Gość: Lima IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.04, 10:18 Wreszcie bo stoi juz od 3 miesięcy i przynosi straty-czy gmina Ursus ma tyle pieniędzy by wyrzucać je w błoto. Ciekawe po ile będą bilety-czy ktoś mnie może oświecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: digi Re: Otwarcie nowego basenu w Ursusie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.05.04, 11:50 suuper!, bo wlasnie sie przeprowadzam na ursusik! pozdrawiam wszystkich ursuczan :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Otwarcie nowego basenu w Ursusie IP: *.chello.pl 05.06.04, 14:58 w kanałach sprawdzaliscie,cz co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krewki Słabo bo od 7-mej IP: *.crowley.pl 11.05.04, 15:57 Widziałem na drzwiach wywieszkę, że czynny jest od 7-mej. Szkoda, bo gdyby był od 6-tej to możnaby wpaść (do wody) przed robotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBI Re: Słabo bo od 7-mej IP: 213.199.213.* 12.05.04, 15:23 FAJNIE ŻE WYBUDOWALI-BO KACZYŃSKI SIE DORWAŁ DO WŁADZY I WSTRZYMAŁ WIELE TAKICH INWESTYCJI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Otwarcie nowego basenu w Ursusie IP: *.spray.net.pl 14.05.04, 16:59 W serwisie www.Skorosze.pl pojaiwl sie artykul o kulisach budowy www.emedia.pl/ecv/_skorosze/artikolo.php/Skorosze-17-0-0-0-0-0-64-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0--artikolo.html Pomimo proby zainteresowania Gazety Wyborczje tematem nigdy Gazeta nigdy nie podjęła tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimx brudno!!!! IP: 192.88.212.* 25.05.04, 09:18 Bylem 2 tygodnie po otwarciu basenu - niedziela popoludniu, ruch umiarkowany. Dotychczas korzystam z baseny na Ochocie (ul. Rokossowska / Bialobrzeska)i pewnie tak pozostanie bo ma nastepujace obserwacje: 1) W szatni brudna podloga - po prosu nikt jej nie myje (na Ochocie zawsze widze kogos z mopem). Do tego brak ogrzewania w mokrej podlodze to malo komfortowe doznanie. 2) Metna woda w glownym basenie - pewnie w wyniku silnego napowietrzenia, ale widocznosc rzedu 3-4 metrow to gorzej jak w rzece - ciekawe co im tak pieni wode 3) przy prysznicach jest plakat co by sie umyc w kroczu - szkoda, ze do dozwnika z mydlem trzeba sie fatygowac 3 m (na Ochocie ludzie maja to na wyciagniecie reki wiec sie myja). Oprocz tego nawiew zimnego powietrza przy natryskach to szczyt wyrafinowania projektanta. 4) Brak lawek przy glownym basenie - jak pojde z moim 5 letnim synem i ja chce poplywac w glownym basenie to chce go miec na widoku na lawce. To taki grymas 6) Kolor kafelkow jest tak przemyslnie dobrany, ze mozna sie niezle potluc przy wodotryskach z podwodnymi progami - nawet wiedzac, ze one tam sa. Swoja droga co to za mania, ze basen musi miec blekitne kafelki - a czemu by nie pomaranczowe? 7) Suszarki tylko w strefie platnej - czyli suszenie wlosow nie jest darmo (a na Ochocie jest) - jak sie korzysta z karnetu to takie susszenie wlosow to jakies 10% wartosci karnetu. Zatem na razie zostane na Ochocie - za kwartal sprawdze ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gu72 Re: brudno!!!! IP: 213.17.182.* 25.05.04, 09:29 A ja byłam przedwczoraj i od razu wpadłam na panią z mopem w szatni, przy wyjsciu zresztą tez. Suszarki są w strefie w której możesz odkliknąc chipa i suszyc za darmo do woli nie tylko głowę!!!!!, kafelki są ok a woda przejrzysta a byłam z dzieckiem wiec zwracam uwagę na takie szczegoliki...ale wiesz co im mniej ludzi tam tym lepiej wiec zostan na Ochocie, bedzie trochę luźniej pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia niestety niezbyt czysto IP: 192.88.212.* 26.05.04, 09:40 Bylam i widzialam - mogliby myc podloge czesciej. No i zrobic cos z zimnymi przeciagami - nie chodze przeciez tam w szlafroku. Odpowiedz Link Zgłoś