sloggi Re: Czas na poranną kawę - smacznego 19.02.02, 08:31 Witam. Pierwsza kawa już dobiega końca - muszę trochę przystopować, bo jeszcze trochę i zamiast gabinetu bedę miał tutaj stację dializ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_kula Re: Czas na poranną kawę - smacznego IP: *.pw.edu.pl 19.02.02, 10:50 Ja jestem i po porannej kawie i po wykładzie prof. Religi. Teraz ( drogi M. ) czas na kawe hazardową, co by to nam dzisiaj dobrze w grze szło. Więc ( choc dobrze wiem że od więc nie zaczyna sie zdania ), robimy sobie to niby taką Nesce normalną. Zamiast cukry lub oprócz nigo lub w ogóle dodajemy sobie łyżeczke miodku ( bardzo dobry na serduszko ). Do tgo naljepiej niestety dodać goącego mleka, nie mówiąc już o spienionym. Jeżeli chcemy uzyskać piankę to mleko należy dodać w takim stanie jakby zraz miało wykipiec z garka. Po wierzchu możemy posypać to wszystko czekoladą lub cynamonem. Smacznego!!! PS>Sloggi!!! PAMIĘTASZ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę - smacznego 19.02.02, 10:56 Taka kawa to bomba power-kaloryczna :) mnia-mniam pamiętam :) Zaraz będę zionął ogniem, do kawy numer dwa mnie pcha :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę - smacznego 19.02.02, 11:02 No to co że kaloryczna. Dzisiaj sobie pofolgujemy:))) a jutro umrę na gimnastyce. Fajnie, że pamiętasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Czas na poranną kawę - smacznego 19.02.02, 11:16 No ładnie... umawiają się na hazard, a ciotki zdzichy nie wezmą... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę - smacznego 19.02.02, 11:19 Ja nie mam niczego przeciw temu :), nie wiem jak kulka ? ( teraz się nie wykręci - bo z kulki stałaby się śrubką ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę - smacznego IP: *.pw.edu.pl 19.02.02, 11:47 Ja nie mam nic przeciw o ile CIOTKA Zdzicha hazarduje> Co więcej tym lepiej. Kol. Żo i Halska będą zachwycone:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek - smacznego 05.03.02, 08:40 Głowa mi pęka wzdłuż tych szwów, co są na czaszce, dziś wypiję morze kawy, bo człowiek powinien odstawiać autoreanimację do skutku. Numer jeden wypity, a zaraz będzie numer dwa i to z cytryną, czas postawić swe zwłoki na nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek - smacznego 05.03.02, 10:56 Mi... coś Ty wczoraj sam:) robił???? Ja już po kawie , po nudnym wykładzie i po fryzjerze. Przede mną kawy morze i wizyta u fotografa w czelu zabrania mi duszyczki. Mi... czy my się dzis "randkujemy"? MK ma dla Ciebie prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek - smacznego 05.03.02, 10:59 Uprzedź mnie - co to za prezent, mam awersję do niespodzianek :))))) Wieczorujemy się - o której ? Numer dwa - czyli moja tania już pochłonięta. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek - smacznego 05.03.02, 11:56 Niespodzianka miła dla duszy i żołądka - Mama Moja wie jak o Ciebie zadbać. Czy będziemy się przemieszczać Kulomiotem? Ja jestem wolna wieczorem. Dostosuję sę do twojego powrotu "zzagranicy". od 18 czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek - smacznego 05.03.02, 11:55 Mi... się wczoraj upijał w samotności z tęsknoty za Tobą. A dziś, oczywiście się "randkujemy", tak jak się umawialiśmy w niedzielę. zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek - smacznego 05.03.02, 11:58 To wpadniemy do Ciebie , bo u mnie rodzina w komplecie plus PITY.:))) CZy tak Ci odpowiada??? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek - smacznego 05.03.02, 12:08 Łojezu... to bedę musiała posporzątać... A myślałam, ze będę miała okazję ujrzec Lelu po wojażach i Bonza o zdrowie zapytać... Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek - smacznego 05.03.02, 12:21 No dobra niech Ci będzie. Pościele swe łoże i jestem oczekująca - wieczorową porą. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek - smacznego 05.03.02, 12:38 To mam się ubrać w piżamę, czy wieczorowo ? - bo mi się jakoś porąbało :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek - smacznego 05.03.02, 12:44 Przyjdź nago, zdecydujemy na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek - smacznego 05.03.02, 12:46 Nie mogę przyjść nago, wszystkie okoliczne psy dostałyby choroby psychicznej z powodu wrażenia fata-morgany - tyle kości na raz w jednym miejscu nie widziały nigdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek - smacznego 05.03.02, 12:53 Ale ten tyłeczek.... Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek - smacznego 05.03.02, 12:50 To bardzo dobry pomysł. Tylgo tak po krzaczorach leć aby cie nikt na Broodnie nie napadł - u nas tacy nietolerancyjni ludzie żyją:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 12.03 12.03.02, 08:42 Siedzę nad tak nudnym zestawieniem dla Urzędu Statyst., że mimo wyżłopanej kawy, chyba zaraz usnę. Mniemam, że wieczorem się nie gniesz ? Dziś wyjątkowo nie jeżdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 12.03 IP: *.pw.edu.pl 12.03.02, 10:39 Ja usiłuję przestawić się na bezkofeinową, ale słyszałam, że jak normalną zaleje się wrzątkiem a potem jeszcze doda mleko to robi się ona bezkofeinowa. To co dzieje się z bezkofeinową?:)) Nie wyginam się i jestem gotowa do randkowania się. Gdzie dzisiaj TO będziemy robić? W sobote na wyszogrodzkiej otwieają włoską knajpę. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 12.03 12.03.02, 10:45 O ile zdzichulec nie ma nic przeciw, to tradycyjnie zrobimy jej nalot ? Może wytrwa w kondycji psychicznej przez te kolejne wtorki. Chyba, że macie jakieś inne ciekawe pomysły ? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 12.03 12.03.02, 10:49 Ja nie mam nic na przeciw:))) Handel wymienny jeden wtorek u mieni ajeden u Zdzichy ( dopóki MAć nie powróciła na łono Ojczyzny). O której Zbiórka? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 12.03 12.03.02, 10:52 A podjedziemy do Decatchlona ( czy jak mu tam ) ? Muszę popatrzeć na czarne buty, na które mnie narazie nie stać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 12.03 IP: *.pg.com 12.03.02, 11:11 jak cie nie stac to wez sie do powaznej pracy, a nie do przetwarzania cieplej kawy w mocz. na koniec poturlaj kuleczke Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 12.03 12.03.02, 11:22 Gość portalu: wiesiek napisał(a): > jak cie nie stac to wez sie do powaznej pracy, a nie do przetwarzania cieplej > kawy w mocz. na koniec poturlaj kuleczke Czy nie powinno być: " Gość portalu: wieśniak napisała : ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 12.03 IP: *.pg.com 12.03.02, 11:48 no i wreszcie coś cię zmusiło do pomyślenia i kawa się do czegoś przyda, ciśnienie się podniosło, czy może wlewasz w siebie bezkofeinową jeśli tak to odradzam, szkoda pieniędzy chyba, że razem z kuleczką siedzicie w kafeterii i popijacie za friko firmówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 12.03 12.03.02, 11:56 Nie popijamy za fico firmówki, ale jeśli masz życzenie zaprosić nas na kawę to wal śmiało, zapewne z dziką chęcią nadszarpniemy Twój budżet. p.s. a co do turlania Kuleczki to pozwól, że sprawa potoczy się innym torem. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 12.03 12.03.02, 12:09 Do roboty zasmarkany czyscicielu swinskich koryt, kawy Ci sie zachciewa i turlania.Turlnij sie ale ze skarpy do wisly a od Wieska sie odpitol bo ty nie wypijesz tyle kawy na ile jego stac. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 12.03 12.03.02, 11:59 A czemu zawdzięczamy wizytę tak znakomitego gościa na naszym skromnym forum? Podrzuciłbyć parę darmowych próbek past do zębów, bo ta kawa strasznie szkliwo niszczy. zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 12.03 12.03.02, 12:01 Liczyłbym na BARDZO duże próbki. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 12.03 12.03.02, 12:11 Mozesz miec duza probke ale swojej pasty do podlogi tez sie swietnie nadaje do zembow szczegolnie polecam firme Amway, ich srodki myja, gotuja i przeciw ciazy skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 12.03 12.03.02, 12:14 Kusy, mało ci płacą i masz małego fiutka? Czy jakies inne kompleksy? Chcesz nam o tym opowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
kusy Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 12.03 12.03.02, 12:21 Zdzicha Nie wazny ze on jest maly ale jest dlugi i gruby ze az wychodzi gardlem, a moze wolisz rzucac kal na plecy? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 12.03 12.03.02, 12:27 zdzicha napisał(a): > Kusy, mało ci płacą i masz małego fiutka? Czy jakies inne kompleksy? Chcesz nam > > o tym opowiedzieć? Myślę, że koleżanka kusy nie ma fiutka, a zatem nie może on być mały. Odpowiedz Link Zgłoś
krapio Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 12.03 12.03.02, 12:57 bacznie przygladalem sie dyskusji, zaczynalo byc goraco. widze, ze obcy element lekko przydusil propagatorow wtorkowej kawy Odpowiedz Link Zgłoś
kusy Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 12.03 12.03.02, 13:58 To ja NISZCZYCIEL WSZYSTKIEGO CO NETOWE, do roboty darmozjady. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 12.03 12.03.02, 14:08 A Tobie doradzę - weż leki, tylko 3 razy tyle co zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 12.03 12.03.02, 12:14 Obcy element na kofeinowym wątku mnię atakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 12.03 12.03.02, 11:17 sloggi napisał(a): > O ile zdzichulec nie ma nic przeciw, to tradycyjnie zrobimy jej nalot ? Może > wytrwa w kondycji psychicznej przez te kolejne wtorki. Dobrze, ze jest to forum - można sie dowiedzieć co człowieka czeka danego dnia. U mnie, jak zwykle, drzwi są otwarte - wejście za okazaniem flaszki (co oznacza, że jeżeli ktos reflektuje, to również moze zaszczycić mnie wizytą). To już ostatni tydzień moich niepodzielnych rządów... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi NAPISAŁEM 10.000 post 12.03.02, 12:54 Tak sie rozpisałem, że strzeliłem dyszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: NAPISAŁEM 10.000 post 12.03.02, 12:59 Brawo! Wypijemy dziś Twoje zdrowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: NAPISAŁEM 10.000 post IP: *.pw.edu.pl 12.03.02, 13:12 Nie ma problemu z tym Decathlonem czy jak mu tam. Czekam na sygnał do odpalania silnika. A propos 10000 - chyba coś postawisz, co????? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: NAPISAŁEM 10.000 post 12.03.02, 13:14 Czy postawię ? Chyba jeszcze Was za mało znam i będę się wstydził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: NAPISAŁEM 10.000 post IP: *.pw.edu.pl 12.03.02, 13:20 No Mi... mnie się wstydzisz. Przecież nie takie rzeczy już robiliśmy. Myślę, że najwczesniej ok.18? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: NAPISAŁEM 10.000 post 12.03.02, 13:22 Myślę, że ok. 18.45 - 19.00 Cio Ty na fo ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 19.03 19.03.02, 08:24 Szybko zlikwiduję pierwszą kawę we wtorkowy poranek i biorę się do roboty, jutro 20, czyli czas porobić deklaracje do US :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 19.03 IP: *.pw.edu.pl 19.03.02, 10:26 Hello!!! Miło mi Cię znowu "czytać". Co to jest US? Ja mam taki stos roboty, że mnie znad niego nie widać. Lecę do labolatorium na kawę z czystą sacharozą lub glukozą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 19.03 19.03.02, 10:46 US to jest krwiopijczy urząd skarbowy. Pracuj, pracuj - przynajmniej będziesz wiedziała, ile się napracowałaś na darmo :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 19.03 19.03.02, 11:59 Dzis wtorek - ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę we wtoreczek-smacznego 19.03 IP: *.pw.edu.pl 19.03.02, 12:07 No ja wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czyli się ŚĆISKAMY!!!!!!!!!!!! Z wieczora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 26.03 26.03.02, 08:55 Monia - o Jezu, naprawdę. Muszę wziąć Deprim, ale zabawimy się w "100 pytań do..." Oczywiscie przechodząc z tematyki telefonicznej na rybną. Kawę pluję już wypiłem i zaraz zrobię następną. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 26.03 26.03.02, 09:12 Ja z wrażenia wczoraj temperatury dostałam:)) I głos mi odmówił posłuszeństwa, dziś podobno mówię jakbym piła od niewiadomo jakiego czasu. Kawa nr jeden poszła, od dziś seria jajeczek u mnie w robocie i opijania obrony doktoratu koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 26.03 26.03.02, 10:03 Jak znajdę piosenkę od Kornika to Ci zaśpiewam, wcześniej musisz coś wypić - Irzyka rozbolał od mojego śpiewu brzuch. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 26.03 26.03.02, 14:03 Czy będzie z pdkładem muzycznym czy bez i czy beda jakieś dodatkowe atrakcje? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 26.03 26.03.02, 14:06 A capella. Umówiłaś się ze zdzichą ? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 2.04 02.04.02, 10:59 Dziś kawa poświąteczna z resztkami ciast domowych. Jak dobrze , że to już po świętach... Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 9.04 09.04.02, 08:17 Dziś mi przypadła przyjemność zaprosić Was kochani na poranną kawusię Miłego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 9.04 09.04.02, 08:21 Dzis mam dzień zapierniczania jak mały motorek, jak się obrobię to później zajrzę. Pa p.s. kawa już prawie całkiem w żołądku. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 9.04 09.04.02, 10:33 Dzis z małym opóźnieniem zawitałam do"Swojskiej Czarnej" ale było rano zebranie, brrr... No i miałam małą scysję z Dziumdzią - boże co to za idiotka, stwierdziła, że ona w ogóle w szkole nie korzysta z komputera no i oczywiście w tym momencie odpaliła peta..... Idę n akawę do pokoju obok - Lavazza kremowa z takiego fajnego urządzenia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 9.04 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.04.02, 14:27 Czy ktos sprawdzil ile kaw dziennie moze wypic przecietny czlowiek aby nie pasc na pyszczek i nie dostac drgawek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelu Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 9.04 IP: 195.117.174.* 09.04.02, 14:31 Są tacy, ale nie mogą odpisać. Nie ma ich już wśród nas. Odpowiedz Link Zgłoś
jeniffer1 Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 9.04 09.04.02, 14:46 Wszystko zależy od proporcji. Czy kawa jest z mlekiem, czy mleko z kawą... Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 9.04 09.04.02, 15:00 Ja dziś wypiałam 4 i jestem kuul:)) DO MI... teraz ide na jakisw ykład znaczy na 16 i będę ok 19 doma... Odpowiedz Link Zgłoś
jeniffer1 Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 9.04 10.04.02, 14:19 Ja dziś cały dzień żłopię herbatkę, ale obowiązkowo kawa z mlekiem rano of course musiała być. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 16.04 16.04.02, 08:57 Wychyliłem kubek plujki i ostro pracuję nad listą płac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 16.04 16.04.02, 09:57 Ja poproszę duuuużo:)))forsy Dziś po bardzo ciężkim dniu wczorajszym piję sobie kawę z mlekiem i stwierdzam że to życiodajny napój... PS> Buba wczoraj bardzo zaniemogła od 15 do 22.30 leżał w klinice, stracił przytomność i myślałam że już koniec, na razie powrócił do nas jesteśy szczęśliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 16.04 16.04.02, 10:11 To nie dobrze, że Pyszczek znów kuleje zdrowotnie :( Mam nadzieję, że będzie znacznie lepiej. Czy Protoplasta pojechał sam na te Nippony ? Co z "Wieczorkiem dla Porażonych" ? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 16.04 16.04.02, 10:20 Protoplasta sam zwiedza Nippony - choć wielce niezdowolony jest... > Co z "Wieczorkiem dla Porażonych" ? Aktualny, chyba że Pyszczek wywinie numewrek nie z tej ziemi... Muszę zaopatrzyć nas w suchy prowiant na wieczorek przy... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 16.04 16.04.02, 10:36 Pewne prowiany już mam, a zatem może ich być trochę, czyli całe mnóstwo. Mam nadzieję, że z Pyskiem się polepszy. Siegodnia nie idziesz mieszać chitozany ? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 16.04 16.04.02, 10:49 A skąd wiesz , że ja nie w rabotie?:)))) Dziś mam ostry dyżur z Pyszczkiem, jakby co to do lekarza z nim, na razie spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 16.04 16.04.02, 10:57 Wiem od jednego z Porażonych :) Rozumiem, że czuwasz pod kulomiotem gotowa do startu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 16.04 16.04.02, 11:11 Silnik zapuszczony:)) ale na razie spokój więc udam się po mleko i coś do konsumpcji wieczornej. UWAGA!!! wczoraj dostałam uczulenia na coś i wyglądam jak truskawka z malina razem wzięte więc jakby coś to się nie przeraźcie Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 16.04 16.04.02, 11:16 Ja wczoraj miałem gejzer na pół brody, instruktor pytał kto mnie tak ugryzł. Potraktowałem go kompresem z Amola i już jest o wiele lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 23.04 23.04.02, 08:09 Kawusia dymi a ja nadal nie mogę oczków otworzyć. TRAGEDIA ;( Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 23.04 23.04.02, 08:45 Już prawie dziewiąta, a ja jeszcze nie piłem kawy - co za przeoczenie ! Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 23.04 23.04.02, 08:48 sloggi napisał(a): > Już prawie dziewiąta, a ja jeszcze nie piłem kawy - co za przeoczenie ! O wszystkim Ci muszę przypominać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 23.04 23.04.02, 16:42 Ja mam jakiś pechowy tydzień - w robocie nie łączy mnie z serwerem gazety - w ogóle - cóż za tragedia. Nie móc z wami wypić kawy to jakby chorować na coś zakaźnego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 30.04 30.04.02, 08:34 Uprzejmie zapraszam na ostatnia przed długim weekendem kawusie Do poniedziałku Irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 30.04 30.04.02, 08:40 Zrobię szacher-macher i będę przed Irzykiem, mimo że póżniej się wpisuję :) Kawa zaraz się będzie robiła. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 30.04 30.04.02, 08:59 No i nie udało Ci się (400 moje) Buźki dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 30.04 30.04.02, 12:22 I co ja będę robiła do poniedziałku?????? Kawa przeleciała, plecy bolą chodzę ale bardzo powoli... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 30.04 30.04.02, 12:25 Sorki, że wczoraj tak zamilkłem, ale rozłączył mi się net i gadu-gadu zamieniło się w niegadu. Jak tylko będę miał dostęp do netu to wpełznę :) Ja mam poważny problem z nerkami, ale nie chcę o takich nefrologicznych sprawach pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 30.04 30.04.02, 12:30 Połączmy się w cierpieniu:))) Co ludzkie nie jest mi obce - jak muszkieterowie wszystko RAZEM... Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 7.05 07.05.02, 07:30 Witam. Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie miły dla każdego. Oczywiście dziś się widzimy - tylko ne wiem czy u mnie. Ze względu na Bonza ( choć patrząc na niego to do wieczora nie da rady ) mama wolałaby aby dzisiejsze spotkanie odbyło się gdzieś indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną kawę we wtorek-smacznego 7.05 07.05.02, 08:05 kuleczka napisał(a): > Witam. Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie miły dla każdego. > Oczywiście dziś się widzimy - tylko ne wiem czy u mnie. Ze względu na Bonza ( > choć patrząc na niego to do wieczora nie da rady ) mama wolałaby aby dzisiejsze > > spotkanie odbyło się gdzieś indziej... Widzę, że dla Ciebie jaki i dla mnie (zresztą z tego samego powodu) dzień nie będzie zbyt miły. Sorki, ale chyba dziś nie zobaczę się z Wami. Wczoraj pożegnałem ze łzami mojego 16letniego psiuńka pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w smutny wtorek 7.05 07.05.02, 08:35 Wczoraj opuścił ziemski padół pies Irzyka, a dziś słodki Bozno Kuleczki, to bardzo smutny dzień. Nawet kawa nie smakuje tak jak zawsze :( Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Poranna kawa we wtorek 14 maja 14.05.02, 08:38 Kawa plujka dymi na pół pokoju. Tradycyjnie rano wykonałem maraton - możecie być dumni z mojego porannego tempa. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Poranna kawa we wtorek 14 maja 14.05.02, 09:12 Trzeba było położyć się wcześniej wczorajszego wieczora:)) Ja mam dzsiaj dwa nudne wykłady i pomęcze strochę studentów. Kawa nr jeden za mną Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Poranna kawa we wtorek 14 maja 14.05.02, 09:14 Położyłem się nie za późno - spanie przy otwartym na oścież oknie działa na mnie jak eter :) Nie gnęb studentów, bo Cię zgnębią :) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Poranna kawa we wtorek 14 maja 14.05.02, 09:29 Naszej Kooleczki nikt nie zgnębi bo jest bardzo kochana :))) Kawunia w trakcie wtłaczania do wieczorzyska irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Poranna kawa we wtorek 14 maja 14.05.02, 09:58 Do zwieczora... Lecę odpierać ataki Ludka, oj już nie mogę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Poranna kawa we wtorek 14 maja 14.05.02, 10:01 kuleczka napisał(a): > Do zwieczora... > Lecę odpierać ataki Ludka, oj już nie mogę:)))) O ! Czemu ataki :))))) ? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Poranna kawa we wtorek 14 maja 14.05.02, 11:22 Bo mnie podrywa - już Ci Misiu o tym mówłam - czyżbys starcił trzeźwość umysłu?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Poranna kawa we wtorek 14 maja 14.05.02, 11:33 O której dziś spotykamy? I jakie plany MY mamy??? Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Poranna kawa we wtorek 14 maja 14.05.02, 11:36 My się jakoś kochanie dogadamy samochodowo Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Poranna kawa we wtorek 14 maja 14.05.02, 11:47 Ja idę na głupi wykład - potem jadę do domu i czekm na wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Poranna kawa we wtorek 14 maja 14.05.02, 12:12 Sesemeska prześlę w odpowiednim momencie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Poranna kawa we wtorek 21 maja 21.05.02, 09:55 Czy ktoś przyłaczy się dziś do mojej porannej kawki? Pozdr Irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Poranna kawa we wtorek 21 maja 21.05.02, 10:57 Ja!!! Troszkę spóźnona, ale zawsze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Poranna kawa we wtorek 21 maja 21.05.02, 11:20 A zesemesa odebrałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Poranna kawa we wtorek 28 maja 28.05.02, 07:33 Dzień doberek z kawką do wieczorka pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Poranna kawa we wtorek 28 maja 28.05.02, 11:06 A pewno - kawusia poooszła. U mnie dziś okna zakleili folią i nie mam czym oddychać, uuuuuuuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Poranna kawa we wtorek 28 maja 28.05.02, 11:10 To uciekaj czym prędzej z tego piekarnika pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Poranna kawa we wtorek 4.06 04.06.02, 07:52 Najpierw kawę wypiję z Wami a zaraz pójdę do kuchni zalać granulki rozpuszczalnej Nesci pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Poranna kawa we wtorek 4.06 04.06.02, 09:21 Piję kawę i patrzę przez okno na piękny park. Słowik drze dziób w niebo-głosy. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Poranna kawa we wtorek 4.06 11.06.02, 08:23 Piję już kawkę i na pewno nie pierwszą dzisiejszego dnia. Trzymajcie za mnie kciuki dziś o 18ej pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Poranna kawa we wtorek 11.06 11.06.02, 09:40 Widze, że z nerwów daty nie przesunąłeś:))) Za mnie od jutra pomiędzy 8 a 16. Dziś z przyczyn po pierwsze technicznych - brak wody, kibelka i częściowo innych wygód , po drugie z powodu mojego wyjścia do lekarza na godzinę 18.45 ( ide na zastrzyk do Zdziry ), a po trzecie z powodu jutrzejszego egzaminu zmuszona jestem na odwołanie NIESTETY buuuuuu dzisiejszej posiadówki do przyszłego wtorku lub wcześniej nawet.... Dzisiejszy dzień spędzam u Joanny od Oka - zainteresowanym mogie podać telephon. I jeszcze raz bardzo was przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Poranna kawa we wtorek 11.06 11.06.02, 09:45 Buuuuu, trudno się niestety mówi - a, że szybciej niż do za tydzień, to możesz być pewna. Jak będziesz miała potrzebę wykąpać się etc. to zapraszam. Do 15.06 w ramach promocji mycie pleców lux. Kawę wypiłem, użeram się z cholernymi widokówkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Poranna kawa we wtorek 11.06 11.06.02, 10:05 A jak jeszcze dorzucisz massagge:)) to już lecę tylko galoty zarzucę:)) Już nie mogę się doczekać tego wcześniej!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Poranna kawa we wtorek 18.06 18.06.02, 07:57 Bez tej kawy chyba bym zdechł... Z rana wkurzył mnie mail od pewnej pani doktor ale to nie ważne. Wieczór chyba zrobię sobie dziś mniej naukowy (wczoraj siedziałem do 1 w nocy. Mam nadzieje że pomożecie mojej siostrze i wypełnicie ankietkę do jej magisterki pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Poranna kawa we wtorek 18.06 18.06.02, 09:38 irzyk napisał(a): > Bez tej kawy chyba bym zdechł... > Z rana wkurzył mnie mail od pewnej pani doktor ale to nie ważne. > Wieczór chyba zrobię sobie dziś mniej naukowy (wczoraj siedziałem do 1 w nocy. > Mam nadzieje że pomożecie mojej siostrze i wypełnicie ankietkę do jej magisterk > i > > pozdr > irzyk Oczywiście, że Ci nie pomożemy. Kawę pochłonąłem. Wczoraj wieczorem byłem nad Wisłą, ileż ciasteczek w wersji paski i zatrzaski było - aż mnie zęby rozbolały. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Poranna kawa we wtorek 18.06 18.06.02, 10:37 I nie wziąłeś mnie ze Sobą???????:((((((( Ja już pożarłam loda z Maca, teraz popijam KOKULę... Co dziś będziem dziełać? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Poranna kawa we wtorek 18.06 18.06.02, 11:14 Jak Twój łokieć ? Co dziś robimy ??? Jak się zbierzemy to coś wymyślimy ? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Poranna kawa we wtorek 18.06 18.06.02, 11:21 Okieć czerwony ze śładami plastra. Czekam zwieczora. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Poranna kawa we wtorek 25.06 25.06.02, 09:14 Katar niemiłosierny. Kawa wypita. Dziadek dzisiaj stwierdził: kwiaty mają sucho! trzeba by podlać! i na tym się skończyło:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Poranna kawa we wtorek 25.06 25.06.02, 09:44 kuleczka napisał(a): > Katar niemiłosierny. Kawa wypita. > Dziadek dzisiaj stwierdził: kwiaty mają sucho! trzeba by podlać! i na tym się > skończyło:) Powinnaś sterroryzować Dziadka. Piję kawę i nic mi się nie chce. Wczoraj siedziałem w robocie do 20. Jestem nie za szczęśliwy :( Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Poranna kawa we wtorek 25.06 25.06.02, 09:16 Miłego dzionka z nad kubka parującej aromatycznej kawki irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Poranna kawa we wtorek 02.07 02.07.02, 08:04 Czy coś wiadomo na temat dzisiejszego wieczora? Kawa powoli rozbudza mój organizm, za chwilę otworzę drugie oko. pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Poranna kawa we wtorek 02.07 02.07.02, 08:33 Ja z przykrością muszę stwierdzić, że dziś nie mogę. Babcia ma złamaną prawą rękę i lewą nogę. "Te głupie" lekarze założyli jej ciężi gips zamiast lekkiego ( mimo opłaty ) i nie dali nawet kuli czy innej laski. Na razie jeździmy z mamą , bo wnuczek ma zapalenie płuc. Bardzo was przepraszam za zmianę planów:( Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Poranna kawa we wtorek 02.07 02.07.02, 09:23 Zdarza się. A zatem mogę wybyć do kuzyna na obejrzenie nowego mieszkania ? Kawę mam, ale jakie mam dziś niechciejstwo do pracy - to głowa mała. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Poranna kawa we wtorek 09.07 09.07.02, 08:10 Dziś przed ostatni dzień przed urlopem więc kawa wypita i ostro do roboty i czas jakoś zleci pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Poranna kawa we wtorek 09.07 09.07.02, 08:58 Co tak wcześnie na urlop? Dziś wtorek a Ty wyjeżdżasz dopiero w weekend? Fajna rzecz u mnie się dzieje - zmienili wygląd forum. Jeżeli wchodzę ze strony portalu to mam nowe forum, a jeżeli z ulubionych to mam stary:))) Jadę na Stadion - zakupię sobie może zegareczek! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Poranna kawa we wtorek 09.07 09.07.02, 09:25 Mam dość tej pracy, nakręciłem się już wystarczająco. Okazuje się, że wiele rzeczy jest nie tak, a jak co do czego - to mie ma kogo się zapytać jak to się robi. Jestem zły i wykończony psychicznie. Coś muszę z tym zrobić - czyżby na bezrobocie ? Kawę sobie zrobiłem, ale nic mnie nie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Poranna kawa we wtorek 09.07 09.07.02, 14:30 Pamiętaj!!!!!!!!!! jesteśmy z Tobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Poranna kawa we wtorek 09.07 09.07.02, 15:22 Pobezrobocić mogę z Tobą , jak byś chciał:))) Wiesz, że ja wolny strzelec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelu Re: Poranna kawa we wtorek 09.07 IP: *.mennica.com.pl 09.07.02, 15:00 Skocz do ziołek. Podpompujesz mi wątek a i kozlka lekarskiego na uspokojenie się napijesz. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi We wtorek kawa z rana jak śmietana [16.07] 16.07.02, 09:55 Dzisiejsza kawa jakoś mi nie wchodzi. Chyba jestem przejety faktem, że to dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: We wtorek kawa z rana jak śmietana [16.07] 16.07.02, 10:23 Trzymam za Ciebie kciuka. Właśnie doszłam do wniosku , że o dziwo mam dość lenistwa i chciałabym coś porobić konkretnego. Jak będziesz już po to możemy skoczyć na jakąś baaaardzo dobrą kawę do Tchibo lub Mercks'a. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Jeśli dziś wtorek to znaczy kawa...[23.07] 23.07.02, 09:04 Witam kawoszy późnym porankiem. Do zobaczenia wieczorem mam nadzieję!! Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Jeśli dziś wtorek to znaczy kawa...[23.07] 23.07.02, 09:19 Uzbrojony w prawo jazdy po kłótni z ojcem o pierwszą jazdę, która sie oczywiście nie odbyła wypiłem kawusię i czekam wieczora bo już się za Wami stęskniłem pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Jeśli dziś wtorek to znaczy kawa...[23.07] 23.07.02, 09:30 A dlaczego się nie odbyła? CZy są jakieś konkretne plany na wieczór? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Jeśli dziś wtorek to znaczy kawa...[23.07] 23.07.02, 09:47 Kończę dziś ostatnią kampanię i w sumie nie wiem co mam robić dalej. Atmosfera dziwna, trochę jak przed pogrzebem. Ogólnie czuję się jakby mnie ktoś młotkiem trzasnął - aż uwierzyć nie mogę, że to już. Czy zatęsknię ? Czas pokaże. Kawa już zrobiona. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Jeśli dziś wtorek to znaczy kawa...[30.07] 30.07.02, 08:05 Koochanie jak na razie zostaliśmy na kawie sami więc życzę dużo przyjemności przy małej czarnej (sorry białej). pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Jeśli dziś wtorek to znaczy kawa...[30.07] 30.07.02, 15:14 Znad kawy pitej u Zdzichy pozdrawia Was sloggi - przed przebadaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Jeśli dziś wtorek to znaczy kawa...[30.07] 30.07.02, 16:40 Jeszcze tylko dwa i pół dnia i posadzę swą kulistość na piachu jastarnianym i będę jadła ryby i tylko ryby przez dwa tygodnie aż mi się przeje i znów zaoszczędzę na prądzie bo będę fosforyzować nocą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Jeśli dziś wtorek to znaczy kawa...[30.07] 30.07.02, 16:51 Tobie to dobrze :)))))))))) buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ja też tak chcę - proszę mnie przemycić :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Jeśli dziś wtorek to znaczy kawa...[06.08] 06.08.02, 08:33 Kawa wypita, ostatnio czarna i sypana. Od strony Czystego nadciąga kolejna chmura. To dobrze, że leje - rośliny zaczęły usychać - a ja nie muszę podlewać balkonu :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Jeśli dziś wtorek to znaczy kawa...[06.08] 06.08.02, 13:51 Bardzo mnie ten deszcz zdenerwował. Na noc zostawiłem otwarte okno i o 3:00 zacząłem pływać w łóżku, do pracy jechałem 2 godziny bo zalało wszelkie możliwe normalne przejazdy. Znów pada więc do domu pewnie nie dotrę przed nocą! Kawa wypita tylko jedna druga zaraz bo za chwilkę zasnę. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Jeśli dziś wtorek to znaczy kawa...[06.08] 13.08.02, 08:33 Chyba wykrakałem, że przez cały tydzień będę żłopał kawę sam. Póki co jeszcze mi to nie przeszkadza. A kawa dziś z dużym poślizgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Jeśli dziś wtorek to znaczy kawa...[20.08] 20.08.02, 08:24 Dzisiaj piję kawkę, zabierając się do segregatora jak pies do jeża. Nic to, trzeba się przemóc. Buty z Galerii Centrum śniły mi się w nocy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Jeśli dziś wtorek to znaczy kawa...[20.08] 20.08.02, 08:30 Trzeba było przystać na propozycję kolegi Kawę dopijam Nastrój do pracy bardzo seksualny. Do wieczorka. Jeśli uda mi się mieć samochód to może podjedziemy do Choszczówki na piwko i Coolę z cytrynką. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Jeśli dziś wtorek to znaczy kawa...[20.08] 20.08.02, 08:38 Jestem bardzo ZA. Póki co jestem skupiony na umowie najmu Edmunda Cioty :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Jeśli dziś wtorek to znaczy kawa...[20.08] 20.08.02, 09:57 A cóż może być sexualnego w pracy? A Coole bardzo chętnie wypiję... O której się widzimy? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Jeśli dziś wtorek to znaczy kawa...[20.08] 20.08.02, 10:08 Ustalcie się z Irzykiem, ja się dopasuję - w granicach rozsądku :) Seks w pracy - jak się rozejrzę to raczej nie za zbytnio. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Jeśli dziś wtorek to znaczy kawa...[20.08] 20.08.02, 11:48 U mnie w robocie też posucha:))) Ja jestem woln apopołudniu więc czekam na wezwanie, z utęsknieniem. A co za buty Ci się Miszku śnią? Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Jeśli dziś wtorek to znaczy kawa...[20.08] 20.08.02, 12:18 Śnią mu się takie cudeńka za 350 zł. Fajne są tylko cena odstrasza. Ze Zdzisławą umówiłem się ok. 19:30 Będzie czekała w mini spódniczce i sandałkach – stwierdziła, że to najlepszy strój do lasu:))) O ile będę mieć car to będę na Bródnie ok. 18:30. Przed wyjściem jeszcze do Was będę dzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Jeśli dziś wtorek to znaczy WODA [27.08] 27.08.02, 07:56 Kawa dopiero o 9.00 i to czarna (ani kropelki mleka) całe szczęscie z kostką cukru. Dieta rozpoczęta. U sistery byłem wczoraj. Jeśli ojciec nie pojedzie na ryby to przyjadę wieczorkiem. Muszę niestety pojechać po robocie do domu bo muszę zjeść obiad. Dziś jem: 9.00 - kawa czarna z cukrem 12.00 - brokuły, pomidor, 2 jajka na twardo 18.00 - befsztyk, sałata z oliwą i cytryną. Motto diety: Gdy umierasz z głodu MOŻESZ WYPIĆ TYLKO WODĘ NIEGAZOWANĄ Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Dlaczego poranek jest tak boleśnie wcześnie[27.08] 27.08.02, 08:33 Poranek jest za wcześnie. Kawa zrobiona, nie mogę zabrać się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
defanddumb Woda- oj boli, oj boli.. 27.08.02, 08:57 Ze mną na szczęście nie jest aż tak źle-ale kawa jest czarna, i zapijana kubusiem ze stojącej obok butelki.... Nie za ostrego słońca ( i względnej ciszy..)- życzę dziś Wam dd Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Woda- oj boli, oj boli.. 27.08.02, 09:05 Pamiętaj - cel uświęca środki Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Jeśli dziś wtorek to od jutra urlop 27.08.02, 09:46 Irzu! Miałeś się odchudzać od jutra abyśmy mogli dziś się porzegnać w spokoju!!!!!!! U mnie kawa wypita, zastanawiam się teraz czy wziąć niebieską bluzkę czy niebieską... Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Jeśli dziś wtorek to od jutra urlop - aneks 27.08.02, 09:51 Zrobiłam błąd otrograficzny w tekście powyżej - bardzo przepraszam współkawowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Jeśli dziś wtorek to od jutra urlop - aneks 03.09.02, 07:45 Wczorajszą głodówkę przeżyłem (dziękuję za pomoc pewnej osobie) dziś czuje się dobrze nawet jeść mi się nie chce. Motywują mnie do dalszej diety te spodnie, które są coraz luźniejsze. Kawa będzie o 9.00 zgodnie z rozkładem jazdy posiłków. Miłego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Jeśli dziś wtorek kubasek czarnej (3/09) 03.09.02, 07:46 Wczorajszą głodówkę przeżyłem (dziękuję za pomoc pewnej osobie) dziś czuje się dobrze nawet jeść mi się nie chce. Motywują mnie do dalszej diety te spodnie, które są coraz luźniejsze. Kawa będzie o 9.00 zgodnie z rozkładem jazdy posiłków. Miłego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Dziś, jak co tydzień jest wtorek z kawą (3/09) 03.09.02, 08:25 Zostało już tylko pół kubeczka. Stwierdzam, że picie kawy ze szklanki to profanacja. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Dziś, jak co tydzień jest wtorek z kawą (3/09 03.09.02, 08:43 Właśnie zaczynampić śniadaniową kawę. Na pewno będzie pyszna Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Dziś, jak co tydzień jest wtorek z kawą (10/09 10.09.02, 07:51 Kawa wypita była rano w domku czarna z cukrem, gdyż tylko taką po diecie toleruję. W pracy było śniadanko czyli jogurt naturalny z corn flakesami. Życzę miłego dnia wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Dziś, jak co tydzień jest wtorek z kawą (10/09) 10.09.02, 08:07 Kawa zrobiona, wczoraj orałem równo do godz. 20. Dziś pewnie też. Niezbadane są wyroki przełożonego. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Dziś, jak co tydzień jest wtorek z kawą (17/09 17.09.02, 07:43 Dzis pijemy 800-ą kawę. Żeby nam tylko pikaweczki nie stanęły Miłego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Dziś, jak co tydzień jest wtorek z kawą (17/09 ) 17.09.02, 08:16 Kawa dziś na czarno, bo mleko się skończyło. Roboty dziś będę miał na full. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Dziś, jak co tydzień jest wtorek z kawą (17/09) 17.09.02, 11:14 Ja mam tyle roboty, że kawę to już trzy razy sobie robiłam i nie mam czasu aby wypić. Niestety mam smutną wiadomość - nie dam rady się dziś z Wami zobaczyć - siory siory... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dziś, jak co tydzień jest wtorek z kawą (17/09 17.09.02, 12:34 Tradycja wtorków nam usycha gremialnie. Kuleńko, a zatem jutro wypad w góry ? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ja nawet do Góry Kalwarii nie pojadę :( Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Dziś, jak co tydzień jest wtorek z kawą (17/0 17.09.02, 15:52 Sezon ogórkowy - przyjdzie jesień i zima znów będziemy się wtorkować. Czy jakąś ciupaskę Ci przywieżć? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dziś, jak co tydzień jest wtorek z kawą (17/9) 17.09.02, 16:18 Oscypka , takiego większego :)))) Szerokiej drogi i szczęśliwego powrotu. Uważajcie na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi wtorek z kawą (24/09) 24.09.02, 08:18 Wtorek jest zimny i wietrzny. Kawy jeszcze nie mam, bo mi się nie chce jej zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: wtorek z kawą (24/09) 24.09.02, 09:46 Kawa dziś rano była z prądem na rozgrzanie i bojowe nastawienie do wizytacji wielkiego szefostwa Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: wtorek z kawą (24/09) 24.09.02, 09:48 To chyba nawet masz slipki z muszką :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Pierwszy październikowy wtorek z kawą (01-10) 01.10.02, 09:36 Kawa jest pyszna. Roboty masa, rękawy zawijam i do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: wtorek z kawą (01/10) 01.10.02, 09:37 Coż się stało, że o tej godzinie jeszcze żaden kawosz się nie objawił? Czyżby problemy z obudzeniem się? Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: wtorek z kawą (01/10) 01.10.02, 10:17 Ja dziś miałam problem , aby przedostać się na druga stronę Wisły. Z początkiem miesiąca i nowego roku akademickiego roboty od metra. Od jutra zaczynam doświadczenia do pracy d. Czy ktoś do Mnie zadzwoni? Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: wtorek z kawą (01/10) 01.10.02, 11:08 Dużo czasu było aby zastanowić się nad pierwszym spotkaniem po Twoich wojażach. Jak myślisz czy byłoby możliwe spotkanie się we czwórkę? Podpowiem, że tą czwartą osobą nie jest Zdzicha. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: wtorek z kawą (01/10) 01.10.02, 11:50 Dlaczego dużo czasu? Akurat tak wyszło, że dane Mi było pojeździć w tym roku. Może za rok sytuacja się zmieni diametralnie i będę siedziała na tyłku. Mam nową dewizę - brać ile się da kiedy dają!!! Ja do niczego nie będę zmuszać. Jest wyrażana chęć - proszę bardzo - nie ma - trudno - oscypki sama zeżrę. Proszę o drugie koło ratunkowe - oraz miejsce spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: wtorek z kawą (01/10) 01.10.02, 12:17 Myślisz, że zapoznanie nas z Ludziem to nie jest dobry pomysł ? Oscypki niech czekają, no chyba, że takie spotkanie nie jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: wtorek z kawą (01/10) 01.10.02, 12:19 Czyli widzę, że nie masz zamiaru nam przedstawić wybranka. No cóż. Mówi się trudno i żyje się dalej. Ciekaw jestem tylko DLACZEGO Wszystkie koła ratunkowe wykorzystane Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: wtorek z kawą (01/10) 01.10.02, 13:13 Zamiar to mam. Ale on nijak nie spełnia waszych męskich ideałów i boję się że możecie mi go zacząć wybijać zgłowy. Spotkanie może się dzisiaj odbyć choć wasze podejście do życia mnie dziś zastanawia.... Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: wtorek z kawą (08/10) 08.10.02, 08:02 Po wczorajszej nieobecności dziś piję kawusię jako pierwszy KUBKI W DŁOŃ Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: wtorek z kawą (08/10) 08.10.02, 08:19 Wchodzę do pokoju, a tu moje kolegówny już mi zrobiły kawusię - czyż nie są to kochane babsztyle :) Kawę piję i przeglądam forum, a zaraz biorę się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: wtorek z kawą (08/10) 08.10.02, 11:53 Ja dziś byłam na pierwszym wykład "Ekonomia". Wstawac muszę o 6.50:( Dodatkowo mam jeszcze wykład seminaryjny, który to od tego semestru zrobił się najważniejszym elementem wydziału. Nieobecność na seminarium równoznaczna jest ze skreśleniem z listy doktorantów. O której się dziś widzimy? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: wtorek z kawą (08/10) 08.10.02, 12:04 Wieczorową porą, ok. 19.30 ??? Jak dotrę do domu, zjem obiada i się przebiorę. p.s. Ludzik będzie ??? (muszę wtedy zrobić dobre wrażenie) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: wtorek z kawą (08/10) 08.10.02, 16:07 Będzie po 18:))))) A Irzosław? Panie Irzosławie!!!!!!!!! Gdzie Pam jest????? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: wtorek z kawą (08/10) 08.10.02, 16:31 W imieniu Zestawu ogłaszam, że Zestaw przybędzie w komplecie. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: wtorek z kawą (15/10) 15.10.02, 08:12 Humor beznadziejny, kawa w trakcie picia, cały czas patrzę na zegarek czy to już przypadkiem nie 16.30 Jak nerki? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: wtorek z kawą (15/10) 15.10.02, 08:26 Nerki są, jestem o tym przekonany - cały czas czuję, że są. Herbata zamiast kawy naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: wtorek z kawą (15/10) 15.10.02, 14:07 Ja mam dość pracy!!!! Będę strajkować. Wczoraj wyszłam stąd o niebotycznej godzinie, dzis też tak jest w planach. Niestety nie dam rady się dziś zobaczyć. Sorrrki! Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: wtorek z kawą (15/10) 22.10.02, 07:58 Wczoraj miałem długą rozmowę na temat moich rodzinnych kontaktów, więc jestem totalnie niewyspany i wkurzony, gdyż oczywiście to ja się źle zachowuję itd. Do tego mam dzisiaj o 17.00 to p....ne laboratorium z automatyki - forsa już przygotowana, ale ja to chyba opiszę obszerniej na odpowiednim forum, może ktoś się zainteresuje braniem lewych pieniędzy od studentów Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: wtorek z kawą (22/10) 22.10.02, 07:59 Sorki, zapomniałem zmienić datę Miłego dnia Do której siedziałeś wczoraj w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: wtorek z kawą (22/10) 22.10.02, 08:56 Trochę. Za to dziś póki co czekam na materiały do obróbki. Herbata zastępująca kawę jest właśnie spożywana. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: wtorek z kawą (22/10) 22.10.02, 09:12 Ja na chwileczkę. Potem na troszkę dłużej. Kawa domowa wypita. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: wtorek z kawą (22/10) 29.10.02, 09:03 Nic nie widzę na prawe oko . Nowoczesny świat już mi okiem wychodzi. Idę dziś na nudne seminarium i jeszcze nudniejszą ekonomię. Będę później. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: wtorek z kawą (29/10) 29.10.02, 09:12 Kawa obalona. Dziś dzień nad arcyważnymi papierkami. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: wtorek z kawą (29/10) 29.10.02, 10:30 Ja dziś czuję się jak kupa. Wszystko mnie boli i chyba mam temperaturę. Nawet kawy mi się nie chcę Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: wtorek z kawą (5/11) 05.11.02, 08:44 Kawka obalona (wiem, że ją odcierpię) nie ważne. Za oknem coś ponurego - może niech chociaż pocieszająco popada. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: wtorek z kawą (5/11) 05.11.02, 09:46 Kawy jeszczo niet. Byłam w Zakaźnym - baba taka wredna ze nie wiem - chorob ana sam jej widok powinna wziąć nogi za pas i uciec. Chamica jedna nie daął mi zaswiadczenia co u niej byłam aby mnie nie skreślili. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: wtorek z kawą (5/11) 05.11.02, 09:51 Z nad porannej kawy wita Was o rok starszy Irzyk. Wieczorem przyjedzie sister ze szwagrem i może ktoś jeszcze (znaczy się jakaś ciotka). Zakupić więc trzeba jakiegoś torta i grzecznie czekać na gości Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: wtorek z kawą (5/11) 05.11.02, 09:54 Jak przywiozą kiepskie prezenty to nogi za pas i na Bródno. Kuleczko - to nie chamica, to zaraza wredna, jędzowaty bakcyl :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: wtorek z kawą (12/11) 12.11.02, 09:27 Właśnie jestem po pobraniu krwi, niestety nie była błękitna - szkoda, wersja niebieska po urografii była ciekawsza. Teraz mogę w spokoju ducha rąbnąć sobie kubeczek kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: wtorek z kawą (12/11) 12.11.02, 11:07 Jakiś mam dziś strasznie podły nastrój. Nawet kawa nie pomogła. Wieczorem muszę pojechać do Piastowa robić projekt. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: wtorek z kawą (12/11) 12.11.02, 12:30 Ja mam z 1000oC gorączki. POszłam dziś na wagary zamiast na oikonomos. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: wtorek z kawą (12/11) 12.11.02, 12:56 Ponieważ muszę dziś chyba tu znów kiblować do którejś tam proponuję przełożyc spotkanie - co Wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: wtorek z kawą (19/11) 19.11.02, 08:01 Powinienem się dziś uczyć tzn. robić sprawozdanie z elektrotechniki, jeśli jednak uda mi się zrobić coć cichcem w robocie to uda mi się dziś uciec z domu, żeby się z Wami spotkać. Już tak dawno nie byłem na wtorkowym spotkaniu ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: wtorek z kawą (19/11) 19.11.02, 14:40 No właśnie....... Ja mam już dziś dość. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: wtorek z kawą (19/11) 20.11.02, 08:25 Kawa była na szkoleniu, pyszna :) Szkoda, że do tej kawy były tylko słone paluszki. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: wtorek z kawą (26/11) 26.11.02, 09:59 Kawa w trakcie robienia. Trochę się nie wyspałem, bo oglądałem Wulkan do 23.20. Do zobaczenia wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: wtorek z kawą (26/11) 26.11.02, 12:15 Kawa była, specjalnie wypiłem lurę, żeby można było wypić później drugą. Do wieczora. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: wtorek z kawą (26/11) 26.11.02, 17:10 Do wieczora. Dziś coś się zapóźniłam. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: mroźny wtorek z kawą (3/12) 03.12.02, 09:29 Dziś do kawki zajadam wspaniały w smaku i aromacie reelaksujący batonik Ree...lax MNIAMU MNIAMU Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: mroźny wtorek z kawą (3/12) 03.12.02, 09:53 Kawka była, Reelax jeszcze nie zjedzony. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: mroźny wtorek z kawą (10/12) 10.12.02, 08:57 Dziś czuję się już bardzo dobrze, chyba, że spieprzą mi humor w pracy. Kawkę właśnie popijam, ale bezkofeinową (zdrowszy będę ha ha) Miłego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: mroźny wtorek z kawą (10/12) 10.12.02, 09:02 Bardzo mrożny :S Kawa w trakcie produkcji. Co wczoraj robiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: mroźny wtorek z kawą (10/12) 10.12.02, 18:57 Osatatnio się zapóźniam we wpisywaniu na kawę - obiecuje poprawę. Dzisiaj mnie wq..... na ekonomii ten stary dziad aż miałam ochotę mu wyrwać tą sztywną nogę. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: wtorek z kawą (17/12) 17.12.02, 10:52 Coś się wszyscy mnie dziś od rana czepiają, aż musiałem opierniczyć. Kawy sztuk dwie wypiłem, każda na roztwacie jednego oka. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: wtorek z kawą (17/12) 17.12.02, 10:58 Kawę wypiłem lurowatą, bo na jednej się nie skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: wtorek z kawą (17/12) 17.12.02, 13:02 Na mnie kawa osttatnio nie działa. Buuuuu. A wczoraj jak byłam w kawiarni to widziałam Kasię i Tomka. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: wigilijny wtorek z kawą (24/12) 24.12.02, 09:22 Kawa plujka w wigilijny poranek nie powaliła mnie na kolana - ot, kawa jak kawa. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk wtorek z kawą (07/01/2003) 07.01.03, 10:05 Wtorek jest zawsze najgorszy pod względem niewyspania - już w poniedziałek jest lepiej. Właśnie zaczynam popijać drugie wiaderko kawki Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: wtorek z kawą (07/01/2003) 07.01.03, 10:23 Kawa już obaloną jest :) Chyba co raz częściej zaniedbujemy ten wątek - znudził się nam? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: wtorek z kawą (14/01/2003) 14.01.03, 08:37 Dziś przeczytałem, że ten kretyn miko_ założył wątek o Crapperze, żenujące. Ale potwierdza słuszność przyznania pewnym osobom akcesu do Salonu. Mamy przeciek kontrolowany. Kawka już wypita, ale chyba na jednej się nie skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: wtorek z kawą (25/02/03) 25.02.03, 09:59 Kawy. Ludzie kawy mi się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną, środową kawę - smacznego 20.02.02, 08:18 Pierwsza kawa uroczo dymi w zielonym kubeczku pośród wyciągów bankowych. Tak romantyczny pejzaż aż kusi, żeby kubeczek ująć w dłoń i wypić kofeinowy płyn. Coś cudownego - taka poranna kawa. Odpowiedz Link Zgłoś
k_kula Re: Czas na poranną, środową kawę - smacznego 20.02.02, 09:28 JA jestem na etapie dworcówki - na dworcu ppijam sobie Coffee Haeven - pychota:))) Muszę to zrobić na zapas , bo nie wiem czy potem coś dadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną, środową kawę - smacznego 20.02.02, 10:07 A zatem pozostaje mi, życzyć Ci smaczego obiady na łódzkiej Pietrynie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną, środową kawę - smacznego 27.02.02, 08:04 Pierwsza juz była w domu, teraz na odkażenie druga. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną, środową kawę - smacznego 27.02.02, 08:25 Ja dziś z małym poślizgiem, dopiero pierwsza wjechała na biurko. Ale do 16 nadrobię spokojna głowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną, środową kawę - smacznego 27.02.02, 10:53 No ja myślę. Pomyśl tam przy której o mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną, środową kawę - smacznego IP: *.pw.edu.pl 27.02.02, 14:31 Oj rany julek. Dzisiaj to mi już nic chyba nie pomoże. sufit "spadł" mi na głowę. usiłuje ją wymienić na nowszy model. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną, środową kawę - smacznego 27.02.02, 14:36 Kogo "ją" masz na myśli, myślisz dziś wyjatkowo na skróty. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną, środową kawę - smacznego IP: *.pw.edu.pl 27.02.02, 15:25 Ja miałam na myśli głowę , a Ty Mi...? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną, środową kawę - smacznego 27.02.02, 15:27 Sam nie wiem droga Ża... Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną, środową kawę - smacznego 06.03.02, 09:33 Nikto nie je doma??? Sama ma mam pić tę kawę? Odpowiedz Link Zgłoś
volfgang Re: Czas na poranną, środową kawę - smacznego 06.03.02, 09:50 zapomniałem napisać, że numer jeden znikł był w moim przełyku kwadrans po 8.00; aktualnie wybieram się robić numer 2 z mojej taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną, środową kawę - smacznego IP: *.pw.edu.pl 06.03.02, 09:53 Miło mi widzieć w naszej klubokawiarni nowy obiekt:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną, środową kawę - smacznego 20.03.02, 07:18 Dziś wiosna nadchodzi. Moja kawa wyjątkowo wczesna już za mną... Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Czas na poranną kawę we środę - smacznego 20.03 20.03.02, 07:20 Cosik mi dziś wszystko szwankuje, pojawia się nie to co chciałam, ale może da radę naprawić Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we środę - smacznego 20.03 20.03.02, 08:16 Mniejsza o większość. Dziś zaczynam dzień od kubka gorącej "Mojej Taniej" Made in Biedronka. Jak to dobrze, że rano w szafce Biedronka jest tak blisko :) Co rano macham Ci z autobusu, ale Ty wtedy jeszcze śpisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Czas na poranną kawę we środę - smacznego 20.03 IP: *.pw.edu.pl 20.03.02, 08:57 O której? dziś paradowałam topless przed oknem bez zasuniętych żaluzji ok. 6.50. Właśnie oddałam samochód to lekarza i zakupiłam nowy karton mleka. Więc do kawy marsz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we środę - smacznego 20.03 20.03.02, 08:59 To k to ja znów coś nie zadziałało:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we środę - smacznego 20.03 20.03.02, 09:07 Topless ? nic się nie świeciło w oknie :))) Czy topless ma cos wspólnego z kartonem mleka ? Do tej pory było Końskie - to jakie jest teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Czas na poranną kawę we środę - smacznego 27.03 27.03.02, 08:40 Siedzę nad plujką i robię tabelki - bardzo ambitne zajęcie. W domu wczoraj, ku mojej uciesze Mamęcja zgodnie stwierdziła, że jej również nie chce się sprzątać. A zatem : aaaaaaaaaaa idzie wiosna. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we środę - smacznego 27.03 27.03.02, 09:18 AAAAAAAAAAAA idzie wiosna - ja mam już katar więc pyłki w drodze. Wczoraj moja mama bardzo się zesmuciła , że tak mało zjadłeś:))) Sama dokończyła lekko używane chipsy i troszkę ryżu... Ja po rozpuszczalnej kofeinowej... oczywiście numer 1 Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we środę - smacznego 27.03 27.03.02, 09:21 Wczoraj starałem się nie żreć tylko jeść :) Idę zrobić plujkę numer 2. aaaaaaaaaaaaaaaa dłuższe dnie Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we środę - smacznego 27.03 27.03.02, 14:07 Zapraszamy Cię na sobotę na godzinę 18 na posiedzenie rodzinne z ćwikłą. Jeżeli mógłbyś się zapowiedzieć na tak lub na nie do soboty do 12. Monia będze z Rybą: (((, :)))) Ide oblewać doktorat Magdy czyli będzie kawa... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we środę - smacznego 27.03 27.03.02, 14:14 Dziękuję, potwierdzę do soboty, Dziumdzię uduś i dobrze się baw na odoktoratowaniu kumpeli. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we środę ( 03.04) 03.04.02, 08:28 Poranna ciepła, kawa i........... i do roboty, bo jest tego od diabła. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we środę ( 03.04) 03.04.02, 10:17 Ja też po porannej kawie oraz po wizycie w WIelkim Sklepie Muzycznym. Niestety Misiu nie było The Best of... Do roboty bo mnie praca to przysypie tak że nie będę mogła sie ruszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we środę ( 03.04) 03.04.02, 10:36 Chyba powinienem być zrozpaczony - ale takie słonko za oknem mruga do mnie okiem, że grzechem byłoby się chmurzyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we środę ( 03.04) 03.04.02, 11:41 Mam nadzieję że może rzucą i będę mogła Cię rozweselić dokonując zakupu "kontrolowanego":))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we środę ( 10.04) 10.04.02, 08:38 Zaspałem dziś okrutnie, ale wyrobiłem się już na 8.15 do firmy - to się nazywa mieć zryw. Kawa ponętnie pachnie, czas się skusić. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną kawę we środę ( 10.04) 10.04.02, 09:12 Nie wiem dlaczego, ale strasznie się nie wyspałem, więc kawa którą właśnie pochłonąłem otworzyła mi dopiero jedno oko. Pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we środę ( 10.04) 10.04.02, 10:31 Ja idę pożebrać, bo Dziumdzia mi ostanio wypiła kawę a Ja coby tu ją podręczyć nie posiadam kawy. Może ktoś się zlituje nad biedactwem Kooleczką:))) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną kawę we środę ( 10.04) 10.04.02, 12:38 Zapraszam do mnie do pracy na kawusię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mokra_cipa Re: Czas na poranną kawę we środę ( 10.04) 10.04.02, 13:47 A gdzie to chetnie przyjade. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we środę ( 10.04) 10.04.02, 13:55 Wita mokra c. jeszcze chłody, osusz się :) Odpowiedz Link Zgłoś
mokra_cipa Re: Czas na poranną kawę we środę ( 10.04) 10.04.02, 14:03 Nie da rady tam zawsze mokro. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we środę ( 10.04) 10.04.02, 14:14 Allways, allways, allways the sun :) To numer Stranglersów, może pora wprowadzić go w życie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we środę ( 17.04) 17.04.02, 08:54 Dziś piję czarną pluję, coś obrzydliwego - ale z braku laku... Wstawałem dziś "tylko" 30 minut, ale zdążyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
jeniffer1 Re: Czas na poranną kawę we środę ( 17.04) 17.04.02, 09:00 No to widzę że nie tylko u mnie bieda. Kończy się Nesca, cukier zwinęłam z innego pokoju, a mleko się skończyło... A fuj! Toteż pozdrawiam ozięble znad parującej niedorobionej kawy... > Dziś piję czarną pluję, coś obrzydliwego - ale z braku laku... > Wstawałem dziś "tylko" 30 minut, ale zdążyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną kawę we środę ( 17.04) 17.04.02, 09:25 Po cięzkim niewyspaniu napój energetyzujący typu “Jacobs” wchłonięty Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we środę ( 17.04) 17.04.02, 09:46 Ja po nowych pigułkach na krosty śpię jak zabita i mam problemy ranoz odróżnieniem nogi od ręki. Dziś w dalszym ciągu ćwiczymy emergency. Włąśnie idę na kawusię. THANX za miły wczorajszy wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we środę ( 17.04) 17.04.02, 09:51 Och nie ma sprawy, rozumiem, że kurzą nogę znalezioną przez Piękną Helenę umieściłaś na dachu kulomiotu jako substytut koguta :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we środę ( 17.04) 17.04.02, 11:02 Smród niemilosierny się unosi więc samochody ustępują nam drogę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we środę ( 24.04) 24.04.02, 08:14 Nie chciało mi się wstać, oskalpowałem sobie całą szyję przy goleniu. Teraz nie chce mi się zrobić kawy, ale muszę bo usnę. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną kawę we środę ( 24.04) 24.04.02, 09:50 Po ciężkim zaspaniu witam Was przy wielkiej czarnej. Pozdr Irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we środę ( 24.04) 24.04.02, 15:59 W robocie u mnie dziwne rzeczy sie dzieją - nie łączy nas z serwerem Gazety w ogóle a reszta chodzi jakby chciała a nie mogła Po dwóch kawach, czterech proszkach przeciwbólowych życzę wam miłego popłudnia i jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we środę ( 1.05) 01.05.02, 10:23 Pozdrawiam z nad Krakowskiej kawy a la smok. Dotarłem cały. Duże buziaki. Mam nadzieję, że katz Was męczy :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we środę ( 1.05) 01.05.02, 15:24 Ja dziś kawę piłam z pawiem:)))) I za zywałam kąpieli w Łazience... z Moniom:( Kac, powiedasz??:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we środę ( 1.05) 01.05.02, 20:54 No :) Mam nadzieje, że się dobrze bawiliście. Ja dziś byłem w Rabce i Chabówce. W Rabce jeździliśmy na diabelskim młynie, a w Chabówce zwiedzaliśmy kolejowy skansen. Było ok. Jak przeżyłaś dzień z Moniom, mimo licznych pawi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we środę ( 1.05) 01.05.02, 21:32 Najważniejsze, że przeżyłam:)))) Ponieważ Cię ze mną nie było - wspomninaliśy szkołę... I ponieważ ja nie piję alkoholu więc piłam drynki. Uwaga - Monia nas!!! zaprosiła w niedzielę na imieniny - oczywiście się wykręcałam i skończyło się na tym że nie wiem czy przyjdziesz bo chyba masz Monikę w rodzinie. Joanna Bez Oka Cię pozdrawia i Żona Halskiego tyż:))) Wracaj calutki, całuski i dla Kornika też... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we środę ( 8.05) 08.05.02, 08:18 Idę zrobić kawę, kupiłem cysternę mleka w sklepie na Samby, a zatem czas się zakofeinić. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we środę ( 8.05) 08.05.02, 10:26 U nasz w robotie nie ma lodówki, więc pije bez mleka uuuuuuu. Dzięki za wszystko.... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we środę ( 8.05) 08.05.02, 10:31 O ! Nie dziękuj, wszak "show must go on" Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we środę ( 15.05) 15.05.02, 08:19 Czas na kawę, dziś będę miał urwanie głowy w pracy, ale co jakiś czas zajrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we środę ( 15.05) 15.05.02, 09:32 Ja dziś mam wycieczkę do browaru:) Więc będę później! Kawa wypita - pomidor zeżarty... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we środę ( 15.05) 15.05.02, 09:39 Takiej to dobrze - zdrowo na pęcherz taka wycieczka robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną kawę we środę ( 15.05) 15.05.02, 12:34 Kawy wydoiłem już dwie i jeszcze jestem troszkę śpiący. Te powroty do domu po północy mnie wykończą Pozdr Irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną kawę we środę ( 22.05) 22.05.02, 08:13 Witam wszystkich, ciekawe czy tak samo jak ja niewyspanych, miłośników małej czarnej. U mnie konkretnie białej pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we środę ( 22.05) 22.05.02, 09:14 U mnie nos straszliwie przecieka, ale właśni eidę zrobić sobie kawę i odpocząć od roboty:)) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną kawę we środę ( 22.05) 22.05.02, 09:22 Jak lelu przezył wczorajszy wieczór i noc Jestem na drucie ze Sloggim pozdrawia także i zaraz będzie gwiazda piła Jacobsa pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną kawę we środę ( 29.05) 29.05.02, 07:48 Zasypiam tak jak wczoraj kierowca mojego rajdowego 506 po 23-ej, pocieszam się że to już koniec tygodnia jak dla mnie. Kawka oczywiście już dymi na biurku pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we środę ( 29.05) 29.05.02, 10:39 A u mnie zabtakło dziś rano prawie wszystkiego - i kawy i płatków Fittness - Hela musiala zjeść zwykłe kukurydziane. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną kawę we środę ( 29.05) 12.06.02, 09:37 Dzień dobry na porannej kawusi irzyk Sloggi co z naszym wypadem dzisiejszym Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we środę ( 12.06 ) 12.06.02, 09:45 Dzisiaj mi się nie chce. Może jutro ? Muszę coś w domu porobić :( Kawkę obaliłem, teraz czas na 7 up. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we środę ( 19.06 ) 19.06.02, 09:29 Dzisiaj jest tak gorąco,że jestem tak roznegliżowana aż wstyd:))) Nic mi isę nie chce. Dzisne zjawisko - jak jadę o 9 to jadę 20 minut - dziś o 8 wyszłam z kawałkiem i jechałam 45... Dzisiaj Caffee Frappe poroszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną kawę we środę ( 19.06 ) 19.06.02, 10:05 Jak na złość całe Włochy były dzis zakorkowane więc do roboty dojechałem w formie płynnej. Zamiast kawy kubas zimnej wody pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną kawę we środę 26.06 26.06.02, 08:51 Położyłem się po 12ej, o 1:30 ciociunia kochana, której głos wskazywał na dość duże spożycie alkoholu, była szanowna poinformować nas, że właśnie została babcią (nie można takich rzeczy robić rano!!!???), wstałem o 6:00. Kawy wlane w siebie w ilości prawie 3 i jedyne co mi się marzy to poduszeczka moja kochana. Pozdr Irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę we środę 26.06 26.06.02, 10:05 Kawa właśnie wypita, rachunek za telefon wreszcie zapłacony. Biorę się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę we środę 26.06 26.06.02, 10:25 Mnie kawy zabrakło - muszę iść zakupić. Od rana LUd siedzi mnie na głowie i fajno jest:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jeniffer1 Re: Czas na poranną, środową kawę - smacznego 15.05.02, 17:00 Pozdr dla popołudniowych kawowiczów i miłego popo-łu-dnia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Łyk kawusi w środowe przedpołudnie ( 5.06 ) 05.06.02, 11:50 Jestem po dwóch kawach i mimo tego zasypiam na siedząco. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Łyk kawusi w środowe przedpołudnie ( 19.06 ) 19.06.02, 09:26 Jestem niewyspany, zły i piję kawę jako antidotum na poranny stres. Ponownie zaczynam wysyłać CV, to moje wczorajsze, wieczorne postanowienie ! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Łyk kawusi w środowe przedpołudnie ( 03.07 ) 03.07.02, 09:27 Gazeta przeczytana, kawa jeszcze nie wypitowana. Biorę się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Łyk kawusi w środowe przedpołudnie ( 03.07 ) 03.07.02, 09:55 Pozdrawiam ja i moja GORZKA kawa pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Łyk kawusi w środowe przedpołudnie ( 03.07 ) 03.07.02, 10:40 Oj to bieda dzisiaj u Cię:))) Ja wykawowana, wymyta i gotowa na podbój sklepów:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Łyk kawusi w środowe przedpołudnie ( 10.07 ) 10.07.02, 09:40 Co my dziś tacy zapóźnieni? Do KAwy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Łyk kawusi w środowe przedpołudnie ( 10.07 ) 10.07.02, 10:15 Piję, ale nie mam czasu podrapać się po............... Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Łyk kawusi w środowe przedpołudnie ( 10.07 ) 10.07.02, 10:24 Dziś ostatni dzionek przed urlopem. Kawa wypita, w drodze druga, a ja cały czas patrzę na zegarek i czas i się cholernie dłuuuuuuuuuuży pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Dobra kawa na środowe przedpołudnie ( 17.07 ) 17.07.02, 09:36 Spóźniłem się z dekla do pracy, zakradłem się po cichu i teraz dopiero zejdę do kuchni po kawę. Ciśnienie mi chyba siadło, bo usypiam na stojąco. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Dobra kawa na środowe przedpołudnie ( 17.07 ) 17.07.02, 11:59 Dziś pojechałam do pracy - a tam kartka BRAK dysku pożyczyłam do domu ANka. Więc uradkiem siedzę w pokoju Pawła i szlag mnie trafia. Hela nam spuchła na pysku wygląda jak bulterier. Do wieczora - mam chyba jeszcze Cafe Frappe. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Dobra kawa na środowe przedpołudnie ( 24.07 ) 24.07.02, 08:29 A ja już przy kawce przed kompem. Siedzę sobie i tłumaczę broszurkę z polskiego na polski. Dojechałem wczoraj szczęśliwie i dość szybko w towarzystwie słowa pisanego Joanny Chmielewskiej więc humor troszkę mi się poprawił pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Dobra kawa na środowe przedpołudnie ( 24.07 ) 24.07.02, 09:59 To się cieszę , żę humor Ci się poprawił. My też już po kawie - przed nami cieżki robotniczy dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dobra kawa na środowe przedpołudnie ( 24.07 ) 24.07.02, 13:18 Kawa była, obejrzałem swoją następczynię - drętwa, aż miło. Zawirusowałem komputer, musiałem go tu przywieżć. Mam nadzieję, że informatyk coś na to poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Dobra kawa na środowe przedpołudnie ( 31.07 ) 31.07.02, 08:14 Ciekawe jak długo w dniu dzisiejszym sam będę pić kawę? Co z tym 1000 postów? pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Dobra kawa na środowe przedpołudnie ( 31.07 ) 31.07.02, 10:07 JEszcze tylo dwa dni......będę pić z Tobą kawę potem pezrwa na dwa tygodnie - chyba że otworzyli Internet Cafe w Jastarni. 1000 ustrzelimy na jesieni - don't ya worry Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Dobra kawa na środowe przedpołudnie ( 31.07 ) 31.07.02, 12:07 Czy Helena jest już bezzębna Helena? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dobra kawa na środowy wieczór ( 31.07 ) 31.07.02, 19:39 Piję z cysterny cafe frappe, wiatrak chłodzi zadki, Hella choć bezzębna to ma afro w całej okazałości. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Dobra kawa na środowy poraneczek ( 07/08 ) 07.08.02, 07:54 Dziś bardzo poranna kawa, robota zwaliła się mail-em z Holandii więc biorę się natychmiast co by jeszcze na foruma zajrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dobra kawa na środowy poraneczek ( 07/08 ) 07.08.02, 08:08 Ja dalej będę się wgryzał w sprawy tajne przez poufne. Kawę piję, zrobiła mi ją koleżanka z nowego pokoju. Może na mnie leci ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dobra kawa na środowy poraneczek ( 14/08 ) 14.08.02, 08:11 Kawa na doprowadzenie do pionu już zrobiona :) Aura za oknem nie konieczna - ale jutro mogę spać do woli, no i czytać Chmielewską. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dobra kawa na środowy poraneczek (05/02/2003 ) 05.02.03, 11:19 Kawa była i jeszcze będzie. Przy jednej kawie w taki dzień nic się nie da zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Dobra kawa na środowy poraneczek (05/02/2003 19.02.03, 10:03 Podbijamy kawę podbijamy popijamy:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
defanddumb Re: Łyk kawusi w środowe przedpołudnie ( 14.08) 14.08.02, 09:59 wybaczcie, jeśli się jakoś łosiowo dopisuje, ale 1. jestem tu nowy 2. moją kawę dopiero zaczynam siorbać... ale mam nadzieję, że dobrze się wstrzeliłem. poboba mi sie praskie forum, choć aktualnie mieszkam na Mokotowie, to 16 lat na Targówku robi swoje- wiem, co dobre miłej kawki Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Czas na kawę w czwartek ( 14.08 ) 14.08.02, 10:39 defanddumb napisał: > wybaczcie, jeśli się jakoś łosiowo dopisuje, ale > 1. jestem tu nowy > 2. moją kawę dopiero zaczynam siorbać... > ale mam nadzieję, że dobrze się wstrzeliłem. > podoba mi sie praskie forum, choć aktualnie mieszkam na Mokotowie, to 16 lat > na Targówku robi swoje- wiem, co dobre > miłej kawki Witam Cię serdecznie. Irzyk i Kuleczka się w tym tygodniu urlopują, więc mam nadzieję, że będziesz mi towarzyszył w porannym kawowaniu się. Odpowiedz Link Zgłoś
defanddumb Re: Czas na kawę w czwartek ( 14.08 ) 14.08.02, 12:20 na pewno nie omieszkam- ja się kawuję generalnie przez cały dzień z przyjemnością będę się kawował ogólnieforumowo d&d Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na kawę w czwartek ( 14.08 ) 14.08.02, 12:51 Póki co - siorbię trzecią kawę, dwie pierwsze były rozpuszczalne i nie działają na mnie jakoś orzeźwiająco, a zatem może po sypanej będzie lepiej. Napisz coś o sobie - skoro jesteś nowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
defanddumb Re: Czas na kawę w czwartek ( 14.08 ) 14.08.02, 17:27 no to piszę siorbiąc trzecią... dolewam 1/4 mleka, cukrzę co najmniej 3 łyżeczki. Albo piję całą czarną, na przemian- łyk kawy i łyk jasnego, zimnego piwa. Piję z expresu- a co, jak burżujstwo, to burżujstwo :) wychowałem się na Targówku- sp. 114, 67 LO co chcesz więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Łyk kawusi w środowe przedpołudnie ( 21.08) 21.08.02, 08:06 Schemat poranka: - odpalam kompa - załączam Czas na poranną kawę - w oczekiwaniu aż się otworzy robię sobie pyszną Nescafe Gold - po powrocie do kompa kawusia: jedna dymi a druga otwarta (ciekawe kiedy nadejdzie czas, że wypiję cały kubek a elektroniczna kawa jeszcze się nie zrobi:)) Trochę się dziś nie wyspałem. Jadę dziś prosto do domku i o 20-ej idę spać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Łyk kawusi w środowe przedpołudnie ( 21.08) 21.08.02, 08:20 irzyk napisał: > Schemat poranka: > - odpalam kompa > - załączam Czas na poranną kawę > - w oczekiwaniu aż się otworzy robię sobie pyszną Nescafe Gold > - po powrocie do kompa kawusia: jedna dymi a druga otwarta (ciekawe kiedy > nadejdzie czas, że wypiję cały kubek a elektroniczna kawa jeszcze się nie > zrobi:)) > > Trochę się dziś nie wyspałem. Jadę dziś prosto do domku i o 20-ej idę spać!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Łyk kawusi w środowe przedpołudnie ( 21.08) 21.08.02, 08:42 Jedziemy po robocie nad Zegrze? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Łyk kawusi w środowe przedpołudnie ( 21.08) 21.08.02, 09:00 To jest propozycja nie do odrzucenia ? Jak mamy czym to ok. Tylko bez krawata, bo dresy wypłoszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Łyk kawusi w środowe przedpołudnie ( 21.08) 21.08.02, 10:43 Irzyk spać miałęś iśc o 20, czyż nie? A teraz widzisz jakie ciężkie życie mają kierowcy:))) Jakaś taka odosobniona się czuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Łyk kawusi w środowe przedpołudnie ( 21.08) 21.08.02, 11:01 kuleczka napisała: > Irzyk spać miałęś iśc o 20, czyż nie? Ale jakoś lepiej się już czuję, najwyżej jutro będę zdychać > A teraz widzisz jakie ciężkie życie mają kierowcy:))) Dlaczego ciężkie? Dla mnie OK > Jakaś taka odosobniona się czuję.... Co Cię kochanie w taki stan wprowadziło? Czy mogę Ci jakoś pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
defanddumb Re: Łyk kawusi w środowe przedpołudnie ( 21.08) 21.08.02, 12:54 dzieńdobry szanownym kawowiczom a ja właśnie zrobiłem sobie cały ekspresodzban kawy z dodanym zapachem koniaku... to jest to... jak się szefostwo do zapachu przyzwyczai, to sobie zacznę dolewać prawdziwego koniaczku.... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Łyk kawusi w środowe przedpołudnie ( 21.08) 21.08.02, 13:34 Ostatnio powalił mnie z nóg kawiszon z syropem pomarańczowym. Wyżarłem wszystko, a jęzorem sięgnąłem dna szklanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defanddumb Re: Łyk kawusi w środowe przedpołudnie ( 21.08) IP: *.ptenn.pl 21.08.02, 13:41 ale jak? czarna /sypana-zaparzana?/ + syrop-koncentrat? czy np metodą 4 łyżeczki na dno + troszkę wody + sok i rozmieszać breję? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Łyk kawusi w środowe przedpołudnie ( 21.08) 21.08.02, 15:11 Najlepszy do tego jest taki przyrząd Boduma z taką wajchą - oczywiście mówię o wersji turystyczno/biurowej ( najlepiej iść do jakiej kawiarenki ). Wsypuje się kawę zalewa wodą gorącą ale nie wrzącą bo kawa traci aromat i kofeinę. potem po odpowiednim czasie opuszcza się takie coś aby fusy nie wchodziły w zęby. Jeżeli kawa bez aromatu to dodajemu troszku syropku i już - pychotka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Łyk kawusi w środowe przedpołudnie ( 28.08) 28.08.02, 08:05 Nie mogę się doczekać godziny 9-ej i mojej czarnej kawy z kostką cukieru Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Łyk kawusi w środowe przedpołudnie ( 28.08 ) 28.08.02, 09:19 Kawa numer jeden obalona, tabelka na monitorze przyprawia mnie o torsje. Odpowiedz Link Zgłoś
defanddumb Re: Łyk kawusi w środowe przedpołudnie ( 03.07 ) 28.08.02, 10:10 Witam wszystkich pogrążonych w, ujmując to językiem reklam "Królewskim Aromacie". U mnie na szczęście w pracy "plaża", więc mogę się troszkę poleczyć po trudach wczorajszego wieczora. Ale telefony i tak za głośno dzwonią. Bawcie się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Łyk kawusi w środowe przedpołudnie ( 28.08 ) 28.08.02, 10:30 Gdzieś jest, skoro u Ciebie dopiero 3 lipca ? Odpowiedz Link Zgłoś
defanddumb Re: Łyk kawusi w środowe popołudnie ( 28.08 ) 28.08.02, 15:42 ..eeee bo pisałem to, zanim dopiłem pierwszą, doprowadzającą do przytomności porcyjkę.... Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Łyk kawusi w środowe popołudnie ( 4.09 ) 04.09.02, 07:48 Jakiś jestem zdechły dzisiejszego poranka. Mam nadzieję, że kawa o 9.00 podniesie mnie trochę na nogi. Jak fryzura? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Łyk kawusi w środowe popołudnie ( 4.09 ) 04.09.02, 08:18 Łysy z grzywką to ja nie jestem. Fryzura taka, jak miesiąc temu. Kawa zrobiona, mam niemal oruch Pawłowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Łyk kawusi w środowe popołudnie ( 11.09 ) 11.09.02, 07:46 Kawa wypita, corn flakesy zjedzone. Nabieram sił przed wieczornymi pracami fizycznymi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Łyk kawusi w środowe popołudnie ( 11.09 ) 11.09.02, 08:24 No właśnie !!! U mnie kawy zostało pół, papierki leżą przed nosem, a ja na nie warczę. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Kawa w deszczową środę ( 11.09 ) 18.09.02, 08:17 Pięknie leje, kawa gotowa do picia. Robota jak zawsze czeka do obróbki. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kawa w deszczową środę ( 18.09 ) 18.09.02, 08:19 sloggi napisał: > Pięknie leje, kawa gotowa do picia. > Robota jak zawsze czeka do obróbki. Jeszcze biorąc pod uwagę, że jest dziś 18, a nie 11 - kiedy świeciło słonko - chyba za krótko spałem. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Kawa w deszczową środę ( 18.09 ) 18.09.02, 09:50 Panicznie się dziś nie wyspałem, a ta pogoda mnie wykańcza. Ziewam na potęgę i nawet 2-ga kawa nie pomogła Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Kawa w mroźną środę ( 25.09 ) 25.09.02, 07:56 Dziś rano to już faktycznie zamarzłem. Na razie rozgrzewam się gorącą herbatą. Kawa za godzinkę Miłego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kawa w mroźną środę ( 25.09 ) 25.09.02, 08:18 Dziś okutany w mój czarny płaszcz wybrałem najciaśniejszy wariant dojazdu do pracy. Niestety śmierdziel w 510 uporczywie stał koło mnie, więc dotarłem niedotleniony. Kawa już gotowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Kawa w mroźną środę ( 02.10 ) 02.10.02, 07:58 Z okazji piekielnego niewyspania kawa dziś pita jest z ekspresu co byłaby najmocniejsza. OBY POMOGŁO. Trzymajcie się ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kawa w zamgloną środę ( 02.10 ) 02.10.02, 08:56 Właśnie dostaliśmy nowy termin od szefa, wyjdę stąd ok. godz. 19.30 - więc nie wiem czy się widzimy ? Kawa dziś to lura pierwszej wody, ale nie mogę wypić normalnej :( Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Kawa w zamgloną środę ( 02.10 ) 02.10.02, 09:48 Jak tam wczorajsza wizyta u lekarza? Czyli jeżeli wyjdziesz ok. 19.30 to na wsi będziesz po 20? Czy to nie za późno? Podejmijcie szybką decyzję cobym mogła wiedzieć jak planować sobie wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Kawa w zamgloną środę ( 02.10 ) 02.10.02, 10:04 Ja dzis muszę jechać do domu, gdyż po drodze dla Matki Teresy z Bródna muszę wejść do Apteki na Jana Kazimierza. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Kawa w zamgloną środę ( 02.10 ) 02.10.02, 10:32 Ustaliłam przed chwilą z Długim, że chwilowo przekładamy spotkanie w przódy abyśmy się nie szukali i nie czekali na się w nieskończoność. ( po wyleczeniu nerkowym to ma nastąpić czy gdzieś pojutrze ). Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Kawa w środę ( 09.10 ) 09.10.02, 09:20 Kawa bardzo dobra, bo z mleczkiem zagęszczonym. Tak właśnie doszedłem do ważnego wniosku. Telefony, szczególnie w pracy, działają w obie strony a nasza wspólna uczelnia nie zablokowała chyba wyjść na miasto. Ludzik dowieziony cały i zdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kawa w środę ( 09.10 ) 09.10.02, 09:40 irzyk napisał: > Kawa bardzo dobra, bo z mleczkiem zagęszczonym. > Tak właśnie doszedłem do ważnego wniosku. Telefony, szczególnie w pracy, > działają w obie strony a nasza wspólna uczelnia nie zablokowała chyba wyjść na miasto. Ludzik dowieziony cały i zdrowy Kawa wypita co dna. Miałem awarię netu i stąd ten poślizg. A tak poza tym to jak się Wam jechało chłopczyki ? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Kawa w środę ( 09.10 ) 09.10.02, 11:51 Kochany Irzu , jeżeli chciałeś i chcesz mnie za coś ukarać to Ci się to udaje! Nie wiem ze co, znaczy się domyślam choć dla mnie nie ma to sensu. Mówi się trudno. Czas pokaże. Dziś rano byłam na badaniu krwi. Rke w łokciu mam grubsza niż obwód pasa. Kawę właśnie mi przygotowuje Paweł. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kawa w środę ( 09.10 ) 09.10.02, 12:27 kuleczka napisała: > Kochany Irzu , jeżeli chciałeś i chcesz mnie za coś ukarać to Ci się to udaje! > Nie wiem ze co, znaczy się domyślam choć dla mnie nie ma to sensu. Czy jest coś o czym nie wiem ? A może nie powinienem wiedzieć ? Ostatnio co raz więcej rzeczy mnie mija. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Kawa w środę ( 09.10 ) 09.10.02, 12:35 Na pewno wiesz więcej ode mnie:) Ręka coraz grubsza. Ide sobie kupić sweterki:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kawa w środę ( 09.10 ) 09.10.02, 12:40 kuleczka napisała: > Na pewno wiesz więcej ode mnie:) To już zupełnie nie wiem o co między Wami chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Kawa w środę ( 09.10 ) 09.10.02, 12:56 Generalnie j ateż nie, ale co do szczegółów to mam jakies podejrzenia. Czy przeszłam wczorajszy test? Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Kawa w środę ( 09.10 ) 09.10.02, 14:30 O jakim teście mówisz? Czy ktoś Cię testował, w jakiej kwestii zostałaś przetestowana? Przecież to był wtorek jakich było wiele. Nie wiem o czym mówisz w kwestii tej kary, napisz o swoich podejrzeniach. Bardzo nie dobrze jest w sobie coś dusić, bo wychodzą wtedy duże niedomówienia. Jeśli chodzi zaś o kontakty chociażby telefoniczne to czasami mam wrażenie, że gdybym ja nie dzwonił to pies z kulawą nogą by się do mnie nie odezwał. Czasami lubię kogoś sprawdzić kiedy się do mnie odezwie, bardzo wiele to mówi o czyimś stosunku do mnie. Mam nadzieję, że poznałaś moje odczucia - jaśniej się nie da Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Kawa w środę ( 09.10 ) 09.10.02, 17:36 To widzę , że podobnie myślisz do mnie. Myślałam , że już kiedyś na ten temat rozmawialiśmy , ale mogłam się pomylić. A co do testu to chodziło mi o L. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kawa w środę ( 16.10 ) 16.10.02, 08:50 Ciekaw jestem, czy ten dżdż dłuigo się utrzyma. Albo mogłoby być sucho, albo niech leje konkretnie. Czy Lulu już sobie wyrobił jakąś opinię na temat nas ? Póki co pożera Irzyka wzrokiem dziecka, któremu zabierają gryzaczek :))) Kawy jeszcze nie piłem, najpierw herbatka i tabletki :( Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Kawa w środę ( 16.10 ) 16.10.02, 10:05 Kawa z mleczkiem zagęszczonym wypita, zaraz idę się szkolić, więc praktycznie cały dzień jestem out. Zaczynam bać się spotkań z Ludem, zabija mnie wzrokiem, gdy zbiżę się za bardzo do Kuleczki Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Kawa w środę ( 16.10 ) 16.10.02, 12:09 Generalnie to nie wie co o tym sądzić. Generalnie to albo onsię uspokoi albo out z nim. Generalnie nie wiem co mam zrobić. Generalnie Irzu rzucaj się na mnie dalej, ściskaj mnie i tarmoś:))) Generalnie Slodżi Ty tez coś wymyśl, niech Człowiek się wyluzuje. Generalnie nie wszyscy sa tak otwarci jak MY. Jak tam na urodzinach było? Co tata ci obiecał na nowe mieszkanie? Bom zapomniała. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kawa w środę ( 16.10 ) 16.10.02, 12:24 kuleczka napisała: > Generalnie to nie wie co o tym sądzić. Pogubił się ? > Generalnie to albo onsię uspokoi albo out z nim. Brzmi bardzo ciekawie. > Generalnie nie wiem co mam zrobić. Najlepiej nic nie rób. > Generalnie Irzu rzucaj się na mnie dalej, ściskaj mnie i tarmoś:))) Czyli ja również mogę przystąpić do działania ? > Generalnie Slodżi Ty tez coś wymyśl, niech Człowiek się wyluzuje. Moje metody są chyba nie wskazane :))) > Generalnie nie wszyscy sa tak otwarci jak MY. Ba, bywają ludzie zamknięci jak pudełko - my jesteśmy zakręceni jak słoiki :) > Jak tam na urodzinach było? Co tata ci obiecał na nowe mieszkanie? Bom > zapomniała. Podobno lodówkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Kawa w środę ( 16.10 ) 16.10.02, 12:39 A przystępuj!!! A co z moim wianem? Doszły mnie słuchy, że pralkę Matka Teresa Ci obiecała! A czy moge Człowieka na razie nie rzucać? Tylko podenerwować? Na szczęście to my tworzymy jeden słoik - i siedzimy w nim razem jak ogórki konserwowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kawa w środę ( 16.10 ) 16.10.02, 12:48 kuleczka napisała: > A przystępuj!!! > A co z moim wianem? Doszły mnie słuchy, że pralkę Matka Teresa Ci obiecała! > A czy moge Człowieka na razie nie rzucać? Tylko podenerwować? > Na szczęście to my tworzymy jeden słoik - i siedzimy w nim razem jak ogórki > konserwowe!!! Matka Teresa ma kupić ponoć kuchnię. A denerwuj sobie :) - moze Ci się to denerwowanie spodoba ? (klei się facet strasznie-chyba oszalałbym z takim bluszczem). Jak widzę, jak się nam przygląda to panuję, żeby nie parsknąć śmiechem. Oczy robią mu się jak u lori. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Kawa w środę ( 16.10 ) 16.10.02, 12:52 Jakiej lori? Zazdrosny jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kawa w środę ( 16.10 ) 16.10.02, 13:04 LORI, Lorisidae, rodzina małpiatek z podrzędu → lemurowatych; 12 gat.; o dużych oczach, krótkich uszach i ogonie; tryb życia nocny, nadrzewny; poruszają się powoli; w dzień wiszą na gałęziach grzbietem w dół; wszystkożerne; pd.- wsch. Azja, środk. i pd. Afryka. "Przyjażń jest stopniem wyższym od innych uczuć" De Escriva Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Kawa w środę ( 16.10 ) 16.10.02, 13:13 sloggi napisał: > LORI, Lorisidae, rodzina małpiatek z podrzędu → lemurowatych; 12 gat.; o > dużych oczach, krótkich uszach i ogonie; > Ogona u niego nie widziałam >tryb życia nocny, nadrzewny; że nocny to tak ale zaraz L. na drzewie?:) > poruszają się powoli> siła spokoju to on jest >w dzień wiszą na gałęziach grzbietem w dół> nie zauwazyłam:)))) >wszystkożerne;> sa pewne klopoty> >pd.-wsch. Azja, środk. i pd. Afryka.> nie wiedzialam że z tamtą przyjechał:)))) > "Przyjażń jest stopniem wyższym od innych uczuć" De Escriva> abyś wiedział że tak!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Kawa w środę ( 23.10 ) 23.10.02, 09:30 Dziś rano byłam u lekarza. Bardzo miła mloda Pani. Powiedziała, aby powtórzyć badania. Zasugerowałą żółtaczkę B lub C:((( nawet można się zarazić u fryzjera!!!! Chyba będę zapuszczać włosy. Na kawę właśnie idę. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kawa w środę ( 23.10 ) 23.10.02, 09:53 Kawkę strzelę sobie lada moment. Pani doktor to zamiast straszyć powinna najpierw porządnie Cię zdiagnozować. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Kawa w środę ( 23.10 ) 23.10.02, 10:14 Dała mi na USG jamy gębowo-trawiennej:) badanie krwi - tyle że chyba mi z 10 litró pobiorą. No i zobaczymy - pani doktór bardzo miłą ale chyba młodsza ode mnie:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Kawa w środę ( 23.10 ) 23.10.02, 10:27 Panicznie niewyspany i zdegustowany zachowaniem wykładowców Irzyk popija drugą kawę, która i tak mi chyba dziś nie pomoże. Siedziałem tak 4 godziny nie wiedziałem jak się nazywam Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Kawa w środę ( 30.10 ) 30.10.02, 09:49 Właśnie, że ja jestem pierwszy Kawa zaraz będzie pita Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi_ Re: Kawa w środę ( 30.10 ) 30.10.02, 10:02 Kawusia już jest, muszę się napawać tą jedyną dopuszczalną kawą. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Kawa w środę ( 30.10 ) 30.10.02, 09:50 Jestem dziś pierwsza. Niestety nie mogę spożywać w dniu dzisiejszym kochanej kawusi. Idęs prawdzać ile mam wątrobów. No i nie jestem dziś pierwsza Kochany Irzyk prześcignął mnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Kawa w środę (06/11) 06.11.02, 08:05 Widzę, że adminator wziął szufelkę i nam tu troszka pozamiatał. Kawy mi się dziś nie chce, natomiast mam gigantyczne zapotrzebowanie na herbatę z cytrynką. Niedzielne spotkanie pod dużym znakiem zapytania :( Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kawa w środę (13/11) 13.11.02, 09:09 Za oknem się pokazało słonko, kawa na biurku już jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Kawa w środę (13/11) 13.11.02, 10:59 Kawa zakupiona - choroba trwa w najlepsze:)))) Paweł mni edzis wkurza swoja niby to znajomością worda i excela bo mu kiedyś cos Magda i Szef powiedzieli - a potem ja musze siedziec i poprawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Kawa w środę (13/11) 13.11.02, 15:28 Mam nadzieję, że przeżyłaś ten ciężki dzień z Pawłem. Nie można chyba już mówić o porannej kawie, więc pozdrawiam Was z nad popołudniowej kawęcji. Roboty od groma i do tego wszystkiego na 17ą na konsultacje :((( Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Kawa w środę (20/11) 20.11.02, 08:27 999 wpis na kawie bardziej podoba mi się niż 1000 więc wpisuję się pierwszy. Kawę właśnie pochłaniam, tłumaczenie robię i przeczytałem właśnie o wielkiej restrukturyzacji (ciekawe, chyba trzeba zacząć się rozglądać poważnie). Niepewniość jest najgorsza Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Tysięczna kawa w środę (20/11) 20.11.02, 08:43 Kawa zakupiona i mleko też, mam przed sobą kubeczek pysznej Tchibo. Czas na pierwszy łyk. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Tysięczna kawa w środę (20/11) 20.11.02, 11:43 Paweł dzis zakupił nawet mleko - bardzo mnie to zaszokowało. Kawę piję - wszystko mnie dzis boli. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:kawa w środę (27/11) 27.11.02, 10:52 Humor beznadziejny, kawy 2 wypite. Chyba pójdę się upić Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:kawa w środę (27/11) 27.11.02, 11:01 Zaśpiewaj sobie song Ryśka Rynny "Wypijmy za blendy", wypal blenda i obal flachę. Jutro będzie futro. Kawa obalona. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:kawa w środę (27/11) 27.11.02, 12:29 Wszyscy mnie dziś denerwują. Kawa wypita. Tęskno mi za wami:) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:kawa w środę (04/12) 04.12.02, 07:38 A ja już przy porannej kawce. Jakoś dobrze mi się dziś jechało. Chyba przeproszę 189 Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:kawa w środę (04/12) 04.12.02, 08:43 Jesteś zboczony, o 7.38 siedzieć przy biurku. Kawa już zlikwidowaną była. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:kawa w środę (04/12) 04.12.02, 09:08 Poprawka, przy biurku byłem już o 7.28 Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:kawa w środę (04/12) 04.12.02, 11:13 Kawa wypita o 6.30. Potem wizyta u lekarza - stwierdzono brak podwyższonej ilości narządów wewnętrznych:) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:kawa w środę (11/12) 11.12.02, 07:50 Dziś wraca debil z delegacji i będę musiał mu tłumaczyć tabelki, które za niego zrobiłem. Nawet nie raczył przeczytać materiałów na podstawie których zestawienie zrobiłem. Uzbroiłem się w kawę, żeby być bardziej przytomnym jak przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:kawa w środę (11/12) 11.12.02, 11:40 Robię zestawienie, nudne jak cholera. Kawa już była, szkoda że tylko mała i jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:kawa w szarą środę (18/12) 18.12.02, 09:06 Szaro za oknem, kawa sama weszła mi w pyszczek. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:kawa w szarą środę (8/01) 08.01.03, 08:28 Kawa jest, niech za oknem pojawi się jakieś słonko - bo ponuro jest niesamowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:kawa w szarą środę (8/01) 08.01.03, 10:45 U mnie już świeci słonko. Kawka wypita. Trzeba zacząć coś robić:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:kawa w szarą środę (15/01) 15.01.03, 08:01 Kawę popijam, znaczy się widro kofeiny. Uczyłem się do 1:00, wstałem o 6:00. Wyglądam jak małe zombi. Wszytkim kawoszom superowego dnia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:kawa w szarą środę (15/01) 15.01.03, 08:37 "Małe" zombie? Pożycz mi tego lustra. Kawa była, ale się zmyła. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:kawa w szarą środę (15/01) 15.01.03, 11:15 Paweł miał kupić kawę i mleko - to nie przyszedł. U mnie dziś marnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lawendowy_sloggi Re:kawa w szarą środę (19/02) 19.02.03, 13:28 Czarna kawa jest totalnym ohydztwem - ale jak się nie ma mleka, to się lubi co się ma. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:kawa w szarą środę (26/02) 26.02.03, 08:51 Chyba to można nazwać odzwyczajaniem się od kawy. 3 dzień bez mojego ulubionego napoju zdaje się być mordęgą. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:kawa w szarą środę (26/02) 26.02.03, 11:00 Czy Wy wszyscy odzwyczajacie się od kawy? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego 21.02.02, 08:55 Kawa poszła się trawić. Wczoraj będąc na zakupach w Biedronie Siedmiokropie kupiłem jakąś smolankę pod nazwą "Moja czarna", zapewne powinna się nazywać "Moja tania". Cena skrajnie niska, sprawdzę póżniej wątpliwy smak tej smolanki. Kupiłem ją, aby zniechęcić się do wypijania tak dużej ilości kawek dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego 21.02.02, 10:05 To już ćwiczyłam - skończyło się na tym , że musiałam wydać więcej pieniędzy na nowy słoiczek kawy jeszcze lepszej niż zawsze piłam po to aby zniwelowac złe smaki w ustach. U mnie kawa poszła do .... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego 21.02.02, 10:13 Czy wczoraj się nie wyginałaś, widzę, że forumowałaś o 21 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego IP: *.pw.edu.pl 21.02.02, 11:14 Złodzia wróciłam ok.20 i moje nogi odmówiły mi posłuszeństwa. Milo Mi że mnie pilnujesz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego 21.02.02, 11:16 Złodzia wróciłam ok.20 i moje nogi odmówiły mi posłuszeństwa. Milo Mi że mnie pilnujesz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego IP: *.pw.edu.pl 21.02.02, 11:38 Złodzia wróciłam ok.20 i moje nogi odmówiły mi posłuszeństwa. Milo Mi że mnie pilnujesz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
k_kula Re: Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego 21.02.02, 11:40 Uważam, że to juz przesada ze strony ADMINA. Ja tylko raz wpisałam informacje na temat mojej podróży, a on ja cytuje co chwila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 11:20 Troszkę jestem dziś zapóźniona. Ale rano oglądałam "nad" kubkiem Nesci wspaniały film pt. Sweet November. Ryczałam jak bóbr... Teraz idę do pracy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego 28.02.02, 11:29 Jestem po kawie numer jeden, już zapomniałem jak smakuje. Teraz w ramach odzwyczajania się, piję inny płyn. Kawa numer dwa dopiero przed 13. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego IP: *.pw.edu.pl 28.02.02, 12:00 a co pijasz jak można wiedzieć? Ja otarłam już łzy i zabieram się ostro do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego 28.02.02, 14:12 Właśnie obaliłem sypany numer dwa, moja tania jest co raz smaczniejsza. Jestem zboczeńcem ? Ależ skąd - kulenko, w tej kwestii chyba tylko Ty mnie rozumiesz :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 17:00 Mam nadzieje że nie tylko w tej kwestii się rozumiemy mój Mi...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
volfgang Re: Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego 28.02.02, 15:11 Zacznę pić wodę z pysznym syropem pomarańczowym. Szefu kupił cały karton, a zatem pokusa kawy musi w końcu zostać opanowana. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego 07.03.02, 08:07 Dziś nie ma mleka do kawy, więc będę pij "murzyna", ale nie chce mi się iść do sklepu. Za oknem wspaniale wiele, ciśnienie spada i czuję się fantastycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego 07.03.02, 09:01 Ja mam wrażenie że posiadam ze trzy głowy. Dziś będzie baaardzo kawowy dzionek.PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego 07.03.02, 09:07 Trzygłowica atomowa dziś będziesz ? Wow. Przy wieczornym powyginaniu może Ci głowisia nie odpadnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego 07.03.02, 09:51 Wczoraj byłam na nowej siłowni - bomba. Dziś idziemy z Ingą sprawdzić nowy Step. Musisz się zapisać koniecznie!!! Czy dostałeś wczoraj SMSa w sprawie obuwia typu sportowego? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego 07.03.02, 09:55 O tak thanx :) Tyle, że w ramach zapaści finansowej muszę ten zakup jednak przełożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego 07.03.02, 10:11 Ale przynajmniej wiemy gdzie się udać jak wygrasz na jakiejs loterii kawałek grosza:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego 07.03.02, 10:13 Myślisz, że po kilku sxerowaniach kawałka grosza wyjdzie nam niezły pieniądz - oby :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego 14.03 14.03.02, 08:12 Dziś bedę miał urwanie głowy, wczoraj siedziałem w firmie prawie 11 godzin. Z zatem kawka impregnująco-ożywcza. Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego 14.03 IP: *.pw.edu.pl 14.03.02, 09:53 Ja chyba będe chora bo mi kawa przestała smakować. Jakis katarek , temperaturka, czy co... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego 21.03 21.03.02, 08:46 Piję se kawkę, słucham se radia, bo deklaracje do skarbowego zrobione, dokumenty opracowane, moge trochę dziś spasować. Kawka pluja, ale wchodzi super. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę w czwartek - smacznego 21.03 21.03.02, 10:05 Ja już po kawie i płatkach Fitness. Czas na kolejną. A i dziś ide do biura paszportowego - szkoda że nie ma dawnych czasów:)))) Czy dziś mnie widziałeś przez okno?? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Czas na poranną czwartkową kawę - smacznego 28.03 28.03.02, 08:42 Wypiłem pierwszą kawę duszkiem, pycha, tylko zęby całe w fusach. Słonko gdzieś poszło w diabły :( Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną czwartkową kawę - smacznego 28.03 28.03.02, 10:56 Misiu jestem - od rana nie usiadłam , najpierw odstałam w cukierni 1.5 h za sernikiem dle docenta, teraz jestem między jajem a ciastem lecz szybko piszę bo tęsknię po Tobie:))) Kawa rano była teraz będzie kolejna. Mam nadzieję że Cię nie wystraszyłam tym zaproszeniem, ale Cię traktuję jako najbliższą mi duszę MOJ CIŚ Rycerzu:))) jeszcze zajrze tu do kawiarni - Misiu Pysiu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną czwartkową kawę (4.04) 04.04.02, 09:11 Mam nadzieję, że zyjesz po wczorajszej super:)))) balandze. JEszcze raz ja CI sękjuł, teraz pije małą białą i lecę się fryzować i nogować. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 04/03) 04.04.02, 09:15 Kawa już dawno znikła z kubka, a ja się zagapiłem i utonąłem w dokumentach. Dziś ciąg dalszy odrabiania poświątecznych zaległości. Jakoś po wczorajszej wizycie odzdarzeń nie miałem. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 04/03) 04.04.02, 13:52 Już myślałam żeś mi zaginął, ale to ja dziś mam opóźnienia. Jestem już w nowym kolrze i z nowym lakierem na paznokciach u nóg. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 11/03) 11.04.02, 08:29 Kawa stoi w zielonym kubeczku, gdyby nie to że gorąca już nie byłoby jej :) Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 11/03) 11.04.02, 09:35 Ja mam dziś małe opóźnienie - musiałam tony żelu, wosku i różnych takich podobnych zmyć z głowy i doporowadzićsię potem do stanu użytecznośći publicznej:) ale teraz juz zasaidłam z nową kawusią... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 18/03) 18.04.02, 08:53 W zatem dziś się zdzichujemy. Kawa plujka ze skobinowanym mlekiem :) Kolega dorian rozwalił mnie swoim ględowstwem. Chce mi się spać. Kupiłem sobie gacie - zgadnij jakiej firmy : ? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 18/03) 18.04.02, 09:13 Nie mów?!!! Horizontal Opening???? SLOGGI???:))))))))) Ja będę z wieczora jeżeli się rozmyślę co do wyginania to dam ci znać. Idę na kawę do Pawła , więc będzie z przyrządu Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 18/03) 18.04.02, 09:26 No :) za dużo tkaniny, to do ich zrobienia nie zużyli. Idę zrobić drugą bezprzyrządową pluję, tyle, że bez mleka. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 18/03) 18.04.02, 10:40 Bez mleka, fuj... Czy to są zakrywacze do spodni biodrówek? bo takie wczoraj oglądałam, wyglądały jak dla 3 letniego dziecka choć pani zapewniała mnie że się w nie zmieszczę:))) W hurtowni na Bartniczej rzucili nową kolekcję atlanticu - też fajne Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 18/03) 18.04.02, 10:44 Nie kuś mnie tą hurtownią, bo pójdę i zbankrutuję. Chociaż pooglądać zawsze można :))) a że wychodzi się z torbami, no cóź tak bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
jeniffer1 Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 18/03) 18.04.02, 14:31 Wiem że to idzie dniami ;) Chciałam żeby Mr Elokwentny Dorian przeczytał odp. bo nie wiem czy w tym gąszczu znalazłby reakcję na akcję. A słonko grzeje nadal. Idę wystawić pyszczek. Może jakiś promień słoneczny mnie złapie. Smacznej popołudniowej kawy wszystkim, którzy już pili małą czarną rano. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 28/04) 25.04.02, 07:55 Jutro początek najdłuższego weekendu, więc żeby mieć dużo energii aby czas dzielący nas do niego przeleciał bardzo szybko zapraszam na poranną ogromną czarną miłego dnia irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 25-04) 25.04.02, 08:08 Biorac pod uwagę, że wpisałeś to o bladym świcie, rozumiem, że masz już u siebie niedzielę - 28.04. U mnie póki co czwartkowy słoneczny poranek, kawa zachęcająco dymi w kubeczku - nic tylko w mordę ją - jakie to romantyczne :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 25-04) 25.04.02, 08:22 Ja dziś z domu piszę, choć jedną nogą w kulomiocie. Kawa znajduje się tam gdzie jej miejsce - w brzuszku. A ja lecę znęcać się nad studentami. Oby dziś serwer miał lepszy humor:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 25-04) 25.04.02, 08:27 Mam nadzieję - jeździłem wczoraj z mordem w oku, stąd przepraszam, że Cię nie widziałem - trzeba było się rzucić pod koła. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 25-04) 25.04.02, 10:00 I potem płakać po Tobie dniami i nocami - w życiu - wolę Cię mieć całego. Nawet nieźle Ci szło:))) UWAGA!!! Serwer w szkole ruszył. Oj jakam ja szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 25-04) 25.04.02, 10:17 Łączymy się z Tobą w szczęściu. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 25-04) 25.04.02, 10:23 To jest jedno z moich ulubionych skrzyżowań - znam już wszystkie dziury w asfalcie, wiem jak ominąć pas na przystanek i pamiętam, że zawsze pojazdy wyjeżdzające z Łojewskiej wymuszają pierwszeństwo. Wczoraj instruktor mnie przyłapał na śpiewaniu podczas jazdy, to podobno bardzo dobry, acz rzadki u kursantów objaw. Super, że jesteś podłączona. Planujemy z Pawełkiem wypad na rowerki w weekend, mam nadzieję, że potoczysz się z nami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 25-04) 25.04.02, 19:26 Z przyjemnością się potoczę:) Ja też czasem śpiewam.... Prawdopodnie rano w sobotę będę musiała iść do pracy ale nie na długo:( Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 2-05) 03.05.02, 19:07 Przede mną kawka na czarno, bo Kuba wypił mleko - czuję się przez to prawie nieszczęśliwy :( Ale kawa to kawa - niezależnie od koloru działa na mnie uszczęśliwiająco - cmok Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 2-05) 03.05.02, 23:29 Właśnie - kawa to kawa, w Łasinie zamiast mleka jest 12% śmietanka - i jak tam można dbać o linię. Wraz z modą na odchudzanie ilość ciast w Ł zmalała do 4 rodzajów... WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cmok, cmok, cmok, cmok... PS> a kto to KUba, chę???? czy serce me ma się na jeszcze mniejsze kawałki rozrywać?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 9-05) 09.05.02, 08:12 Wieczór był bardzo dłuuugi, noc krótka, więc na jednej kawie się dziś nie skończy Pozdr Irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 9-05) 09.05.02, 08:45 Może o wieczorze nie wspomnę :) Kawa musi mi pomóc, bo spałem 5,5 godziny i umieram stojąc. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 9-05) 09.05.02, 08:54 To coś Ty robił z wieczora? Ja mam ochotę tylko na lody.... Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 9-05) 09.05.02, 10:31 Z powodu braku lodów w pracy zakupiłam sobie w automacie Colę wiśniową - może być bo zimna Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 9-05) 09.05.02, 10:39 Buuuuu, nie mam w pobliżu sklepu z lodamy :( Wczoraj z Adą Sari byliśmy na rundzie miejskiej. Zeszło nam się, ale było miło. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 9-05) 09.05.02, 11:54 Ada Sari? a któż to czy to nasza portowa koleżanka?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 9-05) 09.05.02, 12:00 Byliśmy razem w Prodiżu :) W piątek też idziemy ? Obowiązkowo ! i się nie wykręcaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 9-05) 09.05.02, 12:35 No pewno wcale się nie wykręcam... Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 16-05) 16.05.02, 07:42 Witam drogich kawoszów w środku nocy Jestem w robocie od 7:15 więc pierwsza kawa już tkwi we mnie (zapomniałem że autobus 189 nie jeździ już objazdem i taki tego efekt) pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 16-05) 16.05.02, 08:48 Ja dopiero wychodzę do roboty - płatecki Fitness już we mnie, kawę dopijam, odpalam kulomiot i już mnie nie ma doma... Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 23-05) 23.05.02, 09:28 Znów samotna kawa :( pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 23-05) 23.05.02, 09:39 No coś Ty - nie opuściłabym Cię nigdy!!! Ja teraz lecę na 10.15 znów maltretować studentów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 23-05) 23.05.02, 12:49 Od początku wiedziałem że jesteś sadystką :) pozdr student irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 23-05) 23.05.02, 14:24 Kawy i igrzysk :( Czy tu dają kawę ? Idę na zwiady. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 23-05) 23.05.02, 15:01 Piję pyszną, esencjonalną Tchibo :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 6-06) 06.06.02, 09:27 Szybka kawka przed podróżą dobrze mi zrobi. Do soboty słoneczka kochane. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 13-06) 13.06.02, 08:40 Skończyło się mleko w robocie TRAGEDIA usypiam irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 13-06) 13.06.02, 09:49 Kawka obalona już kwadrans temu - dlaczego do kuchni mam tak daleko :( Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 13-06) 13.06.02, 12:31 Ja dziś dowiedziałam się od Pawła, że prawdopodobnie Dziumdzie chcezrezygnować z doktoratu - będę wolna!!!!!!! Kawa tylko z rana - teraz idę zamierzyć bikini:))))) Ale ja i tak się palam bez biustnika Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 13-06) 13.06.02, 12:39 A jak Ci podszedł egzamin ????????????????? Proszę o obszerną realację. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną czwartkową kawę ( 13-06) 13.06.02, 12:51 No więc...:)) Egzamin odbył się na ostatnm piętrze Reform Plaza - widok cudowny - była piękna pogoda i prawie Radzymin było widać. Po pierwsze było Reading - o mój Boże - tragedia dali takie teksty że nie wiedziałam od czego zacząć. Nawet nie pamiętam o czym były teksty -1:15 to za mało to okropieństwo. Potem był Writing - nawet spoko w porównaniu z Reading i Listening - artykuł i list aplikacyjny. Potem był Use of English - nawet dziwnie prosty , oczywiście najgorsze tworzenie czasowników rzeczowników przymiotmików itp. Tam to zawsze strzelam. STĘSKIŁAM SIĘ ZA WAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żyć bez Ciebie i I i Z nie mogę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną czwartkową kawę (20-06) 20.06.02, 07:43 Dziś ponowne podejście do samochodu, więc od rana stawiam się na nogi kawą w której można postawić łyżkę. pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną czwartkową kawę (20-06) 20.06.02, 09:31 Muszę przetrwać ten upał, od 17 jestem u klienta na oglądaniu prezentacji, siedzę w koszuli i pantoflach + czarne spodnie i dogorywam. Kawa się studzi, bo gorącej nie wypiję za Chiny Ludowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną czwartkową kawę (20-06) 20.06.02, 10:30 To może Caffee Frappe? Właśnie się dowiedziałam, że aby dostać taką zbójczą szklankę do CF trzeba wypić ich 6. Mnie nikt dziś czołgiem nie wygoni z piwnicy - boski chłód... Aż w końcu mnie wyrzucą z roboty:))))))))))) PS> LUdek mnie tak kocha ze aż mnie zakupić chce Labradora:))))) Po bardzo interesującej rozmowie Miśka z Ludem Lud postanowił, że nie będzie mnie w szkole napastował - chwała wam za TO> Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną czwartkową kawę (20-06) 20.06.02, 10:36 No to muszę sobie z nim częściej pogadać na gadaczce. Ja nie mogę siedzieć w piwnicy :( Wczoraj byłem 2,5 godziny na rowerku :)))) Trasę pokonałem nieziemską. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną czwartkową kawę (20-06) 20.06.02, 10:51 Znowu beze mnie, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Wczoraj poszłam na Fitness, ale prawie umarłam - było tak: albo ja albo figura - dla dobra ogółu wybrałam Się. Czy idziemy jakby cuś na wianki? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi >>>>>>>>>>>Czas na poranną czwartkową kawę (20-06) 20.06.02, 10:57 kuleczka napisał(a): > Znowu beze mnie, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa > Wczoraj poszłam na Fitness, ale prawie umarłam - było tak: albo ja albo figura > - > dla dobra ogółu wybrałam Się. > Czy idziemy jakby cuś na wianki? Na wianki, oki, tylko pamiętajcie, że moja Babcia Dżenny ma imieniny. Na wianki, a potem do Kokonu ? co Wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: >>>>>>>>>>>Czas na poranną czwartkową kawę (20-06) 20.06.02, 11:19 Podpisuję się dwoma recyma i nogyma. Kiedy i o której? Ze mną jak z dzieckiem - za rączkę i do baru!!! pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: >>>Czas na poranną czwartkową kawę (20-06) 20.06.02, 11:50 No wianki som albo jutro albo we sobote, ale chyba we sobote. A kiedy Misio idzie do babci Dżenny? Helenie się warkocze plotą od wiatraka coprzed nim leży. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: >>>Czas na poranną czwartkową kawę (27-06) 27.06.02, 08:07 Bardzo poranne pozdrowienia z nad kubka Nesci irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną czwartkową kawę (27-06) 27.06.02, 09:11 To Ja jeszcze w piernatach a Ty już kawkę popijasz?:))) Jest mi strasznie smutno, że wczoraj tak o mnie pomyślałeś, żem taka niewdzięczna i już was nie lubię. WY na pierwszym miejscu, potem długo nic, a LUdek po to abym starą PAnną nie musiała zostać - znaczy się taką niedorobioną :))))) Ja zakupiłam sobie wczoraj nowy słoik kawusi i zabawa zaczyna się od nowa! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną czwartkową kawę (27-06) 27.06.02, 10:05 kuleczka napisał(a): > Jest mi strasznie smutno, że wczoraj tak o mnie pomyślałeś, żem taka > niewdzięczna i już was nie lubię. WY na pierwszym miejscu, potem długo nic, a > LUdek po to abym starą PAnną nie musiała zostać - znaczy się taką > niedorobioną :))))) ????????????????????????????????????????????? Hm, chyba o czymś tam nie wiem. Nie ważne :( Kawę wypiłem na tzw. strzemiennego. Teraz leci tonic Schweppes. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną czwartkową kawę (27-06) 27.06.02, 10:53 Kolega Irzyk robił mi sceny zazdrości o kolege Ludomira. A poza tym wszystko spokojowo w prawie dobrym nastroju. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną czwartkową kawę (27-06) 27.06.02, 11:17 Scenę zazdrości ? - no i dobrze. Ten Ludomir to taki CKM, strasznie ma powolny zapłon. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną czwartkową kawę (27-06) 27.06.02, 11:54 I kto tu się uprzedza do ludzi....:)))))))) O której zwala Adria jutro?- dziękuję bardzo że w ogóle mi powiedziałeś że przyjeżdza - nie musisz się martwić umiem się zachować... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną czwartkową kawę (27-06) 27.06.02, 12:06 kuleczka napisał(a): > I kto tu się uprzedza do ludzi....:)))))))) > O której zwala Adria jutro?- dziękuję bardzo że w ogóle mi powiedziałeś że > przyjeżdza - nie musisz się martwić umiem się zachować... A pojawia się o 19.40, Myszko moja droga wszak powiedziałem pierwszy raz w sobotę nad tym pysznym papu, powtórzyłem na wiankach i we wtorek. Zbyt głęboko patrzę Ci w Twe piękne oczy, bo nie pamiętasz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną czwartkową kawę (27-06) 27.06.02, 12:19 A jak tak to bardzo Cie Mój Misiu przepraszam!!! A Twe oczy mnie rozmiękczają:) Czy idziecie do Prodiża? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną czwartkową kawę (27-06) 27.06.02, 13:02 Żabko, jasne że tak - w piątek ( też mówiłem :)))))))))))))))))))))))))))))))). Tylko tam jest jump z okazji 150 lecia jakiejś gazety branżowej i nie wiadomo, czy spod drzwi Prodiża nie pojedziemy do Miami lub Koko ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną czwartkową kawę (27-06) 27.06.02, 14:11 Czy w razie co mogę iść z wami? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną czwartkową kawę (27-06) 27.06.02, 14:18 Jasne, że tak, dziko pytasz :)))))) Idzie Irzyk, zdzicha, może Pawły i moze jeszcze ktoś. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną czwartkową kawę (27-06) 27.06.02, 11:55 Właśnie pożarłam loda z Maca. Dobrze bardzo mi zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną czwartkową kawusię (04-07) 04.07.02, 08:53 No Gwiazdy co tak dziś niemrawo? Ja na nogach od rana bo mama garnek spaliła i trzeba troszkę ogarnąć:))))) Kawa wlana - do roboty trza iść. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na poranną czwartkową kawusię (04-07) 04.07.02, 09:17 Gratulacje kuleczko - osiągnęłaś 600. Kawa wlana ale dziś nie musiałem za bardzo bo spałem chyba z 11 godzin Zasnąłem wczoraj nad książką o 20-ej. pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną czwartkową kawusię (04-07) 04.07.02, 09:58 Wczoraj była piękna burza, więc Mama robiła pranie w łazience :) Nie jestem wyspany, a pracować mi się nie bardzo chce - ale muszę. Kawa jest, zaraz wypiję. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną czwartkową kawusię (04-07) 04.07.02, 10:14 Czy za 600 post kawowy dostanę coś w prezencie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na poranną czwartkową kawusię (04-07) 04.07.02, 11:12 Buzi od misiaczka :))) pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną czwartkową kawusię (04-07) 04.07.02, 11:15 Pytanie do kuleczki za 100 punktów - wstydzisz się nas, czy Ludka ? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną czwartkową kawusię (04-07) 04.07.02, 11:26 Wielorybów - i nie na forum takie pytania!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną czwartkową kawusię (04-07) 04.07.02, 11:31 Ludek na topie!!! Lelu zagramanicą!!! Gocha spaliła garnek i sprząta mieszkanie - a babcią gorzej, więc nie wiem w co wsadzić ręcę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na poranną czwartkową kawusię (04-07) 04.07.02, 11:56 A cóż tu za ataki forumowe??? pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną czwartkową kawusię (04-07) 04.07.02, 13:26 Kto się czubi ten się lubi:)))) A My się przecież kochamy bez granic!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na poranną czwartkową kawusię (04-07) 04.07.02, 13:45 A mnie kochanie także bez granic :)))))))))) pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną czwartkową kawusię (04-07) 04.07.02, 15:37 A dlaczego w to wątpisz? pewno że Cię tak!!!!!!! Aż mi serca zabraknie:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na poranną czwartkową kawusię (04-07) 04.07.02, 16:02 Na taką odpowiedź właśnie liczyłem Buziak irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną czwartkową kawusię (11-07) 11.07.02, 09:33 Dziś kolejny dzień "sajgonu". Czy mam dość ? Mam - nawet kawa mi tu już nie smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną czwartkową kawusię (11-07) 11.07.02, 11:30 Jeszcze tylko 20 dni..... Szef idzie na urlop od poniedziałku więc mam labę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na poranną czwartkową kawusię (11-07) 11.07.02, 22:54 Pamiętaj, szefowi trzeba wchodzić głęboko :)))) pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną czwartkową kawusię (11-07) 12.07.02, 11:04 Po same kostki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną czwartkową kawusię (18-07) 18.07.02, 09:47 Haaalo!!! Jest tu kto??????? Cholercia znów sama bede robić:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną czwartkową kawusię (18-07) 18.07.02, 09:58 Wpisaliśmy się w tym samym momencie :))) Wczoraj padłem natychmiast :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną czwartkową kawusię (18-07) 18.07.02, 09:47 Dziś siedzę w pokoju z szefową, tak więc jestem pod ostrzałem. Muszę symulować intensywną pracę. Kawa wypita duszkiem - jestem wzorowym pracownikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną czwartkową kawusię (18-07) 18.07.02, 10:58 Ja mam dziś dzień budowlany. Do tego jeszcze komputer odmawia współpracy - restart robi ok. 6 razy na godzinę. och ten LUdek Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na poranną czwartkową kawusię (25-07) 25.07.02, 09:37 Pozdrawiam ja i moja poranna kawa. Trochę dziś zaspałem i jestem lekko nieżywy. Wczoraj mój tatuś jeździł ze mną całe po południe. Nie mogę wyczuć tego okropnego samochodu ale będzie dobrze. pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Czas na poranną czwartkową kawęcję (25-07) 25.07.02, 10:08 Spałem 8,5 godziny, a wczoraj przed snem odwaliłem baaaaaaaaaaaardzo długi spacer - musiałem sobie pewne kwestie poukładać i móc mieć przemyślenia bez obciążeń. Nie powiem gdzie spacerowałem, bo i tak w to nikt nie uwierzy - w mordę nie dostałem, czyli nie jest jeszcze tak źle. Czy dwóch policjantów całujących się w radiowozie jest to widok normalny ? Idę na kawę do kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną czwartkową kawęcję (25-07) 25.07.02, 11:16 Ostatnio już nic mnie nie zdziwi... A jakiej płci byli ( oczywiście przepraszam za pytanie )? U mnnie posucha wrażeń, myśłi i czynów - chyba już przesilenie (kolejne:)))) mnie dopadło. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną czwartkową kawęcję (25-07) 25.07.02, 11:18 Przesilenie, czy tęsknota ? :)))))) To byli chłopy, szczęka mi odpadła z wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną czwartkową kawęcję (01/08) 01.08.02, 08:54 Na dzisiejszą kawę dojechałem moim nowym starym autobusem 501 (czyt.407) Żeyczę smacznej kawuni a kuleczce pogody nad morzem takiej jaka jest teraz w W- wie Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną czwartkową kawęcję (01/08) 01.08.02, 12:04 Kawy nie ma :( Latam z obiegówką po rozmaitych piętrach, choć to "tylko" 15 podpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną czwartkową kawęcję (01/08) 01.08.02, 17:37 Ale będzie?? A skąd ty masz internet? ŁOj Boze ja jam siem zapakuje - tyle towaru:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną czwartkową kawuchnę (08/08) 08.08.02, 08:27 Kawa plujka już prawie wypita, powoli zabieram się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na poranną czwartkową kawuchnę (08/08) 08.08.02, 10:26 Dziś rano miałem walne firmowe spotkanie, kawę dopijam troche zimną przegladam ogłoszenia sprzedaży samochodu i czekam z utęsknieniem 17:30 Odpowiedz Link Zgłoś
jeniffer1 Re: Czas na poranną czwartkową kawuchnę (08/08) 08.08.02, 17:22 czekam z utęsknieniem 17:30 Co tak krótko w pracy??? Do 21.00 to jest coś ;-)) PZDR dla tych co wysiorbali popołudiową kawkę Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na wieczorną czwartkową kawuchnę (15/08) 15.08.02, 23:07 POWRÓCIŁAM!!!!! Czy ktoś się za mną stęsknił? Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na wieczorną czwartkową kawuchnę (22/08) 22.08.02, 08:05 Dziś także troszeczkę niewyspany popijam kawę z mojego wiadra. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na wieczorną czwartkową kawuchnę (22/08) 22.08.02, 08:34 A gdzie to się znowu było ? I to bez Cioci KArolki? Ja też mam kubek wiadro - nowy - z psami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na wieczorną czwartkową kawuchnę (22/08) 22.08.02, 08:45 Kawę wypiłem bezczelnie szybko, teraz molestuję instrumenty biurowe. Mam dziś masę roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (29/08) 29.08.02, 08:30 Jakoś dzisiaj ta kawa wchodzi mi wyjątkowo powoli. Spać mi się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na czwartkową kawę (29/08) 29.08.02, 09:35 Dziś jestem świeży jak brzoskwinka prosto z drzewa po przespaniu 11 godzin. Kawa wypita zgodnie z zaleceniami dietowymi Do wieczorka Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (29/08) 05.09.02, 08:19 Kawa jest, ale poza kawą dziś mam w robocie sądny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na czwartkową kawę (05/09) 05.09.02, 09:17 Chyba się rybeńko nie wyspałeś. Zapomniałeś o dacie. Kawa dymi i jest w trakcie picia, w robocie wszyscy z działu wyjechali, więc mogę się trochę pouczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (12/09) 12.09.02, 08:16 Kawę zribiłem sobie taką mocną, że chyba mi pikawa stanie. Wyćwiczyłem dziś nową trasę do pracy - lepszą i omijam Wileński. Rano było tylko 5 stopni, trochę mi dupa zmarzła. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na czwartkową kawę (12/09) 12.09.02, 09:43 Dziś piję w pracy Inkę. Całkiem niezła. Rano zamarzłem! Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na czwartkową kawę (12/09) 12.09.02, 13:12 Ja w ramach powrotu do rzeczywistosci odwiedzilam dzis od godz.8 wszystkie sklep[y buydowlane i nawet dojechalam Puławską prawie do Piaseczna po lakier do klepki - kawy sagan znaczy mleko z kawą. Pozdrawiam po urlopie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (12/09) 12.09.02, 13:24 To bliżej tego lakieru nie było ? Lelu to umie Ci znależć zajęcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na czwartkową kawę (19/09) 19.09.02, 08:06 Kawę wypiłem ale i tak podtrzymuję głowę, żeby nie rąbnąć w klawiaturę. Po południu jadę na odlądanie autka. Zobaczymy co z tego będzie Nie zamarzliście? Rano były 3 stopnie jak wychodziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (19/09) 19.09.02, 08:30 Zrobiłem taki sprint do autobusu, że nawet nie poczułem chłodu. Kawa wpłynęła sama w gardło. Ciekawe o której stąd dziś wyjdę. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na czwartkową kawę (19/09) 19.09.02, 09:15 TYLKO NIE O TEJ CO WCZORAJ!!!!!!!!!!! SZANUJ SIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na czwartkową kawę (26/09) 26.09.02, 08:08 Kawa dymi na biurku czarna jak szatan. Dziś ostatni dzień wizytacji. Odliczam minuty do wyjścia Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (26/09) 26.09.02, 08:10 Dziś leży przede mną górka papierów, wszystkie na polio. Ocipieję, jeśli je opracuję. Póki co forum i kawa, praca nie zając. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (03/10) 03.10.02, 08:12 Kawa gotowa, roboty masa, ale dziś nie wyjdę stąd w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na czwartkową kawę (03/10) 03.10.02, 09:45 U mnie też kupa roboty. Dziś w Łodzi koncert TAtu. Idę na kawę a potem do labolatorium pobawić się w Adama Słodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na czwartkową kawę (03/10) 03.10.02, 09:56 U mnie dziś dzień wiszenia na telefonie i uaktualnienia bazy danych. Kawa zrobiona, wieczorem idziemy na piwko z ludzikami z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
philip_marlowe Re: Czas na czwartkową kawę (03/10) 03.10.02, 10:41 A ja płynę w przestworzach, slizgając sie na granicy miedzy jawą a snem. Już po dwóch wzmocnionych kawach i chyba czeka mnie trzecia. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na czwartkową kawę (03/10) 03.10.02, 12:01 Ja właśnie popijam kolejną kawkę. Zakupiłam sobie wczoraj nowy Maxwell House brązowy - pychotka. Do tego jeszcze wyśmienicie smakuje z nowego kubka olimpijskiego w kolorze oranż... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (03/10) 03.10.02, 12:09 Wróciłem z kolejnego szkolenia. Dobrze, że termos z lurą był w zasięgu mojej ręki. Teraz biorę się za papierki, ależ te foliowe etui śmierdzą stęchlizną. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na czwartkową kawę (03/10) 03.10.02, 12:13 I tak się elektryzują w dłoni. Kawa tak pyszna, że zrobiłam sobie jeszcze jedną. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (03/10) 03.10.02, 12:17 Wypij jeszcze kilka kubeczków i powitasz wątek kawowy pierwszym postem ok. godz. 4.30 :))) Jak po pierwszych powakacyjnych wygibach ? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na czwartkową kawę (03/10) 03.10.02, 12:36 Kostki mnie bolą. W sobotę idziemy z Ingą na zawody, ponieważ jest dzień otwarty. Mamy szansę wspólnie zdobyć pierwsze miejsce:)) Monia, odkąd mają już ustalony termin ślubu, postanowiła rzeźbić ciało... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (03/10) 03.10.02, 13:28 kuleczka napisała: > Kostki mnie bolą. W sobotę idziemy z Ingą na zawody, ponieważ jest dzień > otwarty. Mamy szansę wspólnie zdobyć pierwsze miejsce:)) > Monia, odkąd mają już ustalony termin ślubu, postanowiła rzeźbić ciało... > Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na czwartkową kawę (03/10) 03.10.02, 16:51 Wszyscy czatują na ten nasz odremontowany dół:)))) Ja jestem niepłynna finansowo, więc będą mieli ze mną kłopot. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (10/10) 10.10.02, 08:26 Dziś imieniny miesiąca. Kawa przede mną. Chęci do pracy mam dziś ogromne. (O dziwo to jest prawda). Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na czwartkową kawę (10/10) 10.10.02, 10:24 Ja dzis będę dalej rozbudowywać swój układ!!! Znów mnie prąd pokopie. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (17/10) 17.10.02, 07:57 Kawa czy herbata - mam dylemat. Chyba walnę cienkusza, bo tabletkę wolę popić herbatą. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na czwartkową kawę (17/10) 17.10.02, 08:06 Balkonik zabudowany, w całym domu wali silikonem. Zaspałem piekielnie - zwlokłem się w wyra o 6.43, nawet udało mi się wyrobić na ósmą. Siekara dymi na biurku inaczej druga połowa mojego mózgu się nie obudzi Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na czwartkową kawę (17/10) 17.10.02, 09:45 Pawła nie ma i nie moge sobie zrobić kawy!!!!!!! Na salonach moja KAwiarenka została pominięta i ktoś założył wontek:) konkrencyjny. To jawna dyskryminacja!!! Ja tak się nie bawię. BUUU. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na czwartkową kawę (17/10) 24.10.02, 08:58 Pomimo braku korka z Bródna jechałem okrągłą godzinę. Kawa wypita, teraz leci bezkofeinowa (kakao z rana wyśmienite) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na czwartkową kawę (24/10) 24.10.02, 09:03 Znów zapomniałem o dacie, ale jeszcze się nie obudziłem Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na czwartkową kawę (24/10) 24.10.02, 10:53 No przecie dobra jest data:) Kawę wypiłam - Paweł zkupił nowy słoik. Znów idę dziś do lekarza - zadzwoniła do mnie wczoraj lekarka, że da miskierowanie do lekarza w szpitalu zakaźnym. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (24/10) 24.10.02, 13:51 Kawa obalona, ciasto prawie zjedzone, czego Ci ludzie mi tu nie życzyli :) Niech się spełni choć 10 % i już będzie wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na czwartkową kawę (24/10) 24.10.02, 14:27 A jakie ciasto było? Ja też zadzwoniłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (31/10) 31.10.02, 09:13 Dziś za oknem jesiennie. Jestem bardzo niewyspany. Chyba dziś po powrocie z pracy zlegnę :) Zamiast kawy - herbatka Earl Grey. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na czwartkową kawę (31/10) 31.10.02, 11:33 Mnie dziś pobrano hektolitr krwi. Idę po południu na wyjęcie oka:) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na czwartkową kawę (7/11) 07.11.02, 09:39 Cóż to ja znów pierwszy? Troszkę mnie dziś boli głowa chyba źle spałem. Może wypita kawusia mi pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (7/11) 07.11.02, 10:36 Kawa była już tak dawno temu, że prawie nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na czwartkową kawę (7/11) 07.11.02, 11:35 Czekałam we wtorek do 22.30. Mogliście chociaż zadzwonić. Idę dziś do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (7/11) 07.11.02, 12:22 Klęczę i proszę o wybaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na czwartkową kawę (14/11) 14.11.02, 12:08 Dziś muszę koniecznie umyć auto, bo jest tak brudne że mnie sie ręce już nie domywają. Na pewno będzie padać z tej okazji deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (14/11) 14.11.02, 12:11 Kawka była już tak dawno, że prawie nie pamiętam. Dziś idę po pracy do banku - o ile będzie mi się chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na czwartkową kawę (14/11) 21.11.02, 10:22 Dlaczego nikogo jeszcze na kawce nie było? Ja zaczynam pić drugą. Wczorajsze konsultacje trwały do 21.00. Jestem wykończony. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na czwartkową kawę (21/11) 21.11.02, 16:01 Irzu data data!!!! Ja dziś się fryzowałam. Boska jestem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (21/11) 28.11.02, 09:03 Kawa wypita, była taka pyszna - i tak jej mało. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na czwartkową kawę (21/11) 28.11.02, 10:47 Pauliny Pawłownej nie ma - kawy nie ma . Łoj jak nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na czwartkową kawę (5/12) 05.12.02, 08:02 Kawa się wlewa, przed kawą zaspokoiłem sowje zapotrzebowanie na Coolę, która mi się dziś przez całą noc śniła. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (5/12) 05.12.02, 09:48 Nie powiem co mi się śniło :) Kawa obalona, tylko smak w kącikach ust jeszcze pozostał. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na czwartkową kawę (12/12) 12.12.02, 07:45 A ja już przy biurku. Kawa leniwie dymi. Zaczynam się budzić. Wczoraj znów robiłem projekt położyłem się o północy. TRAGEDIA Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na czwartkową kawę (12/12) 12.12.02, 11:08 Ja wczoraj byłam u babci Zoski - tej co sie ciagle łamie. Dzis znowu jadę do Factory. Kawa wypita. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (12/12) 12.12.02, 11:15 Ja też chcę do Factoryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Kawa wypita.(niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na czwartkową kawę (02/01/2003) 02.01.03, 08:04 Mam zaszczyt przywitać wszystkich jako pierwszy w 2003 roku na porannej kawie przy wiaderku małej północno-praskiej czarnej Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (02/01/2003) 02.01.03, 08:42 Plujka w kubeczku cieszy oko, za oknem coś mokrego i obleśnego spada z nieba. To będzie dłuuuuuugi czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (09/01/2003) 09.01.03, 11:50 Jestem po dwóch kawach, czuję się pionowo - choć rano schodziłem totalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na czwartkową kawę (09/01/2003) 09.01.03, 12:27 Dziś jestem wq..... Dziumdzia przebrałą miarkę. Mam jej dość!!!!! Nawet kawy jesze nie piłam. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (09/01/2003) 09.01.03, 12:52 kuleczka napisała: > Dziś jestem wq..... Dziumdzia przebrałą miarkę. Mam jej dość!!!!! Nawet kawy > jesze nie piłam. Za hairy małpę i za drzwi, niech skruszeje na mrozie. A Irzyk ma dziś i jutro urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na czwartkową kawę (16/01/2003) 16.01.03, 10:19 Kawa numer jeden już została obalona - do numeru drugiego potrzebuję mleka. Czekam więc grzecznie, aż Paweł pójdzie do Hali Mirowskiej i kupi Łaciate. Ponuro za oknem - a mam ochotę na choć kwadrans słonka. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na czwartkową kawę (16/01/2003) 16.01.03, 10:41 Łaciate jest fuj fuj fuj. U mnie Pawła jeszcze ni ema, więc i nie ma ani kawy ani mleka. Buuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę - smacznego IP: *.pw.edu.pl 22.02.02, 11:38 No i mamy piatek. Kolejny ciężki tydzień już minął. W perspektywie weekendowe kawki w miłym gronie. No i oczywiście PSI. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę - smacznego 22.02.02, 11:39 piję kawę numer 2 - tą sypaną, niestety jest dość smaczna. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 01.03.02, 08:18 Właśnie zrobiłem sobie numer jeden, stoi i kusi mnie:) Zaraz ją zlikwiduję, bo się skupić nie mogę, a trzebałoby popracować. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 01.03.02, 09:13 TAk sie skryłas że trudo było Cie znaleźć. Ja mam numer 1 przed oczami ale staram sie pić ją bardzo powoli. Jakie plany Mi...?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 01.03.02, 09:14 Mieliśmy się zdzichować, czy to aby aktualne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę w piątek - smacznego IP: *.pw.edu.pl 01.03.02, 10:34 Ja nie wyginam się dzisiaj z powodu zdzichowania. Musimy ustalić godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 08.03.02, 09:47 No i mija kolejny tydzień. Dzisiaj w planie mam morze bezkofeinówki - zobaczymy jak po tym będzie się zachowywać moj samotna komórka nerwowa podróżująca po zwoju nerwowym. KOBITKA KULECZKA Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 08.03.02, 10:01 Jestem po 2 kawkach, cisnienie za oknem spadlo na ryj więc jest super. Na którą Ty sie teraz wyginasz ? i do której ? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 08.03.02, 10:44 Ogólnie to ja się wyginam od 19 ( pon, śr, czw, pt ) oraz od 10.15 w niedz., ale dzis nie idę i będę w domu po 20 bo muszę dłużej zostać w robocie bo serwis przyjeżdża. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 08.03.02, 10:57 Aha. Kumam. Będą Cię serwisować ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 08.03.02, 12:56 Reaktor będą serwisować. A Ty masz ochotę sprawdzić moje przewodziki???:))) Bardzo chętnie bym Ci .... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 08.03.02, 13:08 Zabrzmiało, no, no. Planujemy ze zdzichą dziś wieczorem coś, tylko nie wiemy co. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 08.03.02, 13:53 A czy też uwzględniliście mnie w tych planach? Bo jak nie to...Mi... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 15.03 15.03.02, 09:42 Numer jeden wypity. Stres związany z wizytą wspólników już minął. Wieczorem jadę do Krakowa, muszę odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 15.03 15.03.02, 09:46 JA, choć złożona w chorobie , ni eodmówiłam sobie cudownego napoju z rana. bądź tam grzczny, wracaj cały, pamiętaj o EXTRA pocztówce, już tęsknię, CAŁUJĘ. Ps> MI... Monia się o Ciebie pytała:))))) znów.... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 15.03 15.03.02, 09:52 Co Ci dziecinko dolega ? Może ciepły okład z... jest Ci niezbedny ? Monia ! - o Matko-Sałatko, każdy ma jakąś dżumę sezonu - czyżby i ja ? Karteczkę dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 15.03 15.03.02, 09:58 Ta pogoda wpływa na mnie niezbyt pocieszjąco i chyba dopadła mnie depresyjna grypa> Okład z Ciebie chętnie bym sobie przyłożyła gdzieniegdzie:)))) Siedzę w domu z jamnikami... Dla Moni koncepcji powoli mi zaczyna brakować. Idę jutro pooglądac nową włoska knajpę na Broodnie - popatrzymy zobaczymy zjemy... Mi... ja juz tę..... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 15.03 15.03.02, 10:18 kuleczka napisał(a): > Idę jutro pooglądac nową włoska knajpę na Broodnie - popatrzymy zobaczymy > zjemy... zobaczcie, czy jest włoski kucharz obwieszony złotem. Nie jedzcie go. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 15.03 15.03.02, 10:26 Fakt, obwieszony kucharz może być ciężko srawny ( ciężki wagowo i powodujący sra.. tfu, biegunkę ) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 22.03 22.03.02, 08:33 Dziś kawa przypomina brunatną breję, ale że piątek na kalendarzu, to czniam na to i siobię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 22.03 IP: *.pw.edu.pl 22.03.02, 11:28 Ja dziś bezkofeinowa ze śmietanką w proszku - a fuj fuj!!! Ale w przyszłym już może będzie lepiej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 22.03 22.03.02, 11:40 Laska, Ty co raz później wstajesz - czy to aby nie rozpusta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 22.03 IP: *.pw.edu.pl 22.03.02, 12:23 Dziś wstałam o godzinie 6.00. O 7.30 byłam już w Hucie Luccini Warszawa. Cóż za przeżycie:)) A do kawiarni zajrzałam jak dojechałam na fabryku... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 22.03 22.03.02, 12:27 Tłumacz się, tłumacz. Aha, mapę świateł świata kumpel ustawił mi na służbowym kompie jako tapetę. Po co byłaś w hucie ? Jakieś piątkowe walcowanko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 22.03 IP: *.pw.edu.pl 22.03.02, 12:43 Taak, musiałam stracic troszku na objętości... Pojechałam jako opiekun wycieczki!!!!:)) Światła są ekstra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 22.03 22.03.02, 13:03 Opiekun ? Pewnie musiałaś kogoś wepchnąć pod suwnicę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 29.03 29.03.02, 10:18 Dziś kawa w domowym zaciszu . Z ciepłym mleczkiem i odrobiną miodu na rozkusz... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 5.04 05.04.02, 08:45 Zimno się zrobiło, wstawałem dziś 40 minut, trochę zaspałem i teraz po wejściu do firmy siorbię gorącą kawę i dochodzę do pionu. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 5.04 05.04.02, 09:19 Zimno jest bo psy moje dziś nie chciały wyjść na poranną toaletę i nawet całą noc spały ze mną:) Kawa poranna już we mnie pływa, czekam na następną. Mi... o której jutro jeździsz?? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 5.04 05.04.02, 09:28 Jutro grasuję od 12 do 14, a zatem uprasza się o zwiększoną kontrolę własnych poczynań drogowych :))) Nic mi się dziś nie chce :( Tzn. chce mi się wyjść stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 5.04 05.04.02, 09:59 Będę Cię podglądać:))))))))))) Mnie też nic się nie chce - może to przesilenie wiosenne teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 5.04 05.04.02, 13:32 O mój Boże, o mój Boże!!!!!! Dziś nawiedziła mnie w gabineci koleżanka SPUŁAW:))) Zostałam zaproszona na następny weekend?!!! Rany Julek Rany Julek ... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 5.04 05.04.02, 13:36 Przyjmij najserdeczniejsze wyrazy współczucia, sercem jest z Tobą - tylko czy Ty jesteś w stanie wybrać się do koleżaki SPUŁAW ? Może lepiej pojedźmy zwiedzić Auschwitz-Birkenau, wrażenia w sumie będą takie same. Do kawy numer 2 miałem pyszy pierniczek w polewie :) Numer 3 będzie sypana pluja :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 5.04 05.04.02, 14:24 Mogę jeszcze udać że jestem śmiertelnie chora:))) Z drugiej strony jak odwalę wizytę to znów będę miała spokój na jakieś kilka miesięcy:))))))))))) Pojadę do Kazimierza po obrazki Endo. Dziś z nowości rozwaliłam termometr i potem łaopałam te KULKI .... KAwa numer dwa i poł w przełyku, cosik ciężko mi idzie. Jakby co to mam jeszcze Mazurkasa i drożdżowe w zamrażalniku. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 12.04 12.04.02, 08:29 Idę zrobić sobie kawulca, dziś z poślizgiem, bo trenuję silną wolę. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 12.04 12.04.02, 13:46 Ja dziś z wielkim poślzgiem, ale jednak.... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 12.04 12.04.02, 13:50 Gdzieś bywała, gdy Cię nie było ? Jestem po dwóch rozpuszczalnych, teraz czas na naturalkę :))) A zatem pijmy razem. Czy jedziesz do "zpulaw" , jeśli tak to ucałuj ją ode mnie ( fuuuuuuuuuuuuu ). :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 12.04 12.04.02, 15:26 Dzś dokonywałam zamiany zakupionych wczoraj kosul męskich. Niestety jadę do Spuław, gdyz zadzwoniła i nie mogłam odmówić tak mnie naciskała:))) ale wracam szybko i zwinnie . Zamiast niej (fuuuuu) siebie ucałuję:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 12.04 12.04.02, 15:31 Korzystna zamiana :), no to ją pozdrów i powiedz że ją często wspominam ( niestety ). Wypiłem z rozpędu trzecią "puszczalską". Co za koszule i czemu wymieniałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 12.04 12.04.02, 20:11 Dokonałyśmu wczoraj z mamą kulką korzystnego zakupu koszul męskich. Po powrocie do domu ok. godziny 20.30 okazało msię , że jedn az tych koszul "posiada" wzrost 194 cm - czyli tworzy dla Lela gustowną koszulę ale nocną:)))))) Pojechałyśmy ją wymienić. Dzisiaj rano okazało sie że druga z nich na karczku ma wszytą różową kartkę którą widać:))) I która na pewno zafarbuje , więc pojechałyśmy ponownie wymieniać, ale były problemy z rozmiarem . Trzeba było zmienić sklep. A i jeszcze kupowałam skarpety męskei... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 12.04 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 20:39 Ciekawe kto w tym wątku jest mokra_cipa: irzyk, sloggi czy kuleczka? Wydaje się, że ktoś z tych dwóch pierwszych, bo to takie pogardliwe gejowskie określenie, ale kto wie, może nimfomanki też mają od czasu do czasu ochotę na pewna odmianę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 19.04 19.04.02, 08:13 Witam wszystkich amatorów porannego wzmacniacza w ten piękny piątkowy poranek pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 19.04 19.04.02, 08:34 Piję pluję z mlekiem, wstałem sam z siebie o 6.10 - to chyba nie jest normalne, no chyba, że w Skierniewicach. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 19.04 19.04.02, 08:48 Znalazłeś jeszcze coś ciekawego na temat Skierniewic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 19.04 19.04.02, 09:26 Budzik miałam nastawiony na 6.50, telefon na 7.05, drugi budzik na 7.15, a wstałam 7.40:))) Ale zdążyłam napiwć się kawy zjeść płatki Fitness i nawet umyć głowę. Teraz idę pomęczyć studentów... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 19.04 26.04.02, 08:23 Wstać mi się nie chciało, bo wczoraj trochę zabalowałem i powrót do domu nastąpił ostatnią "dwójką". Spędziłem dośc sympatyczny wieczór z kolegą A. w kilku miejscach naszej stolicy, gęba bolała mnie od gadania, nogi od chodzenia, uszka od słuchania - teraz piję kawę plujkę i do porządku się doprowadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 26.04 26.04.02, 08:24 Nawet daty nie zmieniłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 26.04 26.04.02, 09:29 A dziś nie jest 26? Ide pomęczyć studentów, potem Ci dobrą Kawe zaprzę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 26.04 26.04.02, 09:52 Naparzyłem sobie dobrej mocnej kawy i zaczynam udawać, że pracuję. Pozdr Irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 10.05 10.05.02, 08:14 Ja popijam sobie pyszną Nesce i łączę się w bólu ze Zdzichą, która pod ręką ma tylko bezkofeinową Pozdr Irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 10.05 10.05.02, 08:19 Dziś balujemy, nie wiem jakim ruchem będę się poruszał na parkiecie, bo znów spałem tylko 6 godzin.Kawka zaraz się zrobi - ostatnio pijemy plujkę, na znak poparcia dla samozaparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 10.05 10.05.02, 09:59 To coś Ty znowu robił? Ada Sari napatoczyła się:))))) O której się dziś spotrykamy? Ja mam dzisiaj prelekcje na temat Leków - ręcę mi się trzęsą - Paweł zrobił Nescę w moim ulubionym czerwonym Kubku. PS> Wczoraj w ALLO ALLo nareszczcie się dowiedziałam ską się wziął Policjant - zrzucono go... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 10.05 10.05.02, 10:01 Kuluchna, wyślij mi sms z numerem tel.do Twojej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 17.05 17.05.02, 07:41 Witam w ten bardzo smutny piątkowy poranek. Kawa jeszcze w czajniku ale zaraz sama się zrobi pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 17.05 17.05.02, 15:47 ja witam po południu - coś dzisiaj wszystko nie tak ... Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 24.05 24.05.02, 08:05 Słoneczko oczka otworzyło (znaczy się ja) miło na dworku i kawka z mleczkiem dymi na biureczku. Czyż nie jest to piękny początek piąteczku :))) Pozdr Irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 24.05 24.05.02, 09:19 Piję stażową kawkę, za oknem niemrawo - czuję, że usypiam. Zobaczymy co przyniesie czas - jestem dobrej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 24.05 24.05.02, 09:56 Ja po silnym ataku alergicznym popijam dziś kawę z cola wiśniową - niemrawo coś dziś. Potem jadę się upiększać:) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 14.06 14.06.02, 09:24 W końcu piątek. Kawa nastrajająco pozytywnie o pomagająca przetrwać czas oczekiwania do wyjścia dymi. Jakie plany weekendowe kawosze? pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 14.06 14.06.02, 09:36 Plany wee .........jakie ? A może Monar organizuje jakieś darmowe party ? Jestem gotowy na plany weekendowe nie wymagające ode mnie jakichkolwiek nakładów finansowych, n.p. sobota i niedziela przed telewizorem = 10 kWh Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 14.06 14.06.02, 10:10 Po pierwsze wczoraj nie pojawił się mój post na temat szczególowego opisu egzaminu - jestem zdegustowana:( Ja musze rodziców wyprawić za granic i będę free - czyli opędzała się od Ludzika. Mama poinformowała mnie że niestety chwilowo nie może mi pozostawić pieniędzy na życie i zmuszona będę założyć ze swoich - czyli marny los mnie czeka - do końca miesiąca będę musiałą przeżyć za 30 zeta -TRAGEDIA!!!:))))) Poza tm jestem łotwarta na wsio... Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 21.06 21.06.02, 08:01 Troszkę podłamany wczorajszym drugim niepowodzeniem ale gotów do walki za kółkiem w next piątnik z dymiącą kawusią pozdrawia Was irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - smacznego 21.06 21.06.02, 09:06 Ja jak zdawałam , a to było w erze paleozoicznej:))))))) to były maluchy. No więc wsiadłam sobie do tego malucha - wszystkie manewry obowiązywały - i odwaliłam prawie wszystkie manewry i tylko górka mi pozostała. Wdrapała się Kooleczka w maluszku na tę górkę , i........ przy zaciąganiu ręcznego został mi on w ręku a samochód zjechał tyłem do płota:)))) Pan mi bardzo podziękował. Jak Małgocha usiłowała zrobić prawojazdy to przepytywali ze znaków. Dostała rzekreśloną trąbkę. Po krótkim zastanowieniu walnęła:"zakaz wjazdu orkiestrom dętym":))))))) Don't ya worrry!!!!!!!! Zmuszona jetem do pójścia do roboty bo mnie inczej wywalą, uuuuuu Caffee Frappee stoi i gardło boli. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - 21.06 21.06.02, 09:43 Siedzę przy biurku i przeciekam miejscami. Jeszcze przez pół godziny mam słońce wprost w okno. Kawa obalona, tonic się chłodzi. Oby do 18. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - 21.06 21.06.02, 10:15 Ja mam w robocie slonce od wszchodu do zachodu. Do tego brak lodówki, uuuuuuu. Dzisiaj to ja zejdę. Mam na swoich krągłościach przezroczystą bluzkę z automatycznie rozpinającymi się guzikami. Dziś muszę pojechać za Łomianki po parapety. aj aj aj pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - 21.06 21.06.02, 10:21 kuleczka napisał(a): > Ja mam w robocie slonce od wszchodu do zachodu. Do tego brak lodówki, uuuuuuu. > Dzisiaj to ja zejdę. Mam na swoich krągłościach przezroczystą bluzkę z > automatycznie rozpinającymi się guzikami. To Ludzio dziś padnie z przegrzania :)))) > Dziś muszę pojechać za Łomianki po parapety. aj aj aj W taką pogodę to sama przyjemność :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - 21.06 21.06.02, 10:41 LUd ma zakaz pojawiania się u mnie na górze oraz zakaz 30 minutowego odprowadzania mnie do samochodu:))))) Wczoraj grałam w Fifę 2001 i zostałam mistrzem świata! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - 21.06 21.06.02, 11:13 kuleczka napisał(a): > LUd ma zakaz pojawiania się u mnie na górze oraz zakaz 30 minutowego > odprowadzania mnie do samochodu:))))) > Wczoraj grałam w Fifę 2001 i zostałam mistrzem świata! Kto i czemu zakaz ten wprowadził ? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - 21.06 21.06.02, 12:15 Ja wprowadziłam te zakazy. Zakaz nr1 - aby nie przesiadywał u mnie cały dzień w "gabinecie" bo pierwsze primo nie moge sie skupić i nic nie robię, a po drugie primo - profesor docent krzywo patrzy. Zakaz nr2 - odprowadza mnie do samochodu, jedzie kawałek i potem nie chce wyjść z tego samochodu - a Ja jak wychodzę od niego to znaczy, że nie mam już czasu aby z nim byc a nie po to coby z nim na Wisłostradzie posiedzieć w samochodzie ok godziny. Ja wiem - okropna jestem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na poranną kawę w piątek - 28.06 28.06.02, 08:17 Nastawienie pozytywne, o dziwo nie zasypiam nad kawą. Wczoraj jazdy poszły mi idealnie. Całuje Was prosto w serce Irzyk i jego kawa Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - 28.06 28.06.02, 09:40 Spałem długo, teraz pospałbym jeszcze, patrzę za okno i biorą mnie dreszcze. Teraz będę się cucił kawą. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - 28.06 28.06.02, 10:07 Ja dziś idę się fryzować. Chwilowo siedzę w negliżu i podziwiam swoje nogi, które ostatnimi czasy straciły na obwodzie:))))) Życie jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na poranną kawę w piątek - 05.07 05.07.02, 08:03 Witam wszystkich miłośników porannej dawki pobudzającej do życia kofeinki w ten chłodny aczkolwiek bardzo przyjemny poranek Trochę wczoraj się przypiekłem rakowo na brzusiu (a miało być najsłabsze łóżko) pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - 05.07 05.07.02, 09:15 No ładnie ładnie.... Ja siedzę w wałakch na głowie nad kubkiem nektaru bogów. Właśnie dzwoniła Joanna Od Oka i dostała się do Katowic na reżyserię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - 05.07 05.07.02, 09:32 kuleczka napisał(a): > No ładnie ładnie.... > Ja siedzę w wałakch na głowie nad kubkiem nektaru bogów. Właśnie dzwoniła > Joanna Od Oka i dostała się do Katowic na reżyserię!!! Nareszcie nasza Jednoczka będzie mogła zacząć się realizować. Mam na głowie COŚ, wstałem rano i było za mało czasu na gelowanie - a poszedłem spać z mopkrą głową - Andy Warhol wymiękałby przy mnie. Kawka jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - 05.07 05.07.02, 10:12 Zachowaj dla potomnych:)))) Zakupiłam sobie nowy gel pt. totalny chos! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - 05.07 05.07.02, 10:22 Jak będę złośliwy to nie tknę fryzury przez jakiś czas. Kawyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, muszę iść po drugą bo umrę Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - 05.07 05.07.02, 11:15 A dlaczego masz być złośliwy?? Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na poranną kawę w piątek - 05.07 05.07.02, 12:18 Przy najbliższej okazji muszę przetestować ten Twój nowy GEL pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - (12.07) 12.07.02, 11:13 Kawę wypiłem godzinę temu, już nie pamiętam jak smakowała. Pracy full, ale dziś piątek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - 12.07 12.07.02, 11:21 Dziś wieszam folie aluminiową na okna, coby było chłodniej. Odblaskowym do wierzchu... Kawa wypita...Cola w zamrażalniku. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - [19.07] 19.07.02, 09:48 Kawa dziś strasznie mocna, w ramach lenistwa na śniadanie 3 drożdzówki. Jest piątek :) Roboty moc, ale przede mną dwa dni wolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - [19.07] 19.07.02, 11:47 U mnie dziś ostatni dzień pożegnań - od jutra jestem słomianą wdową:))) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na poranną kawę w piątek - [26.07] 26.07.02, 09:00 W super nastroju stąpam z nogi na nogę czekając na 16:30 i WEEKEND Kawa oczywiście już wypita. pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - [26.07] 26.07.02, 09:39 Kawa jest, chęci do jakiejkolwiek pracy zerowe, bo co ja się tu będę wysilał. Wczoraj miałem miły wieczór, poznałem kilkoro fajnych ludzi. Zjadłem kilka kawałków kiełbachy z grilla i jacyś ludzie przywieźli mnie pod sam dom. Teraz piję kawę i symuluję czynności biurowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na urlopową kawę w piątek - [02.07] 01.08.02, 21:38 Ja od dziś jestem na urlopie. Popijając kawę będę o was pamiętać. Do zobaczenia za dwa tygodnie! Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na urlopową kawę w piątek - [02.08] 02.08.02, 08:06 Już zaczynamy tęsknić. Kawa zaczyna być pita. Dziś irzyk na cały wieczór i noc dostał od tatusia samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na urlopową kawę w piątek - [02.08] 02.08.02, 13:21 Dziś zginę jadąc obok Irzyka Wąsotorpedą - ale życie miałem piękne i bogate. Nawet w mega biurocu zdążyłem popracować. Kawa - czarna sypana pluja nawet jakoś mi weszła. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na urlopową kawę w piątek - [02.08] 02.08.02, 14:47 Dlaczego tak źle oceniasz moje umiejętności? Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na urlopową kawę w piątek - [02.08] 02.08.02, 14:48 Dlaczego tak źle oceniasz moje umiejętności? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na urlopową kawę w piątek - [09.08] 09.08.02, 08:00 Idę sobie machnąć kawkę, plany weekendowe chyba ulegną znacznym zmianom. Czy na gorsze ? Czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na urlopową kawę w piątek - [09.08] 09.08.02, 11:09 Szybkie 2 kawki na rozbudzenie i bardzo długi i aktywny dzień u szefa na Mazurach. Zaraz wyjeżdzam a od poniedziałku tydzień urlopiku. Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na urlopową kawę w piątek - [09.08] 09.08.02, 11:17 W ten prosty sposób kawę będę pił sam :( Będzie więcej dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na kawę w piątek - [16.08] 16.08.02, 08:02 Piję poranną kawkę, patrzę na Wolę roziskrzoną porannym słonkiem i myślę, że mogłaby być już 17.00 :)) Póki co biorę się do roboty. Kulista - dobrze, że już jesteś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na kawę w piątek - [23.08] 23.08.02, 08:00 Cześć misie kawowe, stawiam się na nogi przed dzisiejszą nocą, mam nadzieję, że nikt nie wymięka Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na kawę w piątek - [23.08] 23.08.02, 08:09 Kawa jest, pyszna :)))) Postaram się nie zmięknąć, ale jak zeszły piątek pokazał w ukropie szybko więdnę. Do boju. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na kawę w piątek - [23.08] 23.08.02, 08:25 Trzeba będzie wystąpić w jakimś stroju pół porno :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na kawę w piątek - [23.08] 23.08.02, 09:41 Jeżeli będzie bardzo gorąco i bardzo duszno to ja wychodzę, niestety, mój organizm wtedy bardzo dziwnie się zachowuje i trzeba wzywać pogotowie. Ja już po kawie jestem też. Chciałabym poerócić do domu ok.3 - czy to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na kawę w piątek - [30.08] 30.08.02, 08:28 I jak tu nie czuć się gwiazdą. 158 wątków na mój temat, z reguły monotematyczne i przez to śmieszne. Czuję się świetnie i mam piątkowe podejście do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na kawę w piątek - [30.08] 30.08.02, 09:25 Lekko niewyspany popijam śniadaniową czarnuchę z cukrem. Co z wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na kawę w piątek - [06.09] 06.09.02, 08:22 Kawa w kubełku jest, czeka mnie bardzo długi dzień pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na kawę w piątek - [06.09] 06.09.02, 09:53 Zauważyłem, że ostatnio trochę się przepracowujesz! Musimy pomyśleć o jakimś odpoczynku weekendowym dla Cię. Kawusia na biurku trochę spóźniona z powodu korka giganta we Włochach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re:Czas na kawę w piątek - [06.09] IP: 195.116.48.* 12.09.02, 20:07 No to jesteś 8 kg młodszy. Jak wyglądasz w wersji odchudzonej? Aha - GRATULUJĘ!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na kawę w piątek - [13.09] 13.09.02, 08:06 No to wczoraj zapadłem się w sen, tak - że wstałem dopiero dziś rano. Idę sobie walnąć kawulca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re:Czas na kawę w piątek - [13.09] IP: *.waw.cdp.pl 13.09.02, 09:28 ale dlaczego 13 ? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na kawę w piątek - [13.09] 13.09.02, 10:05 Co 13? Ja mam dość remontów!!!!!!!!!!!!! Idę w końcu na kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na kawę w piątek - [20.09] 20.09.02, 08:34 Dziś kawa zlikwidowana w tempie super-ekspressu. Biorę w łapkę laptop i spadam na cały dzień w świat. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na kawę w piątek - [20.09] 20.09.02, 09:37 Jeszcze dziś czuję, że wczoraj bolała mnie głowa. Z kawą nie przesadzam żeby znów mnie migrena nie złapała. O 16:40 wyjazd do Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na kawę w piątek - [20.09] 20.09.02, 09:46 irzyk napisał: > Jeszcze dziś czuję, że wczoraj bolała mnie głowa. Z kawą nie przesadzam żeby > znów mnie migrena nie złapała. > O 16:40 wyjazd do Łodzi. > Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na kawę w piątek - [27.09] 27.09.02, 08:38 Kawę już mam. Za oknem pięknie pada. Odpowiedz Link Zgłoś
philip_marlowe Re:Czas na kawę w piątek - [27.09] 27.09.02, 08:43 A ja dorzucę małą kropelkę czegoś mocniejszego i zapalę sobie papieroska. A potem do roboty. Kurde, jak ja nie lubię deszczowych poranków. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na kawę w piątek - [27.09] 27.09.02, 08:48 Kocham deszczową pogodę. Czy każdą poranną kawę wzmacniasz ? Masz super zdrową wątrobę. Mnie po wzmocnionej kawie nie chce się pracować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na kawę w piątek - [27.09] 27.09.02, 10:41 Kawa już wypita, dzień leci szybko, roboty dużo. ALE JUŻ PIĄTEK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
philip_marlowe Re:Czas na kawę w piątek - [27.09] 27.09.02, 10:56 Watroba w porzadku, a w moim zawodzie znieczulenie to rzecz niezbędna. A poranek z małym łyczkiem czegoś na rozgrzewke poprawia krażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na kawę w piątek - [27.09] 04.10.02, 08:29 Kawka jest, masa roboty nadal też jest. Za oknem piękny mglisty poranek. Kierowca prowadził autobus linii E3 w tempie 30 km/h Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na kawę w piątek - [04.10] 04.10.02, 08:31 Daty oczywiście nie zmieniłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na kawę w piątek - [04.10] 04.10.02, 10:49 Ja wczoraj zgubiłam po gimnastyce majtasy i koszulkę. Cała w nerwach poleciałam na gimnastiorkę dziś rano i były!!! PAni mnie przepytałą z wyglądu mojego stroju - tet zdałam i mam znów. Kawy na razie niet bo Pawła nie ma a tam schowany mam mój olompijski kubek przed dziumdzią i moją nową kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na kawę w piątek - [04.10] 04.10.02, 11:15 Wypite wiadra kawy przestałem liczyć, żeby mi z wrażenia serce nie stanęło. Panicznie jestem niewyspany i do tego szkółka się zaczyna i zajęcia do 19:15 Chyba dziś już zejdę Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na kawę w piątek - [04.10] 04.10.02, 11:38 No uczonym chce się być....:))))))))) Przyszedł etylen, lecę się upić. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na kawę w piątek - [11.10] 11.10.02, 09:55 idę zrobić kawę numer dwa. spaaaaaać mi się chce. chęci do pracy typowo piątkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na kawę w piątek - [11.10] 11.10.02, 10:19 Chęci nie za wielkie, żeby się nie rozpędzić z robotą. Jakoś nie chce mi się iść do szkoły Kawy wypiłem 2 i nawet się obudziłem Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na kawę w piątek - [11.10] 11.10.02, 12:35 Ulatałam się , że mi nogi odmawiaja posłuszeństwa::) Kawa jest ciacho też tylko pracować się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na kawę w piątek - [18.10] 18.10.02, 08:53 Kawy jeszcze brak, najpierw piguła. Atmosfera bardzo piątkowa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na kawę w piątek - [18.10] 18.10.02, 11:20 Kawa jest, Merci jakieś takie stare - pobielałe. Paweł raczy mnie dziś Beethovenem. Param param tam tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na kawę w piątek - [18.10] 18.10.02, 14:58 Nie myśleliście chyba, że zapomniałem o Was dzisiaj. Wpisuję się dopiero o tej godzinie, gdyż dopiero obudziłem się w pełni. NARESZCIE WOLNY WEEKEND!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na kawę w piątek - [25.10] 25.10.02, 08:17 Znów SZKOŁA :((( Dziś już troszkę lepiej z wyspaniem, kawa z ekspresu z mlekiem w trakcie wlewania w siebie. Kochanie napisz koniecznie co w tym szpitalu Ci powiedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na kawę w piątek - [25.10] 25.10.02, 09:57 Kawa zrobiona :) Szkoda, że mogę wypić tylko jedną. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na kawę w piątek - [25.10] 25.10.02, 11:14 No więc chorować można między 8 a 14. Tylko wtedy sa zapisy. Te w rejestracji jak im pokazałam wyniki zrobiły wytrzeszcz oczu i zamiast na grudzień zapisały mnie na 4 listopada. I jak tu człowiek ma być zdrowy psychiatrycznie? Idę na kawę do Pawła - kupiłam mleczko. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na kawę w piątek - [1.11] 01.11.02, 14:05 Witam w słoneczne popołudnie dnia Wszystkich Świętych. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na kawę w piątek - [8.11] 08.11.02, 09:48 I znów będzie długi weekend. Dziś biegnę do fryzjera zrobić się na ubóstwo. Wczoraj byłem u sister. Jechałem 40km/h i nikt mnie nie wyprzedzał taka milutka szklaneczka na drodze była. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na kawę w piątek - [8.11] 08.11.02, 10:44 Dzisiaj jest kolejny trudny dzień. Wczoraj oberwało się Ludowi za nic w sumie - a może za całokształt? Pawła nie ma więc kawy też nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na kawę w piątek - [15.11] 15.11.02, 07:31 Projekt zrobiony, dzięki 5 księgom pt. Statystyka i Tablice statystyczne, jeszcze tylko przepisać ładnie na kompie. Położyłem się o 1:00. Kawa już czeka na wypicie. Wyglądam jak małe zombi po 4,5 godzinach snu. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na kawę w piątek - [15.11] 15.11.02, 12:01 Widzę, żę poznajesz tajniki wiedzy:))) Cieszę się że mogłam Cię naprowadzić (cóż za nieskromność). Kawa wypita, racuch pączkowy z jabłkiem zeżarty. Może by zacząć coś robić?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na kawę w piątek - [22.11] 22.11.02, 09:59 Kawy dwie wypite, do szkółki dziś się udaję. Możeby się tak jakoś na niedzierlę umówić Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na kawę w piątek - [22.11] 22.11.02, 10:07 Kawa stoi przede mną. Niedziela - jak macie jakiś pomysł czekam na znak. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na kawę w piątek - [22.11] 22.11.02, 12:29 Ja bylam w nocy w kinie - jestem taka nieprzytomna że nie wiem co. Ja mam dziadka i rodzina wraca wiec dzis nie moge dac konkretnej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na południową kawę w piątek - [29.11] 29.11.02, 12:57 Jakoś nikt się dziś nie kawuje??? Ja clapnąłem jedną a porządną. O 16.00 spotkanie z wielkim szefem europejskim (super) Do zobaczyska wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na południową kawę w piątek - [29.11] 29.11.02, 17:02 Ja dzis jakas taka zabiegana jestem.Kawy byly dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na poranną kawę w piątek - [06.11] 06.12.02, 07:52 Nareszcie piątek. Dziś idę do szkoły więc wychodzę o 13:15 i dobrze bo chyba bym już dzisiaj zwariował jakbym miał tu siedzieć do końca. Z roztargnienia zapomniałem telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - [13.12] 13.12.02, 13:09 Kawa była, ale już dawno się z kubka zmyła. Jedna kawa to jest jednak bardzo, ale to bardzo mało. Dziś po pracy muszę pozwiedzać apteki w poszukiwaniu leku na nerki. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na poranną kawę w piątek - [27.12] 27.12.02, 08:00 Mam nadzieję, że nikt się za bardzo nie przejadł w Święta. Kawkę właśnie zaczynam popijać przed tym leniwym dniem. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - [27.12] 27.12.02, 08:36 Kawa "Gala", czyli pluja na max. Dobrze, że mąkę jeszcze mam i da się to przełknąć. Oj, dziś będzie tu ciężko wysiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - [03.1.2003] 03.01.03, 08:33 Kończę plujkę, zanim kupię coś nowego muszę się jej pozbyć metodą naturalną. Za oknem pogoda piękna jak kupa. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re:Czas na poranną kawę w piątek - [03.1.2003] 03.01.03, 14:21 Właśnie skończyłem pić drugę kawuchnę. Zaraz skoczę na herbę. Pogoda nie napawa optymizmem Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - [10.1.2003] 10.01.03, 09:12 Kawa była, ale się zmyła. Stanowczo mam za mały kubek - przynajmniej jak na piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - [24.1.2003] 24.01.03, 14:01 Kawa samontna:) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - [7.2.2003] 07.02.03, 10:07 Kawy dziś w pracy niet. Mówi się trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re:Czas na poranną kawę w piątek - [28.02.03] 28.02.03, 10:27 Samotna jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - [28.02.03] 28.02.03, 11:08 kuleczka napisała: > Samotna jestem. Jak bardzo i w jakim sensie samotną jesteś? Z przymusu czy z chęci? Kawę piję - czarną i baaaaardzo słodką. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - [21.03.03] 21.03.03, 20:44 Właśnie jestem u Kuleczki, która zrobiła mi pyszniastą kawkę - czytającym smacznego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:Czas na poranną kawę w piątek - [09.05.03] 09.05.03, 21:30 Z nad kawy u Kuleczki pozdrawiam współ-kawoszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę - smacznego 23.02.02, 08:49 A to już sobota - przed wyjściem na bazarek należy napoić swój organizm ciepłym napojem "zdrowotny" , co też czynię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę - smacznego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 15:01 Oczy mi opadły tak mocno, że jakiś przyrząd by się przydał aby je podciągnąć. Zastanawiałam się dlaczego tak sie dzieje. Okazało się że nie piłam drugiej kawki w dniu dzisiejszym!!! Ktoś chętny? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Czas na poranną kawę - smacznego 23.02.02, 15:08 Gość portalu: kuleczka napisał(a): > Oczy mi opadły tak mocno, że jakiś przyrząd by się przydał aby je podciągnąć. > Zastanawiałam się dlaczego tak sie dzieje. Okazało się że nie piłam drugiej > kawki w dniu dzisiejszym!!! Ktoś chętny? Pozwól, że ja się dołączę ze swoją kawą po-basenową i po-obiednią. A do kawy serniczek na kruchym spodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę - smacznego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 15:38 Ty to kusić potrafisz, oj potrafisz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na niedzielną poranną kawę - smacznego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 10:09 Dziś w celu polepszenia wydolności weekendowej kawa w wiadrze. Bez ciasteczka niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Czas na niedzielną poranną kawę - smacznego 24.02.02, 11:54 Ostatni raz kawę (zbożową) w wiadrze widziałem na krupnej strojce socjalizma EC Kawęczyn, jako popitkę do zupy renegeracyjnej w wkładką mięsną. Gorzka była (w kuchni kradli cukier) i obrzydliwa jak rzadko co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę - smacznego IP: *.pw.edu.pl 25.02.02, 10:42 U mnie dzisiaj w robocie jacys robotnicy się kręcą i nie mozna sę skupić nad oparami. Ale nicto delektujemy sie naparem i hałasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę -już wtorek - smacznego IP: *.pw.edu.pl 26.02.02, 10:13 Ja po jednej, przed kolejną. M... do wieczora - krówki czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę -już wtorek - smacznego 26.02.02, 10:15 Jestem po kawce numer 1, dziś o 19 jeżdzę, więc chyba prosto zza kierownicy dotrę do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę -już wtorek - smacznego IP: *.pw.edu.pl 26.02.02, 12:15 Czyli czekam po 20. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Czas na poranną kawę -już wtorek - smacznego 26.02.02, 13:27 A może wsiedlibyście w Kulomiot i przyjechali do ciotki zdzichy? Będzie mi cieplej. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę -już wtorek - smacznego 26.02.02, 13:39 Jestem rozwarty na propozycję, nie wiem jak kulka ? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Czas na poranną kawę -już wtorek - smacznego 26.02.02, 13:47 Zmień sobie nicka na "rozwarty" i rozewrzyj równiez Kulkę. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę -już wtorek - smacznego 26.02.02, 13:52 Póki co świetnie się bawię z panem_lagą na ogólnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę -już wtorek - smacznego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 16:52 Do mnie ma wpasc Monia ok.18 a jak sobie pojdzie to przyjedziemy Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Czas na poranną kawę -już wtorek - smacznego 27.02.02, 22:41 Metodą dedukcji doszedłem do wniosku, że dzisiejszy dzień był dniem bez kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Czas na poranną kawę -już wtorek - smacznego 27.02.02, 22:45 palker napisał(a): > Metodą dedukcji doszedłem do wniosku, że dzisiejszy dzień był dniem bez kawy. Oczywiście, w dolnej części wątku. Bo w srodkowej, starym zwyczajem, kawa się dzisiaj lała strumieniami :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę -już wtorek - smacznego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 23:00 Nie da się żyć bez kawy. Kawa żyje swoim życiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Czas na poranną kawę -już wtorek - smacznego 27.02.02, 23:32 Gość portalu: kuleczka napisał(a): > Nie da się żyć bez kawy. Kawa żyje swoim życiem:))) Samo życie. Jest taki serial na Polsacie. Mój ulubiony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę w łikięd- smacznego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 11:40 Mnie coś dziś ciężko wchodzi. Pierwszą sączę od rana i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w łikięd- smacznego 04.05.02, 10:39 Kim jest Kuba ? Kuba to właściciel mieszkania, w którym goszczę. Wypił mleko, ale to nie miało wpływu na ilość wypitej przeze mnie kawy. Dziwna ta łasińska dieta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w łikięd- smacznego 05.05.02, 11:04 Kraków - nie Kraków, łykęd - nie łykęd; kawa ma lać się strumieniami i leje się. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę w łikięd- smacznego 05.05.02, 14:06 U mnie leje się - w Asinie wypiłam 6 takich że serce robiło umca umca - Edith Piaf nie była w stanie go zagłuszyć:))))) Teraz w domowym zaciszu popijam Kaffee Frappe.... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Czas na poranną kawę w sobotę ( 07.09 )- smacznego 07.09.02, 12:26 Piję kawę w biurze, za oknem sobotnie południe w Centrum. Mało ludzi, mało samochodów - a ja pracuję. Nie szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Czas na poranną kawę - smacznego IP: *.waw.cdp.pl 02.03.02, 14:47 Kawka może mało poranna, za to niezła - z kawiarenki Tchibo:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy Re: Czas na poranną kawę - smacznego 13.03.02, 07:46 Co tam dlaczgo tu jeszcze nikogo nie ma i nikt tu nie zlopie kawy lub moze innego jabola, biegiem mi sie tu pojawic bo nie recze za siebie. Wasz netowy poszukiwacz i pozeracz waszych dusz. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Czas na poranną kawę w niedzielę ( 8.09)smacznego 08.09.02, 13:38 Kawa i wafelki i błogie niedzielne lenistwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w niedzielę (29.09) 29.09.02, 16:34 Kawa jest mocno popołudniowa, ale w niedzielę poranek jest ok. 14. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę w niedzielę (29.09) 03.11.02, 13:01 Kawy kawy kawy!!!! Mam cisteczka od Spuław - nawet niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w niedzielę (22.12) 22.12.02, 21:14 Dziś były 3 kawy - nerki chyba na noc wystawię na balkon. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w niedzielę (26.01) 26.01.03, 16:12 Kawa jest pyszna - szczególnie po długim spacerze. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w niedzielę (9.02) 09.02.03, 13:08 Kawa w gościnnych progach spożywanąś jest. W domku będzie numer 2 - bo inaczej umrę. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w niedzielę (2.03) 02.03.03, 20:40 Kawa była dziś razy 2. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę w niedzielę (30.03) 30.03.03, 14:21 Jak co niedzielę - 2 kawy to podstawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Czas na poranną kawę w niedzielę (30.03) 18.05.03, 16:17 Dwie kawy - choć z tą druga były problemy, bo ziarna zabrakło. Z trzecią czekam na Sloggiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: ';-)) 13.03.02, 08:22 Mam w pracy imieniny niejakiej Krychy, kuchnia zablokowana. Poza tym cos w lodówce zdechło i nie ma odważnego, żeby wyjąć mleko - a kawa bez mleka to dla mnie nie kawa. Muszę się uzbroić w cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: ';-)) 13.03.02, 08:32 ja poranną na pół nielegalną kawę zaliczyłam za kwadransik powinnam dostać ta legalną :) nie miałam zbyt dużego problemu odnaleźć należyty wątek... u mnie "kole" Poznania nie najlepiej z pogadą, ale skoro i tak jestem w p... to co mi szkodzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: ';-)) IP: *.pw.edu.pl 13.03.02, 09:16 CZy to dlatego w tak dziwnym miejscu się wpisałeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: ';-)) 13.03.02, 09:55 Gość portalu: kuleczka napisał(a): > CZy to dlatego w tak dziwnym miejscu się wpisałeś??? czy to do mnie? Dzyt - to byc kobitka dziwne miejsce?, bom nie z okolic Warszawy? :) odpisi mi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Czas na poranną kawę - smacznego 20.03.02, 21:43 W tym wątku wolę się nie odzywać. Zrobił się tak przytulnie prywatny, że zagladąjąc tu mam uczucie, jakbym się włamywał do cudzej skrzynki na listy :-)) Poprzestaję zatem na pozdrowieniach i szybko uciekam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czas na poranną kawę - smacznego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 22:01 Miło Cię mój drogi przyjacielu widzieć on-line. Popij z nami czasem kawkę - wszystkim dobrze to zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Czas na poranną kawę - smacznego 20.03.02, 22:11 Gość portalu: kuleczka napisał(a): > Miło Cię mój drogi przyjacielu widzieć on-line. Popij z nami czasem kawkę - > wszystkim dobrze to zrobi. Ja również cieszę się niepomiernie, że udało mi się wywabić cię na światło nocne:- )) Za wyjatkiem wikendów, nie mam szans na zastosowanie się do przewodniego tytułu wątku, czyli na poranną internautyczną kawę:-)) Ale duszą jestem za wami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lena^ Re: Czas na poranną kawę - smacznego 08.04.02, 22:28 Przed południem i po południu muszę niestety zajmować się zarabianiem na życie i na Internetowe przyjemnosci nie moge sobie pozwolić:-(. Kawy też nie lubię bo jestem zagorzałą herbaciarą z czajnikiem w herbie. Ale jakby ktoś tu wieczorami kawę pijał, to bym ze swoją filizanka herbaty chętnie się przyłączyła:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mokra_cipa Re: Czas na poranną kawę - smacznego 10.04.02, 11:43 Raczej juz czas mo poludniowa kawke, idzie ktos ze mna? Odpowiedz Link Zgłoś
lena^ Re: Czas na poranną kawę - smacznego 12.04.02, 00:27 Rozumiem, że ma mnie to skutecznie zniechęcić do bywania w tym ekskluzywnym wątku. Dla osuszenia może warto nosić Pampersy. Z reumatyzmem nie ma żartów. Odpowiedz Link Zgłoś
jeniffer1 Re: Czas na poranną kawę - smacznego 13.04.02, 19:25 Życzę wszystkim pracującym w sobotę wieczorem smacznej kawy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorian Re: Czas na poranną kawę - smacznego IP: 213.195.132.* 18.04.02, 01:30 Sloggiemu i Zdzisze z dedykacją i z nadzieją, że spokojnie i ze zrozumieniem przeczytają - dedykuję tę garść definicji i norm prawnych. Żeby mieli pewność, co do tego, co zrobili. Ład społeczny, porządek wynikający z organizacji życia społecznego, oparty na pewnych zasadach, normach i wartościach. Sposób zachowania poszczególnych jednostek i zbiorowości wobec siebie wyznaczony przez prawo, moralność, obyczaje, tradycje, systemy światopoglądowe, ideologiczne, uznawane wartości. Jeżeli podstawą ładu społecznego jest współpraca, umiejętność uzgadniania rozbieżnych interesów, consensus, akceptowanie przez członków zbiorowości wspólnej hierarchii wartości, wówczas następuje rozwój i postęp; w przeciwnym wypadku dochodzi do działań destrukcyjnych, konfliktowych, które powodują dezorganizację zagrażającą rozpadem określonej zbiorowości. Tajemnica korespondencji, oznacza, iż wszystko, co jest przedmiotem przekazu od nadawcy do adresata, należy wyłącznie do tych osób, z wyjątkiem sytuacji, gdy wyrażą one zgodę na udostępnienie również innym informacji, które między sobą przekazują. Tajemnica korespondencji jest istotną częścią składową prawa do poszanowania życia prywatnego, w tym również do poszanowania jej tajemnicy. Naruszenie tajemnicy korespondencji podlega karze z mocy prawa. W sytuacjach szczególnych (np. związanych ze ściganiem poważnych przestępstw) przepisy zezwalają na naruszenie tajemnicy korespondencji. Tajemnica korespondencji w kodeksie karnym Art. 267 § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym. § 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie. § 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego. Wyciąg z kodeksu cywilnego dotyczący m.in. tajemnicy korespondencji: Art. 23. Dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochrona prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach. Art. 24. § 1.Ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania, chyba ze nie jest ono bezprawne. W razie dokonanego naruszenia może on takze żądać, ażeby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie. Na zasadach przewidzianych w kodeksie może on również zadąć zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na wskazany cel społeczny Poczta elektroniczna / Usenet (netykieta) 1. Nie wysyłaj do listy czy grupy dyskusyjnej informacji niepotrzebnych, które zabierają odbiorcom miejsce na dysku, czas potrzebny do odczytania choćby nagłówka czy przyczyniają się do przeciążenia łączy internetowych (szum informacyjny). 2. Nie stosuj zbyt rozbudowanych sygnatur, czyli podpisów pod listami do list / grup dyskusyjnych. 3. W polu "temat" (ang. "subject") poczty wysyłanej nie wpisuj długich tekstów; z drugiej strony dbaj o to, aby temat w sposób zrozumiały określał treść Twojego listu. 4. Nie wysyłaj do list / grup dyskusyjnych dużych plików, np. oprogramowania, które jest powszechnie dostępne np. na serwerach, ftp. Wystarczy informacja, gdzie zainteresowany może takie pliki uzyskać. 5. Nie nadużywaj dużych liter. Zgodnie z ogólnie przyjętą konwencją, oznaczają one w sieci podniesiony głos lub nawet krzyk. 6. Zanim zastosujesz polskie litery ("ogonki"), upewnij się, że systemy pocztowe, które prześlą list dalej, nie zniekształcą treści do tego stopnia, że listu nie da się przeczytać. Standardowo poczta zapewnia przesyłanie danych 7- bitowych, co oznacza, że nie prześle w sposób prawidłowy znaków niestandardowych, np. polskich znaków diakrytycznych (powstaną "krzaczki"). 7. Do list / grup dyskusyjnych pisz na temat. Przede wszystkim nie jest mile widziane rozsyłanie materiałów reklamowych (chyba, że w grupie temu poświęconej) (patrz poniżej - spam) lub też "łańcuszków szczęścia". 8. Jeżeli jesteś "nowicjuszem" w grupie i chcesz spytać, np. o coś, czego nie wiesz lub nie rozumiesz, to przed wysłaniem zapytania do innych członków listy / grupy warto sprawdzić, czy odpowiedź nie została już udzielona wcześniej i nie czeka w archiwach grupy lub w często spotykanym dokumencie FAQ (ang.frequently asked questions), który właśnie w celu odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania został przygotowany. 9. Nie używaj wulgaryzmów w listach. Jeżeli koniecznie musisz to robić, zamieść na początku listu informację "flame on", co powszechnie oznacza, że treść zawiera wulgaryzmy. Nie naruszaj dobrych obyczajów, dobrego smaku; nie prowokuj, nie atakuj. 10. Nie publikuj w liście / grupie dyskusyjnej listu, który otrzymałeś "prywatnie", bez zgody nadawcy (tajemnica korespondencji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeniffer Re: Czas na poranną kawę - smacznego IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.04.02, 08:46 Dorian to miejsce na kawę a nie na powtórki z ogólnego!!! Wszystkich kawowiczów pozdrawiam. Dzisiaj kawę dostałam. Smacznego i wystawcie od czasu do czasu ryjki w kierunku słoneczka. Bo grzeje dziś fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę - smacznego 18.04.02, 08:54 Witaj jeni - wpełznij na czwartek - trochę wyżej - wpisujemy się dniami :))) smacznej kawęcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit Re: Czas na poranną kawę - smacznego IP: *.man.polbox.pl 22.04.02, 18:30 Sloggi właśnie popijam kawkę z mamusią Krystyną pozdrawiamy Cię gorąco Kermit Odpowiedz Link Zgłoś
jeniffer1 Re: Czas na poranną kawę - smacznego 27.04.02, 12:38 Pozdrowienia dla wszystkich niewyspanych w sobotni poranek ;) Pędzę zrobić jakich wzmacniacz kofeinowy albo przytulić się do podusi i nadrobić straty w brakach snu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzior Re: Czas na poranną kawę - smacznego IP: *.bp-pragapd.waw.pl 10.05.02, 09:05 Dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: Czas na poranną kawę - smacznego 27.06.02, 10:35 Gdzie jest ostatni wpis, nie mialam cierpliwosci go szukac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę - smacznego 27.06.02, 10:43 To jest wątek podzielony na dzi tygodnia - poszukaj czwartku i obok jest data czwartek - 27.06 :))) Zapraszamy na wirtualną kawkę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: Czas na poranną kawę - smacznego 27.06.02, 21:11 No, wreszcie znalazłam, ale czy to nie łatwiej pisać po kolei ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
0k0 Re: Czas na poranną kawę - smacznego 15.08.02, 11:38 Na moje oko, w taki dzień, jak dziś, można poruszać się do przodu małymi kroczkami: od espresso do espresso. Koniec z lenistwem picia pseudokawy zwanej dla zmylenia kawą rozpuszczalną, precz z zalewajką-plujką: dzisiaj pora na prodotto in Italia czyli symfonię na ekspres ciśnieniowy i świeżo zmieloną kawę arabica. Do tego lektura np. opowiadań Izaaka Babla z cyklu "Konarmia" i już jesteśmy w nastroju światecznym. Na samo wyobrażenie co by było gdyby armiom Tuchaczewskiego i konnicy Budionnego udało się w 1920 roku, kawa nabiera cech ósmego cudu świata. Być może dzięki "Cudowi nad Wisłą" nie siedzę dzisiaj przed portretem jakiegoś Łukaszenki i nie siorbię kwasu chlebowego z blaszanego kubka. Odpowiedz Link Zgłoś
0k0 Re: Czas na poranną kawę - smacznego 15.08.02, 17:49 Taką oto informację znalazłem dzisiaj na Onecie: Mała czarna z białkiem Białko, które przedłuża i nasila stymulujący wpływ kofeiny na aktywność ruchową zidentyfikowali badacze szwedzcy - donosi najnowszy numer "Nature". Kofeina, zawarta m.in. w kawie, herbacie i coli, jest prawdopodobnie najbardziej rozpowszechnionym na świecie związkiem o działaniu pobudzającym. Badacze od dawna wiedzą, że pobudzenie aktywności ruchowej pod wpływem kofeiny zachodzi dzięki jej oddziaływaniu z receptorami adenozynowymi na neuronach prążkowia, struktury mózgu, która odpowiada za kontrolę czynności ruchowej. Połączenie kofeiny z tymi receptorami blokuje funkcje tych neuronów prążkowia, które hamują ruchy dowolne. Dzięki temu nasza aktywność ruchowa rośnie. Zespół pod kierunkiem Gilberto Fisone z Karolinska Instituted w Sztokholmie prowadził badania na myszach zmienionych genetycznie tak, że nie posiadały białka DARPP-32. Okazało się, że kofeina w małych dawkach znacznie słabiej pobudzała aktywność ruchową zmienionych myszy w porównaniu z myszami niezmienionymi. Jednak bardzo duże dawki kofeiny wywierały podobny efekt na obie grupy zwierząt. Dodatkowe badania doprowadziły autorów do wniosku, że DARPP-32 jest niezbędne by przedłużyć wpływ małych dawek kofeiny na aktywność ruchową. W przypadku dużych dawek białko to nie jest już jednak potrzebne by wzmacniać jej hamujące działanie na neurony prążkowia. Autorzy podkreślają, że na razie trudno przenosić wyniki uzyskane na myszach bezpośrednio na ludzi. Jednak, jak pisze w komentarzu do artykułu Jean-Marie Vaugeois Uniwersytetu w Rouen we Francji, "wyniki zespołu Fisone wskazują, że to dzięki białku DARPP-32, które przedłuża wpływ kofeiny, możemy funkcjonować od jednej przerwy na kawę do drugiej". Teraz niech każdy uczestnik wątku sprawdzi, czy ma w sobie białko DARPP-32. Bo w razie jego braku, picie kawy jest częściowo daremne. Pozostaje bowiem tylko jej działanie moczopędne:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę - smacznego 16.08.02, 08:02 Nie umiem funkcjonowac bez kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
defanddumb Re: Czas na poranną kawę - smacznego 16.08.02, 13:43 ja nie wiem, nie próbowałem.... ale, jak wiadomo, rozsądni ludzie nie próbują wszystkiego-a ja na dowód rozsądku nie będę próbowałodstawić kawy. Dodatkowo, wydaje mi się, że mój komputer też chyba powinien kawkę dostawać.. bo buuuuudzii się baaaardzo poowooooli..... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę - smacznego 16.08.02, 14:13 Wobec tego nie jestem rozsądny, bo większości rzeczy które mnie ciekawią próbuję. I nigdy tego nie żałuję :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
philip_marlowe Czas na kawę z dopalaczem:) 23.09.02, 10:28 Bo my twardzi detektywi taką lubimy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na kawę z dopalaczem:) 23.09.02, 10:41 Każda wersja jest dobra - a jaki dopalacz proponujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
philip_marlowe Re: Czas na kawę z dopalaczem:) 23.09.02, 11:49 Zdecydowanie jakąś szkocką:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na kawę z dopalaczem:) 23.09.02, 13:24 Ostatnio popijam kawkę z whiskaczem :) Po godzinach pracy jest debest. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Czas na kawę z dopalaczem:) 23.09.02, 15:31 Philip proponuję dołącz do naszej codziennej kawy zgodnie z rozkładem jazdy na każdy dzień tygodnia. Miło nam będzie widzieć nowego kawosza. Odpowiedz Link Zgłoś
philip_marlowe Re: Czas na kawę z dopalaczem:) 23.09.02, 16:11 Ok. Poranna kawa zawsze stawiam mnie na nogi. Papierosek, i jazda śledzić złych. Odpowiedz Link Zgłoś
philip_marlowe Czas na poranną kawę - smacznego 24.09.02, 08:46 Dziś chłod nad L.A. I wieje znów wiatr od Santa Anna. Ale ja się nie poddaję. Łyk gorącej kawy zakrapianej coś nie coś i do roboty. Zlecenie czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce sloggi, a gdybys tak zaparył świeżą kawę w nowym.. IP: *.chello.pl 11.10.02, 19:22 wątku? ten otwiera sie tak starsznie długo, że mi w tym czasie śmetanka do kawy kwaśnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puntko Re: sloggi, a gdybys tak zaparył świeżą kawę w no IP: 62.233.202.* 12.10.02, 12:53 Gość portalu: kunce napisał(a): > wątku? > ten otwiera sie tak starsznie długo, że mi w tym czasie śmetanka do kawy > kwaśnieje a do tego znależć ciąg dalszy też ciężko p ps. nie zawsze też przyjmuje wpisy, to moja druga próba Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: sloggi, a gdybys tak zaparzył świeżą kawę w no 03.11.02, 17:51 Jeszcze trochę i będzie nowy wątek - tylko czy na tym forum, to jeszcze pomyślimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: Czas na poranną kawę - smacznego IP: *.chello.pl 25.10.02, 13:07 Nie pijam kawy. Ciekawe kiedy ten wątek dojdzie do 1000wpisów... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę - smacznego 03.11.02, 13:49 Kawka wytrąbiona :) I od razu świat jest piękniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aankaa Re: Czas na poranną kawę - smacznego IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 22:07 z wieczornymi ziółkami - dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czas na poranną kawę - smacznego 04.11.02, 08:19 To było głupie, ale wiele ułatwiło. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Kawa przy sobocie po robocie 23.11.02, 13:27 Sama zxnów piję tą weekendową kawę. Ale cóż, taka jest rola kobiet na świecie:))))aby wszystkiego samotnie dokonywały. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kawa przy sobocie - nocą 21.12.02, 23:29 Kawka przed północą w sobotę jest w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: Czas na poranną kawę - smacznego 19.11.02, 11:03 JA TAM WOLE KAPUCINO - ZWYKLA KAWA JEST DLA MNIE ZA KWASNA I NIE SAMKUJE MI BTW. POZDROW. DLA SLOGGIEGO - WCLAE NI MASZ 1000 - JESZCZE Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Dziekuje zaraz sie napije za Twoje zdrowie sloggi. 08.12.02, 12:44 Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dziekuje zaraz sie napije za Twoje zdrowie sl 08.12.02, 18:28 A pij, oby jak najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
albertx Re: Czas na poranną kawę - smacznego 16.01.03, 11:34 Przyszedlem kawę jeszcze jedną wchlonąć,ale drogi pogubiłem :))))może jutro o stosowniejszej godzinie trafię.Pozdrowienia dla kawoszy :)) Odpowiedz Link Zgłoś