kubag 27.11.02, 15:22 Zapraszam wszystkich nowych graczy, do hattrickowej federacji Bialo-Czerwoni!!!! Zainteresowani prosze o kontakt z graczami Zandrex lub Tomzee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peter78 Re: Zapraszam do BC 28.11.02, 00:40 ja jeszcze nie jestem stowarzyszony. Doszedłem do wniosku, że najpierw muszę wyjść jako-tako na prostą. Mam nadzieję, że sprzedam jakąś "gwiazdę" 5-to ligowego zespołu :-) i powiększę sobie stadion, bo bez tego ani rusz. Ale wracając do tematu - zareklamuj się!! Dlacze, jeżeli miałbym gdzieś wstąpić - miałbym wstąpić właśnie do BC? Odpowiedz Link Zgłoś
kubag Re: Zapraszam do BC 29.11.02, 14:05 Trudno zareklamowac tak, aby nie bylo uznane to za... zwykla reklame. Ale sprobuje: Jesli jestes poczatkujacym graczem, zawsze mozesz liczyc na wsparcie kogos z BC. To nie sa puste slowa i deklaracje. Prowadzimy wlasna liste dyskusyjna (e-mailowa), tam KAZDE pytanie nie pozostaje bez odpowiedzi. W BC jest kilku graczy z bardzo duzym doswiadczeniem, wiec ma kto pomoc. Na w/w liscie mozna reklamowac sprzedawanych zawodnikow, a to mysle duze udogodnienie. Jesli np: chcesz wykupic supportera, na przyklad nie posiadasz kart kredytowej, ktos z BC chetnie Ci pomoze... W odroznieniu od MiB nie prowadzimy podzialu ze wzgledu na posiadanie supportera. Kazdy czlonek BC ma jednakowe prawa! Odpowiedz Link Zgłoś