Dodaj do ulubionych

Stomatolog ochota

IP: *.ip.netia.com.pl 05.02.13, 14:24
Czy mozecie polecici lub odradzic jakiegos stomatologa na ochocie lub w okolicy? Wiem, ze takie watki juz byly ale dosc dawno, a zalezy mi na biezacych informacjach.
Bede wdzieczna za wskazowki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sagarmatha Re: Stomatolog ochota IP: *.205.73.174.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.02.13, 21:27
      od kilku lat chodzę do dr Katarzyny Krzysztoń w Prima Dent (róg Grójeckiej i Banacha - północno-wschodni). Kompetentna, rzeczowa, uśmiechnięta.
      • Gość: hgs Re: Stomatolog ochota IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.02.13, 11:08
        akurat raz bylam w primadent pomijajac ceny z kosmosu, lekarz pomylil bruzdy z ubytkami, oczywiscie mialo to na ceu wyciagniecie ode mnie pieniedzy, ale poniewaz lekarz u ktorego sie leczylam mi to sprawdzal misiac wczesniej, stad wiem, ze w prima dent chcieli mnie naciagnac i nie polecam.
    • Gość: gość Re: Stomatolog ochota IP: *.compi.net.pl 12.02.13, 12:20
      Od lat cała rodzina leczy się tu www.doz.pl/lekarze/l45878-Gabinet_Stomatologiczny_Bartlomiej_Laszczewski
      • Gość: bx Re: Stomatolog ochota IP: *.ip.netia.com.pl 12.02.13, 15:11
        a jakie sa ceny mniej wiecej?
        • Gość: 321 Re: Stomatolog ochota IP: *.compi.net.pl 12.02.13, 22:57
          Ja często korzystałem z SANUS na Dorotowskiej. Było ok ale z kroplą dziegciu. Założyła plombę białą, a ona wypadła za 2 dni. Poszedłem z reklamacją - zrobiła - zapłaciłem. Plomba znowu wypadła. Nie poszedłem ponownie. Poszedłem do "państwowego" na Mochnackiego. Tak mnie strachem i nieprofesjonalizmem "zmęczyła", że aż bluzkę zapociłem!!!! .... plomba bez chwalenia siedzi 3 lata bez poprawek .......... ząb nie jest umartwiony bo nie dało się do końca otworzyć kanału. Czyli nie boli, żyje i jest ukrwiony(częściowo), odbudowana funkcja, i prawie bez kosztów.
          To chyba kwestia szczęścia i trafienia w odpowiedni moment.
          Prywatnie zapłaciłem chyba ze 350 - 400 nie specjalnie pamiętam bo dawno. Państwowo zapłaciłem za bilet dojazdowy i powrotny oraz 80 zł za materiał ceramiczny.
          • 1-buc Re: Stomatolog ochota 12.02.13, 23:23
            "bluzkę przepociłeś" ? No, to musiało być ciężko...
            • Gość: BD Re: Stomatolog ochota IP: *.ip.netia.com.pl 13.02.13, 14:34
              a ty nie spociles sie z wysilku czasem przy pisaniu tego arcymadrego posta? ksywke masz idealna :D
          • Gość: gbf Re: Stomatolog ochota IP: *.ip.netia.com.pl 13.02.13, 14:33
            o sanus to juz legendy kraza, raczej te niepochlebne, dlatego nawet ich nie biore pod uwage, a na ochocie ejst pare ladnych punktow stomatologicznych, ale chyba nikt do nich nei chodzi skoro opinii brak :)
    • Gość: Ewelina Re: Stomatolog ochota IP: *.31.23.196.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.02.13, 08:14
      Dr Mussa przy Opaczewskiej
      Mussadent chyba sie nazywa
      Korzystamy od wielu lat i jestesmy zadowoleni, ceny chyba ok w porownaniu z innymi, jakosc lepsza
      • Gość: vx Re: Stomatolog ochota IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.02.13, 19:28
        a jakas strona z nr telefonu, doswiadczeniem itp.B o szukalem w necie i nie ma nic na temat tego miejsca.
    • dorot3k85 Się nachodziłam 28.02.13, 00:10
      Witam,
      ja mam dość porządne problemy z zębami i obeszłam połowę dentystów w stolicy
      jeśli chodzi o ochotę
      Prima Dent
      kojarzy mi się z naciąganiem fakt
      raz trafiłam na korektę plomby do całkiem ogarnietej Pani, akcent miała wschodni ale nazwiska nie kojarzę

na Włodarzewskiej 55 Amerdental - tam chodziłam do doktora Aleksińskiego bardzo miły, rzeczowy, tłumaczy, poświęca czas byłam zadowolona i bym wróciła ale musiałam przenieść leczenie na inne tory, odbudował mi kawałek ząbka bo inny specjalista wyrwał mi z niego plombę robiąc sąsiedni ząb i przykleił ją na klej. hańba ale cóż i to szanowany specjalista.

Ekodent- bardzo miła Pani doktor, tanio ale zrezygnowałam z leczenia u niej ponieważ zbyt długo musiałam czekać na konsultację ondodonty.

tyle z moich wrażeń ;)

• Gość: Bartek Re: Się nachodziłam IP: *.pzu.pl 30.07.19, 15:06
        Ja byłem w Ochocie na uśmiech na Pruszkowskiej 6b - polecam dr. Mateusza Prokopiuka - super facet i niezwykle cierpliwy i precyzyjny lekarz. Tutaj strona gabinetu
        www.ochotanausmiech.pl

• jaroslaw_pierzynski Re: Się nachodziłam 06.08.19, 15:07
          Też polecam doktora Mateusza z Ochoty na uśmiech, ma naprawdę niezwykle podejscie do pacjenta i nie da sie go nie lubic
    • monimonikaa Re: Stomatolog ochota 27.02.21, 20:24
      Świetnych stomatologów mają w Dental Fraternity na Mochnackiego. Leczę się tam ja i mój brat. Jesteśmy zadowoleni. Leczenie przebiega sprawnie i bezboleśnie. Mają tez dobry i profesjonalny personel pomocniczy. Mam przydzielonego opiekuna który zawsze na bieżąco informuje mnie o przebiegu leczenia, przypomina o terminach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka