Dodaj do ulubionych

Forum bez admina!!!!!!!!!!!!

IP: 89.174.63.* 29.11.10, 08:10
Czy ktoś w końcu zareaguje na to, co się tu dzieje???????
Obserwuj wątek
    • Gość: wer Re: Forum bez admina!!!!!!!!!!!! IP: 213.17.181.* 29.11.10, 12:03
      wnioskujmy o nowego admina, koniecznie!!!
    • Gość: s Re: Forum bez admina!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.200.* 30.11.10, 10:27
      Jeżeli masz sprawę do admina, to link pod nagłówkiem forum cię pokieruje, co zrobić, żeby sie z nim skontaktować. To może byc skuteczniejsze, niż informowanie wszystkich naokoło, że szukasz admina. Ta funkcja jest społeczna, więc każdy z szanownych forumowiczów może się zgłosić, jeżeli tylko posiada wolny czas.
      • Gość: gość Re: Forum bez admina!!!!!!!!!!!! IP: 89.174.63.* 30.11.10, 11:03
        Za rady dziękuję. Swoje stanowisko przedstawiam w różnych formach i nie jestem w tym odosobniona. Gdyby to forum MIAŁO admina, dawno by zareagował.
        • an26d Re: Forum bez admina!!!!!!!!!!!! 30.11.10, 12:55
          Żeby zakończyć tą bezsensowną dyskusję. Z zasady nie wdaję się w nic nie wnoszące pyskówki na forum, a do takich należy ten wątek. Jedyny raz łamie zasadę, aby szanowna pani mogła się poczuć usatysfakcjonowana.
          Otóż w ciągu ostatnich dwóch tygodni zostało usuniętych z tego forum 16 wątków. Dodatkowo zostały usunięte wypowiedzi niecenzuralne lub niezgodne z regulaminem w innych wątkach. Forumowicze nie widzą jak wiele reklam i innych wypowiedzi niestety musi zostać usuniętych ze względu na nieregulaminowe wpisy. Tak więc proponuję ograniczyć swoje emocje, bo świat się chyba nie wali....
          Poza tym jak słusznie ktoś zauważył jest to funkcja społeczna i nikt nie siedzi tu 24h na dobę, żeby śledzić potencjalnych "złoczyńców".
          Informuję, że usunę ten wątek w piątek dając czas na zapoznanie się z odpowiedzią.

Pozdrawiam serdecznie
          • Gość: gość Re: Forum bez admina!!!!!!!!!!!! IP: 89.174.63.* 30.11.10, 13:44
            Pozostaję przy swoim zdaniu i opinii o adminie. I POWTARZAM - nie jestem w tych opiniach odosobniona, co widać wyraźnie. Radzę się nie unosić, tylko przyznać do niekompetencji. I tyle. Można też poprosić o radę adminów innych for dzielnicowych. Polecam żoliborskiego wilsona05.
            • adam.sot Re: Forum bez admina!!!!!!!!!!!! 30.11.10, 15:07
              Na forum Żoliborz,Bielany taki spam wisi max parę godzin a przeważnie znika w ciągu paru minut. Słowo pochwały, należy się też adminowi forum Ursynowa, również jest skuteczny. Natomiast tu jest burdel straszny!
          • Gość: xy Re: Forum bez admina!!!!!!!!!!!! IP: 85.222.87.* 30.11.10, 16:18
            Byc może usunięto 16 wątków ale wiele z nich po wielu godzinach a nawet dniach. Na nic zdały się też liczne prośby o trwalsze usuniecie "hydraulika" - i jeszcze jedno: dlaczego ten watek zostanie usunięty w piątek? Taka dyskusja jest w niesmak?...
            • Gość: gość Re: Forum bez admina!!!!!!!!!!!! IP: 178.73.48.* 30.11.10, 18:47
              A admin/ka znów nasze MERYTORYCZNE uwagi nazwie pyskówką, a W/nas "szanownymi". Bo wie lepiej i trzeba być mu/jej tylko wdzięcznym, bo swoją "funkcję" pełni społecznie i właściwie to robi nam łaskę. A ja bym się chętnie BEZ tej łaski obyła, za to miała na forum Ochoty osobę KOMPETENTNĄ, GRZECZNĄ i piszącą po polsku (ale to to już na marginesie).
          • Gość: ja go zznam chcemy an26d'a czy prawdziwa admina? IP: 89.72.83.* 30.11.10, 21:52
            on się nie nadaje do niczego, chyba ze mu hydraulik płaci za słup ogłoszeniowy.
          • Gość: s Re: Forum bez admina!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.200.* 01.12.10, 13:01
            Witam, myślę, że przeżywałem podobną sytuację, gdy popsuł się domofon na mojej klatce. Złapałem za słuchawkę i zadzwoniłem po serwis. Gdy parę miesięcy później znowu posuł sie domofon, połowa klatki po dwóch dniach miała do mnie pretensje, że jeszcze nie zadzwoniłem. Jeżeli ktoś z krytykantów uważa, że tę funkcję można wykonywac lepiej, to niech się zgłosi, może redakcja Gazety dokona zmiany, skoro ma być na lepsze.
            Admini forów na Onecie postępują inaczej. Wszystkie uwagi pod ich adresem wykasowują, informując jednoczesnie, że cos co jest przeznaczone dla amina, powinno byc do niego wysłane, a nie publikowane na forum, ponieważ forum dotyczy konkretnego tematu, nie jest to zas forum na temat admina.
            • Gość: gość Re: Forum bez admina!!!!!!!!!!!! IP: 89.174.63.* 01.12.10, 13:43
              Jakość pracy (tak, wiem, społecznej) jest jak najbardziej tematem forum, a nie prywatną sprawą między forumowiczami i adminem.
              • an26d Re: Forum bez admina!!!!!!!!!!!! 01.12.10, 14:57
                Myślę, że osoby postronne mogą się teraz domyślić dlaczego uważałem, że odpowiedź na forum nic nie da i lepiej się nie wypowiadać.
                Niestety tak to jest, że u nas najwięcej mają do powiedzenia krzykacze, którzy sami nic nie robią. Co więcej boją się nawet zalogować, żeby pozostać anonimowym (lub przynajmniej tak się im wydaje).

Jeśli ktoś z szanownych (pisane celowo małą literą - to dla mniej inteligentnych) wypowiadających sie tu formuowiczów ma chęć zostania adminem - proszę się zalogować i zgłosić - ja chętnie taką osobę poprę i później powypowiadam sie jako osoba prywatna o jego społecznej pracy.

Czekam na tych odważnych i wspaniałych społeczników. Tylko to nie jest praca na tydzień. Ja robie to już kilka lat. Proszę wziąć to pod uwagę....
                • rock-1 Re: Forum bez admina!!!!!!!!!!!! 01.12.10, 15:15
                  Swoją wypowiedzią tylko mnie ( i mam nadzieję innych, którzy się tu w tej sprawie wypowiadali) utwierdzasz w negatywnej o tobie (też celowo małą literą) opinii. I zauważ, że i ty i ja jesteśmy tu tak samo anonimowi jak nieanonimowi. Czyżbyś chciała mnie postraszyć? A uwaga, że robisz za admina już parę lat jest co najmniej śmieszna. Zauważyłaś/łeś ile osób ci wytyka, że NIE nadajesz się na admina?
                  • rock-1 Re: Forum bez admina!!!!!!!!!!!! 01.12.10, 15:19
                    i PS - czasem, kiedy nie mam czasu się logować, występuję jako gość. I co z tego? I teraz i wtedy jestem równie anonimowa jak nieanonimowa. A admin/ka jest w dodatku na forum w ogóle (oprócz samoobrony) nieobecna, niczego do naszych dyskusji nie wnosi, nie ma nic do powiedzeni o sprawach Ochoty. Już raz radziłam (i nie tylko ja), by wzięła/wziął przykład z innych adminów.
                    • Gość: aaa Re: Forum bez admina!!!!!!!!!!!! IP: 213.17.181.* 01.12.10, 16:23
                      dokladnie, rock1.
                      moj wpis o tym zeby admina odwolac i wybrac nowego, a obecny niech idzie na drzewo zostal skasowany!!!
                      • Gość: s Re: Forum bez admina!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.200.* 02.12.10, 14:01
                        Odwołać? Świetnie. Tylko jak to zrobisz? Zorganizujesz rewolucję? Zamach? Wręczysz pismo? Szkoda energii, żeby sie tak podgrzewać, no chyba, że to twój sposób na mróz.
                • Gość: xy Re: Forum bez admina!!!!!!!!!!!! IP: 85.222.87.* 01.12.10, 18:58
                  drogi społeczniku-weteranie-kombatancie (też celowo z małej)
                  Obrażasz mnie.
                • an26d Re: Forum bez admina!!!!!!!!!!!! 02.12.10, 10:05
                  Rozumiem, że nikt nie jest zainteresowany propozycją. Jakoś nikt sie nie zgłosił....
                  Najłatwiej ponarzekać.
                  A dla krzykaczy powiedzenie: "Krowa, która dużo ryczy mało mleka daje". Idealnie pasuje do tych wypowiedzi.
                  Pozdrawiam wszystkich zaangażowanych inaczej
              • Gość: s Re: Forum bez admina!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.200.* 02.12.10, 10:18
                Osmielę się nie zgodzić ze stwierdzeniem, że "jakość pracy admina jest jak najbradziej tematem forum". Tematem forum jest to, co stoi jak wół, w nagłówku. Jeżeli ktoś chce roztrząsać kwestie zwiazane z administrowaniem forów internetowych, na pewno jest gdzies takie forum, ewentualnie może załozyc własne. Dlatego według mnie ten watek jest do skasowania, bo najzwyczajniej w świecie jest nie na temat.
                • Gość: aqw Re: Forum bez admina!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.10, 08:47
                  Gościu ciebie trzeba skasować a nie ten wątek.
                  Jeśli ktoś szuka informacji to musi mieć zaufanie do źródła. Skoro źródło jest niepewne, sposób zarządzania nim zły to powinno się o tym tu pisać by wszyscy mogli się zapoznać z tymi opiniami. Nie mówię że admin jest zły, mówię że tu powinny być komentarze na temat tego forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka