Dodaj do ulubionych

SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie wie?

IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.12, 00:21
Czy nie ma tutaj nikogo kto mógłby coś napisać o tej szkole? Jestem ojcem 6 latki i przede mną wybór szkoły . . .
Obserwuj wątek
    • Gość: podnoszący :) Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 16:42
      Podnoszę temat :)czy ta szkoła w ogóle istnieje :)
    • Gość: pałulajna Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.204.15.49.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.04.12, 10:08
      Osobiście polecam. Szkoła istnieje :)
    • Gość: marta Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.12, 22:47
      Szkoła istnieje, ale jej nie polecam.
      • Gość: były uczeń Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.13, 11:55
        Szkołę polecam.Obecnie do szkoły uczęszcza mniej dzieci,a przez to są lepsze warunki do nauki.
        • Gość: mamusia warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.13, 22:02
          Jaki sens ma zapisywanie dziecka do kiepskiej szkoły jeśli można kilometr obok znaleźć znacznie lepszą szkołę? No chyba, że ktoś po prostu nie może transportować dzieciaka codziennie.
          • jakw Re: warunki 30.05.13, 10:14
            Może dlatego, że nie wszyscy definiują dobrą szkołę wyłącznie poprzez średni wynik sprawdzianu potrzebnego tylko niektórym.
            • Gość: xxx Re: warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.13, 20:15
              A jak się powinno definiować dobrą szkołę? Przez anonimowe plotki na jej temat?
          • warzaw_bike_killerz Re: warunki 30.05.13, 22:52
            Ani 280-tka ani Astronautow. Na Ochocie nie ma lepszego wyboru niz 10-tka. No chyba, ze Nowowiejska.
          • Gość: M. Re: warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.13, 11:37
            O, hdsjk zmienił nick, ale reklamę SP280 uprawia niezmiennie:
            forum.gazeta.pl/forum/w,298,146578853,146719429,Re_integracja.html

PS
            Nie znam szkoły przy Astronautów, ale tej z Gorlickiej zdecydowanie NIE polecam.
            • Gość: hdsjk Re: warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.13, 12:00
              Szkoła na Gorlickiej żadnej reklamy nie potrzebuje bo i bez tego ma wiele chętnych spoza obwodu. Kiepskie szkoły będą tracić dzieci, dobre szkoły będą zyskiwać i nic na to nie pomogą narzekania nauczycielek z marnych szkół. Do SP 227 zgłosili się w tym roku chętni na jeden oddział. W przyszłym roku pewnie nawet jednego nie da się skompletować.
    • Gość: stas Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.13, 12:01
      szkoła na niezłym poziomie. jak ktoś chce się uczyć to nie ma z tym problemów. Matematyka, historia czy informatyka na dobrym poziomie. Polski na b.dobrym poziomie.
      Jedyną pomyłka to przyroda. Jest to pomyłka pod każdym względem.
      Miałem okazję być wychowankiem Pani Renaty Spałek - doskonale wspominam te czasy. Urodzona pedagog i nauczyciel. W stosunku do mojej wychowawczyni klas 4-6 bez porównania. Jest to nauczyciel przyrody. Pani pomyliła zawody i mam wrażenie że leczy swoje pochodzenie na uczniach.
      • Gość: poziomica poziom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.13, 17:52
        Ten "niezły poziom" znajduje się poniżej poziomu wiejskich szkółek.
    • Gość: rejonowa Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.13, 22:11
      chyba jednak nie jest tak miło, odchodzą najfajniejsi nauczyciele, ci co zostali pewnie nie mają pomysłu na siebie
    • Gość: rodzice pierwszaka Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.13, 00:25
      No i stało się, daliśmy tu dziecko bo mamy po drodze. Zobaczymy. Jesteśmy dobrej myśli choć opinie różne słychać.
      • Gość: Rodzic Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.net.stream.pl 06.09.13, 20:22
        Nie bedziecie załować. Szkoła jest fajna, nauczyciele rowniez. Chyba tylko dyrektorka jakas dziwna, ale przeciez i tak wazniejsi sa nauczyciele. To co dla mnie jest najwazniejsze to jak dziecko sie w szkole czuje i czy chce sie uczyc, zaraza sie pasja itp. A na Astronautów chetnie wraca po wakacjach :-)
    • zeneca Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w 06.09.13, 22:01
      To już niejest ta szkoła co kiedyś pare lat temu. Pozmieniali się nauczyciele, wielu fajnych i dobrych odeszło. Ale i tak najlepiej jest w klasach młodszych choć i tam nie ma już tych pań co były. Wielka szkoda.
    • Gość: Mamania Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.13, 01:20
      Świat się zmienia - jedni anuczyciele odchodzą - przychodzą inni. Mam dwójkę dzieci w tej szkole i jestem bardzo zadowolona. Plus 1 - nauczyciele klas 1-3. Pani Renata Spałek i Aneta Mrozowska - rewelacyjne! W starszych klasach też zapowiada się dobrze: wymagający ale lubiany pan od mtematyki (Romańczak), rewelacyjna polonistka (p. Słysz), świetna anglistka (nowa, ale dzieci bardzo ją polubiły) i doskonałe panie d WF (jest etż gimnastyka z elementami akrobatyki!) i od historii. Bardzo dużo zajęć pozalekcyjnych, ciągle coś się dzieje no i dodatkowy atut: na terenie szkoły jest pracownia Glinianka gdzie mogą się wyżyć artystyczne dusze. Wreszcie - super zuchy prowadzone przez druha Maćka Fuszarę. Co dla mnie cenne: pytam panie woźne gdzie jest moje dziecko (świetlica klasy 1, plac zabaw, zajęcia) i wszyscy się tu znają, żadne dziecko nie jest anonimowe. Jeśli zatem szukacie małej przyjaznej szkoły to SP 227 na Astronautów jest stanowczo warta polecenia. Jak pokazał czas - zmiany idą tu na lepsze!
      • Gość: szary ludek Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.centertel.pl 28.11.13, 19:51
        Zmiany? jakie zmiany? na lepsze? hehehe Pierwsza najwzzniejsza kwestia jest brak dziennika elektronicznego ale... Rychlo w czas, po wieloletnich naciskach na pania dyrektor. No wlasnie niebawem dziennik bedzie, tylko ze bedzie taki jak go sobie pani dyrektor wymyslila i do tego jeszcze rodzice beda za niego musieli zaplacic. Nikt sie na tym nie zna, a jak to w Polsce bywa, totalna niekompetencja robi kariere! A moze tal najpierw przetestowac? Kolejna sprawa swietlica, na spotkanich "drzwi otwarte" i same bzdury, w tej szkole nikt nie odprowadza dzieci ze swietlicy pod klase, a jesli cos sie stanie od dzieciakow wymusza sie "zeznania" na pismie. Prawa dziecka tak przedstawione, ze nie mozna z dzieckiem przez pol roku dojsc do ladu. Kolejna kwestia nauczyciele, jak wszedzie sa lepsi i gorsi. Z tych lepszych p.Słysz, p. Romańczak, p. Śliwińska Z tych gorszych pani od muzyki+plastyki+techniki pani od religii oraz pani od przyrody oraz pani dyrektori pedagog szkolny w jednym. Szczerze odradzam! Omijajcie!
        • ralgex Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w 24.02.15, 13:45
          Święte słowa. Z tych lepszych p.Słysz, p. Romańczak, p. Śliwińska ,p.Bojarczuk. I dalej długo długo nic.
    • Gość: gość Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.xdsl.centertel.pl 07.12.13, 13:51
      Szkoła jest w porządku. Wszystko tak na prawdę zależy od samego ucznia i rodziców. Od szkoły zależy 30-40%. Szkoła za rodziców i ucznia nic nie zrobi. Jak dzieciak ma zły przykład w domu i sam jest leniwy, to nawet najlepsza i płatna szkoła nic nie pomoże. Taka prawda.
      Jest dużo absolwentów tej szkoły, którzy są znani w całej Polsce, choć sami tego nie wiecie, ale korzystacie z "owoców" absolwentów tej szkoły. Zrobili np. kariery w biznesie, ale sami byli dobrymi uczniami i chcieli się uczyć. Jak teraz? Ciężko coś na ten temat napisać. Ilu rodziców, tyle opinii. Wiem jedno - dobry, pracowity uczeń będzie miał szanse na dobre gimnazjum i studia, a leń i rozpieszczony niezdara to i w prestiżowej szkole kariery nie zrobi. Szkoła kameralna, oddani nauczyciele, każdy dzieciak zostaje zauważony i zaopiekowany. Serdecznie polecam
      • Gość: kn Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.13, 17:40
        Nauczycielki w kiepskich szkołach twierdzą, że nie od nich zależy wynik uczenia dzieci. Co nie stoi na przeszkodzie do brania tłustych pensji z Karty Nauczyciela. A za co te piniądze? Za "nie wyszło bo nie ode mnie zależy". :)))
        • Gość: vd Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.12.13, 20:11
          a doliczasz ile godzin poza uczeniem ma nauczyciel? wycieczki, dyskoteki, sprawdzanie klasowek, wywiadowki itp?
          jak juz dawno stwierdzono wychodzi to godzinowo tyle co normalny etat, z 25 letnim stazem ma sie 2 tysiace na reke, czy to tak duzo?
          Nie jestem nauczycielem, ale mam w rodzinie i wiem jak to wyglada, ale latwo jest komus zarzucic samym niebedac w jego skorze prawda?
          • Gość: kn Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.13, 21:09
            A doliczasz 13tki, 14tki, premier, mundurówki, dodatki... itp. itd? I to wszystko za całkowicie nieweryfikowalną robotę. Nauczysz - dostaniesz. Nie nauczysz - też dostaniesz. I jeszcze mają czas na anonimowe pisanie na forach w jakich to wspaniałych szkołach uczą. Tylko - pech - akurat w ich obwodzie dzieci głupie się rodzą. :)))
            • Gość: Mamania Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.13, 11:18
              A skąd ta pewność niezachwiana, że to piszą nauczyciele, a nie rodzice?
              Dzieciaki w tym obwodzie zaręczam Ci że wcale głupie nie są, wychodzą z wiedzą różną, ale dla mnie najważniejsze, że poza tą podręcznikową, to mają szansę nauczyć się współdziałania.
              I wiesz co - dopóki nie spędzisz na lekcjach tygodnia to wszelkie pisanie o tym jak to nauczyciele mają "fajnie" i dostają "masę kasy za nic-nie-robienie" jest czystą fantazją piszącego, nie mającą NIC wspólnego z rzeczywistością.
              Ale pisać stereotypem znacznie łatwiej, niż naprawdę poznać temat.
              • Gość: kn Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.13, 11:35
                Mądre dzieci, inteligentni i pracowici nauczyciele, a wyniki sprawdzianów o 10 pkt. niżej niż Gorlicka. Po prostu czary jakieś... :)))
            • Gość: yeti Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.12.13, 11:39
              o 17stkach nie zapomnialas czasem, skoro tak zazdroscisz nauczycielom to czemu nie pracujesz jako nauczyciel?
              Kiedys nauczyciel byl autorytetem, teraz dzieciaki sa tak roszczeniowe i nie maja za grosz szacunku do innych ludzi, ze naprawde wspolczje nauczycielom, bo mozna dostac w twarz od nacpanego dziecka i jeszcze sie temu przyklaszcze, wszystko sie wymyka rodzicom spod kontroli po prostu, bo gonia za pieniadzem. Czemu coraz mlodsze dzieci maja nauczycieli za nim? Skad to wyniesli? Z domu rpzeciez, bo pani wymaga, bo pani to pani tamto i pani jest glupia powie mamusia zapewne i potem nie ma nad tym kontroli.
              Wiec nie zazdroszcze, wole pracowac bez 13stek w zwyklej firmie.
              A swoja droga nauczyciel tez ci moze wygarnac ze w korporacjach sa nagrody, premie, wyjazdy integracyjne itp itd, zrobisz nie zrobisz i pensje tez masz, wiec gdzie tu problem?
              ZAWSZE MOZNA SIE przekwalifikowac i wiesc zywot nauczyciela miodem plynacy, się siedzi i pachnie przeciez.
              • Gość: kn Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.13, 11:52
                Myślałby kto, że sprawa jest tak prosta, że każdy może się załapać na miodem płynące wynagrodzenie z Karty Nauczyciela. A ogłoszono gdzieś nabór do takiej roboty? Jasne że nie, bo by się niepotrzebnie tłumy zjawiły na z góry obsadzony etat. :)))
            • Gość: bb Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.12.13, 11:43
              to tak samo jak w kazdym innym zawodzie, sa lekarze dobrzy i kiepscy, pracownicy firm dobrzy i slabi, nauczyciele z powolaniem i bez, wiec nie wiem skad ten temat zazdrosci sie wlacza, koro praca nauczyciela jest taka super platna dlaczego jest ich tak mało? dlaczego wszyscy jak slysza nauczyciel to sie smieja? Bo tak dorbze zarabia? Dlaczego wszyscy chca pracowac tylko w prywatnych firmach? Bo tam sie zarabia po prostu.
              I nie jestem nauczycielm tylko jestem na zwolenieniu z zatokami.Poza tym w pracy tak jak i Ty mam dostep do internetu prawda?A nauczyciel w pracy chyba nie siedzi na necie, tylko prowadzi lekcje :)
    • Gość: nalefka Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: 193.59.173.* 09.12.13, 17:13
      Jeżeli masz dziecko o zdolnościach manualnych czy muzycznych, to nie posyłaj go do tej szkoły! Pani Bobrowska zmarnuje jego talent! Zastanawiające jest, dlaczego Szanowna Dyrekcja jeszcze zatrudnia takiego nauczyciela!
      • Gość: Basonia Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.xdsl.centertel.pl 11.12.13, 22:06
        Jeżeli wymienia się kogoś po nazwisku, to wypadałoby się podpisać.
        Nie ma jednak co liczyć na taką odwagę :-(.

Niestety trolle trafiają wszędzie, zatruwając fora internetowe frustracją i kompleksami.
        Poczułaś się lepiej, trollu?
        Może jeszcze jakiś wpis z pomówieniami?
        • Gość: vfdgs Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.12.13, 09:23
          bo ta osobe zzera zazdrosc ze nie zostala nauczycielem zapewne, taka to fucha ze hej nie?
          niech sobie zrobi kursik pedagogiczny i juz bedzie siedziala i nic nie robila a pieniadze beda plynely, albo lepiej nie, szkoda dzieci, potem beda kolejne wpisy o tych zlych nauczycielach i swietych dzieciach.
          • Gość: kn Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.13, 11:41
            Myślałby kto, że wystarczy kursik pedagogiczny żeby załapać się na miodem płynące wynagrodzenie z Karty Nauczyciela. A ogłoszono gdzieś nabór do takiej roboty? Jasne że nie, bo by się niepotrzebnie tłumy zjawiły na z góry obsadzony etat. :)))
            • Gość: bvd Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.12.13, 20:36
              oczywiscie bo intratne etaty nauczyciela maja wszyscy z rodziny jak leci:DDD hahah nie moge, mam znajoma mloda nauczycielke i to co mowi mnie przeraza, wiec jej wspolczuje, no ale coz, takiej fuchy wszyscy w korpo zazdroszcza.
              • Gość: kn Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.13, 21:09
                No to masz wyjątkowego farta w rodzinie. 18 godzin pracy na tydzień, pensja, ubezpieczenie, 13tka, 14tka, mundurówka, premie, nagrody, dodatek specjalny, nadzwyczajny oraz za pracę w trudnych warunkach, dwa miesiące urlopu, robota bez żadnej weryfikacji... Gratuluję. Ty mi pokaż które "korpo" tak rozpieszcza swoich pracowników. Na pewno nie korpobiedronka. :)))
                • Gość: ciekawski Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.13, 23:08
                  No fantazjujesz kn. A co to są mundurówki i 13-ki i 14-ki - jakieś dziewczyny?
                  • Gość: kn Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.13, 11:10
                    A tobie ciekawski wszystko z babami się kojarzy. To są dodatki liczne na do gołej pensji, na którą nieustannie narzeka ZNPowska mafia. Na święta Bożego Narodzenia też coś dostają ale nie pamiętam jak to się nazywa. Karpiowe? :)))
                    • Gość: .. Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.13, 00:01
                      Niestety kn nie rozumiesz metafor. O rodzajach dodatków nauczycielskich, jeśli w ogóle są, nic nie wiesz, a opowiadasz fantazje niestety. Należy najpierw sprawdzić, przeczytać choć raz, a potem ewentualnie opowiadać ploty. A co to ma do tego, jaka jest szkoła i jak działa, nie rozumiem. Prawo zapisane w formie Karty Nauczyciela dotyczy wszystkich nauczycieli we wszystkich szkołach w całym kraju. A szkoła jest sprawdzona, wielu mądrych ludzi ją kończyło i warto tam posyłać dzieci
                      • Gość: kn Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.13, 08:39
                        Niestety, dwukropek nie wiesz o czym piszesz. Tłuste wynagrodzenia z Karty Nauczyciela dotyczą tylko pracowników szkół publicznych, a nie wszystkich nauczycieli we wszystkich szkołach w całym kraju. Należy najpierw sprawdzić, przeczytać choć raz, a potem ewentualnie opowiadać ploty, że znów zacytuję twoją światłą myśl. Opinię o szkole możesz sobie mieć ale to nie zmieni faktu, że SP227 przegrała konkurencję z Gorlicką. Nikt nie pośle dziecka do złej szkoły dlatego, że wielu mądrych ludzi ją skończyło. Rodzice nie są tacy głupi jak się wydaje niektórym nauczycielkom z kiepskich szkół. :)))
                        • Gość: vd Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.12.13, 10:38
                          sam fakt ze za skzole si eplaci bajonskie sumy nie czyni szkoly dobrej niestety jak myslisz, to skzoly dla ludzi z wiosek ktorym imponuje cala otoczka tzw szkoly prywatnej, tak samo wyzszych szkol robiacych z ludzi idiotow ale o tym przekonuja sie jak juz szkaja pracy tak samo jest z innymi szkolami, jesli sie placi to ma sie same piatki i daltego pozniej takim ludzoim jest trudniej dostac sie na studia na renomowane uczelnie panstwowe bo mysla ze zaplaca i dostana, a niestety liczy sie wiedza a nie pieniadze tatusia :)
                        • Gość: Kot Bury Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: 46.77.126.* 16.01.14, 18:25
                          Kn ty masz jakas obsesje z ta Gorlicka czy co? Czy gdzies ktos robil wyscig Gorlicka kontra reszta swiata? Bo swymi postami to mi juz Gorlicka do cna obrzydziles. SP 227 Astronautow wyglada ze idzie ku lepszemu.
                          • Gość: A. boję się fanatyzmu IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.01.14, 20:42
                            Gość portalu: Kot Bury napisał(a):

> Kn ty masz jakas obsesje z ta Gorlicka czy co? Czy gdzies ktos robil wyscig Gor
                            > licka kontra reszta swiata? Bo swymi postami to mi juz Gorlicka do cna obrzydzi
                            > les. SP 227 Astronautow wyglada ze idzie ku lepszemu.

Kocie Bury, moje dziecko od września pójdzie do szkoły innej niż Gorlicka. A jeszcze dwa lata temu nie brałam pod uwagę żadnej innej szkoły! Ale posty jak w tym (i nie tylko) wątku, posty fanatycznych osobników, kazały mi się zastanowić. I dzięki im za to! Ten ich fanatyzm kazał mi sie bliżej przyjrzeć SP przy Gorlickiej i pozwolił uniknąć błędu.
                            • Gość: kn Re: boję się fanatyzmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.14, 21:25
                              Dzieci mniej inteligentne lepiej posłać do szkoły "przyjaznej" niż wymagającej. :)
                              • Gość: A. Re: boję się fanatyzmu IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.01.14, 07:42
                                Gość portalu: kn napisał(a):

> Dzieci mniej inteligentne lepiej posłać do szkoły "przyjaznej" niż wymagającej.
                                > :)

Ktoś tu chyba ma kompleksy :-).
                                W dodatku się powtarza, ale ze względu na bolesną przyczynę owych kompleksów nawet tego nie zauważa.
                              • Gość: A. Re: boję się fanatyzmu IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.01.14, 07:50
                                forum.gazeta.pl/forum/w,298,146578853,146706324,Re_integracja.html
                                I nie mów, że to nie ty.
                                • Gość: kn Re: boję się fanatyzmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.14, 12:56
                                  DOBRA SZKOŁA - DOBRY START!

I nie mów, że to nie ty. :)
                                  • Gość: A. Re: boję się fanatyzmu IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.01.14, 13:08
                                    Idź się leczyć, skarbie.
                                    • Gość: kn Re: boję się fanatyzmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.14, 13:30
                                      Dzięki takim jak Ty zwolennikom tolerowania cudzych poglądów, my zakompleksieni chorzy możemy nie bać się fanatyzmu. :)
                          • Gość: kn Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.14, 21:23
                            W jakimś sensie idzie ku lepszemu. Przedszkolu.
                            • kulepszemu14 Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w 10.03.14, 14:09
                              Właśnie w tej szkole z piątku na sobotę (7/8 marzec 2014r.) odbyła się otwarta zbiórka drużyny 225 Zuchów, która połączona z nocowaniem dzieci w szkole. Już niedługo notka na ten temat w lokalnych mediach oraz na stronie internetowej szkoły - www.sp227.waw.pl.
      • kulepszemu14 Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w 13.03.14, 09:07
        Witam serdecznie,
        dla tych, którzy pragną się dowiedzieć czegoś konkretnego o Szkole Podstawowej Nr 227 zapraszam na jej stronę internetową, gdzie zostały zawarte informacje dot. m.in. rekrutacji do pierwszych klas na rok szkolny 2014/2015.
        Oto link - www.sp227.waw.pl
      • Gość: KZ Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.15, 18:08
        P. Bobrowska powinna mieć sądowy zakaz zbliżania się do placówek edukacyjnych.
        To nie jest nauczyciel.
    • ralgex Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w 24.02.15, 13:34
      Szkoły nie polecam. Trochę się zmienia po wymianie dyrektora ale to jeszcze za mało.Szkolne mundurki bzdura jakich mało a ich jakość pozostawia wiele do życzenia. Dzieci nie mogą się swobodnie przemieszczać po budynku w dni ciepłe nie są wypuszczane na boisko brak zajęć pozaszkolnych i wiele innych absurdów tej szkoły. Klasy 1-3 tylko jedna nauczycielka jest spoko Aneta Mrozowska pozostałe dwie nie nadają się. Klasy 4-6 nauczyciele wymieniam tylko tych którzy są nauczycielami a nie wyrobem nauczycielopodobnym:

Milena Bojarczuk- język angielski
      Tomasz Gołąb- wychowanie fizyczne
      Aneta Mrozowska - edukacja wczesnoszkolna
      Małgorzata Pałko - religia
      Włodzimierz Romańczak - matematyka, informatyka
      Aneta Słysz - język polski, terapia pedagogiczna
      Iwona Śliwińska-Wach - historia

Oni potrafią kontaktować się z uczniami jak i rodzicami. W okolicy są jeszcze dwie szkoły które warto wybrać.
      • Gość: emm Re: SP 227 na Astronautów-naprawdę NIKT nic nie w IP: *.not.configured 23.01.17, 09:16
        A jak jest ze swietlica ? Czy uczniowie starszych klas tez moga do niej uczeszczac?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka