kudlaty0072 15.06.07, 12:47 nikt nie zauawzyl ze wlasnie sie otworzylo ?????? pieknieje moja praga... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbooycerz Re: kino praha 15.06.07, 13:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=297&w=58138411 ano i jeszcze w srodku Czuly Barbarzynca forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=297&w=60229493 i niedaleko PortoPraga mialo wczoraj inauguracje i... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: kino praha IP: *.aster.pl 18.06.07, 18:43 Kochani! Napiszcie czy ktokolwiek chodzi do tego kina, bo przejeżdżałam kilkakrotnie obok, już po otwarciu i żadnego ruchu tam nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kotoju Re: kino praha 18.06.07, 23:16 melduję, że kino praha jest niezwykle sympatycznym obiektem :-) byłam 15-go na seansie o 20. sala wypełniona w połowie. przybyli dostawali gratisy w postaci coli (malutkiej) i zniżki na przyszłe bilety. obsługa przemiła i przejęta, zapach świeżości, bijący od nowiutkich wykładzin i kanap w foyer jeszcze bardziej wpływał na pozytywny odbiór otoczenia. kino zachwala się jako "pierwsze kino cyfrowe", natomiast ja nie widziałam szczerze mówiąc różnicy w stosunku do obrazów na ekranach w innych kinach. jeśli mogę porównywać, to obiekt podobny do "feminy", czyli nieduży, kameralny, nie jak multipleksy z tłumami klientów. ceny biletów: 20 zł normalny. bardzo polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie Re: kino praha 18.06.07, 23:23 a tam odrazu twoja:0 nasza! myślę że muszą się roznieść wieści, przyjdzie weekend, koniec wakacji, czy początek roku i będzie ruch. a nawet jeżeli nie, to też dobrze, fajnie mieć kino dla siebie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: kino praha IP: 213.17.170.* 19.06.07, 07:58 Też od znajomych słyszałem, ze jest świetne. Niebawem bede musiał sie osobiście o tym przekonać :-) Co do wyswietlania filmów w "technice cyfrowej". Na razie filmy nie są w tej technice wyświetlane. Pierwszym filmem "cyfrowym" będzie Shrek - premiera chyba 29.06.2007 Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysieucho Re: kino praha 21.06.07, 17:32 właśnie właśnie na Shreka czekamy :) dawno już w kinie Praha nic się nie działo więc mam nadzieje że ponownie odżyje Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: kino praha 23.06.07, 11:11 puszczają czeskie filmy :) i tym mnie do siebie zachęcili na dzień dobry :)) oby tak dalej trzymali i puszczali kino europejskie :) przydałaby się Kinu trochę głośniejsza reklama...mało kto wie, że kino już działa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: kino praha IP: 82.177.9.* 28.06.07, 14:59 Kochana, pokazy cyfrowe zaczna sie dopiero od tego piatku, od Shreka. Dlatego nie widzialas roznicy. Ja w tym kinie bylem, tkaie o, raczej nic szczegolnego w srodku, np. barek/kawiarenka kiepsko zaopatrzona, tylko popcorn, marsy i tyle. Poza tym mnie wkurzyli oglaszajac Czulego Barbarzynce, a tymczasem oni dopiero podobno otworza tam pod koniec miesiaca! No i repertuar - typowa komercjalna kaszana. A co do cyfrowki - bedzie pare zlotych drozsza, co jest bledem, niewiele osob sie pokusi. Odpowiedz Link Zgłoś
rrj Re: kino praha 28.06.07, 15:44 Przegląd filmów czeskich był świetny. Barek w kinie faktycznie popcornowy i beznadziejny - mogłaby być kawa, herbata i jakieś ciasta. No i repertuar też. Ale znajduje to chyba swoich odbiorców :) Jak będą dalej robić wieczorem w jednej sali takie ciekawe przeglądy to mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia* Re: kino praha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 01:25 Moi rodzice bili ostatnio na Shreku i powiedzieli, ze ludzi bylo mnostwo i ledwo dostali bilety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: targ Re: kino praha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 09:00 Póki ja się spotkałem z pewnego rodzaju niekonsekwencją. Rezerwacje trzeba realizować nie mniej niż 30 minut przed seansem. Tymczasem jak byłem w kinie 20 minut przed filmem ludzie wchodzili i kupowali "swoje już przedawnione rezerwacje", a mnie w kasie informowali, że biletów nie ma i tylko rezerwacje... więc po co te 30 minut? Pozostał niesmak i wycieczka do innego kina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivy Re: kino praha IP: *.chello.pl 15.07.07, 19:51 podobnie z rezerwacjami jest też w multikinach - tak naprawdę dopóki się nie skończą inne miejsca - to rezerwacji nie kasują jakość obrazu świetna natomiast na ogromny minus - brak możliwości płacenia kartą Odpowiedz Link Zgłoś