Dodaj do ulubionych

wyciskarka soków

IP: *.static.ip.netia.com.pl 24.07.15, 10:58
Zainteresowany jestem zakupem ręcznej wyciskarki soków - urządzenie podobne do dawnej maszynki do mięsa, wykonane z żeliwa. Allegro nie wchodzi w rachubę - chcę zobaczyć co kupuję. Proszę podać namiary na sklep i cenę - Dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: wyciskarka soków IP: *.static.chello.pl 29.07.15, 10:22
      idz do sklepu i sobie kup, forum nie jst sklepem -cos ci sie pomylilo.
    • Gość: gość portalu Re: wyciskarka soków IP: *.static.ip.netia.com.pl 25.08.15, 14:42
      No i kupiłem (59 PLN) w sklepie SPEEDOSHOP ul. Dzieci Warszawy 9. W sprzedaży wyposażenie do kuchni, artykuły sportowe i wiele innych !!!
    • Gość: samsok Re: wyciskarka soków IP: 176.114.239.* 12.02.16, 21:32
      dlaczego ręczna? masz czas na zabawe z tym? ja wolę takie , do których wrzucam cały owoc i dostaje pyszny sok
      • Gość: gosc Re: wyciskarka soków IP: *.static.chello.pl 15.02.16, 11:30
        a takie cos nei kosztuje 60 zl. chyba ze najgorszy plastik plus reczna robota. powodzenia.
    • 3newone Re: wyciskarka soków 30.06.16, 18:32
      Twój wybór, jednak czasami lepiej zainwestować raz, a pożądnie i nie martwić się o małe szczegóły, które popsuj Ci przyjemnosć z picia soku :P. Wiem co mówię, oszczędzałem i oszczędzałem. Trzy razy kupowałem tani sprzęt i trzy razy się popsuł, za czwartym razem nie wytrzymałem i zainwestowałem więcej. Od niedawna mam wyciskarkę vortex i mogę szczerze polecić.
      • Gość: gosc Re: wyciskarka soków IP: *.static.chello.pl 08.07.16, 09:12
        jest takie madre pwoiedzenie nie stac mnie na tanie, ale to trzeba miec troche oleju w glowie ab to zrozumiec.:)
    • lacki2014 Re: wyciskarka soków 14.07.16, 14:41
      Podejdź do media expert lub media market tam ci napewno doradzą coś ciekawego.
      ------------------------------
      Największa ścianka reklamowa w kraju.
    • patryk_koc Re: wyciskarka soków 23.07.16, 20:45
      Wejdź na FB i tam ogłoś w grupie Ogłoszenia Warszawa Ursus: www.facebook.com/groups/1764954390386255/
    • patafilar Re: wyciskarka soków 28.09.16, 13:28
      Witam! Probowalem zarowno wyciskarke pozioma,jak i wyciskarke pionowa.Wg. mnie lepsze efekty i komfort daje wyciskarka jednoslimakowa pionowa.Szczegolnie widac roznice w wyciskaniu zielonych produktow(natka pietuszki,pokrzywa itp.).Poza tym w ciagu dnia wyciskarke pionowa wystarczy przeplukac,a dopiero na koniec dnia rozebrac i umyc.Dodam,ze nie musi to byc droga wyciskarka.Ja uzywam ta :www.terapiasokami.pl/wyciskarka-cooksense i jestem zadowolony,a parametry tez ma b.dobre jak te drozsze wyciskarki.Pozdrawiam
    • arci1990 Re: wyciskarka soków 04.11.16, 11:45
      soknazdrowie.pl
      świetne przepisy na soki oraz kody rabatowe na wyciskarkę kuvings
      • 1-buc Re: wyciskarka soków 04.11.16, 20:50
        arci1990 - Ile ci płacą za jeden spam?
        • Gość: fiona Re: wyciskarka soków IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.11.16, 17:14
          tyle, ze nie starcza nawet na dobrej jakosci sprzet :)
    • ulkaaa85 Re: wyciskarka soków 07.02.17, 18:39
      Diwne trochę wymagania, przeciez normalnie widzisz zdjecia, nieraz filmy itd. a w internecie jest taniej. Ja sobie kupiłam wyciskarke wolnoobrotowa Sonoro - świetny sprzęt, bardzo dużo soku i szybko pracuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka