward? 04.10.06, 22:54
      Pytanko: przyslali mi smsa ze moge odebrac moje zarobione 10% ale nie podali instrukcji jak mam to zrobic. Na ich stronie w terms & conditions napisali aby postepowac wg instrukcji w smsie - dowcipnisie:)
      Czy ktos to z tego korzysta i odebral co mu sie nalezalo moze mi pomoc?
      Dziekuje
      • kast Re: jak odebrac reward? 05.10.06, 11:14
        Ja korzystam z tej opcji i do tej pory bylo tak, ze w tym smsie powiadamiajacym
        podawali bezplatny numer tel. Nie ma tak teraz?
      • mi74 Re: jak odebrac reward? 05.10.06, 12:17
        Jesli Ci chodzi o te 10%, ktore przyznaja co 3 miesiace, to nalezy wyslac smsa
        CLAIM pod numer 50202. Ale moze dostalas dopiero takiego smsa informujacego
        Cie, ile bedzies mogla dostac tego i tego dnia. Mi przysylaja taka informacje
        co miesiac, ale odebrac moge co trzy m-ce.
        Jesli chodzi o 10%, ktore dodaja po kazdym top up, to robia to automatycznie i
        Ty nie musisz nic robic.
        • leggetta Re: jak odebrac reward? 05.10.06, 19:02
          dziekuje - chodzilo to to magiczne haslo CLAIM i numer 50202. Juz mi doladowali:)
    • 2krzysztof12 Re: siec kom o2 - reward 04.11.15, 22:55
      witam o2 to huje mam tel na abonamet gdzie powinienem placic 25$ za tel i zarozmowy to co nadzwonie ale mialem nadzwonione 146$ i zostalo splacone oczywiscie od tamtej pory nie uzywalem wogule karty co lepsze wyjelem ja z tel i wlozylem do koszyczka lezala caly miesiac po miesiacu przychodzi rachunek 25$ +89$ gdzie ja to nadzwonilem jak nie korzystalem z karty wogule
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka