e-vil Re: Lucky CV 22.01.09, 15:48 ja donoszę, że wysłałam we wtorek to lucky CV i jeszcze tego samego dnia zadzwonili i umówili mnie na rozmowę.. nie wiem czy pracę dostanę, ale wiem, że na pewno już teraz tylko to CV będę wysyłać :) Dziękuję bardzo :* Odpowiedz Link
migotka_bober Re: Lucky CV 22.01.09, 18:42 bardzo was prosze o przeslanie szablonu tego cv Migotka@excite.co.uk dzieki wielkie Odpowiedz Link
1kaha1 Re: Lucky CV 23.01.09, 12:34 Gratuluję !!! To już połowa sukcesu! Ja nie mam tyle szczęścia ...może dlatego że nie posiadam "lucky CV"...Proszę podeślij mi je na maila gazetowego Z góry dzięki i powodzenia na rozmowie! Odpowiedz Link
d2221 Re: Lucky CV 23.01.09, 22:21 wasze wypowiedzi robia ogromne wrazenie... Czy moge tez poprosic o to cv...:)) Odpowiedz Link
dzelllusia Re: Lucky CV 24.01.09, 23:34 Ja tez poprosze! Mam swoje, ale chcialabym tylko porownac, zeby wiedziec co w moim jest ewantualnie nie tak! Dzieki Odpowiedz Link
inka323f Re: Lucky CV 22.01.09, 19:00 aleksandrawu napisała: > Mam > nadzieje, ze jest przystojny:D a co to ma do dobrej pracy? Odpowiedz Link
julia_uk Re: Lucky CV 25.01.09, 01:11 Bede bardzo wdzieczna jesli ktos przesle mi rowniez!!! Z gory dziekuje. Moze byc na gazetowy adres lub julitta.kierska@wp.pl Odpowiedz Link
e-vil Lucky CV do pobrania bezpośrednio ze strony 26.01.09, 11:03 Z racji, że zainteresowanie tym CV jest tak ogromne umieściłam je na stronie i można teraz je sobie samemu ściągnąć. Życzę wszystkim poszukującym pracy powodzenia www.savefile.com/files/1981872 Odpowiedz Link
inka323f Re: Lucky CV do pobrania bezpośrednio ze strony 06.02.09, 11:38 No i jak dostałaś tą pracę???? Odpowiedz Link
e-vil Re: Lucky CV do pobrania bezpośrednio ze strony 08.02.09, 23:45 no właśnie pracy nie dostałam ;) widocznie zgłosili się też dużo bardziej doświadczeni ochotnicy (praca jako projektant), ale jak dla mnie sukcesem jest to, że mnie zaprosili na rozmowę - a to jak dla mnie była rzadkość :) Rozpaczy nie ma, bo po interview to ja się zastanawiałam czy przyjęłabym ofertę pracy jakby mi zaproponowali ;) Odpowiedz Link
inka323f Re: Lucky CV do pobrania bezpośrednio ze strony 09.02.09, 22:08 To trzymam kciuki za poszukiawnia. Ja właśnie jestem po pierwszym dniu w nowej pracy. Na szczęście udało się nie szukać długo. Odpowiedz Link
anowi4 Re: Lucky CV 04.02.09, 23:23 Czy ja również mogłabym prosić o takie cv? Byłabym bardzo wdzięczna:) Odpowiedz Link