ciocia_pasta 13.04.05, 10:14 Chciałabym wiedzieć co u was słychać :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja :) Re: Absolwenci 61? IP: 217.153.131.* 13.04.05, 10:52 ale rocznik który? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_pasta Re: Absolwenci 61? 13.04.05, 16:29 rocznik '78, ale w którym roku kończyłam to trzeba by policzyć... Moim wychowawcą była Kowalczyk :) To chyba najbardziej charakterystyczna postać z mojej ery... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja :) Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 20:24 Za mojej ery, nieznacznie późniejszej do Twojej, Pani Kowalczyk pozostawała najbardziej charakterystyczną postacią. Moją wychowawczynią była Pani Jadzewicz :) To ciekawe ile razy musieliśmy się mijać wszyscy na korytarzach, a zupełnie się nie znamy. Dziwne, że tak mało osób się wypowiedziało w tym temacie, mam nadzieję, że z czasem topic trochę urośnie i może spotkamy tu swoich wspólnych znajomych, albo w ogóle znajomych! :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek_z_blizna Re: Absolwenci 61? IP: *.242.81.adsl.skynet.be 24.04.05, 16:15 Pani Jadzewicz to mama mojego kumpla z klasy:) A Kowalczyk... no sam nie mialem przyjemnosci, ale rozne rzeczy sie slyszalo...:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: Absolwenci 61? IP: 83.238.100.* 13.04.05, 12:11 u mnie słychać dużo dobrego i ciekawego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja :) Re: Absolwenci 61? IP: 217.153.131.* 13.04.05, 12:23 to jak u kazdego pewnie ;)dalej nie wiem o ktory chodzi rocznik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IKA 401 Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:04 Moją wychowawczynią była p. MAŚNIAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudo Re: Absolwenci 61? IP: *.de.ibm.com 13.04.05, 23:42 moja wychowawczynia w klasach 1-3 byla p. Grębska a potem 4-8 vice Trojanowska :) rocznik 76 ja :> a miewam sie calkiem niezle. I jeszcze mieszkam na ochocie :) D. Odpowiedz Link Zgłoś
helka2 Re: Absolwenci 61? 06.05.05, 17:10 Gość portalu: pseudo napisał(a): > moja wychowawczynia w klasach 1-3 byla p. Grębska a potem 4-8 vice Trojanowska > :) > rocznik 76 ja :> > a miewam sie calkiem niezle. I jeszcze mieszkam na ochocie :) > > > D. Wow to ta klasa do ktorej chodzil moj brat Mariusz M. teraz jest juz zonaty io ma dwoch cudownych synków 3 i 1,5 roku i juz niestety nie mieszka na Ochocie tylko na Tarchominie a ja nadal w tym samym miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: Absolwenci 61? IP: 83.238.100.* 14.04.05, 16:27 Ja jestem rocznik '72, i moją wychowawczynią była p. Komosa (do czasu dopóki nie zaszła w ciążę - ale kiedy to było :) ), a potem przez rok pani od biologii (ale nie pamiętam jej nazwiska :(). Panią Kowalczyk, a jakże, pamiętam świetnie (choć nie miałam z nią lekcji). I panią Jadzewicz też :) Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_z_blizna Re: Absolwenci 61? 25.04.05, 11:25 Otoz ja jestem rocznik 83, chodzilem do klasy z rocznikiem 82 - pania od Biologii byla pani Haryngtonowicz (mam nadzieje, ze dobrze napisalem). Byla podobno druga kobieta od biologii, ale jej nie znalem! A w ogole to kto pamietam pania Glowacz? Cudowna kobieta, uczyla KOSSu i ona wzbudzila moje zainteresowanie polityka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Absolwenci 61? IP: *.u.mcnet.pl 15.04.05, 16:38 A ja jestem rocznik 80. I też słychać u mnie dobrze. Moją wychowawczynią była p. Marczewska. P. Kowalczyk pamiętam bardzo dobrze [zresztą kto by jej nie pamiętał]. Pozdrawiam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_pasta Re: Absolwenci 61? 18.04.05, 14:42 Pani Marczewska - od fizyki? To jeśli mnie pamięć nie myli byliśmy kiedyś na jednej "zielonej szkole" w Krynicy Górskiej! A kilka osób z Twojej klasy (tak mi logika wskazuje...) pływało razem z nami na Zaruskim z Jastarni do Gdyni! Co to były za cudowne czasy! Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gapa Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:37 ciocia_pasta napisała: > Pani Marczewska - od fizyki? To jeśli mnie pamięć nie myli byliśmy kiedyś na > jednej "zielonej szkole" w Krynicy Górskiej! A kilka osób z Twojej klasy (tak > mi logika wskazuje...) pływało razem z nami na Zaruskim z Jastarni do Gdyni! Co > > to były za cudowne czasy! Pozdrawiam serdecznie! tak jest! rejs na zaruskim byl z klasa wowczas chyba siodma (wychowawczyni p. kowalczyk). najpierw kilka dni nauki w jastarni a potem rejs na gdyni. wszyscy wisieli za burta i belty szly rowno:) a na miejscu jakies wachty i budzenie sie nawzajem w nocy bo pilnowac lodki trzeba bylo. jakby mi sie chcialo to i zdjecia by sie z tego rejsu gdzies zanlazly. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_pasta Re: Absolwenci 61? 12.05.05, 12:33 To był sam początek ósmej klasy... Cóż za cudowne wspomnienia! Też mam zdjęcia i nawet często do nich wracam :) Najlepiej wspominam te nocne dyżury w Gdańsku z widokiem na "żurawia"... Nie muszę chyba przypominać, że to były na ogół wachty w składzie damsko-męskim... Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szachal Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 23:30 Siemanko, hehehe ja 79, moja wychowawczynia byla p. Klejc :) a i ten rejs tez dobrze pamietam !! Pozdrawiam ! hhehehe i paru kolegow z podworka obok tez pamieta ten rejs :)) prawda koledzy ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:39 ello odbywającym rejs i pozdrawiam wszystkich z '79 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gapa Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:30 Gość portalu: Misia napisał(a): > A ja jestem rocznik 80. I też słychać u mnie dobrze. Moją wychowawczynią była > p. Marczewska. P. Kowalczyk pamiętam bardzo dobrze [zresztą kto by jej nie > pamiętał]. > Pozdrawiam :-)) w takim razie chodzilismy razem do klasy:) tez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:30 pozdrawiam rocznik '80, byl udany!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:36 Napisz kim jestes, moje gg 4130033, ja skonczylam 8b, tez '80 Odpowiedz Link Zgłoś
mamajul Re: Absolwenci 61? 20.04.05, 17:53 Rocznik '76. Wych.-p.Czerska . Nadal mieszkam na Ochocie. I mam się świetnie. Ale szkoła to się nam zmieniła-mam wrażenie, że na gorsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: Absolwenci 61? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.05, 22:05 Ja jestem troszkę starsza i pamiętam inne rzeczy (jak np. pijanstwo wśród nauczycieli wf Odpowiedz Link Zgłoś
mamajul Re: Absolwenci 61? 21.04.05, 08:51 A ja pamiętam fajną drużyne harcerską, fantastyczną klasę (nie salę ;)), sprawny uczniowski samorząd .... Złych wspomnień raczej nie mam. Te mam z liceum :\ Słowackiego, do którego poszłam na przekór rodzinie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek_z_blizna Re: Absolwenci 61? IP: *.242.81.adsl.skynet.be 24.04.05, 16:20 He he, ja p. Czerska pamietam jako vice [dyra byla (jest??) p. Glowacz] i moja nauczycielke matematyki... oj, sie nacierpialem. W 8klasie wyciagalem sie 4 razy z dost na db, zeby mi sie olimpiada liczylya:)) Wspomniana wczesniej p. Komosa uczyla historii i uwazam, ze byla swietna! Moja wychowawczynia byl p. Kossowska (chyba) - osoba ktora darzylem wileka sympatia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudo Re: Absolwenci 61? IP: 5.1.* / *.de.ibm.com 26.04.05, 13:22 p. Czerska ? czyli klasa B ja bylem w A od Trojanowskiej... druzyna harcerska to 242 WdHiZ teraz chyba w rozsypce lub juz nie istniejaca. Od biologi byla p. Wozniak na 100% tez cieciem byl "narciaz" :) a i pamietam jakie zdzwiwko bylo jak rocznik 75 zostawil smolny slad na scianie od sali :) Darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mad Re: Absolwenci 61? IP: 83.238.100.* 26.04.05, 19:49 Dokładnie! przez ostatni rok moją wychowawczynią była właśnie Anna Woźniak... (widocznie za krótko to było i pamięć mi szwankowała) :) no i oczywiście byłam w klasie B, a jaki żal był w pierwszej klasie, gdy rozdzielali na A i B, i ja się nie załapałam do A (z większością kolegów i koleżanek z przedszkola...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudo Re: Absolwenci 61? IP: *.waw.pl 27.04.05, 12:25 ee ja przez pierwsze 3 lata bylem w B, a potem od 4 klasy w A :) Darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEPE Re: Absolwenci 61? IP: *.mpwik.waw.pl / 80.50.250.* 19.05.05, 08:31 ja też rocznik 76 i wychowawczyni Pani Czerska a na Ochocie bywam bardzo często... i jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEPE Re: Absolwenci 61? IP: *.mpwik.waw.pl / 80.50.250.* 19.05.05, 08:31 ja też rocznik 76 i wychowawczyni Pani Czerska a na Ochocie bywam bardzo często... i jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
mamajul Re: Absolwenci 61? 27.04.05, 14:06 Ja pamiętam aferę z czyszczeniem sciany jakoś przy okazji zakończenia szkoły przez nas czyli'76. Bardzo dobry rocznik ;). Teraz jak przechodze przez boisko jeszcze widać "nasz napis" 8b. Nie jestem jakoś szczególnie z tego mazania dumna ;/ ale pamiętam, że to nasz. A pamiętacie wyrywanie trawek z nieistniejącej już bieżni??? Odpowiedz Link Zgłoś
helka2 Re: Absolwenci 61? 06.05.05, 17:23 ja mimo ze 80 to tez pamietam rozne rzeczy nawet smieszne tupu wpisywanie godzin spolecznych do dzienniczka a i te napisy na scianie wykonane smola,i wyrywanie trawy, przejscia z p.Jadzewicz, pania pielegniarke-Krysie, ktora zadzwonila do mojej mamy do pracy i info ze mam noge zlamana pewnie w 3 miejscach a to bylo tylko lekkie skrecenie :) oj jak fajnie tak powspominac i poczytac co inni pamietaja Pozdrawiam i zapraszam na www.grono.net tam otworzylam podobna stronke :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamajul Re: Absolwenci 61? 27.04.05, 14:09 A przy okazji wczorajszej rocznicy przypomniało mi się picie płynu Lugola (czy jak się to tam pisze) na boisku szkolnym. CHyba klasami się piło na wybiegu i trzebabyło uwazać, zeby ubrania nie pobrudzić... Też było tak ciepło jak teraz. I czereśnia też tak kwitła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mad Re: Absolwenci 61? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.05, 21:29 Tak, ten płyn lugola też pamiętam (ale to było prawie tydzień po katastrofie - chyba 30 kwietnia... i co miało zaszkodzić, to na pewno już zdążyło :]) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudo Re: Absolwenci 61? IP: *.de.ibm.com 27.04.05, 23:43 Plynu lugola nie pamietam :) a pamietacie p. Debska od ruskiego co strzelala z... :D i te disco na 2 pietrze :) a wiosna piekne bzy na boisku i czeresnie wysoka przy stolowce :) D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mad Re: Absolwenci 61? IP: 83.238.100.* 28.04.05, 13:23 Wiosna była piękna, aż się chciało wychodzić wtedy na przerwy na dwór :) i do sklepu za ogrodzeniem (którego już nie ma). Dyskoteki pamiętam, a jakże, nie tylko na piętrach (bo na I piętrze też były), ale również na sali gimnastycznej; muzyka - to przeważnie było italo-disco :) Pamiętam jeszcze zajęcia z biologii w mini ogródku od strony ul. Częstochowskiej (przy stołówce) - rozpoznawanie roślin z jakimiś atlasami w ręku, oczywiście p. Dębską (niezapomnianą) i TPPR (do którego trzeba było raczej należeć), i wieeeeele innych rzeczy.... Kółko chemiczne np., olimpiady (w VIII kl. pisałam 3)............. ech, kiedy to było :] Odpowiedz Link Zgłoś
mamajul Re: Absolwenci 61? 28.04.05, 18:57 Tych olimiad sporo było-fakt :). Nie tylko kółko chemiczne, np przygotowywało, ale pamiętam jakies zajecia przed olimpiadą w gabinecie dyr-p.Trytek-chemiczki :))). Dyskoteki były miłe, ale wiem, ze " Ci z 9-iątki) czasem przychodzili i wtedy nie były miłe. Teraz od kilku lat planuje się zamknięcie SP nr 9. To się towarzystwo przemiesza :(... A jeszcze było coś takiego jak dyzury przy schodach. Stał stolik na parterze i się przy nim dyzury pełniło-taka Agencja Ochrony ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja :) Re: Absolwenci 61? IP: 217.153.131.* 29.04.05, 07:57 To nie agencja ochrony tylko się pilnowało, że jednymi schodami się TYLKO wchodzi a drugimi tylko schodzi ;) A co do sklepiku to on tam cały czas chyba jest O_o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudo Re: Absolwenci 61? IP: 5.1.* / *.de.ibm.com 29.04.05, 11:48 hihihi te dyzury to i ja pamietam :) a tam gdzie teraz jest mala sala wf chyba kiedys byla sala ZPT, pamietam jak dziewczyny piekly placki kiedys na zajeciach... a ja sie pochwale ze bebnilem na werblach na akademiach :) Darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:31 Taaak...dyzury przy schodach...to bylo to!!! Pamietam, ze niektorzy "ochroniarze" byli bardzo brutalni a jeden z nich zbyt sie zaangazowal i skonczylo sie rozbiciem glowy jakiejs dziewczynki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 18:55 To nie byłem ja, pozdrawiam kolege,który to zrobił:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamajul Re: Absolwenci 61? 29.04.05, 16:03 Z tym zbieganiem też były dyżury . To fakt. Ale stolik stał wyraźnie przy schodach DO WCHODZENIA . Hiiiii. I pytało się kto, do kogo itd. I chyba nawet zeszyt wpisów był......... A placki ziemniaczane smażyłam i jeszcze jakieś inne takie tam cuda robiłyśmy. :/. ;). Nawet maszyny do szycia byłyyyyy. A prenumerowaliście pisemko po rosyjsku?? Wiesołyje kartiny chyba się nazywało. BYłam sfrustrowana,bo rodzina mi zabroniła i kasy nie dali.... Albo SKO?? U nas co poniedziałek wpłacało się pieniądze. Systematyczne oszczędzanie to sie nazywało...:/ ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudo Re: Absolwenci 61? IP: *.waw.pl 01.05.05, 16:04 szkolna kasa oszczednosci :)) ech faaajnie bylo, szkola przez ulice, prace domowe w szatni... D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek_z_blizna Re: Absolwenci 61? IP: *.aster.pl 01.05.05, 16:45 za moich czasow byla cukierneka schodkami w dol przy ul. czestochowskiej (chyba?) i byla w deche:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudo Re: Absolwenci 61? IP: *.de.ibm.com 02.05.05, 14:53 tos mlody wiekiem :) cukiernia na czestochowskiej to byla dlugo pozniej. ja pamietam niesmiertelnego zegarmistrza na rogu czestochowskiej/bialobrzeskiej i kwiaciarnie D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mad Re: Absolwenci 61? IP: 83.238.100.* 02.05.05, 15:56 ....zegarmistrz chyba już nie istnieje, kwiaciarnia na pewno nie.... a zawsze mieli gigantyczne kolejki 14 października, na rozpoczęcie i zakończenie roku szkolnego :) Całkiem nie tak dawno się zwinęli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek_z_blizna Re: Absolwenci 61? IP: *.aster.pl 03.05.05, 11:28 No ciut mlodszy, fakt:) Tak, do kwiaciarni sie zasuwalo po kwiatki dla nauczycielek na poczatek i szczegolnie na koniec roku! A ja sie jeszce na zpt zalapalem - prowadzila p. Zelazowska. W ogole to szalenie milo wspominam podstawowke:) Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_pasta Re: Absolwenci 61? 04.05.05, 09:42 Ja też wspominam panią Żelazowską, a najbardziej robienie frytek na patelni... Najlepsze wspomnienia dotyczą jednak biologii z panią Woźniak. Zaraziła mnie pasją do tego przedmiotu, i tak już zostało... Teraz ja uczę biologii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek_z_blizna Re: Absolwenci 61? IP: *.aster.pl 08.05.05, 11:31 w "Przybosiu"?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_pasta Re: Absolwenci 61? 08.05.05, 11:38 Niestety nie :( Generalnie ciągnie mnie troszke do szkoły podstawowej ale rodzina i znajomi odradzają... Przygotowuję za to ludzi do matury a w między czasie robię doktorat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek_z_blizna Re: Absolwenci 61? IP: *.aster.pl 08.05.05, 21:00 A to przepraszam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
helka2 Re: Absolwenci 61? 06.05.05, 17:12 Gość portalu: Mad napisał(a): > ....zegarmistrz chyba już nie istnieje, kwiaciarnia na pewno nie.... a zawsze > mieli gigantyczne kolejki 14 października, na rozpoczęcie i zakończenie roku > szkolnego :) Całkiem nie tak dawno się zwinęli. Mylisz sie Mad zegarmistrz jest tam nadal tylko jakos zadko otwarty :) Odpowiedz Link Zgłoś
helka2 Re: Absolwenci 61? 06.05.05, 17:01 jejku ze tez ja nie wiedzialam ze jest takie forum :) ja jestem rocznik 80 a moja wychowawczynia były: jako pierwsza Pani od ZPT Żelazowska później p. Frąckiewicz od polskiego nastepnie p. Grodek i na koniec P. Komosa od historii :) Sporo ich bylo ale jakos udalo nam sie skończyc szkółke :) Słuchajcie ludziki z rocznika 80 jesli tacy tu sa!!!!! Zbliża sie jubileuszowa 10 rocznica odebrania świadectw 8 klasy moze zorganizowalibysmy male spotkanko po latach??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DS Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 22:21 witaj Helena, moje gg 9553778, pozdrawiam Dorota S.rocznik 80:), Twoja klasa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kara K. Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 18:45 No fajowe forum :D, bardzo mi sie podoba i już kojarzę troche osób po opisach, przede wszystkim Hele :-). Jestem rocznik 81, klasa p. Klejc - 8b, i chyba pierwsza z tego rocznika, czekam na ludzi ode mnie - odzywać się Pozdrawiam wszystkich. moje gg:9502058. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helka Re: Absolwenci 61? IP: *.awf.edu.pl 20.05.05, 12:18 no cóż jesli ktosa sie znajdzie z 80 to zapraszam na GG 8678736 :) mam nadzieje ze sie w wiekszosci odnajdziemy bo milo by bylo sie moze spotkac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mad Re: Absolwenci 61? IP: 83.238.100.* 02.05.05, 15:54 Dyżury i zeszyt wpisów pamiętam, a także zbiórki makulatury (składowanej potem w piwnicy), placki bądź ciastka robione na zpt, szycie na maszynie, szydełkowanie i robienie na drutach... Po rosyjsku mieliśmy Wiesiołyje kartinki i (potem - bo trochę trudniejszą) Murziłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: connann Re: Absolwenci 61? IP: 5.6.1D* / 195.33.140.* 04.05.05, 15:41 ale zaj.. topic na Zaruskim ja tez pływalem jestem z rocznika 79 moja wychowawczynia byla Czerska w 8c polskiego uczyla mnie Kowalczyk :-) ahhh..stare dobre czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastka Re: Absolwenci 61? IP: *.spray.net.pl 11.05.05, 11:43 Ja też jestem rocznik 79. Moją wychowawczynią była p. Klejc. Geografia - jedyna w swoim rodzaju p.Jadzewicz i historia p.Komosa. można by jeszcze dużo wspominać... Pozdrawiam wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek_z_blizna Re: Absolwenci 61? IP: *.aster.pl 11.05.05, 22:14 O wlasnie, bo nie moglem sobie przypomniec jak nazywala sie druga matematyczka oprocz p. Czerskiej (jak ja sie ksztalcilem w 61 to byl podzial nie wg klas ale umiejetnosci jesli chodzi o matematyke:)) A P. Jadzewicz to sie potem wicedyrektorka stala chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: Absolwenci 61? IP: *.142-81-70.mc.videotron.ca 13.05.05, 22:23 no pieknie 8c sie do kupy zbiera, ja tez jetsem rocznik 79, Pania CZaeska pamietam jak dzis, a Kowalczyk tylko jak mam koszmary wnocy. jezeliu ktos jeszcze z 8c, piszcie do mnie pod adres konrad@videtron.ca pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek_z_blizna Re: Absolwenci 61? IP: *.aster.pl 08.05.05, 11:33 A powiedzcie, czy szkola dalej nazywa sie "Juliana Przybosia"?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blady swit Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:55 chyba tak! ale dla pewnosci jutro sie przejde i sprawdze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tancerz_il Re: Absolwenci 61? 17.05.05, 23:24 Witam witam !!! Widze ze tu wszyscy starej daty ;) a ktos z rocznika 83 jest ? A co do P. Glowacz to z tego co wiem (choc nie dam glowy), powrocila na swoje stanowisko w szkole :) Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek_z_blizna Re: Absolwenci 61? IP: *.aster.pl 17.05.05, 23:44 Ja jestem 83, ale chodzilem do klasy z 82 - tak jak mowilem do p. KOssowskiej. Moze byles z nami w POlanczyku na zielonej szkole?:) Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka23 Re: Absolwenci 61? 20.05.05, 17:42 Czy jest tu ktoś, kto startował z edukacją w tej szkole w roku 1988 w klasie A (Pani Lipińskiej), wprawdzie chodziłam tam tylko przez pierwsze 4 klasy ale miłoby było troche powspominać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek_Z_blizna STRONA INTERNETOWA 61!!! IP: *.aster.pl 15.09.05, 11:43 www.szkola61.prv.pl/ wybadajcie to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga spotkanie rocznika '80 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 07:34 Sluchajcie, minelo juz 10 lat... fajnie byloby sie spotkac w wiekszym gronie, powspominac, "poznac sie" na nowo... Jesli jestescie chetni to piszcie: gg 41 300 33 lub olga.pietrzak@wesolypies.pl To czy chodziliscie do klasy a, b czy c nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś