Dodaj do ulubionych

Absolwenci 61?

13.04.05, 10:14
Chciałabym wiedzieć co u was słychać :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ja :) Re: Absolwenci 61? IP: 217.153.131.* 13.04.05, 10:52
      ale rocznik który? :)
      • ciocia_pasta Re: Absolwenci 61? 13.04.05, 16:29
        rocznik '78, ale w którym roku kończyłam to trzeba by policzyć... Moim
        wychowawcą była Kowalczyk :) To chyba najbardziej charakterystyczna postać z
        mojej ery...
        • Gość: ja :) Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 20:24
          Za mojej ery, nieznacznie późniejszej do Twojej, Pani Kowalczyk pozostawała
          najbardziej charakterystyczną postacią. Moją wychowawczynią była Pani Jadzewicz :)

To ciekawe ile razy musieliśmy się mijać wszyscy na korytarzach, a zupełnie się
          nie znamy. Dziwne, że tak mało osób się wypowiedziało w tym temacie, mam
          nadzieję, że z czasem topic trochę urośnie i może spotkamy tu swoich wspólnych
          znajomych, albo w ogóle znajomych! :D

pozdrawiam
          • Gość: czlowiek_z_blizna Re: Absolwenci 61? IP: *.242.81.adsl.skynet.be 24.04.05, 16:15
            Pani Jadzewicz to mama mojego kumpla z klasy:) A Kowalczyk... no sam nie mialem
            przyjemnosci, ale rozne rzeczy sie slyszalo...:) Pozdrawiam!
    • Gość: mad Re: Absolwenci 61? IP: 83.238.100.* 13.04.05, 12:11
      u mnie słychać dużo dobrego i ciekawego :)
      • Gość: ja :) Re: Absolwenci 61? IP: 217.153.131.* 13.04.05, 12:23
        to jak u kazdego pewnie ;)dalej nie wiem o ktory chodzi rocznik...
        • Gość: IKA 401 Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:04
          Moją wychowawczynią była p. MAŚNIAK
          • Gość: pseudo Re: Absolwenci 61? IP: *.de.ibm.com 13.04.05, 23:42
            moja wychowawczynia w klasach 1-3 byla p. Grębska a potem 4-8 vice Trojanowska :)
            rocznik 76 ja :>
            a miewam sie calkiem niezle. I jeszcze mieszkam na ochocie :)

D.
            • helka2 Re: Absolwenci 61? 06.05.05, 17:10
              Gość portalu: pseudo napisał(a):

> moja wychowawczynia w klasach 1-3 byla p. Grębska a potem 4-8 vice Trojanowska
              > :)
              > rocznik 76 ja :>
              > a miewam sie calkiem niezle. I jeszcze mieszkam na ochocie :)
              >
              >
              > D.

Wow to ta klasa do ktorej chodzil moj brat Mariusz M. teraz jest juz zonaty io
              ma dwoch cudownych synków 3 i 1,5 roku i juz niestety nie mieszka na Ochocie
              tylko na Tarchominie a ja nadal w tym samym miejscu :)
        • Gość: mad Re: Absolwenci 61? IP: 83.238.100.* 14.04.05, 16:27
          Ja jestem rocznik '72, i moją wychowawczynią była p. Komosa (do czasu dopóki
          nie zaszła w ciążę - ale kiedy to było :) ), a potem przez rok pani od biologii
          (ale nie pamiętam jej nazwiska :(). Panią Kowalczyk, a jakże, pamiętam świetnie
          (choć nie miałam z nią lekcji). I panią Jadzewicz też :)
          • czlowiek_z_blizna Re: Absolwenci 61? 25.04.05, 11:25
            Otoz ja jestem rocznik 83, chodzilem do klasy z rocznikiem 82 - pania od
            Biologii byla pani Haryngtonowicz (mam nadzieje, ze dobrze napisalem). Byla
            podobno druga kobieta od biologii, ale jej nie znalem!

A w ogole to kto pamietam pania Glowacz? Cudowna kobieta, uczyla KOSSu i ona
            wzbudzila moje zainteresowanie polityka!
    • Gość: Misia Re: Absolwenci 61? IP: *.u.mcnet.pl 15.04.05, 16:38
      A ja jestem rocznik 80. I też słychać u mnie dobrze. Moją wychowawczynią była
      p. Marczewska. P. Kowalczyk pamiętam bardzo dobrze [zresztą kto by jej nie
      pamiętał].
      Pozdrawiam :-))
      • ciocia_pasta Re: Absolwenci 61? 18.04.05, 14:42
        Pani Marczewska - od fizyki? To jeśli mnie pamięć nie myli byliśmy kiedyś na
        jednej "zielonej szkole" w Krynicy Górskiej! A kilka osób z Twojej klasy (tak
        mi logika wskazuje...) pływało razem z nami na Zaruskim z Jastarni do Gdyni! Co
        to były za cudowne czasy! Pozdrawiam serdecznie!
        • Gość: gapa Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:37
          ciocia_pasta napisała:

> Pani Marczewska - od fizyki? To jeśli mnie pamięć nie myli byliśmy kiedyś na
          > jednej "zielonej szkole" w Krynicy Górskiej! A kilka osób z Twojej klasy (tak
          > mi logika wskazuje...) pływało razem z nami na Zaruskim z Jastarni do Gdyni!
          Co
          >
          > to były za cudowne czasy! Pozdrawiam serdecznie!

tak jest! rejs na zaruskim byl z klasa wowczas chyba siodma (wychowawczyni p.
          kowalczyk). najpierw kilka dni nauki w jastarni a potem rejs na gdyni. wszyscy
          wisieli za burta i belty szly rowno:) a na miejscu jakies wachty i budzenie sie
          nawzajem w nocy bo pilnowac lodki trzeba bylo. jakby mi sie chcialo to i
          zdjecia by sie z tego rejsu gdzies zanlazly.
          pozdr
          • ciocia_pasta Re: Absolwenci 61? 12.05.05, 12:33
            To był sam początek ósmej klasy... Cóż za cudowne wspomnienia! Też mam zdjęcia
            i nawet często do nich wracam :) Najlepiej wspominam te nocne dyżury w Gdańsku
            z widokiem na "żurawia"... Nie muszę chyba przypominać, że to były na ogół
            wachty w składzie damsko-męskim... Pozdrawiam serdecznie!
          • Gość: Szachal Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 23:30
            Siemanko, hehehe ja 79, moja wychowawczynia byla p. Klejc :)
            a i ten rejs tez dobrze pamietam !! Pozdrawiam ! hhehehe i paru kolegow z
            podworka obok tez pamieta ten rejs :)) prawda koledzy ?!
            • Gość: turek Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:39
              ello odbywającym rejs i pozdrawiam wszystkich z '79
      • Gość: gapa Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:30
        Gość portalu: Misia napisał(a):

> A ja jestem rocznik 80. I też słychać u mnie dobrze. Moją wychowawczynią była
        > p. Marczewska. P. Kowalczyk pamiętam bardzo dobrze [zresztą kto by jej nie
        > pamiętał].
        > Pozdrawiam :-))

w takim razie chodzilismy razem do klasy:)
        tez pozdrawiam
        • Gość: Olga Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:30
          pozdrawiam rocznik '80, byl udany!!
        • Gość: Olga Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:36
          Napisz kim jestes, moje gg 4130033, ja skonczylam 8b, tez '80
    • mamajul Re: Absolwenci 61? 20.04.05, 17:53
      Rocznik '76. Wych.-p.Czerska . Nadal mieszkam na Ochocie. I mam się świetnie.
      Ale szkoła to się nam zmieniła-mam wrażenie, że na gorsze...
      • Gość: mad Re: Absolwenci 61? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.05, 22:05
        Ja jestem troszkę starsza i pamiętam inne rzeczy (jak np. pijanstwo wśród
        nauczycieli wf
        • mamajul Re: Absolwenci 61? 21.04.05, 08:51
          A ja pamiętam fajną drużyne harcerską, fantastyczną klasę (nie salę ;)),
          sprawny uczniowski samorząd .... Złych wspomnień raczej nie mam. Te mam z
          liceum :\ Słowackiego, do którego poszłam na przekór rodzinie ;).
          • Gość: czlowiek_z_blizna Re: Absolwenci 61? IP: *.242.81.adsl.skynet.be 24.04.05, 16:20
            He he, ja p. Czerska pamietam jako vice [dyra byla (jest??) p. Glowacz] i moja
            nauczycielke matematyki... oj, sie nacierpialem. W 8klasie wyciagalem sie 4
            razy z dost na db, zeby mi sie olimpiada liczylya:)) Wspomniana wczesniej p.
            Komosa uczyla historii i uwazam, ze byla swietna! Moja wychowawczynia byl p.
            Kossowska (chyba) - osoba ktora darzylem wileka sympatia:)
            • Gość: pseudo Re: Absolwenci 61? IP: 5.1.* / *.de.ibm.com 26.04.05, 13:22
              p. Czerska ? czyli klasa B
              ja bylem w A od Trojanowskiej...
              druzyna harcerska to 242 WdHiZ teraz chyba w rozsypce lub juz nie istniejaca.
              Od biologi byla p. Wozniak na 100% tez
              cieciem byl "narciaz" :)
              a i pamietam jakie zdzwiwko bylo jak rocznik 75 zostawil smolny slad na scianie
              od sali :)

Darek
              • Gość: Mad Re: Absolwenci 61? IP: 83.238.100.* 26.04.05, 19:49
                Dokładnie! przez ostatni rok moją wychowawczynią była właśnie Anna Woźniak...
                (widocznie za krótko to było i pamięć mi szwankowała) :) no i oczywiście byłam
                w klasie B, a jaki żal był w pierwszej klasie, gdy rozdzielali na A i B, i ja
                się nie załapałam do A (z większością kolegów i koleżanek z przedszkola...)
                • Gość: pseudo Re: Absolwenci 61? IP: *.waw.pl 27.04.05, 12:25
                  ee ja przez pierwsze 3 lata bylem w B, a potem od 4 klasy w A :)

Darek
      • Gość: PEPE Re: Absolwenci 61? IP: *.mpwik.waw.pl / 80.50.250.* 19.05.05, 08:31
        ja też rocznik 76 i wychowawczyni Pani Czerska
        a na Ochocie bywam bardzo często...
        i jest OK
      • Gość: PEPE Re: Absolwenci 61? IP: *.mpwik.waw.pl / 80.50.250.* 19.05.05, 08:31
        i jest OK
        i jest OK
    • mamajul Re: Absolwenci 61? 27.04.05, 14:06
      Ja pamiętam aferę z czyszczeniem sciany jakoś przy okazji zakończenia szkoły
      przez nas czyli'76. Bardzo dobry rocznik ;).
      Teraz jak przechodze przez boisko jeszcze widać "nasz napis" 8b. Nie jestem
      jakoś szczególnie z tego mazania dumna ;/ ale pamiętam, że to nasz.
      A pamiętacie wyrywanie trawek z nieistniejącej już bieżni???
      • helka2 Re: Absolwenci 61? 06.05.05, 17:23
        ja mimo ze 80 to tez pamietam rozne rzeczy nawet smieszne tupu wpisywanie godzin
        spolecznych do dzienniczka a i te napisy na scianie wykonane smola,i wyrywanie
        trawy, przejscia z p.Jadzewicz, pania pielegniarke-Krysie, ktora zadzwonila do
        mojej mamy do pracy i info ze mam noge zlamana pewnie w 3 miejscach a to bylo
        tylko lekkie skrecenie :) oj jak fajnie tak powspominac i poczytac co inni pamietaja
        Pozdrawiam i zapraszam na www.grono.net tam otworzylam podobna stronke :)
    • mamajul Re: Absolwenci 61? 27.04.05, 14:09
      A przy okazji wczorajszej rocznicy przypomniało mi się picie płynu Lugola (czy
      jak się to tam pisze) na boisku szkolnym. CHyba klasami się piło na wybiegu i
      trzebabyło uwazać, zeby ubrania nie pobrudzić...
      Też było tak ciepło jak teraz. I czereśnia też tak kwitła.
      • Gość: Mad Re: Absolwenci 61? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.05, 21:29
        Tak, ten płyn lugola też pamiętam (ale to było prawie tydzień po katastrofie -
        chyba 30 kwietnia... i co miało zaszkodzić, to na pewno już zdążyło :])
        • Gość: pseudo Re: Absolwenci 61? IP: *.de.ibm.com 27.04.05, 23:43
          Plynu lugola nie pamietam :)
          a pamietacie p. Debska od ruskiego co strzelala z... :D
          i te disco na 2 pietrze :)
          a wiosna piekne bzy na boisku i czeresnie wysoka przy stolowce :)

D.
          • Gość: Mad Re: Absolwenci 61? IP: 83.238.100.* 28.04.05, 13:23
            Wiosna była piękna, aż się chciało wychodzić wtedy na przerwy na dwór :) i do
            sklepu za ogrodzeniem (którego już nie ma). Dyskoteki pamiętam, a jakże, nie
            tylko na piętrach (bo na I piętrze też były), ale również na sali
            gimnastycznej; muzyka - to przeważnie było italo-disco :) Pamiętam jeszcze
            zajęcia z biologii w mini ogródku od strony ul. Częstochowskiej (przy
            stołówce) - rozpoznawanie roślin z jakimiś atlasami w ręku, oczywiście p.
            Dębską (niezapomnianą) i TPPR (do którego trzeba było raczej należeć), i
            wieeeeele innych rzeczy.... Kółko chemiczne np., olimpiady (w VIII kl. pisałam
            3)............. ech, kiedy to było :]
    • mamajul Re: Absolwenci 61? 28.04.05, 18:57
      Tych olimiad sporo było-fakt :).
      Nie tylko kółko chemiczne, np przygotowywało, ale pamiętam jakies zajecia przed
      olimpiadą w gabinecie dyr-p.Trytek-chemiczki :))).
      Dyskoteki były miłe, ale wiem, ze " Ci z 9-iątki) czasem przychodzili i wtedy
      nie były miłe. Teraz od kilku lat planuje się zamknięcie SP nr 9. To się
      towarzystwo przemiesza :(...
      A jeszcze było coś takiego jak dyzury przy schodach. Stał stolik na parterze i
      się przy nim dyzury pełniło-taka Agencja Ochrony ;).
      • Gość: ja :) Re: Absolwenci 61? IP: 217.153.131.* 29.04.05, 07:57
        To nie agencja ochrony tylko się pilnowało, że jednymi schodami się TYLKO
        wchodzi a drugimi tylko schodzi ;) A co do sklepiku to on tam cały czas chyba
        jest O_o
        • Gość: pseudo Re: Absolwenci 61? IP: 5.1.* / *.de.ibm.com 29.04.05, 11:48
          hihihi
          te dyzury to i ja pamietam :)
          a tam gdzie teraz jest mala sala wf chyba kiedys byla sala ZPT, pamietam jak
          dziewczyny piekly placki kiedys na zajeciach...
          a ja sie pochwale ze bebnilem na werblach na akademiach :)

Darek
      • Gość: Olga Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:31
        Taaak...dyzury przy schodach...to bylo to!!! Pamietam, ze
        niektorzy "ochroniarze" byli bardzo brutalni a jeden z nich zbyt sie
        zaangazowal i skonczylo sie rozbiciem glowy jakiejs dziewczynki...
        • Gość: Łysy Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 18:55
          To nie byłem ja, pozdrawiam kolege,który to zrobił:)
    • mamajul Re: Absolwenci 61? 29.04.05, 16:03
      Z tym zbieganiem też były dyżury . To fakt. Ale stolik stał wyraźnie przy
      schodach DO WCHODZENIA . Hiiiii. I pytało się kto, do kogo itd. I chyba nawet
      zeszyt wpisów był.........
      A placki ziemniaczane smażyłam i jeszcze jakieś inne takie tam cuda
      robiłyśmy. :/. ;). Nawet maszyny do szycia byłyyyyy.
      A prenumerowaliście pisemko po rosyjsku?? Wiesołyje kartiny chyba się nazywało.
      BYłam sfrustrowana,bo rodzina mi zabroniła i kasy nie dali....
      Albo SKO?? U nas co poniedziałek wpłacało się pieniądze. Systematyczne
      oszczędzanie to sie nazywało...:/ ;).
      • Gość: pseudo Re: Absolwenci 61? IP: *.waw.pl 01.05.05, 16:04
        szkolna kasa oszczednosci :))
        ech faaajnie bylo, szkola przez ulice, prace domowe w szatni...

D.
        • Gość: czlowiek_z_blizna Re: Absolwenci 61? IP: *.aster.pl 01.05.05, 16:45
          za moich czasow byla cukierneka schodkami w dol przy ul. czestochowskiej
          (chyba?) i byla w deche:)
          • Gość: pseudo Re: Absolwenci 61? IP: *.de.ibm.com 02.05.05, 14:53
            tos mlody wiekiem :)
            cukiernia na czestochowskiej to byla dlugo pozniej. ja pamietam niesmiertelnego
            zegarmistrza na rogu czestochowskiej/bialobrzeskiej i kwiaciarnie

D.
            • Gość: Mad Re: Absolwenci 61? IP: 83.238.100.* 02.05.05, 15:56
              ....zegarmistrz chyba już nie istnieje, kwiaciarnia na pewno nie.... a zawsze
              mieli gigantyczne kolejki 14 października, na rozpoczęcie i zakończenie roku
              szkolnego :) Całkiem nie tak dawno się zwinęli.
              • Gość: czlowiek_z_blizna Re: Absolwenci 61? IP: *.aster.pl 03.05.05, 11:28
                No ciut mlodszy, fakt:) Tak, do kwiaciarni sie zasuwalo po kwiatki dla
                nauczycielek na poczatek i szczegolnie na koniec roku!
                A ja sie jeszce na zpt zalapalem - prowadzila p. Zelazowska.
                W ogole to szalenie milo wspominam podstawowke:)
                • ciocia_pasta Re: Absolwenci 61? 04.05.05, 09:42
                  Ja też wspominam panią Żelazowską, a najbardziej robienie frytek na patelni...
                  Najlepsze wspomnienia dotyczą jednak biologii z panią Woźniak. Zaraziła mnie
                  pasją do tego przedmiotu, i tak już zostało... Teraz ja uczę biologii :)
                  • Gość: czlowiek_z_blizna Re: Absolwenci 61? IP: *.aster.pl 08.05.05, 11:31
                    w "Przybosiu"?:)
                    • ciocia_pasta Re: Absolwenci 61? 08.05.05, 11:38
                      Niestety nie :( Generalnie ciągnie mnie troszke do szkoły podstawowej ale
                      rodzina i znajomi odradzają... Przygotowuję za to ludzi do matury a w między
                      czasie robię doktorat :)
                      • Gość: czlowiek_z_blizna Re: Absolwenci 61? IP: *.aster.pl 08.05.05, 21:00
                        A to przepraszam:))
              • helka2 Re: Absolwenci 61? 06.05.05, 17:12
                Gość portalu: Mad napisał(a):

> ....zegarmistrz chyba już nie istnieje, kwiaciarnia na pewno nie.... a zawsze
                > mieli gigantyczne kolejki 14 października, na rozpoczęcie i zakończenie roku
                > szkolnego :) Całkiem nie tak dawno się zwinęli.

Mylisz sie Mad zegarmistrz jest tam nadal tylko jakos zadko otwarty :)
            • helka2 Re: Absolwenci 61? 06.05.05, 17:01
              jejku ze tez ja nie wiedzialam ze jest takie forum :) ja jestem rocznik 80 a
              moja wychowawczynia były:
              jako pierwsza Pani od ZPT Żelazowska
              później p. Frąckiewicz od polskiego
              nastepnie p. Grodek
              i na koniec P. Komosa od historii :)
              Sporo ich bylo ale jakos udalo nam sie skończyc szkółke :)

Słuchajcie ludziki z rocznika 80 jesli tacy tu sa!!!!!
              Zbliża sie jubileuszowa 10 rocznica odebrania świadectw 8 klasy moze
              zorganizowalibysmy male spotkanko po latach???????
              • Gość: DS Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 22:21
                witaj Helena, moje gg 9553778, pozdrawiam Dorota S.rocznik 80:), Twoja klasa:)
              • Gość: Kara K. Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 18:45
                No fajowe forum :D, bardzo mi sie podoba i już kojarzę troche osób po opisach,
                przede wszystkim Hele :-).
                Jestem rocznik 81, klasa p. Klejc - 8b, i chyba pierwsza z tego rocznika,
                czekam na ludzi ode mnie - odzywać się
                Pozdrawiam wszystkich.
                moje gg:9502058.
                • Gość: helka Re: Absolwenci 61? IP: *.awf.edu.pl 20.05.05, 12:18
                  no cóż jesli ktosa sie znajdzie z 80 to zapraszam na GG 8678736 :) mam nadzieje
                  ze sie w wiekszosci odnajdziemy bo milo by bylo sie moze spotkac :)
      • Gość: Mad Re: Absolwenci 61? IP: 83.238.100.* 02.05.05, 15:54
        Dyżury i zeszyt wpisów pamiętam, a także zbiórki makulatury (składowanej potem
        w piwnicy), placki bądź ciastka robione na zpt, szycie na maszynie,
        szydełkowanie i robienie na drutach... Po rosyjsku mieliśmy Wiesiołyje kartinki
        i (potem - bo trochę trudniejszą) Murziłkę.
        • Gość: connann Re: Absolwenci 61? IP: 5.6.1D* / 195.33.140.* 04.05.05, 15:41
          ale zaj.. topic na Zaruskim ja tez pływalem jestem z rocznika 79 moja
          wychowawczynia byla Czerska w 8c polskiego uczyla mnie Kowalczyk :-)
          ahhh..stare dobre czasy
          • Gość: nastka Re: Absolwenci 61? IP: *.spray.net.pl 11.05.05, 11:43
            Ja też jestem rocznik 79. Moją wychowawczynią była p. Klejc. Geografia - jedyna
            w swoim rodzaju p.Jadzewicz i historia p.Komosa.
            można by jeszcze dużo wspominać...
            Pozdrawiam wszystkich:)
            • Gość: czlowiek_z_blizna Re: Absolwenci 61? IP: *.aster.pl 11.05.05, 22:14
              O wlasnie, bo nie moglem sobie przypomniec jak nazywala sie druga matematyczka
              oprocz p. Czerskiej (jak ja sie ksztalcilem w 61 to byl podzial nie wg klas ale
              umiejetnosci jesli chodzi o matematyke:))
              A P. Jadzewicz to sie potem wicedyrektorka stala chyba...
          • Gość: ZED Re: Absolwenci 61? IP: *.142-81-70.mc.videotron.ca 13.05.05, 22:23
            no pieknie 8c sie do kupy zbiera, ja tez jetsem rocznik 79, Pania CZaeska
            pamietam jak dzis, a Kowalczyk tylko jak mam koszmary wnocy. jezeliu ktos
            jeszcze z 8c, piszcie do mnie pod adres konrad@videtron.ca
            pozdrowienia
    • Gość: czlowiek_z_blizna Re: Absolwenci 61? IP: *.aster.pl 08.05.05, 11:33
      A powiedzcie, czy szkola dalej nazywa sie "Juliana Przybosia"?:)
      • Gość: blady swit Re: Absolwenci 61? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:55
        chyba tak! ale dla pewnosci jutro sie przejde i sprawdze
        pozdrawiam
        • tancerz_il Re: Absolwenci 61? 17.05.05, 23:24
          Witam witam !!! Widze ze tu wszyscy starej daty ;) a ktos z rocznika 83 jest ?
          A co do P. Glowacz to z tego co wiem (choc nie dam glowy), powrocila na swoje
          stanowisko w szkole :)
          Pozdrawiam !!!
          • Gość: czlowiek_z_blizna Re: Absolwenci 61? IP: *.aster.pl 17.05.05, 23:44
            Ja jestem 83, ale chodzilem do klasy z 82 - tak jak mowilem do p. KOssowskiej.
            Moze byles z nami w POlanczyku na zielonej szkole?:)
            • tancerz_il Re: Absolwenci 61? 20.05.05, 13:44
              Bardzo mozliwe :)
              Pozdrawiam !!!
    • warszawianka23 Re: Absolwenci 61? 20.05.05, 17:42
      Czy jest tu ktoś, kto startował z edukacją w tej szkole w roku 1988 w klasie A
      (Pani Lipińskiej), wprawdzie chodziłam tam tylko przez pierwsze 4 klasy ale
      miłoby było troche powspominać.
    • Gość: czlowiek_Z_blizna STRONA INTERNETOWA 61!!! IP: *.aster.pl 15.09.05, 11:43
      www.szkola61.prv.pl/
      wybadajcie to!
      • Gość: Olga spotkanie rocznika '80 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 07:34
        Sluchajcie, minelo juz 10 lat... fajnie byloby sie spotkac w wiekszym gronie,
        powspominac, "poznac sie" na nowo... Jesli jestescie chetni to piszcie: gg 41
        300 33 lub olga.pietrzak@wesolypies.pl To czy chodziliscie do klasy a, b czy c
        nie ma znaczenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka