Gość: mieszkaniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.14, 12:49 16 listopada wyeksmitujmy PiS, nim PiS wyeksmituje nas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kari-na84 Re: PiSoeksmisja 10.11.14, 22:56 Panie Czuma, nich Pan już da spokój! Skąd u Pana tyle jadu, skąd ta nienawiść? Nerwy puszczają przed wyborami? I te nicki, Anka Ochocianka... W takim wieku takie wygłupy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: PiSoeksmisja IP: 31.11.184.* 11.11.14, 14:27 stary i glupi nie? ja mam akurat dosc obecnej nieudolnosci wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomponik Re: PiSoeksmisja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.14, 20:25 wlochowianki.blog.pl/2014/11/09/wybory/ a tu dobre refleksje wyborcy ...czy ktoś wie o kim mowa??? Odpowiedz Link Zgłoś
kari-na84 Re: PiSoeksmisja 12.11.14, 20:39 Nie mam pojęcia kto to pisze, ale pisze bardzo ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
1819tak Re: PiSoeksmisja 11.11.14, 09:23 Tu komentarz jest bezcelowy panie Krzysztofie Gdyby pan jako kolega HGW wstawił sie za tymi ludzi a nie próbował ugrać na nich głosy w wyborach ,,,, szkoda gadać warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,16945339,Co_prezydent_stolicy_wiedziala_o_kamienicy_odzyskanej.html#ixzz3IffPb4DA Odpowiedz Link Zgłoś
kapi0-1 Re: PiSoeksmisja 11.11.14, 15:26 Panie Czuma, jak to jest? Mówi Pan o eksmisjach jednocześnie będąc w obozie politycznym z Hanną Gronkiewicz Waltz, której mąż bezprawnie wykupił kamienice? Odpowiedz Link Zgłoś
justyna-tajska Re: PiSoeksmisja 11.11.14, 16:20 Przecież to jest czysta hipokryzja. Wspominał Pan coś ostatnio o ekipie, która wykupiła kamienice na Naszej dzielnicy, a sam Pan należy do partii, której mąż wiceprzewodniczącej bezprawnie wykupił kamienice. Lokatorom podwyższono czynsz o 400%! Odpowiedz Link Zgłoś
yogggi Re: PiSoeksmisja 11.11.14, 18:15 Jaki był komentarz męża Pani Prezydent, koleżanki Pana Czumy? - "Dwa tygodnie przed wyborami?? . Więc o co tak naprawdę chodzi? Ano o stołek! Tak samo jest u nas. Przyszły wybory - Platforma z Czumą na czele zainteresowali się lokatorami. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtas.a Re: PiSoeksmisja 11.11.14, 18:40 No proszę bardzo. Kto oskarża drugiego o bycie w tzw. ?ekipie? może sam w niej jest? Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrW-K Re: PiSoeksmisja IP: *.lublin.mm.pl 11.11.14, 20:26 Dajcie spokój. Wiadomo, że Platforma na serio zajmie się problemem reprywatyzacji. Po raz kolejny się zawiodłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 67Mikołaj Re: PiSoeksmisja IP: *.static.ip.netia.com.pl 12.11.14, 09:11 Że jakie to hasło Platformy w tej kampanii? "Bliżej ludzi", tak? Panie Krzysztofie, to jak to naprawdę jest - bliżej ludzi, lokatorów, czy może jednak bliżej stołka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: PiSoeksmisja IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.11.14, 09:35 blizej koryra ma sie rozumiec :) zenada...brak slow..ludzie pakujcie sie i wyjezdzajcie bo tu w pl nawet emerytur nie zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonka58 Re: PiSoeksmisja 12.11.14, 16:06 Mnie już naprawdę nic nie zdziwi. POlitykom ufać nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz-daro Re: PiSoeksmisja 12.11.14, 16:47 a ja czułem, że tak będzie. mieszkam tu dopiero od kilku lat i obserwuje co się dzieje w tej kampanii. problem reprywatyzacji jest nie tylko w warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
pajakwsieci Re: PiSoeksmisja 12.11.14, 18:18 Ciekawe co teraz myślą mieszkańcy kamienicy z ulicy Potrzebnej. Po wyborach przestaną być POtrzebni. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.wloszka Re: PiSoeksmisja 12.11.14, 19:56 Z Panem Krzysztofem to już tak jest. Chłop wszędzie węszył spisek, układy, ekipy. A tu proszę - ramię w ramię z HGW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HGWtakaelokwentna Re: PiSoeksmisja IP: *.lublin.mm.pl 12.11.14, 21:24 Żenujące jest to, co sama HGW ma w tej sytuacji do powiedzenia - na zasadzie „odkupił, to odkupił - na cholerę drążyć temat?”. Odpowiedz Link Zgłoś
elinique Re: PiSoeksmisja 12.11.14, 22:41 Tak się tłumaczy wiceszefowa PO. Ciekawe co ma teraz do powiedzenia syn byłego Ministra Sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik13 Re: PiSoeksmisja IP: *.lublin.mm.pl 13.11.14, 19:31 Ahahaha, wiecie co jest najśmieszniejsze? :D Że to są wybory do rady dzielnicy. Oczekiwałbym jakiś propozycji, programu. Myślałem, że tylko na "wsiuńskiej" tak plują jadem na siebie. A tu proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
camelon Re: PiSoeksmisja 13.11.14, 20:25 Niestety pluć jest najprościej. Zresztą, jeśli to rzeczywiście ten cały Czuma z PO to tak naprawdę nie ma czego oczekiwać. Po 7 latach stwierdzam, że Ci ludzie nie potrafią brać za nic odpowiedzialności. Potrafią tylko straszyć. Najłatwiej PiSem, jaki by nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
oasaao Re: PiSoeksmisja 13.11.14, 22:25 Widzę, że wątki robią karierę na forum naszej dzielnicy. Pięknie się ktoś skompromitował. Odpowiedz Link Zgłoś
miodcynamon Re: PiSoeksmisja 13.11.14, 22:51 Coś dzisiaj czytałam, że HGW zaproponowała jakąś ustawę dotyczącą reprywatyzacji, tak? Śmiech na sali. Po tym wszystkim, to już mogłaby sobie odpuścić temat. :/ Jak można w tej chwili wierzyć w cokolwiek, co ta partia obiecuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PiSoeksmisja IP: *.lublin.mm.pl 13.11.14, 23:06 Partia to ludzie. O takich czy innych poglądach. W wyborach samorządowych liczy się człowiek. Ten kto to napisał nie powinien dostać ani jednego głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
f1garek Re: PiSoeksmisja 13.11.14, 23:31 Przeczytałem właśnie ten wątek i zgadzam się co do lokatorów z ulicy Potrzebnej. Przecież ci ludzie liczyli na pomoc. A potem się dziwić, że ludzie nie chodzą głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
f11emonek Re: PiSoeksmisja 14.11.14, 20:04 Już za chwilę cisza wyborcza, a więc ban na tego typu wątki. Co ten biedny Czuma będzie robił do niedzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
08i72k Re: PiSoeksmisja 14.11.14, 20:50 On znajdzie sposób, znajdzie sobie zajęcie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtas.a Re: PiSoeksmisja 14.11.14, 21:25 Nie zdziwię się, jak go spotkam z lornetką, w peruce, kryjącego się przy urnach wyborczych... :p Odpowiedz Link Zgłoś
kopeciowa8 Re: PiSoeksmisja 14.11.14, 22:18 Nawet się w żaden sposób nie wytłumaczył z tej wpadki, jaką zaserwowała nam jego partia. Powinien to zrobić jako członek PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aHanka? Re: PiSoeksmisja IP: *.lublin.mm.pl 14.11.14, 22:20 HGW też się nie wytłumaczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
harboni Re: PiSoeksmisja 14.11.14, 22:59 Podejrzewam, że lokatorzy z ulicy Potrzebnej to nie jedyny przypadek. Pomyślcie o tych, których wykiwał mąż HGW. A takich są setki... Odpowiedz Link Zgłoś
1819tak Re: PiSoeksmisja 14.11.14, 23:04 Osobiście będę monitorować, czy Pan Czuma podejmie jakieś kroki w kwestii spraw lokatorów po wyborach!!! Odpowiedz Link Zgłoś